Kako gledati MLB All-Star Game uživo online bez kabela

Kako gledati MLB All-Star igru

Igra 90. bejzbolske all-star igre glavne bitke odigrat će se u utorak, 9. srpnja 2019. godine na progresivnom terenu Indijanaca u Clevelandu. Kao i obično, Fox Sports posjeduje ekskluzivna prava na emitiranje igre. Ako želite uživo gledati MLB All-Star igru ​​2019. godine, morat ćete pristupiti live streamu Fox Sportsa.

Ovaj članak preporučuje samo službene izvore za gledanje MLB All-Star igre bez kabela. Ako naiđete na nelicencirane struje, savjetujemo da ih izbjegavate. Web stranice neslužbenog strujanja trpe zbog invazivne reklame, zlonamjernog softvera, čestih spremnika i videozapisa loše kvalitete. U bilo kojem trenutku tijekom potoka, mjesto se može zatvoriti. Možete besplatno gledati utakmicu na službenom Fox Sports streamu ako iskoristite besplatno probno razdoblje, tako da nema razloga da se obratite nelicenciranim izvorima..

Pokazat ćemo vam nekoliko zakonskih opcija za prijenos uživo na Fox Sports, od kojih neke možete dobiti besplatno putem probnog razdoblja. Svi su, međutim, u SAD-u gledatelji u regiji. Ako se nalazite izvan Sjedinjenih Država ili Kanade, trebat će vam VPN za pristup streamu uživo sa All-Star igrama.

Najbolji VPN za MLB all-star igru ​​2019.: ExpressVPN

VPN, ili Virtual Private Network, omogućuje vam pristup inozemnom sadržaju zaključanom u inozemstvu. To čini kriptiranjem vaše internetske veze i tuneliranjem putem posredničkog poslužitelja u drugoj zemlji. U tom slučaju možete povezati VPN aplikaciju u SAD-u i deblokirati prijenos uživo svih zvijezda na Fox Sports.

ExpressVPN naša je glavna preporuka. Nudi brzinu koja vam je potrebna za HD streaming i sigurnost da ono što radite na mreži ostane potpuno privatno. Dovoljno je da ga postavite da se poveže sa Sjedinjenim Državama, a aplikaciji dopustite da ostane sve. Postavljanje i korištenje lako je, ali ako naiđete na bilo kakve probleme, zatražite 24/7 podršku za chat uživo.

NAJBOLJI VPN ZA MLB ALL-STAR UTAKMICE: ExpressVPN je brz, pouzdan VPN izgrađen s privatnošću i sigurnošću na umu. Dolazi s 30-dnevnim jamstvom povrata novca bez rizika.

Kako gledati Ljetnu ligu NBA 2019. iz inozemstva s VPN-om

Ako ste izvan SAD-a, evo kako koristiti svoj VPN da biste uživo prenosili MLB All-Star igru:

  • Prijavite se za VPN. Preporučujemo ExpressVPN, iako su NordVPN i CyberGhost čvrste alternative.
  • Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na uređaj na kojem namjeravate gledati igru.
  • Otvorite VPN aplikaciju i odaberite lokaciju u Sjedinjenim Državama.
  • Udari Spojiti dugme.
  • Otvorite stream uživo u aplikaciji ili web mjestu i započnite gledati prijenos uživo!.

U slučaju šanse da naiđete na bilo kakve probleme, preporučujemo da testirate svoj VPN s vašim izborom streaminga unaprijed na nekom drugom video snimku uživo. Ako naiđete na probleme, obratite se korisničkoj podršci svog VPN-a.

Gdje uživo online MLB All-Star igra uživo

Ovdje je popis online mjesta na kojima možete uživo prenositi online MLB All-Star igru ​​2019. godine. Imajte na umu da su svi zaključani u regiji, pa koristite VPN ako niste u SAD-u:

  • Nekoliko usluga TV streaminga uživo prenosi Fox Sports, uključujući Sling TV, FuboTV, PlayStation Vue, YouTube TV, DirecTV Now i Hulu + Live TV. Većina dolazi s besplatnom probom, tako da možete gledati MLB All-Star igru ​​i otkazati nakon toga. Sling Blue je najjeftinija opcija ako planirate kupiti pretplatu.
  • Fox Sports Go - Za prijavu je potrebna pretplata putem kabla, ali je besplatna ako je imate.
  • MLB.tv - Slušajte, pretplatnici MLB.tv! Za gledanje All-Star igre putem MLB.tv-a morate imati pretplatu na kablovskoj televiziji. Standardna MLB.tv mjesečna ili godišnja pretplata ne uključuje All-Star igru. Zamislite to kao zamjenu za cijelu zemlju. Ako imate kabel, pomoću svog davatelja usluga možete se prijaviti i uživo prenositi igru ​​putem MLB.tv-a ili putem MLB At Bat aplikacije. Imajte na umu da At Bat aplikacija za iOS i Android ne radi s VPN-ima, stoga gledajte u web-pregledniku ako ste izvan SAD-a.
  • Sportsnet sada - Samostalna usluga struje s kanadskog sportskog kanala Sportsnet počinje od 19,99 USD mjesečno i uključuje niz sportova, uključujući MLB All-Star igru. Ova je usluga kanadski zaključana u Kanadi, pa koristite VPN ako ste izvan zemlje. Imajte na umu da ako imate kablovsku televiziju u Kanadi, umjesto toga možete se besplatno prijaviti putem svog davatelja kablovskih usluga.

O MLB all-star igri 2019. godine

Igrače All-Star igre navijači su glasovali u lipnju. Jednu momčad čine igrači američke lige, a drugu igrače iz Nacionalne lige. Ove godine sudjeluje 31 prvi igrač All Star. Ovo je šesti put da je igra domaćin u Clevelandu, ovaj put na tek obnovljenom terenu.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − = 18

Adblock
detector