Kako gledati Manny Pacquiao protiv Adrien Broner uživo online besplatno

Kako gledati Manny Pacquiao protiv Adrien Broner online (1)


Pacquiao vs. Broner trebao bi početi oko 18:00 PST (9:00 PM EST / 2:00 GMT) 19. siječnja, iako se to može promijeniti ovisno o tome koliko dugo traju borbe s undercardom. Pod nazivom "Povratak u Vegas", ova velika igra borba obećava da će biti napeta, nezaboravna utakmica o kojoj će navijači pričati neko vrijeme. Ne brinite se ako to ne možete učiniti osobno: u nastavku ćemo objasniti gdje možete živjeti stream Pacquiao vs. Broner online.

Napominjemo da preporučujemo samo službene izvore. Ljudi su često domaćin nelicenciranih streamova za velike događaje (poput ove borbe), ali oni pružaju daleko lošiju uslugu. Na primjer, često ćete vidjeti kako je video lagan ili male rezolucije. Također, postoji realna šansa da se stream prenese izvan mreže prije završetka borbe. Budući da ionako možete besplatno gledati Pacquiao vs. Broner, nema razloga da pribjegavate neovlaštenim strujama u prvom redu..

Da biste gledali borbu, trebat će vam VPN osim ako niste u Velikoj Britaniji.

Kako gledati Pacquiao protiv Broner besplatno na mreži

Želite gledati Pacquiao vs. Broner na vašoj uobičajenoj usluzi iz inozemstva? Samo slijedite dolje navedene korake:

  1. Prvo se prijavite na odgovarajuću VPN uslugu. Preporučujemo (ExpressVPN), ali NordVPN i CyberGhost su jake, jeftine alternative.
  2. Preuzmite odgovarajuću aplikaciju za svoj uređaj.
  3. Povežite se s jednim od VPN-ovih poslužitelja u vašoj zemlji.
  4. Pokušajte pristupiti službenom izvoru svoje zemlje (navedenom u nastavku). Ako se ne učitava odmah, očistite predmemoriju i kolačiće, a zatim osvježite stranicu.

Budući da će se ovaj događaj prenositi uživo, važno je da testirate svoj VPN s gore navedenim koracima. Pri tome ostavljate sebi vremena da se obratite korisničkoj podršci ako nešto ne uspije kako se očekuje i minimizirate šansu da propustite dio borbe.

Kako gledati borbu besplatno na UK TV

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

Stvari su mnogo jednostavnije za obožavatelje boksa u Velikoj Britaniji. Pacquiao vs. Broner bit će dostupan u cijelosti besplatno na ITV4. To također znači da borbu možete prenositi uživo na ITV Hub-u, iako ćete najprije morati stvoriti besplatni račun. Ako pokušavate pristupiti toj usluzi u inozemstvu, a vaš VPN ne može je deblokirati, možda ćete imati više sreće s TVPlayer-om, koji također domaćin ITV4 live stream.

Ako ste u inozemstvu (izvan Velike Britanije), borbu još uvijek možete gledati povezivanjem na VPN. Preporučujemo ExpressVPN. ExpressVPN uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da možete dobiti puni povrat nakon borbe ako ga ne želite zadržati.

Napomena: kako se ovaj događaj prikazuje uživo na TV-u, zakon Velike Britanije zahtijeva da imate televizijsku dozvolu za legalno gledanje. Međutim, ITV Hub to ne čini odmah očitim i ne provjerava imate li licencu ili ne, pa je lako slučajno previdjeti.

Gdje drugo gledati Pacquiao protiv Broner uživo na mreži

Oba ova boksača imaju ogromno međunarodno praćenje, i kao rezultat toga moći ćete gledati utakmicu WBA velterskih prvaka iz više od deset različitih zemalja. U nastavku ćemo objasniti kako točno prenositi Pacquiao protiv Broner uživo, ma gdje se nalazili.

SAD

Zastava SAD-a

Showtime ima ekskluzivna prava na borbu protiv Pacquiao-a protiv Broner-a u SAD-u. Nažalost, odlučeno je da ta borba treba biti događaj "Pay-Per-View" (PPV), pa će kao takvi pretplatnici na Showtimeu i dalje morati plaćati da bi mogli gledati. Vrijedno je napomenuti da to također znači da pretplata ipak nije potrebna.

Prolazi koštaju 74,99 USD svaki, što je strmo, ali nije nečuveno za visokoprofilne utakmice. Međutim, ako obično živite u zemlji s izdavačima koji pružaju besplatnu pokrivenost, umjesto toga jednostavno se možete povezati na VPN i gledati Pacquiao vs. Broner legalno, besplatno.

Francuska i Monako

Flag_of_France-e1527750876576

Gledatelji u Francuskoj i Monaku mogu utakmicu prenositi uživo na Canal +. Iako to nije PPV događaj, za gledanje trebat će vam pretplata. Najmanje skup plan košta 19,90 eura mjesečno i nudi vam prvi mjesec besplatno, što znači da ćete učinkovito moći gledati Pacquiao protiv Bronera bez ičega.

Danska i Švedska

danska zastava danska

U Danskoj i Švedskoj ovaj će događaj biti prikazan na ViaPlay PPV. Ovo je prilično skupa usluga (koštala je 289 kr ili 399 sek za sportski paket u Danskoj i Švedskoj), ali uprkos nazivu, ne plaćate samo pristup jednoj borbi; na raspolaganju je čitav izbor drugog sadržaja Nažalost, iako standardni plan uključuje probno razdoblje od 30 dana, to nije dostupno uz sportski paket. Viaplay će imati komentare na danskom i švedskom jeziku.

Filipini

Philippines_Flag_Original

Pacquiao je s Filipina (on je zapravo tamošnji senator), što bi moglo objasniti zašto postoji toliko različitih servisa koji emitiraju ovaj događaj uživo. Na primjer, Channel 5, ABS-CBN i GMA svi ga prikazuju besplatno na zemaljskoj televiziji.

Tamo su tri načina za strujanje ove borbe uživo putem interneta, ali prva dva zahtijevaju da imate postojeću pretplatu za kablovsku televiziju ili širokopojasnu pretplatu, bilo sa Cignal ili Sky. Ako je to slučaj, možete gledati Cignal Play ili Sky On Demand za gledanje bez dodatnih troškova. Nemate pretplatu za kablovsku TV? U tom je slučaju najbolja opcija upotreba ESPN5 playera: pretplatite se na PHP 99 (oko 1,89 USD) mjesečno.

Latinska Amerika

Flag_of_Mexico

Ako živite u latinoameričkoj zemlji, bez ikakvih dodatnih troškova možete putem Interneta prenositi Pacquiao vs. Broner. FOX Play omogućava prijavu s preko 15 različitih pružatelja usluga, tako da ako imate pretplatu na kablovsku TV, postoji velika mogućnost da ste pokriveni.

Nažalost, nijedna zemlja u Latinskoj Americi nema stvarno besplatnu gledanje prijenosa uživo, tako da ako nemate kablovsku TV, možda nećete imati mogućnosti. Možete i dalje pristupati besplatnim protocima iz drugih zemalja, ali ne postoji jamstvo na komentarima na portugalskom ili španjolskom jeziku..

Podsaharska Afrika

Zastava Južne Afrike

U podsaharskoj Africi tu ćete borbu moći gledati ili na kablovskoj televiziji, SuperSport ili na mreži, putem DStv-a. Međutim, ne možete se registrirati za DStv putem interneta, tako da ako obično živite u podržanoj zemlji i trenutno ste u inozemstvu, morat ćete pronaći drugi način gledanja.

Iako je mali izbor besplatnog sadržaja, trebat će vam broj telefona iz jedne od podržanih DStv zemalja da biste mogli gledati bilo što. Nadalje, malo je vjerovatno (iako nije nemoguće) da se takav značajni događaj učini besplatnim besplatno u zemljama u kojima ga ne emituju drugi emiteri..

purica

Zastava Turske - turska

U Turskoj navijači mogu gledati borbu protiv Pacquiao-a protiv Broner-a i sve njezine podcrtane utakmice na TV kanalu DMAX uživo. Još bolje, DMAX-ova web stranica ima streaming uživo, i čak ni ne morate stvoriti račun. Ova je usluga, međutim, geografski blokirana, pa ćete morati gledati bilo što u Turskoj ili biti povezani s turskim VPN poslužiteljem..

Indonezija

Zastava Indonezije

Zapravo je vrlo direktno gledati borbu u Indoneziji. Emitirat će se na tvONE-u, kao i na web stranici VIVA. Nije potreban račun za gledanje, a stream nije ograničen geo. Imajući to u vidu, preporučujemo vam korištenje VPN-a ako ga planirate gledati iz inozemstva, jer smanjuje vjerojatnost da će vaš pružatelj internetskih usluga smanjiti brzinu veze..

Može li Adrien Broner pobijediti Mannyja “Pacman” Pacquiaoa?

Broner je očito neistomišljenik koji ulazi u ovu borbu. Pacquiao je tek napunio 40 godina, ali on je izuzetno iskusan, borio se u gotovo dvostruko više profesionalnih mečeva. Doduše, Broner ima nešto viši postotak nokauta (72% u odnosu na 65%), ali Pacquiao je osmi divizija svijeta i nije stigao tamo gdje gubi.

A tu su i različiti stilovi parova: Broner je vrlo defanzivan bokser koji voli čekati pravi trenutak i uzvratiti udarac savršeno izvedenim kontrama. Pacquiao je, s druge strane, poznat po svojoj pokretljivosti. Brzo je na nogama i natjera svoje protivnike da se guraju oko vrata. Također je vjerojatnije da će pobijediti ako odluka ide na bodove isključivo iz njegove sposobnosti da pogodi, a ne dobiti pogoditi. Pacquiao je stariji od njih dvoje, ali i dalje mu je omiljen, i to s dobrim razlogom.

Izjava o odricanju odgovornosti: Comparitech ne odobrava niti potiče kršenje autorskih prava, uključujući strujanje video zapisa iz piratskih izvora. Iako VPN-ovi mogu sakriti geografska ograničenja i maskirati korisnikov identitet, molimo vas da razmislite o lokalnim zakonima, žrtvama i rizicima piratstva prije nego što preuzmete ili preusmjerite sadržaj zaštićen autorskim pravima bez odobrenja.

Slika zaglavlja: FEB2012 B (2) Lord Jim, licencirano pod CC BY 2.0.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 36 = 39