Jednostavno zaobići ograničenja ESPN live blackout-a

ESPN +

Prilično svi sportski događaji velikih liga u Sjevernoj Americi - MLB, NBA, MLS, NHL, NFL itd. - primjenjuju ograničenja za isključenje gledatelja na mreži. Ova ograničenja sprječavaju vas da uživo emitirate videozapise svojih omiljenih lokalnih timova.

Kao što je primijetio ESPN, postoje prekidi kako bi se osigurala prava nositelja primarnih prava. ESPN ne može prenositi tržišne igre jer je netko drugi, obično TV stanica, kupio ekskluzivna prava na emitiranje za gledatelje u regiji. Ovo ne utječe samo na igre koje se igraju kod kuće, već i na lokalne timove koji igraju gostujuće igre.

VPN je učinkovito rješenje za nestanke ESPN-a. Skraćeno za virtualnu privatnu mrežu, VPN usmjerava internetsku vezu putem poslužitelja na drugo mjesto. Spajanjem na VPN poslužitelj izvan područja zatamnjenja, možete deblokirati struje zaključane u regiji ili čak gledati ESPN + dok ste u inozemstvu. Na primjer, ako ste u New Yorku i Yankei su na ESPN + zatamnjeni, možete se koristiti VPN da biste se povezali sa serverom u Chicagu ili Los Angelesu i deblokirali igre uživo.

Naša glavna preporuka je ExpressVPN. Nudi velike brzine i pouzdane veze tako da svaku igru ​​možete usmjeravati u HD rezoluciji. Ima dosta mjesta na poslužitelju u SAD-u, pa je lako pronaći jedno mjesto izvan regije zatamnjenja svake igre. Uz to, dolazi s 30-dnevnim jamstvom povrata novca bez rizika.

ExpressVPN najbolji za streaming sportove

3 MJESECA BESPLATNO: Dobijte dodatna tri mjeseca ovdje kad se prijavite za godišnji plan ExpressVPN-a. Dogovor uključuje njegovu 30-dnevnu garanciju povrata novca, pa ćete dobiti potpuni povrat novca ako niste zadovoljni.

Svaka liga ima svoja pravila za zamračivanje koja obično možete potražiti na njihovim web stranicama.

Kako zaobići trenutne nestanke ESPN-a s VPN-om

Ako je igra zatamnjena, možda ćete dobiti poruku koja ukazuje da ste nestali zbog regionalnih ograničenja. Međutim, testiranjem smo također otkrili da ESPN može prikazati i poruku koja kaže da sadržaj nije dostupan ili vas čak može odjaviti sa svog računa ako pokušate učitati zamračenu igru ​​uživo ili je ponovo reproducirati.

Evo kako zaobići ograničenja za isključivanje uživo ESPN +:

  1. Prijavite se i preuzmite kvalitetan VPN s dovoljno propusne širine i lokacija poslužitelja da biste dobili pristup svakoj zamračenoj igri koju želite. Mi smo koristili ExpressVPN u svojim testovima, a on dobro funkcionira kako bi zaobišao zamjene za sportove u većoj ligi.
  2. Instalirajte VPN aplikaciju na svoj uređaj. Imajte na umu da pametni telefoni možda neće raditi jer će ESPN osim vaše IP adrese provjeriti vašu GPS lokaciju.
  3. Povežite se na mjesto poslužitelja gdje igra koju želite gledati nije crna. Imali smo uspjeh zaobilazeći nestanke putem poslužitelja na različitim lokacijama u SAD-u. 
  4. Otvorite svoj web preglednik i idite na ESPN.com ili otvorite aplikaciju. Prijavite se na svoj račun. Sada ćete moći pristupati i igrama uživo i reprizama za ESPN + koji bi obično bio isključen.

Iako smo pronašli ExpressVPN kao najpouzdaniju opciju zaobići ESPN nestanke, ovdje imamo popis ostalih preporučenih VPN-ova za ESPN.

Preklapanja uživo: mobilni i desktop

Isključenja uživo blokovi su usluge streaminga koja sprečavaju neke korisnike da pristupe sadržaju. Zapisi djeluju tako što određuju lokaciju korisnika, a zatim blokiraju korisnika da prima određene video streamove.

Usluge streaminga uživo poput ESPN + određuju vašu lokaciju pomoću vaše IP adrese i, ako je imate na svom uređaju, vaše GPS lokacije. Svaki uređaj spojen na internet ima jedinstvenu IP adresu koja pokazuje približnu lokaciju uređaja. VPN može sakriti vašu IP adresu, ali ne i vašu GPS lokaciju. 

Ove usluge također zahtijevaju da na uređaju koji koristite koristite lokacijske usluge uključene kako bi mogli utvrditi vašu pravu lokaciju. Uz to, prilikom prijave na uslugu, dužni ste unijeti poštanski broj. 

Upotreba lokacijskih usluga češća je na mobilnim uređajima, dok ćete možda moći izbjeći omogućavanje lokacijskih usluga na web-pregledniku. Međutim, streaming usluge poput ESPN + mogu vas prisiliti da uključite lokacije kako biste pregledali sadržaj.

Uređaji za emitiranje medija kao što su Chromecast, Fire TV, Roku, Apple TV i igraće konzole obično nisu opremljeni GPS-om. Međutim, osim za Fire TV, obično nisu kompatibilne ni sa VPN aplikacijama. Ako koristite neki od tih uređaja, razmislite o postavljanju VPN-a na wifi usmjerivaču.

Zaobiđite ESPN + nestanke uživo na web-pregledniku

VPN-ovi su korisni iz više razloga, ali ESPN + korisnici će smatrati da je funkcija preskakanja regije posebno korisna. Spajanjem na VPN dodijelit će vam se nova IP adresa. Možete odabrati da se povežete s regijom izvan mjesta u kojoj se događa zamračenje, što bi vam trebalo omogućiti pristup blokiranim streamovima i reprodukcijama..

Ovu zaobilaznicu upotrebom VPN-a lako je ostvariti ako koristite web preglednik. Nakon što instalirate i postavite svoj VPN po izboru, odaberite mjesto poslužitelja i zatim se povežite.

To smo testirali pomoću Dallas poslužitelja ExpressVPN. Kad smo se povezali i pokušali učitati reprizu za FC Dallas protiv Orlando City SC-a, dobili smo dvije poruke. Prvo su nam rekli da video privremeno nije dostupan:

espn3 zamračenje

Zatim se stranica nekoliko puta automatski ponovno učitava dok se ne odjavimo s računa:

ESPN prekid uživo

Međutim, povezivanje s serverom u Los Angelesu rezultiralo je ispravnim učitavanjem:

ESPN + zamjena uživo

Kao što je prikazano, putem web preglednika, sve što trebate je povezati se s VPN-om izvan zamračene regije kako biste pristupili streamovima koji su vam potrebni.

Ako se i dalje nalazite blokirani, možda ćete morati očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika. ESPN tim datotekama možda pristupa u vašem pregledniku kako bi utvrdio vašu stvarnu lokaciju.

Zaobilaženje ESPN 3 ili ESPN + ograničenja u stvarnom isključivanju na Androidu ili iOS-u

Verzija ESPN-a za mobilne aplikacije zahtijevat će da uključite svoje lokacijske usluge bilo kojim nalogom za gledanje bilo kakvih prijenosa uživo ili događaja na zahtjev. Da biste odredili svoju lokaciju, na uređaju morate omogućiti svoju GPS lokaciju. Kao takav, ne možete prevariti svoju lokaciju putem mobilnog uređaja. Trenutno ne postoje učinkovite metode za lažiranje GPS položaja, osim za ukorijenjivanje ili jailbreaking uređaja.

Povezano: Kako riješiti jailbreak Firestick ili Amazon Fire TV

Zatamnjenje ESPN 3

U skladu s tim, možda biste trebali pokušati isprobati neke dodatne korake za dobivanje VPN-a koji radi s mobilnom aplikacijom. Naš vodič za zaobilaženje isticanja MLB.tv-a ima nekoliko dodatnih savjeta. Ne možemo jamčiti da će bilo koja od ovih metoda uspjeti zaobići zahtjev za GPS lokaciju koji se primjenjuju za Android i iOS aplikacije tvrtke ESPN.

ESPN-ova politika isključivanja

ESPN-ova politika isključenja za ESPN + je sljedeća:

Određeni sportski događaji uživo i ostali sadržaji dostupni putem pretplate na ESPN + mogu biti izloženi prekidima. Na primjer, ako se nalazite na teritoriji domaće televizije tima koji sudjeluje u igri, tada je igra možda blokirana za gledanje ili gledanje uživo kao dio vaše pretplate na ESPN + uslugu (ili drugih primjenjivih usluga treće strane). Zapisi će se provoditi prema lokaciji s koje pristupate usluzi ESPN + ili primjenjivim uslugama trećih strana, a mi možemo koristiti različite tehnologije i metode za provjeru vašeg zemljopisnog položaja. Ako na svom uređaju ne omogućite pristup lokaciji, nećete moći pristupiti ESPN + usluzi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2

Adblock
detector