Kako besplatno gledate Rusija protiv Saudijske Arabije (uvodna igra Svjetskog kupa 2018.)

Ako ove godine ne možete stići u Rusiju na FIFA-inim utakmicama Svjetskog nogometnog prvenstva 2018., izgledat će vam dobra šansa da sve prođe online. Srećom, Svjetski kup možete gledati iz različitih izvora, koje ćemo u nastavku detaljno opisati. Igre započinju 14. lipnja i možete je gledati bilo gdje u svijetu, uključujući SAD, Kanadu, Australiju, Veliku Britaniju, Njemačku, Rusiju i Bliski Istok.


svjetski kup fifa 2018

Ove godine otvara se FIFA-in Svjetski kup, a Rusija protiv Saudijske Arabije započinje igre u, što će vjerojatno biti vrlo zanimljiv susret. S obzirom da se igre održavaju u Rusiji ove godine, zemlja će imati prednost domaćeg tima, ali to ne znači da neće imati veliki broj navijača koji se snažno ukorijene protiv njih.

Ne propustite igru ​​Rusije protiv Saudijske Arabije ili bilo koje druge utakmice Svjetskog kupa 2018. ove godine!

Evo svega što trebate znati kako biste mogli strujati na sve svoje uređaje.

Gdje strujati FIFA Svjetski kup 2018. godine

Prava na streaming ove godine pripadaju nizu različitih TV mreža širom svijeta. Za vodeće zemlje koje govore engleski jezik, Ruski svjetski kup možete pronaći na sljedećim lokacijama:

 1. NAS: Fox Sports
 2. Kanada: TSN, CTV, RDS
 3. Velika Britanija: BBC, ITV
 4. Australija: SBS, Optus Sport

Osim toga, FIFA-in svjetski kup emitirat će se u velikom broju lokaliziranih TV mreža, neke besplatne, neke plaćene.

Kako strujati FIFA World Cup 2018: besplatno i plaćeno

Možete li besplatno strujati FIFA-in Svjetski kup? Da! No mogu biti neka ograničenja, ovisno o tome gdje se nalazite.

FIFA World Cup 2018: opcija besplatnog streaminga za sve

Jedan od najboljih izbora za besplatni streaming koji možete gledati nalazi se na web mjestu The World Game. Ova stranica emitirat će uvodnu utakmicu između Rusije i Saudijske Arabije, kao i još 25 igara (pogledajte web mjesto za posebne detalje igre).

Ova web lokacija zahtijeva australijsku IP adresu, tako da ćete trebati koristiti VPN uslugu ako ste izvan Australije. Za ovo preporučujemo ExpressVPN kako biste vam pomogli da pređete blokove sadržaja. Izvan toga, sve što trebate učiniti je složiti se s uvjetima i dati im svoju adresu e-pošte.

Opcije streaminga u Svjetskom kupu u Velikoj Britaniji

Ako ste u Velikoj Britaniji, imate sreće! Uvodnu utakmicu i Svjetsko prvenstvo u Rusiji besplatno ćemo gledati u cijelosti. Najbolje dvije mogućnosti su BBC iPlayer i ITV. Također možete koristiti TVPlayer.com za strujanje igara dok TVPlayer struji emitira iz oba navedena izvora.

Putovati u inozemstvo? Sve dok imate TV licencu možete strujati iz bilo kojeg od navedenih izvora, ali za to će vam trebati VPN. Preporučujemo ExpressVPN, kao jedan od rijetkih VPN servisa koji rade s BBC iPlayerom, a istovremeno održavaju velike brzine streaminga putem svojih poslužitelja i značajnu zaštitu podataka za svoje korisnike..

ExpressVPNSiječnja 2020

Dostupne aplikacije:

 • PC
 • ortak
 • IOS
 • Android
 • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

NAJBOLJI VPN ZA STVARANJE SVJETSKOG KUPA: ExpressVPN je naš izbor broj 1. S velikom mrežom poslužitelja koja je optimizirana za brze veze, savršena je za gledanje Svjetskog kupa. Jednostavne aplikacije za sve operativne sustave. Teško pobijediti na privatnosti i sigurnosti. Postoji 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika.

Opcije streaminga u Svjetskom kupu u SAD-u

U SAD-u će vam biti jedina opcija Fox Sports. Možete strujati iz Fox Sports na posebnoj aplikaciji Fox Sports. Možete se pretplatiti na pretplatu za Fox Sports Go i dobiti pristup mreži bez zasebne pretplate za kabel.

Osim toga, većina zakonski dostupnih internetskih TV paketa također nudi Fox Sports. Oni uključuju:

 1. Sling TV
 2. fuboTV
 3. PlayStation Vue
 4. DirecTV Now
 5. Hulu s TV uživo
 6. YouTube TV

Međutim, ako se nalazite u SAD-u dok putujete i imate pristup usluzi koja emitira FIFA, poput BBC-a ili ITV-a, možete koristiti VPN uslugu za dobivanje igara. (Imajte na umu da će vam trebati TV licenca za gledanje igara putem iPlayera ili ITV-a.)

Alternativna opcija je gledati Svjetski kup na Kodi-u, ali obavezno koristite samo službene struje i izbjegavajte piratske sadržaje koji nanose Kodi. Za još više opcija streaminga ExpressVPN ima sjajan vodič za gledanje Svjetskog kupa.

Opcije za streaming na Svjetskom prvenstvu u Kanadi

Stanovnici Kanade mogu koristiti jednu od tri različite usluge za gledanje uvodne utakmice FIFA Svjetskog kupa 2018., kao i svih ostalih utakmica. TSN, CTV i RDS dobit će vam ono što trebate.

TSN će biti dobra opcija ako već imate uslugu. Međutim, TSN će koštati nešto novca. Također ne možete gledati TSN bez pretplate za kabel, pa ćete se morati prijaviti za kablovsku uslugu da biste pristupili TSN-u. Međutim, putem aplikacije TSN Go možete strujati nakon što ste pretplaćeni i gledate dok ste u pokretu.

CTV također ima CTV Go aplikaciju koja će vam dopustiti streamanje izvan kuće. Uz CTV će vam trebati pretplata na uslugu kabelske televizije da biste mogli gledati igre.

Napokon, RDS će vam omogućiti gledanje streamova na njihovoj aplikaciji RDS GO, ali opet, trebat će vam pretplata za kablove uparena s vašim računom na aplikaciji.

Kanadski stanovnici koji žele gledati uvodni meč i ostale igre besplatno žele razmotriti gore opisanu opciju World Game, barem za neke od igara.

Australijske opcije za streaming na Svjetskom kupu

Dobro je ove godine biti Aussie za svjetski kup! SBS i Optus Sport emitirat će Ruski svjetski kup, a za oboje možete uživati ​​u besplatnim utakmicama.

Web stranica World Game bit će vam izvor za besplatne igre SBS-a, pa ćemo vas tamo uputiti.

Za Optus Sport, međutim, morat ćete otvoriti račun i prijaviti se za njihovo besplatno 14-dnevno probno razdoblje. Budući da utakmice Svjetskog prvenstva traju od 14. lipnja do 15. srpnja, možda ćete se trebati prebaciti na besplatnu uslugu nakon isteka suđenja od 14 dana..

Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018: besplatni prijenos uživo za ostale regije

Još uvijek tražite više besplatnih streamova? Ako tražite komentare na svom jeziku ili ne smetaju komentari koji nisu na engleskom, postoji veliki broj TV usluga na arapskom, njemačkom, talijanskom, španjolskom i mnogim drugim koji će imati cijeli svjetski kup igre besplatno i streaming na mreži.

Evo nekoliko sjajnih izbora:

 1. Arapski: KAN11, MAKAN 33, BTV
 2. Njemački: ARD, ZDF, ORF, SRG SSR
 3. Francuski: TF1
 4. Talijanski: Mediaset
 5. Portugalski (Portugal): RTP, SIC
 6. Ruski: Perviy Kanal, VGTRK, Match TV
 7. Španjolski (Argentina): TV Pública
 8. Španjolski (Španjolska): Mediaset España Telecinco, Mediaset España Cuatro
 9. Nizozemski: DR, NOS
 10. Bengalski: BTV

Iako su ove usluge besplatne, ukoliko se odlučite za jedno ili drugo, blokiranje zemljopisnog sadržaja vjerojatno će biti uspostavljeno. Obavezno odaberite VPN koji pruža servere u zemlji u koju pokušavate doći i kapacitet koji će vam omogućiti učinkovito strujanje bez ikakvog međuspremnika.

Odricanje:

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje autorskih prava, uključujući streaming videa iz piratskih izvora. Iako VPN-ovi mogu sakriti geografska ograničenja i maskirati korisnikov identitet, molimo vas da razmislite o lokalnim zakonima, žrtvama i rizicima piratstva prije nego što preuzmete ili preusmjerite sadržaj zaštićen autorskim pravima bez odobrenja.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − = 63