Пиратски рейтинги на NBA Stream

анализиране-пират НБА поток-рейтингите-Reddit


Критиците на НБА често цитират липсата на паритет, за което свидетелстват само два отбора, спечелили последните четири първенства, като спад на лигата. Данните за зрителската аудитория обаче доказват, че дори феновете да забележат тази тенденция, те не могат да се отклонят от екшъна от твърда дървесина: През сезон 2017-18 средното зрителско зрителство на НБА се повиши до четиригодишен връх.

Към историята има много повече от официалните данни за зрителската аудитория, събрани от индустриалния гигант Nielsen. Последните години породиха експлозия от незаконни, пиратски онлайн потоци и няма източник, по-концентриран с това съдържание, отколкото конкретен под-подпис: / r / NBAStreams. Екипът ни не се застъпва за използването на / r / NBAStreams, но е невъзможно да се игнорира разпространението му в зрителския пейзаж на НБА. Според официалните показатели на Reddit, малко преди сезон 2016-17, / r / NBAStreams седнаха на малко над 45 000 абонати. Преди началото на сезон 2018-19 същият subreddit беше натрупал огромен брой от приблизително 300 000 абонати.

В отговор на експлозивната популярност на subreddit, екипът на Comparitech реши да създаде свой собствен аналитичен доклад, за да разкрие незаконните зрителски навици на / r / NBAStreams. Събрахме текста от 1340 изявления и 25 698 коментара за subreddit от сезон 2017-2018 и създадохме оценка за популярност за всеки отбор. Добавихме общия брой коментари и нетната оценка (броят на авансовите числа, извадени от броя на пониженията) за всяко подаване на игра за редовен сезон и след това за плейофите. След това го разбихме по отбор и създадохме средна стойност за всеки през сезона и плейофите, за да определим кои са най-пиратските отбори.

ЛеБрон остава крал ... на редовния сезон

Популярността-скор-за-екипи-време-редовен сезон

Точно както изглеждаше невъзможно да се детронира управлението на Леброн Джеймс над Източната конференция, може да бъде също толкова предизвикателство да спрете да стриймвате игра с участието на крал Джеймс. Кавалерите се похвалиха с най-високата обща редовна класация за пиратски поток, следвана от Селтикс и Воините.

Въпреки това, Warriors скачат както на Селтиците, така и на Кавальорите, ако стратифицираме нашата проба от гостуващи игри. Тази промяна може да се обясни с няколко различни фактора. От една страна, има шанс феновете да се интересуват повече от настройването, когато NBA Champion Golden State Warriors играят на стадиона на своя отбор. Зрителите също могат да отбележат, че Warriors са значително по-хора, когато са на път, със средна оценка разлика от +4.2 (в сравнение с +9.3 разлика на отбора в собствения си стадион).

В другия край на спектъра, Атланта Хоукс бяха най-лошо оцененият домакински отбор, докато Далас Маверикс бе в дъното на пакета за гостуващи мачове. Феновете на Атланта и Далас вероятно се надяват техните млади таланти, които се развиват, да увеличат тази статистика през сезон 2018-19.

Регионалните затъмнения може да са потенциално обяснение защо феновете на баскетбола незаконно предават тези игри. Ако сте режещ кабел в Маями, но имате NBA League Pass, не можете законно да предавате игри в Miami Heat, защото сте на пазара за излъчване на Маями. За да заобиколите регионално затъмнение като в този сценарий, можете да използвате VPN, за да промените IP адреса си, така че да можете да заобиколите гео-ограничения.

Оценки, по индивидуален мач

топ-пиратски рейтинги-време-редовен сезон

Що се отнася до индивидуалните игри, отварящият сезон сезон Cavaliers срещу Celtics взриви конкуренцията, когато стана дума за най-пиратската игра. Още по-впечатляващото е, че оценката на играта може да бъде оправдана от броя сюжетни линии от мача. Първо, отворът за сезона беше този, който винаги ще играе повече зрители. Освен това, Леброн Джеймс и Кавалиърс бяха изправени срещу бившия си съотборник Кири Ървинг, а раздялата през извънсезонния сезон доведе до много драматизъм. И накрая, Гордън Хейуърд получи ужасна сезонна травма на глезена само няколко минути в мача.

Шампиони по кръг от популярност на плейофите

Средната-популярността-скор-пират-рейтинг на 2018-НБА плейофите

Мачът с най-висок рейтинг през първия кръг беше между Торонто Рапторс и Уошингтън Магьосниците. Отнеха шест мача на Raptors, за да прекратят поредицата, въпреки, че Джон Уолс на Wizards е средно 26 точки и 11 асистенции в серията. Имаше по-малко интерес към Ню Орлиънс Пеликанс и Портланд Трейл Блейзърс в сравнение с всички останали отбори, което може да се обвърже с общия скептицизъм на феновете по отношение на доминирането на Воините над Запада.

В третия рунд Хюстън предизвика Голдън Стейт през една възхитителна битка със седем мача. Въпреки че фаворитът и управляващият шампион Warriors от Западната конференция преобладава, Ракетите могат поне да се утешат в това, че са пиратски поток с най-висок рейтинг на финали на Конференцията с голям запас.

Що се отнася до финалния кръг на плейофите, очевидно е, че интересът намаля, когато Войните демонстрираха своето доминиране срещу Кавалерите. Воините убедително пометеха Кавалиерите в четири мача, като спечелиха три от мачовете с двуцифрени маржове.

Лос Анджелис, Бруклин и Юта гладуват, докато празници на Кливланд

Средният брой--пират-потоци-на-игра-НБА отбор

Прехвърляйки се от ефективността на ангажираност на база игра по игра или сезон, анализирахме средния брой различни потоци, налични за всеки отбор. Феновете на Clipper имаха най-тънките избори за гостуващи игри през сезона, като най-лошата средна стойност е само 10,6 различни пиратски стрийминг връзки на игра. От друга страна, феновете на Кавалиърс имат повече късмет да намерят своя отбор със средно 13,1 пиратски поточни връзки на игра.

Докато Кавалерите царуваха върховно, джазът и мрежите кацнаха в дъното на лигата за опции за пиратски потоци. Липсата на избор за стрийминг за мачовете на Нетс е разбираема предвид по-слабия завършек на отбора, но джазът представя по-озадачаващ случай, тъй като отборът завърши като пети победител в Западната конференция.

TNT изпреварва националните и местните канали

Най-популярната-излъчване на мрежата по време на НБА-редовен сезон

Независимо дали се дължи на малко по-нагласения подход на Ърни и Кени или на безкрайното забавление от Shaq и Chuck, TNT изглежда е мрежата на избор / r / NBAStream със среден резултат от 21.3. От другата страна на спектъра не изглежда, че subreddit се радва на локални излъчвания почти толкова, като средният резултат е само 3,5 според показателя ни.

Потокът е далеч от шлака Дънк

Въпреки че тези данни предоставят ценна информация за зрителите на НБА, важно е да запомните незаконния характер на тези потоци. В същото време искаме да напомним на читателите, че не всички торенти и поточни потоци по своята същност са незаконни. Препоръчва се и поддръжката на сигурността на вашия компютър, за да сте сигурни, че сте в безопасност, докато консумирате съдържание.

Насърчаваме всички наши читатели да консумират възможно най-много действия от твърда дървесина, но да направят това чрез подходящите канали.

методология

За този проект от архива на pushshift.io бяха изтрити 1340 заявки и 25 698 коментара от подписването / коментарите от / r / NBAStreams. Всички изявления и коментари бяха изпратени от началото на редовния сезон 2017-18 в НБА (17 октомври 2017 г.) до края на финалите на НБА (8 юни 2018 г.). В „Регулярни рейтинги на сезона“ резултатът за популярност за отборите беше създаден чрез осредняване на сумата от резултата от подаването и броя на коментарите, които имаше.

Ограничения

Резултатът за популярност за игра 4 от финалите на НБА не беше налице.

Декларация за честна употреба

Ако искате да предадете тази история на вашите читатели за нетърговска употреба, продължете напред. Единственото ни искане е да не обърнете топката и вместо това да включите линк към тази страница, така че всеки да може да види пълния ни анализ.

Източници

  • https://www.basketball-reference.com/playoffs/https://variety.com/2018/tv/news/nba-ratings-1202752848/
  • http://redditmetrics.com/r/nbastreams
  • https://www.theguardian.com/sport/2017/oct/17/gordon-hayward-ankle-injury-celtics-cavaliers-nba
  • https://www.basketball-reference.com/playoffs/2018-nba-eastern-conference-first-round-wizards-vs-raptors.html
  • http://larrybrownsports.com/basketball/charles-barkley-quote-cavs-warriors-finals/402722
  • http://www.espn.com/nba/story/_/id/23867178/2018-nba-draft-dallas-mavericks-acquire-luke-doncic-send-draft-rights-trae-young-atlanta-hawks
Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 − 42 =

map