Просто решение за заобикаляне на ESPN ограниченията за изключване на живо

ESPN +


Почти всички спортни събития в главната лига в Северна Америка - MLB, NBA, MLS, NHL, NFL и др. - прилагат ограничения за затъмняване на онлайн зрителите. Тези ограничения ви пречат да предавате видео на живо на любимите си местни екипи.

Както отбелязва ESPN, съществуват прекъсвания, за да се гарантират правата на притежателите на основните права. ESPN не може да стриймва пазарни игри, защото някой друг, обикновено телевизионна станция, е купил изключителни права за излъчване за зрителите в региона. Това се отразява не само на игрите, които се играят у дома, но и на местните отбори, които играят на гости.

VPN е ефективно решение за прекъсвания на ESPN. Съкратено за виртуална частна мрежа, VPN маршрутизира вашата интернет връзка през сървър на друго място. Свързвайки се към VPN сървър извън региона на затъмнението, можете да деблокирате потоци, заключени в региона, или дори да гледате ESPN +, докато сте в чужбина. Например, ако сте в Ню Йорк и янките са затъмнени в ESPN +, можете да използвате VPN, за да се свържете със сървър в Чикаго или Лос Анджелис и да деблокирате игри на живо.

Нашата топ препоръка е ExpressVPN. Той предлага бързи скорости и надеждни връзки, така че можете да предавате поточно всяка игра в HD. Има много сървърни местоположения в САЩ, така че намирането на такова извън региона на затъмняване на всяка игра е лесно. Плюс това се предлага безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите.

ExpressVPN най-добър за поточни спортове

3 МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО: Получете допълнителни три месеца безплатно тук, когато се регистрирате за годишния план на ExpressVPN. Сделката включва 30-дневна гаранция за връщане на парите без 30 минути, така че ще получите пълно възстановяване, ако не сте удовлетворени.

Всяка лига има свои собствени правила за затъмняване, които обикновено можете да потърсите на съответните им уебсайтове.

Как да заобиколите ESPN прекъсванията на живо с VPN

Ако играта е затъмнена, може да получите съобщение, което показва, че сте изгонени поради регионални ограничения. От тестване обаче открихме също, че ESPN може също така да покаже съобщение, че съдържанието е недостъпно или дори може да ви излезе от акаунта си, ако се опитате да заредите чернокожата игра на живо или да преиграете.

Ето как да заобиколите ограниченията на ESPN + затъмняване на живо:

  1. Регистрирайте се и изтеглете качествен VPN с достатъчно честотна лента и местоположения на сървъра, за да получите достъп до всяка изчерпана игра, която искате. Използвахме ExpressVPN в нашите тестове и той работи добре, за да заобиколи затъмненията за спортове от голяма лига.
  2. Инсталирайте приложението VPN на вашето устройство. Имайте предвид, че смартфоните може да не работят, тъй като ESPN ще провери вашето GPS местоположение в допълнение към вашия IP адрес.
  3. Свържете се със сървърно място, където играта, която искате да гледате, не е затъмнена. Имахме успех, заобикаляйки затъмнения през сървъри на различни места в САЩ. 
  4. Отворете уеб браузъра си и отидете на ESPN.com или отворете приложението. Влезте в акаунта си. Вече ще имате достъп до игри на живо и до преигравания за ESPN +, които обикновено ще бъдат изтласкани.

Въпреки че открихме ExpressVPN като най-надеждната опция за заобикаляне на ESPN затъмнения, тук имаме списък с други препоръчани VPN за ESPN.

Изключения на живо: мобилни срещу десктоп

Изключенията на живо са блокове за стрийминг услуги, създадени, за да не позволят на някои потребители да имат достъп до съдържание. Изключенията работят, като определят местоположението на потребителя и след това блокират този потребител да получава определени видео потоци.

Услуги за стрийминг на живо като ESPN + определят вашето местоположение, използвайки вашия IP адрес и, ако имате такъв на вашето устройство, вашето GPS местоположение. Всяко устройство, свързано към интернет, има уникален IP адрес, който показва приблизителното местоположение на устройството. VPN може да скрие вашия IP адрес, но не и вашето GPS местоположение. 

Тези услуги изискват също така да имате включени услуги за местоположение от устройството, което използвате, за да могат да определят истинското ви местоположение. Освен това, когато се регистрирате за услуга, се изисква да предоставите пощенски код. 

Използването на услуги за локация е по-често срещано на мобилни устройства, докато е възможно да избегнете активирането на услуги за местоположение в уеб браузър. Въпреки това, стрийминг услуги като ESPN + може да ви принудят да включите услуги за локация, за да видите съдържание.

Поточните медийни устройства като Chromecast, Fire TV, Roku, Apple TV и игровите конзоли обикновено не са оборудвани с GPS. Но освен за телевизора Fire, те обикновено не са съвместими и с VPN приложения. Така че, ако използвате едно от тези устройства, помислете дали да настроите VPN на вашия wifi рутер.

Обход ESPN + прекъсвания на живо в уеб браузър

VPN мрежите са полезни по редица причини, но потребителите на ESPN + ще намерят функцията за скачане в региона за особено полезна. Свързвайки се с VPN, ще ви бъде назначен нов IP адрес. Можете да изберете да се свържете с регион извън мястото, където се извършва затъмняването, което трябва да ви позволи да блокирате поточни трансляции и преигравания.

Този байпас с помощта на VPN е лесен за изпълнение, ако използвате уеб браузър. След като инсталирате и настроите вашия VPN по избор, изберете местоположение на сървъра и след това се свържете.

Тествахме това с помощта на сървъра на Dallas на ExpressVPN. Когато се свързахме и се опитахме да заредим повторение за FC Dallas vs. Orlando City SC, получихме две съобщения. Първо, ни казаха, че видеоклипът временно е недостъпен:

espn3 затъмнение

След това, след това страницата автоматично се презарежда няколко пъти, докато не сме излезли от акаунта си:

ESPN live blackout

Свързването със сървър в Лос Анджелис обаче доведе до правилното зареждане на потока:

ESPN + затъмнение на живо

Както е показано, чрез уеб браузър, всичко, което трябва да направите, е да се свържете към VPN извън черния регион, за да получите достъп до нужните ви потоци.

Ако все още се окажете блокирани, може да се наложи да изчистите кеш паметта и бисквитките на браузъра си. ESPN може да осъществява достъп до тези файлове във вашия браузър, за да определи действителното ви местоположение.

Преминаване на ESPN 3 или ESPN + ограничения за затъмнение на живо на Android или iOS

Версията на ESPN за мобилни приложения ще изисква от вас да включите услугите си за местоположение, за да гледате всякакви събития на живо или по поръчка. За да предоставите местоположението си, трябва да разрешите вашето GPS местоположение на устройството си. Поради това не можете да излъжете местоположението си с помощта на мобилно устройство. Понастоящем не съществуват ефективни методи за подправяне на GPS местоположението, освен за вкореняване или счупване на джейла.

Свързани: Как да джейлбрейк Firestick или Amazon Fire TV

ESPN 3 затъмнение

Въпреки това, може да искате да опитате да опитате някои допълнителни стъпки, за да получите VPN работа с мобилното приложение. Нашето ръководство за заобикаляне на затъмненията на MLB.tv има няколко допълнителни съвета. Не можем да гарантираме, че някой от тези методи ще работи за заобикаляне на изискването за GPS местоположение, използвано от приложенията за Android и iOS на ESPN.

Политиката на ESPN за затъмняване

Политиката за изключване на ESPN за ESPN + е следната:

Някои спортни събития на живо и друго съдържание, достъпно чрез абонамента за услуга ESPN +, може да подлежат на прекъсвания. Например, ако сте на територията на домашната телевизия на екип, участващ в игра, тогава играта може да бъде блокирана за гледане или гледане на живо като част от абонамента ви за ESPN + услуга (или други приложими услуги на трети страни). Изключенията ще бъдат наложени в зависимост от местоположението, от което имате достъп до услугата ESPN + или приложимите услуги на трети страни и може да използваме различни технологии и методи за проверка на вашето географско местоположение. Ако не активирате достъп до местоположението на устройството си, няма да имате достъп до услугата ESPN +.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

82 − = 72

map