Како гледати Свјетско првенство у бадминтону 2023 на мрежи

Како гледати светско првенство у бадминтону на мрежи

Светско првенство у бадминтону 2023. одржаће се од 19. до 25. августа 2023. године. Око 50 нација натјецати ће се у мушком и женском синглу, мушком и женском паровима, као и мешовитим паровима на турниру у Ст. Јакобсхалле у Базелу, у Швицарској. Можете да користите виртуелну приватну мрежу (ВПН) за гледање догађаја бесплатно онлине у иностранству. Објаснићемо како у наставку.

Имајте на уму да само ћемо препоручити званичне изворе за гледање Свјетског првенства у бадминтону. Разлог за то је што су неслужбени токови врло непоуздани. Не само да су лоше квалитете, већ их се може открити у тренутку. Поред тога, можете бесплатно гледати светско првенство у Бадминтону на мрежи, тако да нема потребе за губљењем времена тражећи инфериорне, неовлашћене токове.

Да бисте бесплатно гледали Светско првенство у бадминтону, требаће вам ВПН ако сте у земљи у којој је ИоуТубе блокиран.

Како гледати бесплатно свјетско првенство у бадминтону у иностранству

Не можете чекати да започнемо? Ево како можете уживо и бесплатно гледати Светско првенство у бадминтону:

Употреба ВПН-а за гледање Свјетског првенства у бадминтону

  1. Пријавите се одговарајућом ВПН услугом. Препоручујемо ЕкпрессВПН. Међутим, НордВПН и ЦиберГхост су посебно поуздане, јефтине алтернативе.
  2. Преузмите и инсталирајте одговарајућу ВПН апликацију или проширење прегледача за свој уређај.
  3. Отворите апликацију ВПН или проширење прегледача и кликните да бисте се повезали са сервером.
  4. Идите на БадминтонВорлд.ТВ и изаберите видео који би требало да се деблокира.
  5. Ако имате проблема, очистите предмеморију и колачиће прегледача. Алтернативно, покушајте са сервером у другој земљи или се обратите корисничкој подршци ВПН-а.
  Како бесплатно гледати Шпанију - Мароко (Светски куп 2023.)

Како гледати Свјетско првенство у бадминтону бесплатно на БадминтонВорлд.ТВ

Најбоље место за гледање Свјетског првенства у Бадминтону 2023. је путем БадминтонВорлд.ТВ-а, који је званични ИоуТубе канал Светске федерације за бадминтон (БВФ). Овде можете гледати како светско првенство у бадминтону уживо и на захтев. Такође можете да гледате много садржаја преко званичне веб странице БВФ-а.

Добра вест је да је канал БадминтонВорлд.ТВ ИоуТубе и његов садржај доступан из већине земаља. Наше тестирање само је у Јапану пронашло ограничење садржаја. Међутим, цензура ИоуТубеу није страна, а тренутно је забрањена, на пример, у Кини. ИоуТубе се такође суочио са цензуром у земљама међу којима су Немачка, Иран и Турска.

Ако сте у земљи у којој је ИоуТубе забрањен или ограничен, и даље можете бесплатно гледати Свјетско првенство у бадминтону путем интернета повезивањем на ВПН. Препоручујемо ЕкпрессВПН који је брз, поуздан и може да деблокира ИоуТубе. Штавише, долази са 30-дневном гаранцијом поврата новца, тако да можете испробати без ризика.

Могу ли да користим бесплатан ВПН да гледам светско првенство у бадминтону на мрежи?

нажалост, многи бесплатни ВПН-ови нису у могућности да заобиђу гео-ограничења веб локација и услуга као што је ИоуТубе, Нетфлик и Скипе. Из тог разлога можда нећете моћи да користите бесплатни ВПН да бисте бесплатно гледали светско првенство у бадминтону. Поред тога, познато је да су бесплатни ВПН-ови врло спори, што представља струјање спортских догађаја уживо као изазов. Можда ћете наићи на честе, дуге периоде пуњења или превелико заостајање, због чега ћете пропустити кључне тренутке.

Такође не препоручујемо бесплатне ВПН-ове јер им недостаје безбедност потребна за правилно заштиту ваше приватности на мрежи. Неки бесплатни ВПН-ови прибегавају сјеновитим тактовима како би зарадили новац и могли би пратити ваше мрежне активности уз наду да ћете их продати највишем понуђачу. Неки бесплатни ВПН-ови чак ограничавају количину података коју можете да користите како би вас подстакао да надоградите на плаћени план. Све у свему, бесплатни ВПН-ови једноставно не вреде гњаважу.

  Како гледати утакмицу НЦАА Фрозен Фоур анд Цхампионсхип на мрежи

Шта бих требао знати о Свјетском првенству у бадминтону?

Свјетско првенство у бадминтону највећи је спортски догађај у бадминтону, који нуди највише бодова (заједно са Летњим олимпијским играма). Основан 1977, турнир се одржава сваке године (осим у години Олимпијских игара). Међутим, иако су победници проглашени светским шампионима и награђивани златним медаљама, нема награда за турнире.

Ове године се Светско првенство у бадминтону одржава у Базелу, у Швајцарској, у месту Ст. Јакобсхалле. То ће бити први пут да се светска и пара светска првенства одржавају заједно. Турнир се одржава од 19. августа25 са мечевима који се обично одржавају од 9:00 до 22:00 (ЦЕТ). Завршне церемоније и презентације заказане су за недељу, 25. августа од 12 до 17 сати.

Ко су фаворити за освајање Светског првенства у Бадминтону?

Кина доминирала је на мушким и женским догађајима на Светском првенству у бадминтону од његовог оснивања 1977. Поред Кине, национални тимови Индонезије, Данске, Јужне Кореје, Јапана и Шпаније последњих година уживају у успеху. Посебно, вреди поменути да је победница женског сингла у 2014., 2015. и 2023. години била Шпанија Шпањолка Каролина Мари.

У вријеме када је писао, јапански Кенто Момота је најплаћенији мушки појединац. Слиједе га Схи Иуки из Кине и Виктор Акелсен из Данске. На врху листе појединачних жена за жене је Таи Тзу-иинг Тајвана. Кина Цхен Иуфеи и Јапанка Нозоми Окухара налазе се на другом и трећем месту.

About the author

Comments

  1. This text is in Serbian.

    Овај текст објашњава како гледати Светско првенство у бадминтону 2023. године бесплатно на мрежи. Предлаже се коришћење ВПН-а за приступ садржају у земљама где је ИоуТубе блокиран. Текст такође упозорава на непоузданост неслужбених токова и препоручује коришћење званичних извора за гледање догађаја. Да бисте гледали Светско првенство у бадминтону на мрежи, потребно је да пратите неколико корака, укључујући пријављивање на ВПН услугу и отварање БадминтонВорлд.ТВ. Текст такође дели информације о фаворитима за освајање Светског првенства у Бадминтону и препоручује неке поуздане ВПН услуге.

Comments are closed.