Kako gledati Super Bowl LIII (53) besplatno na mreži bilo gdje u svijetu

Kako živjeti stream Super Bowl LIII 53

Super Bowl okuplja najbolje dvije NFL momčadi (ili ekipe koje izdrže loše pozive) sezone. Ove godine, New England Patriots i Los Angeles Rams će uzvratno posjetiti Big Game za Super Bowl LIII (53). Fanovi NFL-a širom svijeta gledat će besplatno Super Bowl LIII (30) nakon što utakmica počne u nedjelju, 3. veljače u 18:30 E.T.

Bez obzira gdje se nalazite u svijetu, možete uživo prenositi streaming Super Bowl LIII (53) i u većini slučajeva posebno visoku kvalitetu strujanja..

Napominjemo da ćemo to biti samo mi preporuku službeni izvori. Kao što se uvijek događa s popularnim sportskim događajima, mnoge će web lokacije pokušavati izvući službene streamove s raznih lokacija i poslužiti te potoke do kupaca besplatno. No, nelegitimni i nelicencirani protoci Super Bowl obično se nude na web lokacijama koje sadrže potencijalno zlonamjerne reklame i često su vrlo uspavane s lošom kvalitetom strujanja video zapisa. Super Bowl LIII (53) bit će dostupan iz službenih izvora besplatno i u HD-u, što znači da nema potrebe za okretanjem nelicenciranim i nekvalitetnim opcijama za strujanje video zapisa..

Za gledanje igre besplatno trebat će vam VPN osim ako niste u SAD-u ili Velikoj Britaniji.

Kako gledati Super Bowl 53 (LIII) besplatno online

Ako ste u SAD-u ili Velikoj Britaniji, moći ćete besplatno gledati Super Bowl LIII (53) putem CBS-a i BBC iPlayera. Ako ste u inozemstvu, možda ćete trebati slijediti ove korake da biste zaobišli blokove geografskog sadržaja:

 1. Započnite prijavom na VPN uslugu virtualne privatne mreže. Preporučujemo ExpressVPN, ali NordVPN i CyberGhost su obje pouzdane, jeftine alternative.
 2. Preuzmite aplikaciju na uređaj koji planirate strujati Super Bowl LIII (53).
 3. Povežite se s VPN serverom bilo u SAD-u ili u Velikoj Britaniji, ovisno o izvoru koji struji koristite.
 4. Spojite se na opciju za streaming koju planirate koristiti dok ste povezani na vaš VPN poslužitelj. (Napomena: CBS streaming uživo možda neće biti dostupan tek prije nego što igra započne, pa ćete možda prvo morati isprobati drugi CBS stream s web mjesta tog emitera.) Ako naiđete na probleme s streamingom, pokušajte očistiti predmemoriju, kolačiće preglednika i ostale spremljene podatke pregledavanja u vašem pregledniku ili uređaju.

Super Bowl LIII (53) emitirat će se uživo, iako će na zahtjev na zahtjev vjerojatno biti dostupni potoci kasnije. Ako planirate gledati uživo, a trebate jednostavan i besplatan pristup, VPN će vam biti najbolja opcija ako se nalazite na mjestu na kojem besplatni protoci nisu dostupni. Preporučujemo testiranje VPN-a prije početka 18:30 EST kako biste osigurali da imate učinkovitu vezu i zaobilaznicu za blokiranje sadržaja.

Kako gledati Super Bowl LIII (53) na američkoj TV

USA flag watch super posuda 53 bez kabela

S obzirom na to da je američki nogomet (NFL) najpopularniji u SAD-u, ne bi trebalo čuditi da postoji puno mogućnosti streaminga za ljubitelje američkog sporta. Super Bowl 53 bit će dostupan za strujanje u SAD-u izravno s web stranice CBS-a.

Pomoću ove veze možete se izravno povezati s CBS Super Bowl LIII (53) prijenosima uživo.

Američki ljubitelji sporta mogu uživo gledati i na Yahoo! Sportska aplikacija, kao i bilo koja usluga streaminga koja ima podružnicu CBS-a. Uz to, antena koja je u zraku trebala bi biti u stanju da preuzme prijenos uživo sa ovogodišnjeg Super Bowla u HD kvaliteti.

Ako ste u inozemstvu, trebali biste se moći povezati s prijenosom uživo na web mjestu CBS-a. Međutim, DZS će vjerojatno imati blok geografskog sadržaja za igru. Kao takav, trebat ćete koristiti VPN da biste zaobišli blokiranje sadržaja i pristupili streamu web mjesta CBS.

Preporučujemo ExpressVPN, koja nudi 30-dnevno jamstvo povrata novca. Nakon igre moći ćete dobiti puni povrat novca.

Američke TV usluge uživo za Super Bowl LIII (53)

Izvan live stream-a na web mjestu CBS-a i Yahoo! Sportska aplikacija, pola tuceta ostalih TV streaming usluga nude Super Bowl LIII (53) putem CBS-a. Oni uključuju sve sljedeće:

 • CBS potpuni pristup (7-dnevno besplatno probno razdoblje, 5,99 USD mjesečno nakon)
 • fuboTV (7-dnevno besplatno probno razdoblje, 44,99 USD / mjesec dana nakon)
 • Hulu s TV uživo uživo (7-dnevno besplatno probno razdoblje, 44,99 USD mjesečno nakon)
 • PlayStation Vue (5-dnevno besplatno probno razdoblje, 44,99 USD mjesečno nakon)
 • YouTube TV (7-dnevna besplatna proba, 40 USD mjesečno nakon)
 • Locast: (besplatno, ali ograničen broj ograničenih lokacija)

S izuzetkom CBS-a i Locast-a, svaka od ovih usluga struje nudi niz zanimljivih značajki, uključujući oblačni DVR i mogućnost gledanja prijenosa uživo na više uređaja s istog računa. Konkretno, PlayStation Vue korisnicima omogućuje prijenos uživo s 5 različitih uređaja na istom računu, dok YouTube TV nudi neograničen DVR s datumom isteka od 9 mjeseci..

Svaka od ovih usluga također ima aplikacije za brojne uređaje, uključujući Apple TV, Amazon Fire TV ili Firestick, Roku i igraće konzole poput Xbox One, PlayStation 4 i Nintendo Switch. Većina također ima aplikacije za iOS i Android uređaje i mogu se prenositi uživo izravno s web preglednika.

Gdje drugo gledati uživo uživo Super Bowl LIII (53)

Super Bowl ima obožavatelje i izvan Sjedinjenih Američkih Država. Postoji nekoliko drugih ključnih mjesta na kojima bilo tko može pronaći live streamove Super Bowl LIII (53). Kao iu SAD-u, ako pokušavate pristupiti toku izvan vaše trenutne zemljopisne lokacije, vjerojatno će biti potreban zaobilazni VPN..

Ujedinjeno Kraljevstvo

UK watch super posuda bez kabela

Navijači NFL-a u Velikoj Britaniji moći će gledati Super Bowl 53 uživo putem BBC-a. BBC ima tradiciju neprestanog emitiranja vrhunskog natjecanja u NFL-u besplatno putem BBC One-a. Ljubitelji sporta sa sjedištem u Velikoj Britaniji ili svi koji se pokušavaju povezati s UK streamom mogu ih koristiti BBC iPlayer putem BBC web stranice, ili pristupite BBC-u prijenos uživo putem web stranice TVPlayer.com.

Važna nota: Britanski zakon zahtijeva TV licencu za gledanje BBC-jevog sadržaja bilo putem BBC iPlayera ili na drugi način, uključujući nosivost treće strane poput TV Player-a. Na web mjestu BBC iPlayer morat ćete se prijaviti ili kliknuti kako biste potvrdili da imate TV licencu. TV Player ne pita o vašem statusu TV licence, iako je TV licenca i dalje implicitno potrebna. No nijedna web lokacija ne zahtijeva potvrdu kupnje TV licence. VPN-ovi rade s obje stranice za prijenos uživo.

Kanada

Kanadska zastava gleda nfl 53 bez kabela

NFL ima nekoliko obožavatelja na susjednom američkom susjedu. Trenutno, sportski servis za streaming DAZN ima pravo emitiranja Super Bowla u Kanadi. Ako želite paziti DAZN Kanada, možete se prijaviti za uslugu s 30-dnevnim besplatnim probnim vremenom i otkazati uslugu po završetku igre. Ako ipak odlučite zadržati DAZN, usluga košta 20 USD mjesečno ili 150 USD za cjelogodišnju pretplatu.

Za gledanje Super Bowla preko DAZN Canada, potrebna je kanadska IP adresa. Ako imate pristup DAZN-u u drugoj zemlji, možda ćete moći koristiti VPN da biste se povezali s kanadskom verzijom usluge. DAZN omogućava korisnicima iz drugih zemalja da nose svoj račun u različitim zemljama, iako DAZN koristi prilično značajno blokiranje VPN-a kako bi se spriječilo skok regije iz inozemstva..

Njemačka

germany nfl super posuda liii besplatno

Postoje dvije sjajne opcije za gledanje Super Bowla u Njemačkoj: DAZN, ProSieben i ran.de.

Njemački navijači NFL-a mogu stvoriti besplatni račun DAZN koji traje 30 dana prije nego što dođe do bilo kakve uplate, a zatim otkazati račun nakon završetka igre. DAZN Njemačka obično košta 9,99 eura / mjesečno.

Međutim, najlakša metoda za njemačke navijače i sve ostale jest upotreba opcija besplatnog emitiranja iz ProSiebena ili ran.de.

I ran.de i ProSieben upotrebljavat će blokiranje geografskog sadržaja, ali obje se mogućnosti mogu zaobići pomoću VPN-a spojenog na njemački poslužitelj. 

Kako gledati Super Bowl na Firestick uređajima

Vaš će Firestick biti jedan od najboljih uređaja koji se koriste u velikoj igri. Super Bowl 53 možete jednostavno gledati na svom Amazon Fire TV ili Fire TV Stick zahvaljujući dostupnim aplikacijama i Silk pregledniku.

Ako ste u SAD-u, dostupne su vam aplikacije za CBS All Access, Hulu s Live TV-om, DirecTV Now, fuboTV i PlayStation Vue, koji će u većini područja prenositi CBS-ove prijenos uživo..

Također možete koristiti preglednik Silk da biste se povezali s CBS-ovim prijenosom uživo na njegovoj web stranici, nije potrebna prijava. Ako ste izvan SAD-a, emitiranje web mjesta CBS-a funkcionirat će i na vašem Silk pregledniku, ali morat ćete koristiti VPN aplikaciju na svom uređaju. ExpressVPN ima visoko funkcionalnu VPN aplikaciju za Firestick koja bi trebala raditi s emisijom CBS Super Bowl.

Ako se odlučite za DAZN Canada, naći ćete i DAZN aplikaciju koja je lako dostupna.

Kako očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika

Ovo bi moglo biti potrebno ako želite koristiti VPN da biste gledali CBS ili BBC iPlayer u pregledniku izvan Sjedinjenih Država ili Velike Britanije, ili ProSieben ili ran.de izvan Njemačke.

U Chromeu ...

 • Idite na Chrome's postavke.

chrom_clear_cache_1_1

 • Odaberi Prikaži napredne postavke pri dnu stranice.

chrome_clear_cache_2_2

 • Pod, ispod Privatnost, Odaberi Obriši podatke pregledavanja.

chrome_clear_cache_3_1

 • Za opciju Odstrani sljedeće stavke iz odaberite početak vremena iz padajućeg izbornika. Ispod tog odabira Kolačići i drugi podaci o web mjestima i dodacima kao i Predmemorirane slike i datoteke. Na kraju odaberite Obriši podatke pregledavanja.

chrome_clear_cache_4_1

 • Ponovo pokrenite Google Chrome.

U Mozilla Firefox…

 • Odaberi Povijest > Očisti nedavnu povijest…

firefox_1_1

 • Odaberi Sve za vremenski raspon i pod opcijom Detalji odaberite keksi i Cache. Na kraju odaberite Jasno sada.

firefox_2_1

 • Ponovo pokrenite Firefox.

Evo detaljnijeg vodiča kako očistiti kolačiće u svim popularnim preglednicima.

"NFL" Erin Costa licenciran pod CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − = 92

Adblock
detector