Kako gledati NFL Draft 2019 besplatno na mreži

Kako gledati NFL Draft 2019 besplatno na mreži

Nacrt NFL-a za 2019. godinu prenosit će se uživo od 25. do 27. travnja. Navijači NFL-a mogu se uživo uključiti kako bi vidjeli koje će se zvijezde koledža pretvoriti u najbolje igrače NFL-a za sezonu 2019-2020 i šire.

Možete gledati besplatni online prijenos mreže NFL za 2019. zahvaljujući nekoliko ključnih opcija struje. Možda ćete moći gledati bilo gdje u svijetu s pravim izvorima i alatima.

Važna napomena: Naš vodič preporučuje samo službene izvore za nacrt NFL-a za 2019. godinu. Nacrt NFL-a poseban je događaj za najveće NFL obožavatelje, ali događaj se često prenosi putem neslužbenih stranica. Te web stranice također mogu sakriti zlonamjerni softver i adware ili mogu poslužiti kao prolaz do drugih prijetnji privatnosti i sigurnosti.

U međuvremenu, neslužbeni izvori neće ponuditi najbolju kvalitetu struje i vjerojatnije je da će se neočekivano vratiti izvan mreže. Budući da je ovaj događaj dostupan putem brojnih službenih izvora, nema potrebe prelaziti na web stranice koje bi vas mogle ugroziti. Preporučujemo samo službene opcije, od kojih su neke besplatne i dostupne s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Ovisno o vašoj lokaciji, možda ćete trebati koristiti VPN da biste gledali NFL skicu 2019. na mreži. 

Kako gledati nacrt NFL-a za 2019. godinu putem VPN-a

Nacrt NFL 2019. emitira se samo u SAD-u. Kao takav, VPN će vam biti potreban za pregled događaja ako ste izvan SAD-a. Možda će vam trebati i VPN u SAD-u ako želite gledati besplatno ili želite gledati u HD rezoluciji bez rizika od prebacivanja ISP video stream..

Da bi vaš VPN radio s nacrtom NFL za 2019., napravite sljedeće:

 1. Prijavite se na testiranu VPN uslugu. Preporučujemo ExpressVPN za sportske događaje poput NFL drafta, ali postoje i drugi pouzdani davatelji usluga, uključujući NordVPN i Cyberghost.
 2. Instalirajte VPN aplikaciju na odabrani uređaj (Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire TV itd.), A zatim se povežite s američkim gradom gdje je dostupno strujanje (više o tome u nastavku).
 3. Prijavite se na uslugu streaminga po vašem izboru ili se spojite na web mjesto za streaming uživo koje planirate koristiti. Preporučujemo testiranje VPN-a i opcija streaminga prije događaja kako biste osigurali da ne propustite nijedno od glavnih otkrivanja i najava..

To je to! Ako utvrdite da VPN veza ne funkcionira kako bi vam pomogla zaobići zaključavanje regije, pokušajte očistiti predmemoriju i kolačiće u vašem web pregledniku, potpuno zatvoriti preglednik i otvorite novu sesiju. Možda biste pokušali pokrenuti i u privatnom prozoru za pregledavanje, kao što je Chromeov anonimni način ili Firefoxov privatni prozor.

Mnoge mobilne aplikacije sada zahtijevaju da potvrdite svoju lokaciju pomoću GPS-a. Često ne postoji učinkovit zaobilazni put za to, pa preporučujemo da se držite korištenja web preglednika ili uređaja s TV-om, poput Amazon Fire TV. (Imajte na umu da ne postoje VPN aplikacije za Roku ili Apple TV.)

Istražimo neke od najboljih opcija za gledanje nacrta NFL-a za 2019. godinu na mreži s bilo kojeg mjesta na svijetu, uključujući besplatne opcije.

Kako gledati NFL nacrt 2019. besplatno online

Najbolja vijest o nacrtu NFL-a ove godine je da ga možete gledati potpuno besplatno. Iako će nekoliko TV kanala s platnom televizijskom postajom nuditi protoke, moći ćete besplatno gledati putem VPN-a i web stranice Locast. U suprotnom, možete se prijaviti na bilo koju US streaming uslugu koja ima ESPN, NFL mrežu ili ABC.

Za gledanje NFL-a za 2019. besplatno pogledajte Locast i VPN

locast nfl nacrt besplatno online

Locast je besplatna usluga koja nudi mrežnu televiziju putem mrežnih streamova. Imajte na umu da su digitalni programi OTA u SAD-u besplatni za emitiranje, tako da ako ste stanovnik SAD-a s digitalnom antenom možete besplatno gledati. Međutim, u prošlosti je bilo teško izvršiti besplatno emitiranje ovih signala putem weba zbog zakonskih ograničenja (kako je otkrila neuspjela kompanija Aereo).

Čini se da je Locast ipak smislio kako iskoristiti zakonski okvir kako bi se to dogodilo, što je odlična vijest za NFL obožavatelje koji žive u inozemstvu. Locast provodi zaključavanje regije kako bi omogućio pristup samo tim odabranim gradovima u kojima je dostupan. Međutim, otkrili smo da će VPN zaobići njegove blokove sadržaja.

Da biste gledali nacrt NFL-a besplatno na Locast-u, napravite sljedeće:

  1. Prijavite se na VPN račun (testirali smo ExpressVPN i potvrdio da radi sa Locast-om)
  2. Spajanje na poslužitelj u jednom od gradova Locast je dostupan (New York, Philadelphia, Baltimore, Washington D.C., Chicago, Denver, Dallas, Houston)
  3. Otvorite privatni prozor pregledavanja (na primjer anonimni način u pregledniku Google Chrome)
  4. Idite na Locast.org
  5. Prijavite se za besplatni račun za Locast
  6. Kliknite grad u kojem želite vidjeti prijenos uživo, a zatim idite na njegovu lokalnu mrežu ABC kada započne nacrt NFL-a za 2019. godinu.

Kombinacija Locast-a i VPN-a daleko je najlakši način da gledate nadolazeći NFL nacrt s bilo kojeg mjesta na svijetu, uključujući i u SAD-u. Ako ste u SAD-u i jednom od gradova u kojima je dostupan Locast, VPN nije potreban, ali svejedno se preporučuje izbjegavanje davanja internetskih usluga..

Locast je neprofitna organizacija koja ne naplaćuje nikakve naknade. Ako upotrebljavate Locast, preporučujemo donaciju kako bismo uslugu održali dostupnom za buduće događaje.

Dodatne mogućnosti za gledanje nacrta NFL-a na mreži

Ako niste izvan SAD-a, kombinacija Locast + VPN bit će vam najbolja opcija za gledanje nacrta NFL-a za 2019. godinu. Međutim, američki NFL navijači imat će nekoliko dodatnih mogućnosti za istraživanje.

Kako gledati NFL skicu u SAD-u

BAFTA 2019

Nacrt NFL-a emitirat će se kroz sve sljedeće mreže:

 • abeceda
 • ESPN
 • ESPN Deportes
 • NFL mreža

Ako ste u SAD-u i imate digitalnu antenu preko zraka, možete podići lokalnu emisiju ABC i gledati je besplatno. U suprotnom, za pristup ABC, ESPN, ESPN Deportes ili NFL mreži morat ćete se prijaviti na jednu od sljedećih usluga. Svaka donja opcija ima besplatno probno razdoblje, tako da ćete se moći besplatno prijaviti, gledati nacrt NFL-a za 2019. i nakon toga otkazati pretplatu.

Sling TV

Sling TV je najjeftinija opcija izvan Locast-a. Na Sling TV možete se pretplatiti uz 7-dnevnu besplatnu probnu inačicu. Međutim, koji paket odaberete određuje NFL nacrtni kanal koji ćete dobiti.

Ako želite gledati putem NFL mreže, odaberite pretplatni paket Sling Blue. Ako želite gledati kroz ESPN ili ESPN Deportes, odaberite Sling Orange. Ako želite oboje kao opciju, odaberite Sling Orange + Blue.

Ako odlučite zadržati Sling TV, svaki pojedinačni paket košta 25 dolara mjesečno, dok Sling Orange + Blue 40 dolara mjesečno.

Sling TV ne nudi ABC niti u jednom od svojih paketa za streaming.

YouTube TV

Nudeći 7-dnevno besplatno probno razdoblje s preko 50 kanala na raspolaganju, YouTube TV je dobra opcija za NFL fanove. YouTube TV nudi ESPN i ABC (većina tržišta), pružajući pretplatnicima sigurnosne kopije ako ABC nije dostupan.

Ako se odlučite držati YouTube TV-a, to sada košta 49,99 dolara mjesečno.

Hulu + TV uživo

Zanimljiva TV opcija, Hulu + Live TV kombinira Hulu-ovu knjižnicu na zahtjev s paketom kanala uživo sličnih onima na YouTube TV-u. Nabavit ćete ABC (na većini tržišta) i ESPN. Međutim, nema NFL mreže.

Hulu + TV uživo dostupan je sa 7-dnevnim besplatnim probnim vremenom i košta 44,99 USD mjesečno nakon.

PlayStation Vue

Česta zabluda (zahvaljujući imenu) je da je PlayStation Vue dostupan samo na PlayStation igraćoj konzoli. Naprotiv, možete se prijaviti i strujati na velikom broju uređaja.

PlayStation Vue nudi četiri opcije paketa za strujanje. Paket „Core“ dolazi s petodnevnom besplatnom probnom razdobljem i uključuje ABC (većinu tržišta), ESPN i NFL mrežu. Nakon završetka suđenja, cijena iznosi 49,99 USD mjesečno. Ako vam ne treba mreža NFL kao opcija, paket "Pristup" nudi ABC i ESPN i košta 44,99 USD mjesečno.

DirecTV Now

Najskuplja opcija na listi ako se odlučite zadržati je nakon besplatne probe, DirecTV Now nudi ABC (većina tržišta) i ESPN. Morate se odlučiti samo za paket "PLUS" koji košta 50 dolara mjesečno nakon završetka besplatne probne verzije.

Oba osnovna paketa DirecTV Now (PLUS i MAX) dolaze s HBO-om, što ih čini dobrom opcijom za NFL fanove koji također žele gledati Igra prijestolja 8. sezona.

NFL nacrt 2019.: Raspored događaja, detalji i najljepši izgledi

Nacrt NFL-a trodnevni je događaj koji pokriva 7 rundi. Raspored događaja je sljedeći:

 • 1. kolo: četvrtak, 25. travnja, 20:00 EST / 1 AM GMT
 • Krugovi 2-3: petak, 26. travnja, 19:00 EST / 12:00 GMT
 • Krugovi 4-7: subota, 27. travnja, 12:00 EST / 17:00 GMT

Kako djeluje nacrt NFL-a?

Nacrt NFL-a je glavni događaj za NFL timove koji pripremaju nove mlade igrače. No dogodi se prilična količina trgovanja igrača, što timovi mogu učiniti kako bi povećali redoslijed pick-a ili povećali broj pick-a..

Timovi s najgorim rekordima obično dobivaju prvi izbor u svakom krugu, dok timovi s najboljim rezultatima dobivaju posljednji izbor.

Ove godine ima 256 tipova. Sve 32 momčadi provodit će svoje tipove, iako je redoslijed pick pomalo izmijenjen zbog obrta koji su se dogodili tijekom i nakon NFL sezone 2018-2019.

Prvi redovni odabir ove godine je sljedeći:

 1. Kardinali u Arizoni (3-13 zapis)
 2. San Fransisco 49ers (4-12)
 3. New York jeti (4-12)
 4. Oakland Raiders (4-12)
 5. Bukaneri Tampa Baya (5-11)
 6. Njujorški divovi (5-11)
 7. Jaguari Jacksonville (5-11)
 8. Detroit Lavovi (6-10)
 9. Buffalo računi (6-10)
 10. Denver Broncos (6-10)
 11. Cincinnati Bengals (6-10)
 12. Green Bay Packers (6-9-1)
 13. Miami dupini (7-9)
 14. Sokolovi Atlante (7-9)
 15. Washington Redskins (7-9)
 16. Carolina Panthers (7-9)
 17. New York Giants (5-11) (Pozicija nakon što je Odell Beckham Jr. trgovao s Clevelandom Brownsom.)
 18. Minnesota Vikings (8-7-1)
 19. Tennessee Titani (9-7)
 20. Pittsburgh Steelers (9-6-1)
 21. Seattle Seahawks (10-6)
 22. Baltimore Ravens (10-6)
 23. Houston Texans (11-5)
 24. Oakland Raiders (pozicija nakon trgovanja Khalil Mack-om u Chicago Bears)
 25. Philadephia Eagles (9-7)
 26. Indianapolis Colts (10-6)
 27. Oakland Raiders (pozicija nakon što Amari Cooper trguje kaubojima iz Dallasa)
 28. Los Angeles punjači (12-4)
 29. Kansas City Chiefs (12-4)
 30. Green Bay Packers (6-9-1) (pozicija nakon Marcus Davenport trgovina New Orlean Saints)
 31. Los Angeles Rams (13-3)
 32. Patriotsi iz Nove Engleske (11-5)

Za potpuni popis NFL-a za preuzimanje u 2019. godini, provjerite ovdje.

Najbolje izglede za NFL za 2019. godinu

2019 nfl draaft nick bosa Nick Bosa, država Ohio

Sa samo 252 odabira, neće svaki potencijal smanjiti. No, evo nekih od najboljih izgleda NFL-a za 2019. koji će se gledati, a mnogi od njih će biti uhvaćeni u prvom krugu.

 1. Nick Bosa (Država Ohio, odbrambeni kraj (DE))
 2. Quinnen Williams (Sveučilište Alabama, odbrambena linija (DL))
 3. Josh Allen (University of Kentucky, DE)
 4. Ed Oliver (Sveučilište u Houstonu, DL)
 5. Devin White (Država Louisiana, Linebacker (LB))
 6. Jawaan Taylor (Sveučilište Florida, Vanjski povratni igrač (OL))
 7. Kyler Murray (Sveučilište u Oklahomi, Quarterback (QB))
 8. Montez Znoj (Država Mississippi, DE)
 9. Rashan Gary (Sveučilište Michigan, DL)
 10. T.J. Hockenson (Sveučilište Iowa, Tight End (TE))

Dulji popis izgleda NFL-a za 2019. potražite u CBS Sports.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 7 = 12

Adblock
detector