Kako gledati sezonu 2019-2020 NFL bez kabela: besplatne i plaćene opcije

Kako gledati sezonu 2019-2020 NFL bez kabela

Sljedeća NFL sezona je pred nama! Opcije struje za NFL nikada nisu bile obilnije. NFL sezonu 2019-2020 možete gledati bez kabela na gotovo desetak usluga struje u SAD-u. Izvan SAD-a? Ove godine možete strujirati svaku NFL igru ​​u inozemstvu koristeći nekoliko ključnih izvora i VPN.

Imajte na umu da ovaj vodič preporučuje samo službene izvore za NFL sezonu 2019-2020. NFL je dugo bio popularan sport u cijelom svijetu, ali pristup nije uvijek lak. Svake se godine obožavatelji okreću nelegitimnim izvorima struje. Međutim, postoji dovoljno legitimnih opcija koje se mogu nadopuniti VPN pristupom kojim korisnici mogu lako uhvatiti većinu igara bez potrebe da se okreću web mjestima koja mogu predstavljati sigurnosni rizik. Možda će vam trebati VPN da biste uživo prenosili sezonu 2019-2020 NFL besplatno ili u inozemstvu izvan SAD-a.

Kako gledati NFL igre bez kabela u inozemstvu

Ako ste u SAD-u, nećete se trebati brinuti; NFL igre možete lako prenositi uživo, a na raspolaganju je mnogo besplatnih opcija. Ali ako se povezujete iz inozemstva, morat ćete razmotriti nekoliko dodatnih opcija, od kojih će neke zahtijevati korištenje VPN-a za zaobilaženje ograničenja geografskog sadržaja.

Evo kako gledati NFL igre bez kabela s bilo kojeg mjesta:

 1. Prijavite se na dobro ocijenjenu VPN uslugu. Preporučujemo ExpressVPN, ali možda biste također trebali smatrati NordVPN i CyberGhost uslugama koje pružaju sličnu kvalitetu.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj odabrani uređaj ili kao proširenje web-preglednika (uglavnom za korisnike Chrome-a).
 3. Otvorite svoju VPN aplikaciju i povežite se s ispravnim poslužiteljem. Ako pokušavate, primjerice, pristupiti usluzi sa sjedištem u SAD-u, povežite se sa poslužiteljem sa sjedištem u SAD-u.
 4. Obavezno očistite kolačiće preglednika ili uređaja i predmemoriranje podataka. Možda ćete htjeti i učitati privatni prozor za pregledavanje (anonimni način na Chromeu). To pomaže ukloniti dodatne tragove vaše trenutačne lokacije.
 5. Učitajte željenu aplikaciju ili web stranicu za strujanje. Sve dok servis aktivno ne blokira VPN veze, sada biste trebali imati pristup željenim NFL tokovima. Imate problema? Pokušajte kontaktirati podršku za VPN chat; u nekim slučajevima samo određeni VPN poslužitelji rade da bi zaobišli neke streaming usluge.

Najbolje opcije za gledanje NFL 2019-2020 bez kabela

Za one koji žele strujati NFL bez kabela, najbolje usluge strujanja uključuju:

 • NFL igra: Najbolja opcija (koristite ExpressVPN za gledanje svake utakmice uživo bez ispadanja.)
 • YouTube TV (NAS)
 • Sling TV (NAS)
 • fuboTV (NAS)
 • Hulu s TV uživo (NAS)
 • PlayStation Vue (NAS)
 • NA&T TV Now (NAS)
 • Sky TV (Velika Britanija)
 • Sad TV (Velika Britanija)
 • DAZN (Kanada, Njemačka, Austrija, Švicarska, Italija, Japan)
 • TSN (Kanada)
 • 7mate (Australija, ograničene igre, dostupne u inozemstvu putem VPN-a)
 • Foxtel Now (Australija)
 • USTVnow (Sve zemlje; ograničeni protoci kroz CBS sa sjedištem u NY i FOX)
 • Amazon Prime Video (Nogomet s četvrtka navečer samo u SAD-u ili u inozemstvu putem VPN-a)
 • Yahoo! Aplikacija za sport (SAD, samo 5 igara)

Ujedinit ćemo se u više pojedinosti za svaku od tih opcija, uključujući troškove i posebne detalje pokrivanja.

Najbolji VPN za NFL igre bez kabela: ExpressVPN

ExpressVPN-streaming-sport

Streaming na mreži dolazi s velikim brojem rizika, ali za NFL fanove postoje tri ključne brige: punjenje, blokiranje sadržaja i praćenje ISP-a..

Kad struji sadržaj na mreži, vaš ISP ne može samo usporiti brzinu veze, već može i preskočiti vaše podatke i prodati te podatke trećim stranama. Postojeći zakoni u nekoliko zemalja dopuštaju davateljima internetskih usluga i jedno i drugo, posebno u SAD-u.

Mnogi davatelji internetskih usluga također namjerno ciljaju video streamove jer koriste veliku količinu propusnosti i namjerno će smanjiti kvalitetu tih streamova tijekom velikog prometa (što se događa i kad se dogodi većina NFL igara). Na primjer, ako usmjeravate NFL igre putem mobitela, na primjer, mnogi davatelji mobilnih podataka mogu čak smanjiti vaše protoke na 480p ili manje (otprilike DVD kvaliteta).

Oni koji pokušavaju pristupiti besplatnom ili ekskluzivnom NFL sadržaju u inozemstvu mogu upotrebljavati VPN da zaobiđu ograničenja geografskog sadržaja. VPN-ovi maskiraju vaš stvarni identitet i omogućuju vam povezivanje s poslužiteljem u SAD-u ili negdje drugdje gdje su dostupni NFL tokovi.

Najbolja opcija koju smo testirali na NFL igrama i većini sportova je ExpressVPN. Ne samo da lako zaobilazi ograničenja sadržaja koja postoje u sportskim streaming uslugama, već je i među najbržim poslužiteljima. Moći ćete uživati ​​u HD streamovima koje plaćate bez prekida.

Preporučujemo povezivanje s njemačkim poslužiteljem ExpressVPN da biste otvorili sve igre i zaobišli nestanke za NFL Game Pass.

PROČITANJE ČITAČA: uštedite 49% na ExpressVPN ovdje

Kako gledati NFL uživo bilo gdje u svijetu

Prava na NFL emitiranje variraju, ali najbolja opcija gledanja igara uživo bilo gdje u svijetu je korištenje NFL igra pass. U SAD-u NFL Game Pass nudi samo strujanje igara na zahtjev nakon što emitiraju, dok su u Velikoj Britaniji i Irskoj neke igre nestale. No u mnogim drugim zemljama, uključujući Njemačku, Švicarsku i Austriju, NFL Game Pass nosi sve 250+ NFL 2019 igara uživo bez ograničenja.

Pristup NFL igrama putem Live NFL igara možete dobiti na sljedeći način:

 1. Prijavite se za VPN uslugu, poput ExpressVPN-a ili drugih preporučenih opcija.
 2. Povežite se s VPN serverom u zemlji u kojoj Game Pass nudi potpunu streaming uživo, poput Njemačke.
 3. Idi na NFL igra pass web stranicu i prijavite se.
 4. Prenos uživo NFL igara tijekom cijele sezone (i uz 7-dnevno besplatno probno razdoblje)

Kako gledati NFL bez kabela besplatno

U sezoni 2019-2020. NFL igrat će preko 250 utakmica koje se igraju na stadionima širom SAD-a (i nekoliko inozemstva). Možete gledati većinu, ako ne i sve, te igre putem plaćenih streaming usluga širom svijeta. Međutim, postoji nekoliko besplatnih opcija kojima možete iskoristiti bilo gdje u svijetu.

Amazon Prime Video

Iako nije sasvim BESPLATNA opcija, ako već imate račun na Amazonu, bez ikakvih dodatnih troškova možete dobiti nogomet u četvrtak navečer. A ako ste u inozemstvu, VPN će raditi na zaobilaženju blokiranja sadržaja Amazona, tako da možete prenositi nogometne igre u četvrtak navečer putem Prime Videoa bilo gdje u svijetu.

Yahoo! Aplikacija za sport

The Yahoo! Sportska mobilna aplikacija imat će ove godine 5 igara, prva će biti 12. rujna, a posljednja 20. prosinca. Ako uspijete preuzeti ovu aplikaciju, možete gledati te igre besplatno. Možda ćete moći preuzeti i strujati Yahoo! Sport izvan SAD-a s VPN-om.

7mate (Australija bez zraka)

Australska mreža za slobodni zrak 7mate imala je četverogodišnji ugovor s NFL-om koji je istekao prošle godine. Ništa još nije najavljeno, ali pod pretpostavkom da je postignut novi dogovor, 7mate će biti održiva opcija. Svatko izvan Australije može pristupiti 7mate struji putem VPN-a.

USTV Now

USTV Now ima dva ključna američka kanala: FOX i CBS. Pomoću ove usluge moći ćete gledati ograničeni broj igara tijekom cijele godine. USTV Now je potpuno besplatan za upotrebu bilo gdje u svijetu.

Kako gledati NFL igre u SAD-u

NFL bez kabla 2018

U SAD-u nekoliko emitera dijeli prava na NFL. Trenutno prava na NFL emisiju dijele:

 • NFL igra pass (Igre uživo dostupne putem deblokiranja VPN-a)
 • DZS (AFC igre)
 • FOX (NFC igre, nogomet u četvrtak navečer)
 • NBC (Noćni nogomet u nedjelju)
 • ESPN (Noćni ponedjeljak)
 • NFL mreža (četvrtak navečer nogomet)
 • Amazon Prime Video (Noćni četvrtak četvrtkom)
 • Yahoo! Aplikacija za sport (5 igara od 12. rujna do 20. prosinca)

Za pristup ovim opcijama bez kabela, trebat će vam jedna od nekoliko različitih usluga za streaming. Trenutno je najbolja opcija jednog servisa koja pruža najveći broj igara na YouTube TV-u. Po cijeni od 49,99 USD mjesečno YouTube TV prenosi CBS, FOX, NBC i ESPN. To znači da ćete dobiti AFC, NFC, Sunday Night i Monday Night Football. Kombinirajte to s Amazon Prime Video računom (8,99 USD mjesečno odvojeno, iako Prime Video dolazi i s običnim Amazonovim računom), a imat ćete potpunu pokrivenost za gledanje NFL sezone 2019-2020 bez kabela.

Ako želite zadržati sve pod jednim krovom, možda biste trebali razmotriti NFL Game Pass. Ova usluga nudi svaku američku igru ​​na zahtjev, nakon što je emitirana, bez zamračenja. Ali ako želite gledati sve uživo, možete se prijaviti za NFL Game Pass i povezati se s računom putem VPN-a u zemlji u kojoj je svaka usluga uživo dostupna putem usluge (uključujući Njemačku, Švicarsku, Španjolsku i ostale zemlje eurozone).

Alternativna opcija za gledanje NFL-a 2019.-2020. U SAD-u

Postoje nekoliko malo složenijih opcija kombiniranja i podudaranja koje možete koristiti da biste dobili prilično široku pokrivenost. Na primjer, jedna metoda je dobiti Amazon Prime Video za četvrtak navečer nogomet. Odatle možete dodati CBS potpuni pristup kao Prime kanal za dobivanje AFC igara.

Vaš će jedini jaz u pokrivanju biti NFC igre (FOX), ponedjeljak navečer nogomet (ESPN) i nedjeljni noćni nogomet (NBC). Ako dodate plavi paket Sling TV za 25 dolara mjesečno, dobit ćete FOX i NFL mrežu.

S tim opcijama imat ćete gotovo svaki NFL kanal, osim ESPN-a i NBC-a, a vaši ukupni troškovi bit će sljedeći:

 1. Amazon Prime Video: 8,99 USD mjesečno
 2. CBS potpuni pristup: 5,99 USD mjesečno
 3. Sling plava: 25 USD mjesečno

Ukupno: 39,98 USD mjesečno

Iz našeg istraživanja, ova je kombinacija najbolja opcija da dobijete najveći broj NFL igara bez kabela u SAD-u za najmanje troškove. Međutim, ako vam više usluga nije u redu, toplo preporučujemo da razmislite o YouTube TV-u ili Hulu s TV-om uživo.

Na kraju, u SAD ne računajte DAZN. DAZN košta 20 USD mjesečno u SAD-u (ili 99 USD godišnje). Iako ova usluga ne nosi NFL na američkom tržištu, otkrili smo da VPN (uključujući ExpressVPN) radi s DAZN Canada (koji ima žive NFL igre putem NFL Game Pass-a). Pomoću te kombinacije možete dobiti NFL igre uživo i po mnogo nižim cijenama.

Ponudjena uslugaMinimalni trošak / mjesečni probni periodNFL
fuboTV $ 54.99 7 dana FOX, DZS, NBC, NFL mreža
YouTube TV $ 49.99 7 dana FOX, DZS, NBC, ESPN
Sling TV (narančasta + plava) $ od 40 7 dana FOX, NBC, ESPN, NFL mreža
Hulu s TV uživo $ 44.99 7 dana FOX, DZS, NBC, ESPN
PlayStation Vue $ 49.99 5 dana FOX, NBC, ESPN (paket od 54,99 USD mjesečno dodaje NFL mrežu i Sportsku mrežu CBS-a)
NA&T TV Now $ 50 7 dana FOX, DZS, NBC, ESPN

Gledajte NFL igre u Kanadi

Kanada NFL bez kabla 2019

Navijači NFL-a u Kanadi imaju nekoliko opcija za gledanje NFL-a u 2019. Navijači mogu kupiti pristup NFL igra pass kao jednokratno plaćanje 74,99 USD za gledanje igara uživo i ponavljanja svake sezone. Kanadski NFL navijači mogu također gledati NFL igre bez kabela koristeći dva druga izvora:

 • DAZN (uz NFL Game Pass): 20 USD mjesečno CAD
 • TSN Direct (RDS Direct za francuski jezik): 24,99 USD mjesečno CAD

Ako želite vidjeti svaku NFL igru, DAZN je vaša najbolja opcija. DAZN ne samo da ima prava za streaming za većinu NFL igara u Kanadi, već nudi i NFL Game Pass. A za razliku od SAD-a, gdje Game Pass nudi samo reprodukciju NFL-a, u Kanadi, Game Pass nudi igre uživo i u HD-u.

DAZN je skuplji u Kanadi nego na mnogim drugim lokacijama gdje je dostupan, ali nudi veliki broj sporta i opcija koje pomažu da se opravda viša cijena. TSN je još jedna opcija. Usluga ima samostalnu aplikaciju za strujanje. TSN će nositi većinu NFL igara i u Kanadi.

Kako gledati NFL igre u Velikoj Britaniji

UK NFL bez kabla 2019

Izvan SAD-a, UK je treće najpopularnije mjesto za američki nogomet. Postoji nekoliko lako dostupnih opcija i za UK NFL obožavatelje. Vaše najbolje opcije za NFL u Velikoj Britaniji uključuju:

 • Sada TV (Sky Sports pristup): £ 6,99 / mjesečno za Now TV, plus 5,99 £ / month za Sky Sports Mobile
 • NFL igra pass

Sada je TV možda najbolja opcija za one koji žele pristupiti Sky TV-u i Sky Sportsu bez potrebe za nabavkom opreme. Sada možete dobiti minimalnu propusnicu za TV zabavu, a zatim je dodajte na Sky Sports Mobile. Ukupni troškovi su nešto manje od £ 13 mjesečno, što ga čini daleko jeftinijim od direktne prijave na Sky TV, što može biti relativno skupo.

Kako gledati NFL igre u Australiji

Australija NFL bez kabela

Postoje dvije opcije bez kabela za NFL u Australiji:

 • NFL igra: 249 USD AUD godišnje / AUD
 • Foxtel Now: 40 USD mjesečno AUD + 29 USD mjesečno AUD sportski dodatak
 • 7mate: besplatno (neodređeno)

NFL Game Pass najbolja je ruta za NFL fanove u Australiji, jer prenosi većinu igara uživo, kao i svaku drugu igru ​​na zahtjev uz pune reprodukcije. Takođe je lako preuzeti i strujati na velikom broju uređaja. Za one koji žele besplatnu rutu, 7mate će imati nekoliko odabranih igara tijekom cijele sezone. Budući da je u pitanju besplatna TV opcija koja se emitira putem zraka, možete prilagođavati antenu. Foxtel Now je također održiva opcija, mada cijena možda nije najbolja od 69 dolara mjesečno za pristup.

Gledajte NFL u Europi

Postoji nekoliko mogućnosti za europske zemlje izvan Ujedinjenog Kraljevstva. Za one u Europi, neke od opcija NFL streaminga uključuju:

 • DAZN (Njemačka, Austrija, Švicarska, Italija): 9,99 € / mjesečno
 • NFL Game Pass (Većina u Europi): Cijene se razlikuju od zemlje do zemlje

Ako je dostupan, DAZN je sjajna opcija. Ne nudi samo NFL Game Pass, već nudi i brojne druge sportske mogućnosti. Niska cijena čini ga solidnim ulazom za europske NFL navijače.

U europskim zemljama u kojima DAZN nije dostupan, NFL Game Pass je opcija za pristup, tamo gdje je to dostupno. Cijene će se razlikovati od zemlje do zemlje, tako da ćete htjeti provjeriti kakve su te cijene nakon što se iz svoje zemlje prijavite na web stranicu NFL Game Pass. Iako NFL Game Pass nudi svaku američku NFL igru ​​uživo u mnogim zemljama, ona može ponuditi samo ponavljanje u nekim zemljama.

Vodič za sezonu NFL 2019-2020

S preko 250 igara koje se događaju ove sezone, uloviti svaku pojedinu igru ​​može biti malo teško. Međutim, možete kombinirati opcije streaminga uživo s ponovnim ponavljanjem na zahtjev kako biste stekli potpuno iskustvo. Postoji nekoliko izvora pomoću kojih možete potražiti cijeli raspored nadolazećih igara.

 • NFL.com raspored
 • ESPN-ov raspored NFL-a
 • Googleov NFL raspored

Možda ćete moći pronaći i rasporede od pojedinih emitera koji detaljno opisuju koje su igre dostupne na njihovim mrežama i kada. Provjerite odjeljak "NFL" za te web stranice da biste vidjeli jesu li rasporedi emitiranja dostupni.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 7 =

Adblock
detector