Kako besplatno gledati Wimbledon 2019 uživo putem interneta

Kako gledati Wimbledon uživo putem Interneta bilo gdje

Wimbledon se vraća za 2019. godinu! Cijeli raspored, uključujući kvalifikacijske skupine, traje od 24. lipnja do 14. srpnja, dok su glavni događaji iz 1. do 14. srpnja. Popularnost ovog međunarodnog teniskog događaja znači široku TV pokrivenost brojnih emitera. Neke zemlje čak nude televizijske prijenose uživo putem mreža besplatnih emisija. Kao takav, Wimbledon možete uživo gledati putem Interneta bilo gdje u svijetu, a u nekim slučajevima i potpuno besplatno.

Važna napomena: Ovaj vodič preporučuje samo službene izvore struje. Wimbledon je široko dostupan putem internetskih streamova, ali to uključuje i brojne nelegitimne web stranice za strujanje. Opcije neslužbenog strujanja često se isporučuju loše kvalitete i na web stranicama koje mogu ugostiti zlonamjerne oglase. Ove su web stranice također sklone uklanjanju zbog kršenja autorskih prava. Zahvaljujući nekoliko međunarodnih emitera koji događaj nude besplatno, nema potrebe za okretnim web lokacijama za svoje uživo streama uživo na Wimbledonu 2019..

Većina servisa koji emitiraju Wimbledon 2019. imaju regiju. Trebat će vam VPN za deblokiranje streamova na nekim lokacijama.

Najbolji VPN za Wimbledon 2019: ExpressVPN

Kad se povežete s VPN-om, vaš se internetski promet usmjerava kroz šifrirani tunel prema serverima na različitim lokacijama. Ova zaštićena metoda povezivanja omogućava vam privatno i sigurno pregledavanje i strujanje sadržaja na mreži te zaobilazak nekih web-mjesta koja zaključavaju regiju kako bi se spriječio pristup s nekih lokacija.

Preporučujemo ExpressVPN: nudi preko 3000 poslužitelja u 94 zemlje, uz brze veze i posebnu pozornost na sigurnost korisnika i anonimnost.

ExpressVPN omogućuje brzo postavljanje računa, višestruko trajanje pretplate (mjesec dana, šest mjeseci ili godinu dana) i prihvaća više načina plaćanja, uključujući Bitcoin i PayPal. Usluga ne čuva korisničke evidencije kupaca, tako da nijedna od vaših aktivnosti ili podataka o plaćanju ne mogu vas pratiti.

Dodatno, ExpressVPN pruža 30-dnevno jamstvo povrata novca, što korisnicima omogućuje isprobavanje VPN-a bez rizika i zahtijevanje punog povrata sredstava (čak i ako vam je samo potrebna usluga za gledanje Wimbledona 2019. u inozemstvu).

NAJBOLJI VPN ZA WIMBLEDON 2019: ExpressVPN je naš najbolji izbor ExpressVPN pruža snažne sigurnosne značajke i privatnost, velike brzine i mogućnost deblokiranja streaming platformi poput BBC iPlayera i Eurosporta u inozemstvu.

Kako gledati Wimbledon 2019. s VPN-om

Ako planirate besplatno gledati Wimbledon, možda ćete se morati povezati s VPN-om kako biste deblokirali sadržaj. Evo kako započeti:

 1. Prvo napravite VPN račun. Dok mi preporučujemo ExpressVPN za ljubitelje sporta, druge opcije kao što su NordVPN i CyberGhost također su kvalitetne alternative.
 2. Zatim instalirajte VPN softver. Možete instalirati VPN softver na više različitih uređaja, uključujući Amazon Firestick, Windows i Mac računala te iOS i Android uređaje. Neki uređaji za streaming, poput Rokua, neće raditi izravno s VPN-ovima.
 3. Odaberite izvor emitiranja za svoj tok na Wimbledonu 2019.
 4. Prijavite se na svoju VPN aplikaciju i povežite se sa državom u kojoj se nalazi vaš stream stream. Na primjer, ako planirate koristiti Australijsku Sedam mreža, potreban je australijski poslužitelj.
 5. Pokušajte strujati iz svog odabranog izvora dok ste povezani na VPN. Ako sve radi ispravno, vaš se tok trebao brzo učitati i ostati povezan. Ako naiđete na bilo kakve pogreške, pokušajte ponovno pokrenuti web preglednik ili uređaj, očistite podatke pregledavanja ili pomoću privatnog ili anonimnog prozora preglednika.

Događaje Wimbledona možda ćete moći gledati kasnije na zahtjev, ali taj će se događaj prenositi uživo. Kao takav, preporučujemo da testirate svoje izvore prijenosa prije podudaranja koja želite vidjeti kako biste bili sigurni da ste pronašli onaj koji radi..

Kako uživo gledati Wimbledon 2019 uživo

Na raspolaganju je više opcija za gledanje Wimbledona uživo i besplatno. Budući da je ovo jedan od najpopularnijih međunarodnih događaja, veliki broj zemalja ima emitere koji imaju prava na streaming na igrama. Srećom, neki od tih protoka dolaze iz javnih ili besplatnih TV mreža koje imaju i besplatne mrežne streamove.

Najbolje besplatne opcije za prikaz Wimbledona 2019. bilo gdje u svijetu uključuju:

 • UK: BBC (putem BBC iPlayera ili TVplayer.com)
 • Švicarska: SGR SSR (putem RSI, RTS ili SRF)
 • SAD: ABC (samo finale, putem USTVNow besplatnog računa)
 • Australija: SEVEN (putem 7plus.com.au)
 • Ostale EU lokacije: Eurosport (dostupno preko Zattoo Box-a)

Ove su opcije one koje smo smatrali najboljima jer nude besplatne streamove na mreži. Pored toga, tim se protocima može pristupiti s bilo kojeg mjesta u inozemstvu putem VPN-a.

Za mogućnosti gledanja u Švicarskoj uživo, morat ćete se zadovoljiti gledanjem na jezicima koji nisu engleski. RSI emitira na talijanskom, RTS na francuskom, a SRF na njemačkom.

Za američke tokove ABC, možete koristiti USTVNow bilo gdje u svijetu bez VPN-a. ABC dolazi s besplatnom verzijom usluge, ali finale za muškarce i žene dobit ćete samo na kraju dvotjednog događaja.

Za UK strujanje putem BBC iPlayera, za legalno gledanje na mreži trebat će vam TV licenca. BBC ne zahtijeva ovjeru TV licence, ali ne preporučujemo tu mogućnost streaminga svima osim stanovnicima Velike Britanije koji žive u inozemstvu.

Za Australijskih sedam mrežnih tokova, za pristup besplatnim streamovima u inozemstvu potrebna je VPN veza s australijskim serverom.

Zattoo Box također može bilo tko koristiti za pristup besplatnim streamovima sa BBC-a, švicarske mreže i Eurosporta. VPN veza sa EU državom poput Švicarske ili Njemačke potrebna je i za stvaranje besplatnog Zattoo računa i za strujanje sadržaja.

Dodatne opcije online streaminga na Wimbledonu 2019

Ako gore navedene besplatne opcije jednostavno ne funkcioniraju, postoje druge mogućnosti. Posebno za one u drugim zemljama engleskog govornog područja, poput SAD-a i Kanade, plaćena usluga može ponuditi određene pogodnosti.

Američki Wimbledon 2019 uživo

Zastava SAD-a

U SAD-u biste možda trebali razmotriti vrhunsku uslugu internetskog televizora "mršavih paketa". Ovo su usluge rezanja kablova koje nude alternativu skupoj pretplati na kabel. Vaše najbolje mogućnosti ovdje su:

 • YouTube TV
 • Sling TV
 • PlayStation Vue
 • Hulu s TV uživo
 • DirecTV Now

Svaka od ovih usluga nudi pretplatni paket koji će vam dobiti ESPN, primarnog nositelja prava na emitiranje u SAD-u. Također ćete moći pristupiti Teniskom kanalu putem ovih servisa koji će prenositi i neke utakmice.

Kanada

zastava kanade wimbledon uživo online

Stanovnici Kanade mogu uživati ​​u prijenosima uživo putem CTV-a i TSN-a. Obje usluge imaju dostupne aplikacije i na mreži možete prenositi sadržaj za bilo koju uslugu na mreži. Međutim, morat ćete platiti za pristup CTV-u i TSN-u, pa ćete prije kupnje htjeti razmotriti koja je usluga bolja za vaše potrebe..

Raspored Wimbledona 2019. godine

Ne dozvolite da vam ovogodišnji raspored Wimbledona odmakne! Evo potpunog sloma događaja, uključujući i kada biste trebali razmotriti ugađanje.

DateSessionStart Times (EST)
Pon 1. srpnja Prva runda 7:00 - 16:30
Utorak 2. srpnja Prva runda 7:00 - 16:30
Sre 3. srpnja Druga runda 7:00 - 16:00
Čet 4. srpnja Druga runda 7:00 - 16:30
Pet srp Treće kolo 7:00 - 16:30
Sub 6. jul Treće kolo 8:00 - 17:00
Pon 8. srpnja 16. kolo 7:00 - 16:00
Utorak, 9. srpnja Žene četvrtfinale 8:00 - 16:00
Sre srp 10 Muški četvrtfinale 8:00 - 16:00
Čet 11. srpnja Žene polufinale 8:00 - 13:00
Pet 12. srpnja Muški polufinali 8:00 - 14:00
Sub srp 13 Žene, finale 9:00 - 15:00
Ned srp 14 Muški finale 9:00 - 15:00

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Adblock
detector