Kako gledati AEW All Out uživo iz bilo kojeg mjesta

Kako uživo gledati AEW All Out


All Elite Wrestling All Out održat će se u Areni Sears Center u Chicagu 31. kolovoza. Iako će televizijske postaje emitirati emisije uživo od 20:00 EST, glavni događaj započinje do 21:00 (18:00 PST / 2:00 BST) , Tome se možemo veseliti, uključujući i utakmicu AEW Svjetskog prvenstva u kojoj je sudjelovao bivši svjetski zvijezda WWE Chris Jericho. U nastavku ćemo objasniti kako gledati AEW All Out u SAD-u ili u inozemstvu u Kanadi, Velikoj Britaniji, Australiji ili bilo kojoj drugoj zemlji svijeta.

To biste trebali primijetiti samo ćemo preporučiti službene emitere All Out. Iako će ovaj događaj vjerojatno biti dostupan na web lokacijama za streaming treće strane, ne preporučujemo njihovo korištenje. Neslužbeni tokovi obično su vrlo nekvalitetni, a video je često vrlo zaostao. Nadalje, oni se dijelom mogu skinuti za kršenje autorskih prava. AEW All Out možete gledati gotovo iz bilo kojeg mjesta, u svakom slučaju, tako da nema potrebe za pribjegavanjem sjenovitim, nepouzdanim strujanjima.

AEW All Out 2019 emitirat će se samo na streaming platformama sa zaključanom regijom. To znači da će vam trebati VPN da biste mogli gledati jeste li izvan podržane zemlje.

Kako živjeti stream AEW All Out iz inozemstva s VPN-om

Deblokiranje geo-ograničenih usluga iz inozemstva lako je s pravom VPN-om. Samo slijedite dolje navedene korake da biste uživo prenosili Sve Out 2019 iz bilo kojeg mjesta.

Evo kako gledati AEW All Out putem interneta u 2019. godini:

  1. Započnite s prijavom na VPN ako već niste. Gore smo spomenuli ExpressVPN, ali NordVPN i CyberGhost su izvrsna jeftina alternativa.
  2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju, vodeći računa o tome da dobijete odgovarajuću verziju za svoj uređaj.
  3. Povežite se s jednim od američkih poslužitelja VPN-a. Ako preskočite ovaj korak, vidjet ćete pogrešku ("Ova web lokacija nije dostupna na vašem području, ali povremeno ćemo prenositi događaje na međunarodnoj razini.") Kada pokušate pristupiti web mjestu B / R Live.
  4. Prijavite se za B / R račun uživo. Ovo je besplatno, iako će vam trebati kreditna kartica povezana s američkom adresom da biste kupili ulaznicu za borbu protiv AEW All Out.
  5. Prijavite se i pokušajte gledati videozapis. Treba početi odmah, ali ako ne, očistite predmemoriju i kolačiće preglednika, a zatim ponovno učitajte stranicu.

AEW All Out emitirat će se uživo, a kao takav, važno je osigurati da vaš VPN radi prije vremena. Provodeći gore navedene korake, uoči događaja ćete znati o svim problemima i imat ćete dovoljno vremena za pomoć u korisničkom timu za korisničku podršku VPN-a..

Najbolji VPN za AEW All Out: ExpressVPN

ExpressVPN

Dostupne aplikacije:

  • PC
  • ortak
  • IOS
  • Android
  • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

VPN-ovi omogućuju vam promjenu IP adrese, zaobilazeći regionalna ograničenja i omogućujući vam upotrebu geo-blokiranih streaming usluga iz inozemstva. Uz to, oni kriptiraju vaš internetski promet, što znači da bilo koji napadači (poput vašeg davatelja internetskih usluga ili poslodavca) ne mogu vidjeti što dobivate na mreži. Posebno preporučujemo ExpressVPN: ova brza usluga ima preko 3.000 poslužitelja u 94 zemlje, snažne sigurnosne značajke i mogućnosti privatnosti te izvrsnu deblokirajuću sposobnost, tako da je idealna za streaming.

Započinjanje s ExpressVPN traje samo nekoliko minuta; sve što morate učiniti je odabrati željenu duljinu pretplate (jedan, šest ili dvanaest mjeseci) i platiti. Čak prihvaća Bitcoin u slučaju da želite još jedan sloj anonimnosti, mada ExpressVPN ne bilježi podatke koji se mogu osobno identificirati, ne možete vas pratiti ni u kojem slučaju. Nadalje, ExpressVPN uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca, što znači da možete bez struje usmjeravati AEW All Out i zatražiti puni povrat ako niste zadovoljni.

NAJBOLJI VPN ZA LIVE WRESTLING: ExpressVPN je naš izbor broj 1 za gledanje AEW All Out u inozemstvu. Brz je i pouzdan, deblokira mnoge popularne streaming platforme i vašu sigurnost shvata ozbiljno.

Kako uživo gledati AEW All Out

Postoje dva emitera za ovaj događaj i koje ćete koristiti ovisiti o tome gdje se nalazite u svijetu. Pogledajte dolje kako biste saznali kako gledati AEW All Out na mreži u svojoj zemlji:

SAD i Kanada

Zastava SAD-a

Kao i u prethodnim događajima AEW-a, All Out će se emitirati isključivo na B / R Live-u u Sjevernoj Americi. No, ovaj put postoji značajna razlika: iako su i Fyter Fest i Fight for Fallen bili besplatni za gledanje, morat ćete platiti za strujanje All Out.

Borbe za prolaz koštaju 49,99 USD ili 49,99 USD, ovisno o tome u kojoj se zemlji nalazite, a način plaćanja mora biti povezan s lokalnom adresom. Kao takav, gotovo je nemoguće koristiti ovu metodu osim ako obično ne živite u Kanadi ili SAD-u. Sjevernoamerikanci i dalje mogu pristupati B / R Live iz inozemstva povezivanjem s VPN serverom u svojoj matičnoj zemlji.

Gdje drugdje mogu živjeti stream AEW All Out?

globus karta svijeta

Ljubitelji hrvanja drugdje u svijetu mogu uživo gledati AEW All Out uživo na Fite. Ova će se usluga besplatno prikazivati ​​na konferenciji za novinare i vagati u 20:00 EST (17:00 PST / 1 AM BST). No, ulaznica za All Out borbu košta 19,99 USD za gledanje u drugim zemljama ili 14,99 £ u Ujedinjeno Kraljevstvo. Ovaj će događaj biti dostupan i na engleskom i na španjolskom jeziku, ali morate posebno kupiti kartu za španjolski jezik.

Ova je usluga dostupna diljem svijeta iako se neće emitirati svugdje. Na primjer, gledatelji u SAD-u i Kanadi morat će gledati emisiju B / R Live umjesto toga. Fite još nije objavio u kojim će se zemljama prikazivati ​​All Out, prethodni događaji emitirani su po Australiji, Velikoj Britaniji i Europi, i nema razloga vjerovati da će se ovoga puta stvari odvijati drugačije. To znači da ako kupite borbenu propusnicu, a zatim putujete u Sjevernu Ameriku, morat ćete se povezati s VPN-om da biste gledali Sve izvan mreže.

Kartica za borbu AEW All Out za 2019. godinu

UčvršćenjeVrsta podudaranja
Adam Page vs. Chris Jericho Standardno - AEW utakmica Svjetskog prvenstva
Pac protiv Kenny Omega Standard
Najbolji prijatelji (Chuck Taylor i Trent Beretta) protiv Tamnog reda (Zlo Uno i Stu Grayson) Standardna oznaka - pobjednici mogu preskočiti prvi krug AEW World Tag Team Championship
Braća Lucha (Pentagón Jr. i Ray Fénix) protiv Young Bucks-a (Matt Jackson i Nick Jackson) Ljestve - Oznaka AAA World Tag Team Championship
Cody vs. Shawn Spears Standard
Privatna zabava (Marq Quen i Isiah Kassidy) protiv Angelico & Jack Evans  Standardna oznaka
Casino Battle Royale za žene Kraljevska bitka
Riho protiv Hikaru Šida Standard
Luchasaurus, Jungle Boy i Marko Stunt vs. SoCal Necenzurirani (Christopher Daniels, Frankie Kazarian i Scorpio Sky) Oznaka šestoroga
Darby Allin vs. Joey Janela vs. Jimmy Havoc Fatalna trosmjerna

Koji će hrvati gledati?

Prave zvijezde ovog događaja su Chris Jericho i Kenny Omega. Nije jasno želi li AEW privući nove gledatelje tako što će Jericho postati prvi svjetski prvak AEW, ili žele li okupiti navijače oko Adama Page-a, relativno novi dodatak na popis. Oboje su iskusni hrvači, pa tko god pobjedi, sigurno je gledati zabavu.

U međuvremenu, Omega se sprema suočiti se s još jednim svjetskim Alumom, Pac. U početku se trebao boriti protiv Jon Moxleyja, iako zbog ozbiljne infekcije lakta to nije bilo moguće. Moxley je ranije tvrdio da Omega nije toliko ozbiljan koliko bi želio pojaviti na putu za AEW All Out, ovo bi mogla biti ponuda za postavljanje novog rivalstva uoči pokretanja tjedne TV emisije AEW koja dolazi uskoro u TNT, i kao takav bi se iznenadio ako Moxley ne nastavi glumiti svoje gorljive sklonosti kad se vrati.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4