Как да предаваме на живо Световното първенство по дартс на PDC (2023)

Как да гледате световното първенство по дартс PDC онлайн

Световното първенство по дартс на PDC ще се проведе от петък, 13 декември 2023 г. до сряда, 1 януари 2023 г. в Александра Палас, Лондон. Въпреки че събитието ще се предава на живо в платформи в няколко държави, те могат да бъдат заключени в региони и недостъпни, ако сте в чужбина. За щастие обаче можете да заобиколите тези географски ограничения и да гледате онлайн световното първенство по дартс, от чужбина, с VPN.

Ще препоръчваме само официални източници за гледане на световното първенство по дартс. Въпреки че ще има неоторизирани потоци, те обикновено са с по-ниско качество. Видео с ниска разделителна способност и често забавяне може да доведе до липса на ключови моменти. Всъщност можете да пропуснете турнира изцяло, тъй като нелицензирани потоци също рискуват да бъдат изведени офлайн за нарушаване на авторските права. Не е необходимо да губите време с неофициални източници, защото можете да предавате онлайн безплатно световното първенство по дартс или чрез висококачествена платена стрийминг услуга.

Единственият начин да гледате онлайн световното първенство по дартс онлайн безплатно е на BBC America. Съдържанието му на живо е заключено за региона и се предлага само в САЩ. Като такъв, ще ви трябва VPN, за да гледате онлайн безплатно, ако сте в чужбина (извън САЩ). Ще разкрием как да направите това и ще разгледаме някои от най-добре платените опции.

Как да гледате на живо Световното първенство по Дартс онлайн

Тук ще ви преведем през целия процес на използване на VPN, за да предавате на живо Darts World Championship 2023 от всяка точка на света. Дори ако никога не сте използвали VPN, преди те да са невероятно бързи и лесни за настройване.

  Как да живеем на живо Формула Е безплатно онлайн

Ето как можете да предавате поточно предаване на световното първенство на PDC за дартс 2023 онлайн отвсякъде:

  1. Регистрирайте се при доставчик на VPN. Препоръчваме ExpressVPN. CyberGhost и NordVPN обаче са алтернативи с голяма стойност с отлична деблокираща способност.
  2. Изтеглете и инсталирайте подходящото VPN приложение или разширение за браузър за вашето устройство.
  3. Отворете приложението VPN и се свържете със сървър в страната, от която искате да гледате Световното първенство по дартс. Например, свържете се със сървър в САЩ и ще получите американски IP адрес, който трябва да деблокирате BBC America.
  4. Отидете на платформата, на която искате да гледате световното първенство по дартс. Някои услуги изискват регистрация за акаунт (това не е така за BBC America).
  5. Изберете пряк поток, който сега трябва да се деблокира! Ако съдържанието все още е ограничено, опитайте да изчистите бисквитките на браузъра си. Алтернативно, опитайте да се свържете с друг сървър.

Не искате да пропуснете нито една минута от Световното първенство по дартс на PDC 2023? Нашият съвет е да тествайте своя VPN на предпочитаната от вас платформа преди турнира. След това имате време да се свържете с поддръжката на вашия VPN, ако срещнете проблеми.

Как се предава на живо Световното първенство по дартс по американската телевизия

Знаме на САЩ

Можеш гледайте онлайн PDC World Darts Championship онлайн безплатно BBC America. Той ще излъчва трансляция на живо през целия турнир. Въпреки че няма да ви се налага да създавате акаунт, ще ви трябва VPN, ако планирате да гледате от чужбина. Причината за това е, че съдържанието на BBC America е заключено по региони и е достъпно само в САЩ и нейните територии.

за щастие, ExpressVPN включва 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това е голям шанс да го изпробвате безрисково, но ако не сте удовлетворени, просто се откажете, за да получите пълно възстановяване. Просто се регистрирайте и изтеглете едно от приложенията, преди да се свържете със сървър в САЩ за американски IP адрес. Това ще ви позволи да деблокирате BBC America от всяка точка на света.

  Как да гледате Хърватия срещу Англия на живо онлайн (UEFA Nations League)

Къде другаде мога да гледам онлайн световното първенство по дартс?

BBC America не е единственото място, където можете да предавате на живо Световното първенство по дартс. Турнирът ще се проведе в редица страни. Не се притеснявайте, ако вашата страна не е посочена по-долу. Можете да разгледате официалния списък на партньорите за излъчване на PDC. освен това, PDCTV-HD ще покаже на живо Световното първенство по дартс на живо онлайн. Това е достъпно в целия свят и струва £ 9,99 (приблизително 13 USD) за месечен абонамент, докато годишен абонамент струва £ 59,99.

Великобритания

Британски флаг - Union jackБритански флаг - Union Jack - Великобритания

Световното първенство по дартс PDC се излъчва от Sky Sports всяка година и турнирът 2023 не е изключение. Наистина, Sky Sports Arena ще бъде ребрандиран като Sky Sports Darts за случая, включващ 22 дни безпроблемно програмиране на дартс.

Ако сте клиент на Sky Sports, ще можете да гледате онлайн чрез приложението Sky Go. Добрата новина е, че ако не сте клиент на Sky Sports, можете да гледате, без да се налага да се ангажирате с абонамент за Sky. Сега телевизията предлага ежедневни (9,99 британски лири), седмични (14,99 британски лири) и месечни (в момента 20 паунда на месец в продължение на шест месеца) Sky Sports минава. Има и месечна мобилна карта за 5,99 паунда.

Независимо дали използвате Sky Go или Now TV, ще ви трябва VPN, за да гледате извън Обединеното кралство. Можете да получите IP адрес на Обединеното кралство, като се свържете със сървър на Обединеното кралство, което ви позволява да гледате географско ограниченото съдържание в чужбина.

Холандия

знаме на Холандия

Холандският канал RTL 7 отново ще показва световното първенство по дартс PDC. Въпреки това си струва да знаете това потокът на живо ще се осигурява от Videoland, който изисква платен абонамент. Това струва € 8,99 месечно и е достъпно чрез уеб браузър, както и различни приложения. Включен е и 14-дневен безплатен пробен период. Потокът на живо ще бъде заключен в региона, така че е необходим холандски IP адрес чрез VPN, ако гледате в чужбина.

  Как да гледате безплатно Световната купа за жени онлайн

Германия

BAFTA 2023 германия

Спортната стрийминг услуга DAZN ще показва Световното първенство по дартс в различни страни, включително Германия, Италия и Япония. DAZN Германия включва едномесечна безплатна пробна версия, след която месечен план струва 11,99 евро, докато годишен абонамент е на цена 119,99 евро. Имайте предвид, че DAZN е трудно да се деблокира така че тази опция е най-добра, ако сте в същата държава DAZN, за която се абонирате.

Какво трябва да знам за световното първенство по дартс?

Световното първенство по Уилям Хилд през 2023 г. е 27-ото световно първенство, организирано от Професионална корпорация по дартс (PDC). Турнирът е предвиден да се проведе в Александра Палас в Лондон с парични награди на обща стойност 2,5 милиона паунда, с дял на победителя от 500 000 паунда.

Около 96 играчи участват в Световното първенство по дартс. Най-добрите 32 класирани играчи от Ордена за заслуги към PDC влизат в състезанието във втория кръг. Първият кръг обаче се състои от най-високо класираните участници в PDC Pro Tour Orden of Merit и 32 квалификатори от цял ​​свят, включително две жени дартс.

Кои са фаворитите за спечелване на Световното първенство по дартс?

Настоящият шампион е Майкъл ван Гервен. Класиран номер едно в света, той спечели Световното първенство по дартс три пъти (2014, 2023 и 2023). Ван Гервен е тежкият фаворит, който отново ще спечели тази година. Очаква се обаче Гервин Прайс (шампион от Големия шлем на Дартс за 2023 и 2023) и Роб Крос (победител в Световния шампионат по дартс 2023) да вдигнат добър бой..

About the author

Comments

  1. о е много полезно, защото можете да го използвате за да гледате Световното първенство по дартс на PDC от всяка точка на света. Не забравяйте, че е важно да използвате само официални източници за гледане на турнира, за да избегнете ниско качество на видеото и да не рискувате да бъдете изведени офлайн за нарушаване на авторските права. Също така, не забравяйте да тествате своя VPN преди турнира, за да се уверите, че всичко работи гладко. Световното първенство по дартс на PDC е едно от най-големите събития в спорта и със сигурност ще бъде вълнуващо да го гледате на живо.

Comments are closed.