Как да живеем на живо Англия срещу Южна Африка тест крикет онлайн

Как да гледате на живо онлайн по крикет на Англия срещу Южна Африка

Англия и Южна Африка, две тежки тежести в света на крикетите, ще го пуснат за доминиране в двустранна тестова серия, която ще започне в деня на бокса. Първият тест за крикет срещу Англия срещу Южна Африка се провежда в Centurion Park в четвъртък, 26 декември, в 8:00 GMT и се планира да приключи в понеделник, 30 декември.

Добрата новина е, че не е нужно да присъствате физически в Южна Африка, за да гледате мачовете на живо. В тази статия ще ви покажем как да предавате на живо тестовата серия Англия срещу Южна Африка от всяка точка на света с виртуална частна мрежа (VPN).

Имайте предвид, че ние ще препоръчаме само официални източници, така че можете да се свържете с домашните си поточни услуги от чужбина. Съществуват редица лъжливи и подпарни услуги за стрийминг, които редовно се рекламират на форуми и дискусионни табла. Тъй като са незаконни, те могат да бъдат свалени без предупреждение. Плюс това, повечето включват видео с ниско качество, лошо аудио и много инвазивни реклами. Тъй като има много официални потоци на разположение, не препоръчваме да използвате нелицензирани опции.

Как да живеем на живо Англия срещу Южна Африка онлайн

Добре е, ако не сте използвали VPN преди. Ще ви преведем през стъпка по стъпка как да настроите такъв и да започнете да предавате на живо сериите за крикет Англия срещу Южна Африка 2019.

Ето как да предаваме онлайн крикет срещу Южна Африка отвсякъде:

  1. Първият бизнес ред е да се регистрирате с VPN услуга. Нашата препоръка е ExpressVPN. И CyberGhost, и NordVPN обаче са отлични алтернативи, които предлагат добра цена / качество.
  2. След като вашата регистрация приключи, продължете да изтегляте и инсталирате подходящите VPN приложения.
  3. Отворете вашето VPN приложение или разширение за браузър и се свържете с подходящ сървър. Например, ако влизате от Обединеното кралство с Sky Sports, ще ви е необходим сървър на Обединеното кралство. Потребителите на Willow ще се нуждаят от американски сървър, а тези в Австралия, които стриймират от Fox Sports, ще изискват австралийски сървър.
  4. Не забравяйте да изчистите кеш паметта и бисквитките на браузъра си. Това премахва всички идентификатори на местоположението и не позволява на вашата поточна услуга да определи действителното ви географско местоположение.
  5. Влезте в предпочитаната от вас услуга за стрийминг, като Sky Sports. Ако все още нямате акаунт, ще трябва да се регистрирате за такъв преди тази стъпка.
  6. Поздравления! Цялото ви любимо съдържание трябва да е достъпно.

Препоръчваме ви да изпробвате тези стъпки преди началото на мачовете. Това ще ви даде време да се свържете с поддръжката на клиенти, ако срещнете проблеми; не искате да пропуснете първоначалното действие поради отстраняване на проблеми. 

Как да предаваме на живо Англия срещу Южна Африка по крикет на UK TV

uk флаг

Феновете на крикет във Великобритания с удоволствие ще отбележат, че Sky Sports ще излъчва цялото турне на живо. Съществуващите клиенти могат да използват приложението Sky Go, за да предават мачовете от всяка точка на света. Така че, ако пътувате в чужбина, просто влезте във вашата VPN, изберете сървър във Великобритания и влезте в Sky Go.

Ако не сте съществуващ клиент на Sky Sports, спортният пакет струва 23 паунда на месец освен обикновен абонамент за Sky TV. Като алтернатива можете да използвате пропуска Now TV, който ви позволява да гледате цялото съдържание в Sky Sports, без да сте заключени в дългосрочно споразумение. Дневните пропуски се предлагат за 9,99 паунда, седмичните проходи струват £ 14,99, а месечният пропуск ще ви върне 33,99 паунда. 

Както споменахме по-рано, ще ви е необходим IP адрес във Великобритания, за да предавате Sky Go или Now TV от чужбина. ExpressVPN работи добре за целта; тя включва 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да изпробвате услугата безрисково. 

Къде другаде мога да живея поток Крикет срещу Южна Африка?

Sky Sports предлага всички игри в HD формат, но със сигурност не е единственото място, където можете да гледате тестовата серия Англия срещу Южна Африка. В този раздел ще ви покажем още няколко опции:

Южна Африка

Южноафриканското знаме

Star Sports има изключителни права да излъчва всички игри по крикет между Англия и Южна Африка. Това е бегът на спортен стрийминг услуга и включва крикет, както и редица други спортове. За да предавате Star Sports, трябва да сте клиент на DSTV. Пакетите, включващи всички канали на Star Sports, започват от R809 на месец (има сделка за Черен петък в момента, която е на цена от R709). 

Компактният пакет DSTV, който започва от R519 на месец, включва Star Sports 8, но не е ясно дали всички мачове Англия срещу Южна Африка ще се предават само на този канал.

За съжаление няма пакет само за поточно предаване или опция за месечен договор. 

Ако сте съществуващ потребител на Star Sports, просто прехвърлете местоположението си в Южна Африка, ако пътувате в чужбина. След като имате южноафрикански IP адрес, влезте на уебсайта на Star Sports и поток цялата крикет, който искате.

Австралия

австралийски флаг

Foxtel ще излъчва тестовите срещи Англия срещу Южна Африка на живо чрез приложението Foxtel Go. За съжаление, хора извън Австралия не могат да се регистрират за Foxtel, тъй като за това се нуждаете от местен адрес, телефонен номер и кредитна карта. Ако обаче сте на пазара за нова връзка с Foxtel, има специален коледен пакет, който можете да използвате за $ 58 месечна такса. Това включва достъп до 13 спортни канала, както и крикет. 

Съществуващите абонати на Foxtel могат да се свържат към VPN сървър в Австралия и да предадат целия крикет, който искат от чужбина.

САЩ

Знаме на САЩ

Willow е специализирана услуга за стрийминг на крикет и един от официалните оператори на ICC. Всеки в САЩ може да предава на живо всички мачове Англия срещу Южна Африка. Тези, които пътуват в чужбина, могат да предават потока на Willow с IP адрес в САЩ. 

Месечните абонаментни пакети започват от 9,99 щ.д. или 45 щ.д. за годишен абонамент. За съжаление няма безплатна пробна версия. 

Канада

Канадско знаме

Willow се предлага и в Канада. Месечните пакети са по-евтини в сравнение с тези в САЩ, тъй като започват от 7,99 CAD. Willow Canada ще излъчва сериите Англия срещу Южна Африка, но има по-малък списък от съдържание на крикет в сравнение с американската версия като цяло. Канадските абонати, пътуващи в чужбина, ще трябва да придобият канадски IP адрес, преди да влязат в Willow. 

Кой ще спечели тестовата серия Англия срещу Южна Африка?

Английският тестов отбор за южноафриканската си обиколка бе обявен наскоро, като основната изненада беше изключването на бившата непоколебима Моени Али. Въпреки това екипът изглежда силен на хартия, въпреки последните си неуспехи в Нова Зеландия. Завръщането на Джими Андерсън като преднина на атаката на боулинг е добра новина за армията на Барми. Неговият страхотен замах и контрол над червената топка би трябвало да върши чудеса на удобните за боулер повърхности на Южна Африка.

Южноафриканският крикет преживява малко смут. Възникнаха известни разногласия между играчите и борда за крикет в Южна Африка, като някои играчи заплашиха да стачкуват. Очаква се бившият капитан Грейм Смит скоро да поеме контрола на старши пост, така че това може да помогне за облекчаване на тревогите на играчите. Независимо от това, това е тежка ситуация в момента и не е добре за морала на играчите, водещи до тази критична серия.

Като каза това, южноафриканският отбор е много труден за победа у дома. Faf Du Plessis несъмнено ще обедини своите войски, за да изведе най-доброто от традиционните си съперници. Както изглежда, това е нечия игра. 

Актуализация на 15 януари: След ревността на Англия във втория тест, сериалът вече е широко отворен. Южна Африка несъмнено усеща жегата, тъй като налягането е квадратно върху тях, за да обърнат инерцията. Трябва да е увлекателен трети тест!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 − = 70

Adblock
detector