7 najboljih VPN-ova za NFL Game Pass tako da ih možete gledati s bilo kojeg mjesta

Najbolji VPN-ovi za NFL Game Pass

Sezona NFL 2019/20 je ovdje, ali nažalost, NFL Game Pass (većina ljudi koji je najlakše gledati NFL igre putem interneta) neće prikazivati ​​utakmice regularnih sezona u SAD-u. Ako se povežete s VPN-om, možete prevariti NFL Game Pass da misli da ste u nekoj drugoj zemlji i omogućava vam da uživo prenosite NFL igre s bilo kojeg mjesta.

VPN-ovi nisu samo za streaming; oni također kriptiraju sve vaše podatke, poboljšavajući vašu privatnost i osiguravajući vaš promet ne može čitati vaš davatelj internetskih usluga, mrežni administratori ili hakeri.

Kako deblokirati NFL Game Pass s VPN-om

Deblokiranje usluge geološkog zaključavanja jednostavno je i djeluje na isti način za gotovo svaku platformu.

Evo kako strujati NFL igre putem VPN-a:

 1. S popisa u nastavku odaberite odgovarajući VPN (preporučujemo ExpressVPN).
 2. Preuzmite i instalirajte ispravnu verziju softvera za vaš operativni sustav.
 3. Povežite se s poslužiteljem na odgovarajućem mjestu. Imajte na umu da ne možete gledati igre regularnih sezona na američkoj verziji NFL Game Pass-a, tako da je bolje koristiti poslužitelj na drugom mjestu. Ova usluga ima tendenciju da bude jeftinija u azijsko-pacifičkim zemljama, jer cijene padaju čak i 124,99 USD po sezoni u mjestima poput Bangladeša, Laosa i Indije.
 4. Pokušajte učitati sadržaj s odabrane platforme. Trebali biste ustanoviti da se brzo učitava, bez prikazivanja poruka o pogrešci.

KAKO BESPLATNO koristiti PREMIUM VPN: Većina VPN-ova nudi najniže cijene samo osobama koje se obvezuju na nekoliko godina pokrivanja. No ako ste na odmoru ili vam je potreban samo VPN kratko vrijeme, možete koristiti 30-dnevnu garanciju povrata novca ExpressVPN-a. Morate platiti unaprijed, ali možete otkazati u bilo kojem trenutku u roku od 30 dana da biste dobili puni povrat.

U nastavku ćemo podrobnije objasniti najbolje VPN-ove za NFL Game Pass. Međutim, ako nemate vremena za cijeli članak, evo naših najboljih izbora:

 1. ExpressVPN Naš najbolji izbor. Super brzi poslužitelji usmjereni za visokokvalitetno strujanje. S lakoćom otključava NFL Game Pass i većinu ostalih popularnih web mjesta za streaming u SAD-u. Aplikacije je jednostavno postaviti i koristiti. Velika privatnost i sigurnost. Uključeno je 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 2. CyberGhost Najbolji proračun koji može postići HD streaming brzine. Dobar niz servera u SAD-u.
 3. NordVPN Dobar višestruki poslužitelj s brojnim poslužiteljima koji se nalaze u SAD-u da osiguraju kvalitetan NFL streaming. Sjajne značajke privatnosti.
 4. IPVanish Mnogo američkih poslužitelja. Brze i sigurne veze. Dobro s Kodi i Amazon Fire TV
 5. PrivateVPN Deblokira NFL Game Pass i mnoge druge popularne streaming emisije.
 6. Surfshark Surfshark je brz i sa sigurnošću idealan za streaming NFL igara iz inozemstva.
 7. Štit za žarište Brz i jednostavan VPN koji lako deblokira NFL Game Pass u inozemstvu.

Od vitalnog je značaja da odaberete pravu VPN uslugu, jer su svi različiti. Neki imaju veći utjecaj na brzinu vaše mreže, neki nude širu mrežu poslužitelja, a neki se prvenstveno usredotočuju na napredne sigurnosne mogućnosti. Da bismo pronašli najbolje VPN-ove za streaming s vašim pristupnim kartama za NFL, potražili smo usluge koje nude sljedeće:

 1. Mnogobrojni američki poslužitelji
 2. Dosljedne, brze veze
 3. Snažna enkripcija i niz visokokvalitetnih sigurnosnih značajki
 4. Desktop i mobilne aplikacije
 5. Politika privatnosti koja na prvo mjesto stavlja korisnika

Najbolji VPN-ovi za streaming igre NFL Pass

Ovo je naš popis preporučenih NFL Game Pass VPN-ova:

1. ExpressVPN

ExpressVPNSiječanj 2020.blokira NFL igra PassTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

ExpressVPN izvrstan je izbor za ljude koji vole strujati zahvaljujući brzim vezama, širokoj mreži poslužitelja i vrhunskim mogućnostima deblokiranja. U stvari, ExpressVPN je jedan od rijetkih preostalih VPN-a koji može pouzdano deblokirati tvrdokorne streaming platforme poput Netflixa ili BBC iPlayera, tako da NFL mreža ne bi trebala predstavljati problem.

ExpressVPN se može pohvaliti nizom čvrstih sigurnosnih značajki koje uključuju 256-bitnu enkripciju, zaštitu od propuštanja DNS-a, savršenu tajnu prema naprijed i prekidač za zaustavljanje koji zaustavlja prijenos podataka kad god izgubite vezu s VPN-om.. Kako ExpressVPN ne bilježi nikakve osobne podatke, vaše aktivnosti ne mogu vas pratiti. Ovaj VPN nudi i 24/7 podršku putem live chat-a u slučaju bilo kakvih problema.

ExpressVPN nudi softver prilagođen za Windows, MacOS i Linux računala, kao i aplikacije za Android i iOS. Možete je čak i ručno instalirati na podržane mrežne usmjerivače.

Pros:

 • Radi s poslužiteljima u 18 američkih gradova mogu otključati geo-ograničene sadržaje gotovo iz bilo kojeg mjesta
 • Superbrzi poslužitelji sjajni su za streaming HD sadržaja
 • Šifriranje najboljih u klasi osigurava solidnu sigurnost i privatnost
 • Aplikacije za Windows, MacOS, Android, iOS i Linux
 • Potpuna privatnost - nema evidencija osobnih podataka
 • Fantastična korisnička podrška 24 sata dnevno

Cons:

 • Nešto skuplje od ostalih pružatelja usluga

Naš rezultat:

4.5 od 5

NAJBOLJI VPN ZA NFL PUT PUTA IGRE: ExpressVPN je naš izbor broj 1. Optimiziran za brze veze. Uspjeh u deblokiranju NFL Game Pass-a i većine drugih popularnih streaming usluga. Teško pobijediti na privatnosti i sigurnosti. Postoji 30-dnevno jamstvo vraćanja novca bez prestanka, tako da možete isprobati bez rizika.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju ExpressVPN-a.

ExpressVPN kuponSpecijalna ponuda - dobijte 3 mjeseca dodatnog BESPLATNOG DALJANA Kupon se automatski primjenjuje

2. CyberGhost

CyberghostDeblokira NFL igra PassTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Cyberghost.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

CyberGhost brza je usluga prilagođena korisnicima s 800+ brzih poslužitelja koji se šire diljem SAD-a. Također je sjajno u deblokiranju geo-ograničenih platformi u inozemstvu, što znači da ćete moći gledati NFL uživo s bilo kojeg mjesta, bez uočljivog punjenja.

Dobra stvar ove usluge je što je, uprkos svojoj jednostavnoj estetici, vrlo sigurna. Korisnici mogu iskoristiti 256-bitnu enkripciju, prekidač za zaustavljanje, preusmjeravanje HTTPS-a, blokiranje oglasa i anti-malware softver da bi ostali zaštićeni na mreži u svakom trenutku. CyberGhost ne bilježi podatke o sesiji ili aktivnosti i štiti od curenja DNS-a, IPv6 i preusmjeravanja porta, tako da možete biti sigurni da će vaše aktivnosti ostati privatne.

CyberGhost dolazi s aplikacijama za Android, Windows, iOS, Linux i MacOS uređaje. Ručno se može instalirati na podržane usmjerivače.

Pros:

 • Preko 200 poslužitelja u SAD-u zaobilazi većinu geo-ograničenja.
 • Neki od najbržih poslužitelja koje smo testirali
 • Kill prekidač za sve aplikacije i nema zapisnika
 • Aplikacije se jednostavno instaliraju i koriste - dobra je opcija za početnike

Cons:

 • Neće raditi u Kini, UAE ili Saudijskoj Arabiji

Naš rezultat:

4 od 5

NAJBOLJI PRORAČUN VPN: CyberGhost je sjajan izbor početnika. Izbor proračuna. Dobro u privatnosti. Može pouzdano strujati NFL Game Udio sadržaja u HD video kvaliteti. Udaljite i propustite veze s nekim drugim popularnim uslugama streaminga. 45-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu recenziju CyberGhost.

CyberGhost kupon NOVO GODINE POSEBNO: UŠTEDITE 80% na trogodišnje planove + 2 mjeseca besplatnog UDOBA Popust se primjenjuje automatski

3. NordVPN

NordVPNDeblokira NFL igra PassTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.NordVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Kada je riječ o veličini mreže, malo se službi može natjecati NordVPN. Samo u SAD-u ima gotovo 1.900 poslužitelja, a neki su čak optimizirani za streaming HD videa. Kao takav, to je odličan način za sigurno strujanje putem NFL Game Pass-a. Najbolje od svega je što NordVPN, pored mreže NFL, može deblokirati i mnoge slične usluge, uključujući ESPN, FOX Sports i CBS All Access.

Ovaj pružatelj nudi iskusnim korisnicima nekoliko načina za stvaranje visoko prilagođenih sigurnosnih postavki. Koristi 256-bitnu AES enkripciju s DNS i IPv6 zaštitom od propuštanja prema zadanim postavkama, ali možete odabrati i uključivanje prekidača za uklanjanje specifičnih za program, korištenje dva VPN-a odjednom, povezivanje s Torom preko VPN-a ili blokiranje oglasa i zlonamjernog softvera automatski. Ne bilježi osobne podatke i prihvaća plaćanje bitcoin-om, što znači da možete ostati što je moguće anonimniji.

Ovaj VPN ima Android, iOS, MacOS i Windows aplikacije. Također radi s Linux uređajima i određenim internetskim usmjerivačima, iako je potrebna ručna konfiguracija.

Pros:

 • Dovoljne brzine za strujanje HD sadržaja bez puferiranja
 • Preko 1600 poslužitelja u SAD-u
 • Vrhunski standardi šifriranja sa zaštitom od propuštanja DNS-a
 • Sadrži aplikacije za Android, iOS, MacOS i Windows
 • Sposobna je istovremeno povezati 6 uređaja odjednom

Cons:

 • Veze putem aplikacije za radne površine mogu biti spora

Naš rezultat:

4.5 od 5

JAKI SVE KRUG: NordVPN je velika vrijednost. Dobar all-rounder koji pouzdano deblokira NFL Game Pass sadržaj. Jake sigurnosne značajke i može smjestiti do 6 uređaja. Sadrži 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu NordVPN recenziju.

NordVPN Kupon uštedite 70% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

4. IPVanish

IPVanishDeblokira NFL igra PassTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.IPVanish.com

Povrat novca zagarantovan: 7 DANA

IPVanish trenutno ima između 400 i više američkih poslužitelja za odabir, a usluga ima minimalan utjecaj na brzinu vaše mreže, što ga čini jakim izborom za streaming HD sadržaja uživo poput pokrivanja NFL podudaranja. Jedna od stvari koja izdvaja ovaj VPN jest da možete povezati do deset uređaja po računu, dok većina njegovih rivala dopušta pet ili šest. To znači da svaki uređaj u vašem domaćinstvu možete zaštititi jednom pretplatom.

Možda ima laganu aplikaciju i pojednostavljen dizajn, ali IPVanish buši iznad težine kada je u pitanju sigurnost. Ima 256-bitnu enkripciju, preklopni prekidač i DNS zaštitu od curenja omogućeno je prema zadanim postavkama. Postoji nekoliko naprednijih opcija kao što su blokiranje LAN prometa, prigušivanje podataka i redovita prebacivanje IP adresa kako bi se iskoristile prednosti. Uz to, IPVanish ne bilježi nikakve osobne podatke.

Ovo je jedna od rijetkih usluga s aplikacijom u Amazon Fire TV trgovini. Pomoću softvera za Windows, MacOS, Android i iOS možete se zaštititi na svim uređajima. IPVanish se može ručno konfigurirati za rad na Linux sustavima i odabir bežičnih usmjerivača.

Pros:

 • Preko 350 američkih poslužitelja za izbor
 • Dobre visokokvalitetne struje tijekom testiranja
 • Promet je uvijek šifriran i privatan

Cons:

 • Potražite negdje drugdje ako trebate koristiti aplikacije u Kini
 • Bori se s deblokiranjem nekih popularnih web mjesta za streaming

Naš rezultat:

4 od 5

DO 10 UREĐAJA: IPVanish je sjajan za obitelji i višestruke veze. Jednostavan za upotrebu s korisnicima NFL Game Pass-a, a preferiraju ih korisnici kojima trebaju visoki standardi privatnosti. Ne mogu deblokirati toliko drugih streaming usluga kao neki njegovi rivali. 7-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu IPVanish recenziju.

IPVanish Kupon uštedite 60% na godišnjem planuDOBIJELITE Popust se primjenjuje automatski

5. PrivateVPN

PrivateVPNDeblokira NFL igra PassTested Jan 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.PrivateVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

PrivateVPN možda ima samo deset poslužitelja u SAD-u, ali on pruža veće brzine od mnogih sličnih usluga. Dovoljno je brz za streaming videozapisa uživo bez primjetnog punjenja ili kašnjenja i može deblokirati popularne usluge poput Netflixa, BBC iPlayera i Hulu. Nadalje, uz dopušteno šest istodobnih veza i jaku podršku na više platformi, možete strujati NFL podudaranja na bilo koji uređaj koji želite.

Ovaj VPN dolazi s 256-bitnom enkripcijom, prekidačem za uklanjanje i zaštitom od curenja DNS-a i IPv6 omogućenih prema zadanim postavkama. Ima strogu politiku zapisivanja bez dnevnika, što znači da su vaše aktivnosti uvijek privatne. PrivateVPN se ističe u korisničkoj podršci, a dostupan je 24/7 chat uživo. Agent za podršku može čak i daljinski instalirati softver za vas ako imate problema.

Ova usluga ima aplikacije za Windows, Android, MacOS i iOS uređaje. Radi s Linuxom i nekim usmjerivačima, ali to zahtijeva ručnu konfiguraciju.

Pros:

 • Radi na poslužiteljima u 9 američkih gradova i izvrstan je za deblokiranje web stranica za streaming u SAD-u
 • Deblokira NFL Game Pass pri pristojnim brzinama streaminga
 • Snažne značajke zaštite i privatnosti

Cons:

 • Mali broj poslužitelja za izbor
 • Za rad u Kini treba ručno podešavanje
 • Možda im je potrebna pomoć u pronalaženju najboljeg poslužitelja za odabir

Naš rezultat:

4.5 od 5

VELIKA BRZINA: PrivateVPN je dosljedno pouzdan. Dobar za opću upotrebu i HD Streaming. To bi moglo učiniti s više poslužitelja i nedostaje podrška 24 sata dnevno. 30-dnevna garancija povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu PrivateVPN recenziju.

PrivateVPN KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% na dvogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

6. Surfshark

SurfShark VPNdeblokira nfl igre passTestirano siječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.Surfshark.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

Surfshark je nadolazeći VPN s oko 800 poslužitelja u 50 zemalja. Nudi velike brzine, neograničenu propusnost i mogućnost deblokiranja nekoliko glavnih platformi (uključujući NFL Game Pass) s bilo kojeg mjesta. Jedna od najboljih stvari u vezi s ovom uslugom je ta što nema ograničenje veze i kao takav omogućava vam da povežete koliko god uređaja želite.

Ovaj VPN ozbiljno shvaća vašu sigurnost. Koristi 256-bitnu enkripciju, prekidač za uklanjanje i zaštitu od curenja IPv6, DNS i WebRTC kako bi vaš promet bio siguran u svakom trenutku. Nadalje, Surfshark ne bilježi nikakve osobne podatke. 24/7 podrška dostupna je putem chata uživo.

Surfshark aplikacije dostupne su za Windows, MacOS, Android i iOS. Također radi s Linux sustavima i kućnim usmjerivačima, ali mora se konfigurirati ručno.

Pros:

 • Pristojne, pouzdane brzine
 • Nema ograničenja broja priključenih uređaja
 • Izvrsno za deblokiranje popularnih web mjesta za streaming kao što su Netflix, Hulu i BBC iPlayer

Cons:

 • Relativno mala mreža poslužitelja
 • Povremeni spor poslužitelj

Naš rezultat:

4 od 5

BEZ OGRANIČAVANJA POVEZANJA: Surfshark nudi pristup 20 brzim američkim poslužiteljima. Ovaj VPN ima velike brzine i nema ograničenja veze, tako da možete spojiti koliko želite uređaja. Uključeno je 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Pročitajte našu cjelovitu Surfshark recenziju.

Surfshark KuponSpecijalna ponuda - uštedite 83% + 3 mjeseca FREEET DEALDispon se primjenjuje automatski

7. Štitnik žarišta

Štit za žarište

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android

Web stranica: www.Hotspotshield.com

Povrat novca zagarantovan: 45 DANA

Štit za žarište ima više od 3.000 poslužitelja raspoređenih u 70 zemalja. Omogućuje konstantno velike brzine, tako da nema potrebe za brigom zbog kašnjenja ili punjenja. Uz to možete istovremeno povezati do pet svojih uređaja. To znači da ćete moći otključati velike usluge zaključane u regiji kao što su NFL Game Pass, Netflix i Hulu gdje god da krenete..

Ova usluga čuva vaš promet zaštićenom IPv6 i DNS zaštitom od curenja, 256-bitnom enkripcijom i prekidačem za zaustavljanje koji zaustavlja sve prenos podataka kad god neočekivano izgubite vezu. Postoji čak opcija da se automatski povežete s VPN-om kad god koristite nesigurnu wifi mrežu. Hotspot Shield ne zadržava prepoznatljive podatke nakon prekida veze. Korisnička podrška dostupna je 24/7 tijekom razgovora uživo.

Aplikacije Hotspot Shield dostupne su za Windows, MacOS, iOS i Android.

Pros:

 • Priličan raspon sigurnosnih značajki
 • Izvrsne mogućnosti za deblokiranje
 • Tisuće brzih poslužitelja

Cons:

 • Nema najbolje podatke o privatnosti
 • Ne radi s Linux sustavima.

SAVRŠENO ZA STANJE: Hotspot Shield ima velike brzine i mogućnost deblokiranja glavnih strujnih platformi s bilo kojeg mjesta. Najbolje od svega je što nudi širok raspon sigurnosnih opcija i 45-dnevno jamstvo povrata novca.

Kupon Hotspot ShieldSpecijalna ponuda - uštedite 75% na trogodišnjem planuGETITE DALJU Popust se primjenjuje automatski

Mogu li gledati NFL Game Pass s besplatnim VPN-om?

Oprostiti će vam zbog razmišljanja da su besplatni VPN-ovi dobar način da ostanete sigurni na mreži. Uostalom, oni tvrde da nude istu vrstu usluge kao i njihovi premijski kolege. Međutim, toplo preporučujemo izbjegavanje besplatnih VPN-a iz više razloga. Prvo, njihova je infrastruktura stalno preplavljena novim korisnicima što uzrokuje usporavanje mreže. To se manifestira kao podmukli, mucajući videozapisi i stranice koje traju zauvijek učitati. To je teško idealno za gledanje uživo, HD sporta.

Iako besplatni VPN-ovi svoje korisnike ne naplaćuju izravno, oni i dalje postoje kako bi zaradili zaradu. Nažalost, prava VPN ponuda za proizvode su njihovi korisnici. Postavljanjem oglasa na web stranice koje posjetite i pratite vaše aktivnosti, besplatni VPN-ovi mogu vam donositi novac dok pregledavate. Čak i ako nikada ne kliknete jedan oglas, oni će prikupljati obilje podataka koji se bez vašeg znanja mogu upotrijebiti za izradu korisničkog profila i prodaju trećoj strani..

I na kraju, besplatni VPN-ovi predstavljaju značajnu prijetnju vašoj sigurnosti. Mnogi su besplatni VPN-ovi samo Trojanci koji žele instalirati zlonamjerni softver na svoj uređaj. Nisu to samo manji, malo poznati servisi: vidjeli smo da dobro uspostavljen besplatni VPN prodaje propusnu širinu svojih korisnika kako bi se koristio u botnetu. Kada je riječ o internetskoj sigurnosti, ne možete biti previše oprezni. Zato preporučujemo umjesto toga koristiti ugledni VPN koji poštuje privatnost.

201/20 NFL raspored

NFL sezona 2019/20 treba započeti 5. rujna, a završava se 2. veljače 2020. Ovdje je očigledno previše rasporeda, ali utakmice možete pronaći timski ili po datumu na stranici rasporeda NFL-a..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 70 = 72

Adblock
detector