Kako gledati ATP Cup 2020 putem interneta iz bilo kojeg mjesta

Kako gledati ATP Kup 2020. na mreži

ATP Kup 2020. održavat će se od 3. do 12. siječnja u Perthu, Brisbaneu i Sydneyu. Do 9. siječnja svakodnevno će biti šest mečeva, a nakon toga bit će jedna utakmica dnevno. Srećom, ne morate putovati do Australije da biste vidjeli što se događa; U stvari, događaji će biti emitirani uživo i besplatno u nekoliko zemalja. Čitajte dalje kako biste saznali kako gledati prijenos uživo na ATP Cupu putem Interneta iz inozemstva.

Važno je napomenuti da preporučujemo samo službene izvore. Iako će gotovo biti dostupni potoci treće strane, oni su često vrlo zaostali, s videozapisima male rezolucije: nije baš ono što vam treba za brzi sport poput tenisa. Također, neslužbeni izvori često se uzimaju zbog kršenja autorskih prava pa možda nećete vidjeti tko pobjeđuje. Sa toliko legitimnih načina gledanja na ATP Cupu na mreži, nema potrebe za korištenjem nelicenciranih streamova.

Te će se utakmice prikazati samo na uslugama zaključanima u regiji. To znači da ako putujete u inozemstvo i u vašoj zemlji ne postoji službeni televizijski program, trebat će vam VPN da biste gledali svoje uobičajene usluge streaminga u kući..

Kako gledati prijenos uživo na ATP Cupu iz inozemstva putem VPN-a

Usluge strujanja često provjeravaju korisničku IP adresu da vide jesu li u podržanoj zemlji ili ne. Stvar je u tome što kad se povežete s VPN-om, dobit ćete novu IP adresu specifičnu za regiju u kojoj se zemlji nalazio vaš odabrani poslužitelj. Ovo prevara web mjesta i usluge na način da misle da ste negdje drugdje i omogućuje vam pristup njima iz inozemstva. To je lakše nego što zvuči; samo slijedite dolje navedene korake za deblokiranje ATP kupa od bilo kojeg mjesta.

Evo kako uživo prenositi ATP Cup 2020 putem Interneta bez ikakvih mjesta:

 1. Započnite s prijavom na VPN ako već niste. Posebno preporučujemo ExpressVPN, iako su CyberGhost i NordVPN izvrsne opcije s niskim cijenama.
 2. Zatim preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju. Imajte na umu da često možete odabrati nekoliko različitih inačica pa pripazite da nabavite ispravnu. Kad završite, prijavite se.
 3. Odaberite jednog od službenih emitera ATP-a sa donjeg popisa. Zatim se povežite s poslužiteljem u odgovarajućoj zemlji. To znači da će vam trebati britanski poslužitelj za deblokiranje BBC iPlayera, na primjer, ili kanadski poslužitelj za upotrebu TSN-a.
 4. Otvorite račun ako vam je potreban. Imajte na umu da će neke platforme za strujanje provjeriti je li vaš način plaćanja povezan s adresom u željenoj zemlji.
 5. Sada pokušajte reproducirati video. Ako je sve uspjelo, trebalo bi se odmah učitati. Ako ne, pokušajte očistiti kolačiće i osvježiti stranicu.

ATP Kup emitirat će se uživo, zato je toliko važno testirati VPN prije vremena. Na taj ćete način unaprijed znati o svim problemima, pružajući vam mogućnost da potražite pomoć od svog korisničkog tima za podršku VPN-a. Naravno, to također osigurava da nećete propustiti početak meča zbog nepredviđenih tehničkih problema.

Kako uživo prenositi ATP kup na UK TV

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

Britanski navijači mogu struji sve akcije sa sudova uživo Amazon Prime Video. Ova je usluga uključena u vašu pretplatu na Amazon Prime, tako da možda već imate pristup njoj. Ako ne, Amazon Prime košta 7,99 funti mjesečno i dolazi s 30-dnevnim besplatnim probnim vremenom. To znači da se možete prijaviti, gledati svaku utakmicu ATP kupa putem interneta, a zatim jednostavno otkazati račun kako ne biste naplatili naplatu.

Ako želite, možete također prenositi cijeli turnir na Tennis TV. Međutim, ova usluga košta 9,99 funti mjesečno i ne nudi besplatno probno razdoblje. Kao takav, Amazon Prime Video je bolja opcija za većinu ljudi.

Amazon Prime Video i Tennis TV obojica su zaključani u regiji. To znači da će vam trebati VPN da biste im pristupili iz inozemstva. ExpressVPN nudi sljedeće: a 30-dnevna garancija povrata novca, omogućujući vam da isprobate uslugu bez rizika. Ako niste impresionirani, odustanite i zatražite povrat povrata.

Gdje drugdje mogu gledati prijenos uživo na ATP Cupu?

Želite gledati ATP Cup 2020. izvan Ujedinjenog Kraljevstva? Nema problema; u nastavku, obavijestit ćemo vas koje mreže prikazuju događaj u vašoj zemlji:

Australija

australija zastava

Dobra vijest: svaki pojedinačni meč ATP kupa 2020. emitirat će se uživo i besplatno u 9 sati. Morat ćete stvoriti račun prije nego što bilo što gledate, no to je jednostavno i traje samo minutu.

Imajte na umu da je 9Now zaključan u regiji. Kao takav, morat ćete biti u Australiji ili biti povezani s australskim VPN serverom da biste je koristili.

Kanada

Kanadska zastava

TSN ima ekskluzivna prava za prikazivanje ATP kupa u Kanadi. Pokrivenost će se kretati od 18:00 EST svaki dan. Ako vaš paket kabelske televizije već uključuje TSN, možete se odmah prijaviti i početi s streamingom bez dodatnih troškova.

Ako nemate kabel, umjesto toga možete se prijaviti za TSN Direct. Dnevne propusnice počinju od 4,99 CAD, no budući da će se ovaj događaj odvijati deset dana, zapravo je jeftinije odabrati mjesečnu propusnicu od 19,99 USD. Nažalost, nije uključeno besplatno razdoblje probnog razdoblja.

TSN je dostupan samo u Kanadi. Unatoč tome usluzi možete pristupiti iz inozemstva povezivanjem na kanadski VPN poslužitelj.

NAS

Zastava SAD-a

Ljubitelji tenisa u SAD-u mogu gledati ovaj događaj na Tennis Channel-u. Ako vaš paket kabelske televizije uključuje ovaj kanal, jednostavno se možete prijaviti na web mjesto i početi gledati odmah.

Želite li strujati ATP kup bez kabela? Možete gledati i na Tennis TV-u, iako to košta 14,99 USD mjesečno i ne nudi nikakvu besplatnu probnu verziju.

Obje gore navedene usluge su zaključane u regiji. Kao takav, morat ćete ili biti u SAD-u ili biti povezani s američkim VPN poslužiteljem da biste ih koristili.

Ostale lokacije

Ne brinite ako nismo gore spomenuli vašu zemlju; ATP kup 2020. emitirat će se u desecima zemalja širom svijeta. Započnite provjerom cijelog popisa međunarodnih emitera ATP-a, no vrijedi zapamtiti da vam neće svaka mreža omogućiti gledanje na mreži.

Tko se natječe u ATP kupu 2020. godine?

Na ovogodišnjem ATP kupu će 24 zemlje ići glavom. Ispod smo nabrojali sve države koje sudjeluju:

 • Srbija
 • Španija
 • Rusija
 • Austrija
 • Njemačka
 • Grčka
 • Japan
 • Italija
 • Francuska
 • Belgija
 • Hrvatska
 • Argentina
 • Gruzija
 • Južna Afrika
 • Ujedinjene države
 • Kanada
 • Velika Britanija
 • Australija
 • Bugarska
 • Čile
 • Poljska
 • Urugvaj
 • Moldavija
 • Norveška

2020. ATP Kup pun raspored

DatumUčvršćenjeVrijeme (AEDT)
3. siječnja Grčka protiv Kanade 10 ujutro
SAD protiv Norveške 10 ujutro
Belgija protiv Moldavije 10 ujutro
Njemačka protiv Australije 17:30
Rusija protiv Italije 17:30
UK protiv Bugarske 17:30
4. siječnja Francuska protiv Čilea 10 ujutro
Japan protiv Urugvaja 10 ujutro
Argentina protiv Poljske 10 ujutro
Srbija protiv Južne Afrike 17:30
Španjolska protiv Gruzije 17:30
Austrija protiv Hrvatske 17:30
4. siječnja Kanada protiv Australije 10 ujutro
Italija protiv Norveške 10 ujutro
Bugarska protiv Moldavije 10 ujutro
Njemačka protiv Grčke 17:30
Rusija protiv SAD-a 17:30
Belgija protiv Velike Britanije 17:30
5. siječnja Južna Afrika protiv Čilea 10 ujutro
Japan protiv Gruzije 10 ujutro
Hrvatska protiv Poljske 10 ujutro
Srbija protiv Francuske 17:30
Španjolska protiv Urugvaja 17:30
Austrija protiv Argentine 17:30
6. siječnja Njemačka protiv Kanade 10 ujutro
Rusija protiv Norveške 10 ujutro
UK protiv Moldavije 10 ujutro
Grčka protiv Australije 17:30
Italija protiv SAD-a 17:30
Belgija protiv Bugarske 17:30
7. siječnja Srbija protiv Čilea 10 ujutro
Španjolska protiv Japana 10 ujutro
Austrija protiv Poljske 10 ujutro
Francuska protiv Južne Afrike 17:30
Gruzija protiv Urugvaja 17:30
Hrvatska protiv Argentine 17:30
8. siječnja + 9 Četvrtina finala TBA
10. siječnja Polu-finale TBA
11. siječnja ATP finale TBA

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =

Adblock
detector