Kako gledati Canelo protiv Golovkin (GGG) online iz bilo kojeg mjesta

Kad god se revanš dogodi u svijetu boksa, to su velike vijesti. Upravo je to slučaj s nadolazećom borbom GGG-a protiv Canela koja je zakazana za 15. rujna 2018. u T-Mobile Areni u Las Vegasu. Još ćemo detaljnije istražiti povijest ova dva borca ​​i njihov prethodni dvoboj u 2017. godini. Međutim, zasad se možda pitate kako gledati Canelo protiv Golovkina uživo uživo. Visoki profil ove borbe znači da možete gledati kako ova dva boksača čine povijest putem interneta, s bilo kojeg mjesta na svijetu, uključujući SAD, Veliku Britaniju i Australiju.

Kako gledati Canelo protiv Golovkin uživo na mreži

Canelo Alvarez i Gennady Golovkin 2 postavljaju se za 15. rujna s početkom u 20 sati EST / 1 AM GMT + 1. Kartica za borbu uključivat će i utakmice za WBO juniorski srednje teški naslov, Middleweights utakmicu i Junior Bantamweights borbu..

VIDI TAKOĐER: Kako živjeti stream McGregor vs Khabib

U SAD-u je HBO primarni televizijski program. HBO PPV će nositi utakmicu, ali postoji još nekoliko dodatnih opcija za stanovnike SAD-a. Stanovnici Velike Britanije trebat će pristup BT Sport Box Office putem jedne od nekoliko TV kuća. Stanovnici Australije s Foxtelom također će moći gledati borbu po razmjerno niskoj cijeni. Ako se nalazite izvan SAD-a, Velike Britanije ili Australije, možda još uvijek imate mogućnosti. Pokazat ćemo vam kako uživo prenositi Canelo protiv Golovkina, bilo da ste u inozemstvu ili kod kuće.

Najbolji VPN za GGG vs. Canelo: ExpressVPN

ExpressVPN-streaming-sport

Trebali biste očekivati ​​da se bilo koja od vaših opcija gledanja za Canelo vs. Golovkin može spakirati. Nadamo se da će internetske postaje emitirati povećati propusni opseg za protoke kako bi se spriječilo punjenje. Međutim, možda ćete se morati sukobljavati s davateljem internetskih usluga kako biste pokušali smanjiti propusnost što može dovesti do puferiranja i smanjene kvalitete videozapisa.

Ako putujete u inozemstvo ili ste izvan SAD-a, Velike Britanije i Australije, možda ćete morati zaobići ograničenja geografskog sadržaja da biste uopće pristupili borbi..

Da biste izbjegli da vas ISP ugasi ili blokira dok ste u inozemstvu, morat ćete koristiti VPN da biste sakrili svoju lokaciju i zaštitili svoj identitet.

Čvrsta VPN skrivat će vašu mrežnu aktivnost kako bi spriječio davatelja internetskih usluga da zna koju vrstu podataka upotrebljavate. Kao rezultat toga, davatelj internetskih usluga bit će primoran da vaše podatke tretira jednako kao i s bilo kojom drugom vrstom mrežnih aktivnosti, zaobilazeći automatske prigušivače koje nameće video streamama..

Web lokacije i aplikacije za strujanje videozapisa ne vide vašu lokaciju dok ste povezani na VPN; umjesto toga, oni samo vide VPN poslužitelj. Kad se povežete s VPN-om, dobivate novu IP adresu iz zemlje koju odaberete, pa se čini kao da dolazite s nove lokacije.

Preporučujemo ExpressVPN onima koji žele prenositi GGG u usporedbu s Canelom. Od opcija koje smo testirali ima i najviše dostupnih poslužitelja koji pomažu u osiguravanju brzih brzina, vojnog šifriranja i stroga pravila zabrane zapisa, kako bi se osiguralo da podaci o korisnicima ostanu sigurni..

EKSKLUZIVNA PONUDA: Dobijte dodatna tri mjeseca bez dodatnih troškova prijavom na godišnji plan ExpressVPN-a. To uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika.

Da biste VPN radili s GGG-om u odnosu na Canelo, napravite sljedeće:

 1. Odlučite koji VPN želite koristiti. ExpressVPN smo već spomenuli, ali NordVPN i CyberGhost dvije su visokokvalitetne, jeftine alternative.
 2. Preuzmite VPN softver na željeni uređaj
 3. Učitajte VPN softver i odaberite zemlju koju želite
 4. Povežite se na web mjesto ili uslugu streaminga po vašem izboru za borbenu kartu Canelo vs. Golovkin

Ovisno o pregledniku koji koristite (posebno Chrome), možda ćete trebati očistiti povijest preglednika, predmemoriju i kolačiće tako da web-lokacija s kojom se povezujete ne može čitati određene metapodatke kako bi se otkrila vaša prava lokacija. Korisnici preglednika Chrome trebali bi se morati odjaviti sa svog Google računa na pregledniku.

Sada kada znate kako pristupiti borbi, istražimo detaljnije koje mogućnosti za gledanje u SAD-u, Velikoj Britaniji i Australiji.

Ujedinjene države

Canelo protiv Golovkina

HBO Boxing emiter za nadolazeću borbenu kartu 15. rujna. To znači da vam je servis osnovni izvor za gledanje utakmice. No HBO ne prikazuje utakmicu kao uključen stream s redovitim HBO računom. Umjesto toga, morat ćete je naručiti putem Pay-per-View. U tom cilju imate nekoliko opcija.

1. Naručite utakmicu putem HBO PPV-a

HBO Pay-Per-View je najjeftinija metoda koja se koristi za stanovnike SAD-a. Utakmicu možete naručiti na HBO PPV za 69,99 USD za SD stream ili 79,99 USD za HD stream. Međutim, ovdje ćete shvatiti da će vam trebati pretplata za kabel. Vjerojatno možete gledati uživo putem usluge kabelske televizije, jer većina dobavljača kabela sada nudi aplikacije za gledanje vaših tokova s ​​različitih uređaja. Međutim, kabelska TV još uvijek je skupa opcija.

No može se zaobići. Sling TV vam omogućuje da naručite događaje sa plaćanjem po prikazu, uključujući HBO Pay-per-View. Usluga streaminga televizije uživo snažno je promovirala emitiranje prve borbe protiv GGG-a protiv Canela u 2017. Iako ga HBO ne navodi na svojoj web stranici, ovu mogućnost možda možete ponovo koristiti.

Sve što trebate je prijaviti se na Sling TV, zatim s vašeg Moj račun pronađite stranicu "Plati po prikazu". Odatle odaberite ispravan događaj i odaberite "Kupnja". Trebali biste biti u mogućnosti osvježiti stranicu svog računa, a stream će biti dostupan s glavne stranice Sling TV kanala. Sling TV dostupan je samo u SAD-u, ali to ograničenje možete zaobići VPN-om.

Više podataka tvrtke Sling možete pronaći u postupku naručivanja s PPV-om u njihovom odjeljku pomoći. Imajte na umu da budući da HBO na svom web mjestu ne prikazuje Sling TV kao davatelje kablovske televizije, a Sling također nije spomenuo tučnjavu, ne možemo jamčiti da će ovo biti opcija.

No, Sling TV nudi 7-dnevno besplatno probno razdoblje pa se možete prijaviti i ponovno provjeriti na svoj račun tijekom probnog razdoblja i provjeriti jesu li dodali tuču. Ako nije dodano, možete samo otkazati prije nego što se suđenje završi i dalje pristupiti borbi s donje opcije FITE.

2. Koristite FITE.tv za kupnju i strujanje GGG vs. Canelo borbene kartice

Canelo protiv Golovkina

FITE.tv će voditi borbu Golovkin protiv Canela. Ova usluga nudi PPV utakmice za borbu sa sportovima, uključujući MMA, UFC i boks, između ostalih.

Prije nego što možete kupiti pristup borbi, morat ćete otvoriti račun. Odatle možete kupiti live streaming pristup putem web stranice FITE za 84,99 USD. Značajnije je da je ovo skuplje nego ako idete s HBO PPV putem pretplate za kablovsku televiziju, ali oslobađa vas i plaćanja kablovske televizije.

Prema njegovom forumu, emisija Canelo vs. GGG 2 na FITE-u bit će dostupna samo u SAD-u. No, s obzirom da je FITE.tv često dostupan izvan Sjedinjenih Država za druge događaje, možda ćete moći koristiti ExpressVPN ili drugu VPN opciju da zaobiđete ograničenje geografskog sadržaja u borbi..

Ujedinjeno Kraljevstvo

canelo vs. ggg 2

Na rasporedu je BT Sport Box Office koji će nositi borbenu kartu Canelo protiv GGG 2. Iako trošak još nije objavljen, BT Sport Box Office potvrđen je kao emiter, tako da ćete morati biti sigurni da ste ovaj servis stekli prije borbe..

Možete pogledati BT Sport Box Office putem BT TV-a, neba ili Virgin Media.

Svaka od ovih opcija implementirat će blokove zemljopisnog sadržaja, tako da će vjerojatno biti potreban VPN ako putujete izvan zemlje.

Australija

Canelo vs. GGG 2

Ako ste u Australiji, trebali biste imati relativno jeftin pristup Pay-Per-View kartici za borbu, pod uslovom da imate TV Foxtel ili Optus TV račun.

Ako vam se kao pružatelj kablovske televizije pridružuje Foxtel ili Optus TV, možete se uputiti na web mjesto glavnog događaja i tamo gledati. Trošak je 39,95 USD, što ga čini znatno jeftinijim od ostalih zemalja.

Glavni događaj emitirao je više različitih Foxtel događanja na mreži u prošlosti, uključujući Woodley vs. Till UFC borbu i Joshua vs. Povetkin bokserski meč.

Canelo vs. GGG 2: Podaci o borbi, detalji i mečevi

Canelo i GGG službeno će se po drugi put u dvije godine 15. septembra služiti u T-Mobile Areni u Las Vegasu. Borbena karta trebala bi započeti u 20:00 EST / 1 AM GMT + 1. Evo cjelovite borbene karte, uključujući bokove podcrtana:

  • Roman Gonzales vs. Moises Fuentes - Bantamweight
  • David Lemieux protiv Gary “Spike” O’Sullivan - srednje teške kategorije
  • Jaime Mungia vs. Brandon Cook - juniorski srednji naslov
  • Gennady Golovkin protiv Canelo Alvarez (glavni događaj) - srednje kategorije

Glavni događaj započet će po završetku borbi podcrtanih borbi.

Canelo i Golovkinova stjenovita povijest

U ovom trenutku je poznato da se Canelo i Golovkin ne sviđaju, možda više od većine natjecateljskih boksera. Otprilike u prošlo doba, dvojica boksera otišli su šakom u drugi događaj, nazvan vrhovna vlast, koji je završio kontroverzom. Također održan u T-Mobile Areni i emitiran od HBO PPV-a, taj događaj je vidio podjelu ždrijeba s rezultatima dvojice sudaca koji su sletjeli na solidnih 114-114 bodova.

Trenutni revanš rezultat je te rijetke odluke o izvlačenju split-a. U početku je revanš bio zakazan za 5. svibnja 2018. Međutim, nekoliko neuspjeha, uključujući Caneloov pozitivan test na lijekove prije događaja i njegovu naknadnu suspenziju, odgodili su borbu do 15. rujna..

vrhovna vlast primili su treću najvišu vrata (prodaja ulaznica i PPV) bilo kojeg bokserskog meča u povijesti. Sasvim je vjerovatno da će Canelo protiv GGG 2 nadmašiti prošlogodišnju borbu u pogledu prodaje karata.

Kako se kladiti na Canelo protiv GGG 2

Na nadolazeću borbu između Alvareza i Golovkina vjerojatno će biti velik broj oklada. S obzirom na to da je posljednja borba završila neriješeno, možda je teško predvidjeti tko bi mogao biti pobjednik.

Statistički gledano, meksički bokser Canelo ulazi u meč s većim brojem pobjeda (49) i KO (34). U međuvremenu, Golovkin, kazahstanskog porijekla, ima 33 KO, ali također ulazi u borbu bez gubitaka.

Međutim, statistika za ta dva borca ​​samo je mali izračun. Canelo će možda morati više dokazati nakon suspenzije, a sigurno je oblak sumnje koji visi nad njim nakon pozitivnog testa na drogu.

Na agregatoru web stranica za klađenje, Oddschecker, dva borca ​​trče čak i za prosjeke klađenja. U vrijeme pisanja, Golovkin ima oko 47% oklada, dok Canelo oko 43%. Preostalih 10% kockara kladimo se na još jedan ždrijeb (nešto što će oba borca ​​naporno raditi na sprečavanju).

canelo vs. ggg 2 oddschecker

Ako se želite uključiti u akciju klađenja, to možete učiniti legalno putem više različitih web mjesta za klađenje. Samo provjerite je li internetsko klađenje putem odabranog web-mjesta legalno u vašoj zemlji. Ako putujete u zemlju u kojoj su internetske klađenje blokirane za stanovnike, trebat će vam funkcionirajući VPN da biste zaobišli blokiranje geografskog sadržaja i kladili se kao i obično iz svoje matične zemlje. Za više informacija potražite u našem vodiču s najboljim VPN-ovima za sportsko klađenje i kockanje.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1

Adblock
detector