Решавање за ограничења УФЦ замрачења са ВПН или Смарт ДНС

уфц
УФЦ обједињује све најбоље светске мешовите борилачке вештине у један октагон, али емитовање организације тешко да је глобално. Права на емитовање додељена су локалним ТВ каналима и веб локацијама за стриминг у земљама изван САД-а.


ПОВЕЗАН: Како гледати МцГрегор вс Кхабиб онлине или на Коди

Као резултат тога, неке борбе би могле бити црне у одређеним земљама. Фанови који плаћају 10 долара месечно за претплату на Фигхт Пасс можда ће се изненадити када открију да немају нужно приступ свакој живој борби. Исто важи и за гледаоце који плаћају по приказу. Ограничења затамњења могу варирати од борбе до борбе и скидају се ситним принтом.

Претплатници Фигхт Пасс-а у црној земљи или региону који покушавају да струје неки догађај на мрежи дочекају се таквом поруком:

уфц замрачење

„Због ограничења емитовања, овај видеозапис није доступан у оквиру претплате на УФЦ ФИГХТ ПАСС или као плаћање по приказу у вашем региону. Молимо вас да потражите информације о вашем локалном ТВ-у. "

То значи да ћете морати пронаћи локалног власника права у земљи, пријавити се и поново платити за борбу. Ови локални провајдери често пружају мање искуства од УФЦ.тв, као што је лош кориснички интерфејс или лошији квалитет видео записа. На пример, у Француској постоји Комбат, док у Немачкој постоји борба против сукоба. Никад нисте чули за њих? Ни ми.

Други проблем код емитера трећих страна је тај што они не дозвољавају корисницима да гледају репродукције на захтев. Борба која се води увече у Сједињеним Државама можда неће почети у 17:00 по Европи, што није баш примерено време. УФЦ.тв омогућава претплатницима да гледају репродукцију у слободно вријеме, али локални власници права ретко имају ту могућност.

Како заобићи УФЦ замрачења помоћу ВПН-а или паметног ДНС-а

Ако наручивање борбе са плаћањем по приказу коју сте већ платили од компаније за коју никада нисте чули (а можда и на језику који не разумете), не приличи вам, имамо боље решење.

ВПН или паметни добављач ДНС-а може преварити веб локацију УФЦ.тв да мисли да се налазите у САД-у, заобилазећи тако замрачење. Ови алати делују као проксији преко којих се неки или цео ваш интернет саобраћај преусмерава, додељујући вам нову ИП адресу и лажно представљање локације вашег уређаја.

Препоручујемо употребу услуге са плаћеним брзинама и довољно поузданим брзинама за стреаминг видео записа уживо. Није бесплатно, али је готово дефинитивно јефтиније од наручивања борбе са платиштем по гледању. Неколико ВПН-ова, попут ЕкпрессВПН-а, имају гаранције за поврат новца у случају да свој новац желите вратити након завршетка борбе. Поред гаранције о враћању новца, Екпресс ВПН тренутно нуди 3 месеца додатног бесплатног програма са планом од 12 месеци.

Процес гледања с ВПН-ом је једноставан:

  1. Пријавите се, преузмите, инсталирајте и пријавите се у своју ВПН апликацију
  2. Изаберите сервер у Сједињеним Државама или било где другде, борба неће бити затамњена. Географски ближи сервери биће бржи.
  3. Повежите се на сервер и сачекајте да се успостави веза.
  4. Учитајте веб локацију или апликацију УФЦ.тв, пријавите се помоћу својих Фигхт Пасс акредитива и почните са гледањем!

А за паметни ДНС проки:

  1. Пријавите се за паметну ДНС претплату, Оверплаи делује добро.
  2. На веб локацији провајдера пронађите примарну и алтернативну ИП адресу за ДНС сервере на локацији коју желите
  3. Промените подразумеване ДНС сервере уређаја на нове у складу са упутствима паметног ДНС провајдера
  4. Поново покрените уређај
  5. Пријавите се на УФЦ.тв са својим акредитацијама Фигхт Пасс и почните гледати!

Процес функционише и за ливе стреаминг борбе „паи-пер-виев“, мада ћете можда морати да одаберете локацију сервера на истом месту као и провајдер „паи пер виев“. Генерално гледано, ВПН-ове је једноставније за постављање, али паметни ДНС проки раде на ширем распону уређаја.

С друге стране, можете се одлучити за гледање УФЦ-а на Коди-ју, иако будите сигурни да ћете проверити законитост садржаја који стримујете. Многи Коди стреам су незванични и крше законе о ауторским правима.

Зашто се УФЦ црни?

Једноставно речено: похлепа.

УФЦ може зарадити више новца лиценцирањем садржаја другим добављачима који препродају исту емисију него продајом појединачних претплата на Фигхт Пасс и налогом за плаћање по приказу. Расцјепљивање тржишта међу овим добављачима је исплативије за УФЦ, али још горе за потрошача.

Кад УФЦ потпише права на емитовање емитера у некој другој земљи, слаже се да неће дупло посустати. Односно, неће се такмичити са емитером на који је управо продао права. Стога су решења од прекида рада.

Ако жели, УФЦ би се могао суздржати од лиценцирања географског садржаја и једноставно задржати све своје токове и емисије под једним унутарњим кишобраном. Овако је ВВЕ, који користи сличан модел, доступан у скоро свим земљама по истој цени без икаквих ограничења.

„Уфц“ Бениупп-а лиценциран под ЦЦ БИ 2.0

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 7