Kako gledati svjetsko prvenstvo 2019. snooker na mreži

Kako gledati Svjetsko prvenstvo za snooker 2019. godine

Kvalifikacije kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. su završene i sada je započeo stvarni turnir. Između sada i 6. svibnja vidjet ćemo da 32 najboljih svjetskih snookera igraju 30 utakmica tijekom 16 dana dok jedan nije okrunjen prvakom i odnese nagradu u iznosu od 500.000 funti. U nastavku ćemo objasniti kako funkcionira Svjetsko snookersko prvenstvo i javiti vam kako se svaki trenutak akcije može prenositi uživo sa bilo kojeg mjesta na svijetu.

Važno je napomenuti da preporučujemo samo službene izvore. Iako za velike sportske događaje često postoje neovlašteni prijenos uživo, oni dolaze s značajnim nedostatcima. Na primjer, videozapis može biti lagan ili male rezolucije. Uz to, ti su tokovi skloni preuzimanju izvan mreže zbog kršenja autorskih prava i kao takvi, nema garancije da čak nećete vidjeti tko pobjeđuje u datom meču. Svejedno možete besplatno strujati na Snooker Svjetskom prvenstvu tako da nema potrebe pribjeći nelicenciranim streamovima..

Za gledanje Snooker Svjetskog prvenstva besplatno, trebat ćete koristiti VPN, osim ako niste u Velikoj Britaniji.

Kako gledati Snooker na Svjetskom prvenstvu u inozemstvu s VPN-om

Nikada prije niste koristili VPN? Ne brini; Zapravo je vrlo lako zaobići regionalno blokiranje i strujati Snooker-ovo svjetsko prvenstvo putem interneta. Jednostavno slijedite ove korake:

  1. Započnite s prijavom na prikladnu VPN uslugu. Preporučujemo ExpressVPN, ali NordVPN i CyberGhost dvije su snažne, jeftine alternative.
  2. Zatim preuzmite i instalirajte odgovarajuću aplikaciju za svoj uređaj.
  3. Odlučite koju od usluga ispod želite deblokirati.
  4. Povežite se s jednim od svojih VPN poslužitelja u željenoj zemlji. Na primjer, upotrebljavate britanski poslužitelj za deblokiranje BBC iPlayera ili kanadskog za DAZN Canada.
  5. Pokušajte reproducirati videozapis na odabranoj usluzi. Trebao bi početi odmah, ali ako se ne dogodi, očistite kolačiće i predmemoriju preglednika, a zatim ponovno učitajte stranicu.

Igre Svjetskog prvenstva Snooker prenosit će se uživo, stoga je važno provjeriti funkcionira li vaš VPN (s gore navedenim koracima) prije nego što zapravo počnu. Na ovaj način imat ćete dovoljno vremena za pomoć od svog korisničkog tima za podršku VPN-a ako nešto pođe po zlu i možda neće trebati propustiti početak utakmice.

Kako besplatno prenositi Snooker Svjetsko prvenstvo na televiziji u Velikoj Britaniji

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

Svaku utakmicu Svjetskog prvenstva 2019. snooker možete gledati uživo na BBC Sport. Ova je usluga potpuno besplatna za korištenje, ali morat ćete prethodno stvoriti račun. Tijekom tog postupka od vas će se tražiti da unesete svoj poštanski broj, ali on se koristi samo u statističke svrhe i ne koristi se za provjeru vaše lokacije, tako da će bilo koji kućni poštanski broj u UK funkcionirati. Nakon što se registrirate, možete se prijaviti i slobodno strujati.

Zabrinuti ste zbog propusta važne igre? Nemoj biti: možeš gledajte ih na zahtjev do 30 dana nakon toga BBC iPlayer. Napominjemo da britanski zakon zahtijeva da imate TV licencu ako koristite BBC iPlayer ili BBC Sport, ali niti jedna usluga to ne potvrđuje (iPlayer povremeno prikazuje upozorenje, ali ne uvijek) i umjesto toga se u potpunosti oslanjate na sustav časti.

BBC-jevim streaming uslugama geo-blokirano je i može im se pristupiti samo ako ste u Velikoj Britaniji ili povezani s britanskim VPN serverom. Ako ste u inozemstvu (izvan Velike Britanije), utakmice još uvijek možete gledati povezivanjem na VPN. Preporučujemo ExpressVPN. Planovi dolaze s 30-dnevnim jamstvom povrata novca bez rizika, tako da možete dobiti puni povrat nakon posljednjeg meča ako ga ne želite zadržati.

Gdje drugdje mogu gledati svjetsko prvenstvo Snooker na mreži?

Ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u snookeru možete prenositi uživo s bilo kojeg mjesta na svijetu. Pogledajte u nastavku kako biste saznali koje mreže prikazuju turnir u vašoj zemlji:

Kanada

Kanadska zastava

Kanadski navijači snookera mogu pratiti sve akcije (uključujući kvalifikacijske utakmice) uživo na DAZN-u. To košta 20 USD CAD, ali postoji i jednomjesečno probno razdoblje što znači da možete učinkovito strujati čitavo Svjetsko prvenstvo besplatno. Sjetite se otkazati nakon toga kako vam se ne bi naplaćivalo.

DAZN je geografski ograničen i te su utakmice dostupne samo kao dio njegove kanadske biblioteke sadržaja. Da biste gledali iz inozemstva, morat ćete se povezati s jednim od vaših kanadskih poslužitelja VPN-a.

Europa

zastava Europe - europska

Eurosport emitirat će sve Snooker Svjetsko prvenstvo i njegove kvalifikacije publici u više od desetak europskih zemalja, uključujući Francusku, Španjolsku, Njemačku i Italiju. Cijene ovise o lokaciji, ali možete očekivati ​​da ćete platiti oko 10 eura za mjesečni prolazak. Postoji jeftinija opcija pretplate, ali to vas zaključava u roku od 12 mjeseci, pa ne savjetujemo.

Nažalost, nema besplatnog probnog razdoblja. Imajte na umu da, ukoliko ne otkažete, pretplata će se automatski obnavljati svaki mjesec. Ova je usluga dostupna samo u Europi, ali i dalje joj možete pristupiti u inozemstvu putem VPN-a.

Bliski Istok i Sjeverna Afrika

Zastava Turske - turska

OSN je ekskluzivni voditelj Snooker Svjetskog prvenstva na Bliskom Istoku i Sjevernoj Africi. Ako ste već korisnik OSN-a, jednostavno prijavite se u aplikaciju OSN Play i odmah započnite strujanje. No, kako OSN dolazi s set-top boxom i ne nudi opciju "top-top", novi kupci moraju pričekati nekoliko dana za isporuku i platiti oko 399 AED.

Ovaj aspekt usluge također znači da se gotovo nemoguće prijaviti izvan Bliskog Istoka i Sjeverne Afrike. Postojeći pretplatnici još uvijek mogu pristupiti uslugama iz inozemstva tako što se prvo povežu s VPN serverom u svojoj zemlji.

Novi Zeland

Kako gledati svjetsko prvenstvo 2019. snooker na mreži

Sky Sport prikazuje ove utakmice na Novom Zelandu. Ako ste već pretplatnik na Sky Sport, možete besplatno strujati svake 2019. Snooker igre Svjetskog prvenstva bez dodatnih troškova putem aplikacije Sky Go..

Međutim, ljudima je teško gledati ako oni već nisu Skyov korisnik jer ne postoji mogućnost pretplate samo za internetsku mrežu, potreban TV paket košta 31,99 USD, a morate pričekati da se usluga instalira u vaš dom prije vas mogu gledati bilo što na mreži.

Sky Sport emitira samo Snooker Svjetsko prvenstvo na Novom Zelandu. Ako obično živite na Novom Zelandu, redovnim uslugama (uključujući Sky Go) u inozemstvu možete pristupiti VPN-om.

Ostale lokacije

Ne brinite se ako vašu zemlju nismo spomenuli gore jer će se Snooker Svjetsko prvenstvo prikazivati ​​gotovo globalno. Provjerite cijeli popis međunarodnih emitera i saznajte kako gledati Svjetsko prvenstvo gdje god se nalazili.

Ako nijedna mreža ne prikazuje mečeve u kojima živite, i dalje ćete je moći gledati na mreži. Prethodnih godina Snooker Svjetsko prvenstvo također se prenosilo uživo na Facebook, što je omogućilo snooker fanovima u SAD-u da gledaju svaku utakmicu besplatno. Ne postoji jamstvo da će se ovogodišnji događaj emitirati na ovaj način, pa preporučujemo da provjerite World Snooker Facebook stranicu bliže vremenu da saznate jedan ili drugi način..

Kako djeluje Snooker Svjetsko prvenstvo?

Ovaj turnir zapravo ima prilično jednostavan format. Najboljih 16 igrača svijeta automatski se kvalificira, a dodatnih 16 zarađuje svoje mjesto pobjedom u nizu kvalifikacijskih mečeva.

Kako svjetsko prvenstvo prolazi, postaju progresivno sve teže pobijediti. U prvom krugu, igrač mora osvojiti 10 okvira. U drugom kolu to se povećava na 13, a u polufinalu 17. Finalni meč se odvija preko 35 okvira, što znači da je prvi igrač koji je osvojio 18 uzeo kući 500,000 funti nagrada. Naravno, ako ste dovoljno dobri da biste se kvalificirali na ovo natjecanje, nećete otići praznih ruku. Na raspolaganju je ukupno 2231.000 funti, a igrači dobivaju 20.000 funti samo za postizanje konačnih 32.

Koji će se igrači ove godine očekivati ​​dobro?

Uz 32 najbolja svjetska snookera, izbor pobjednika nikada neće biti lak. Tu je takozvana "Crucible Curse": nijedan prvak nikada nije osvojio turnir uzvratno, otkako ga je 1977. počeo ugostiti u Kazalištu Crucible..

Ovdje je očigledan Ronnie O´Sullivan. On je petostruki svjetski prvak koji se trenutno nalazi na prvom mjestu na svijetu i imao je posebno jaku sezonu koja je kulminirala pobjedom na Tour Tour. Međutim, O`Sullivan ima svoje ideje o tome tko bi mogao pobijediti: on (prirodno), Judd Trump ili Neil Robertson.

Poznato je da posljednja dva igraju vrlo dosljedno, no vrijedno je spomenuti da ih je O`Sullivan nedavno obojicu pobijedio velikim koracima. Nadalje, Robertson nije osvojio Svjetsko prvenstvo od 2010. godine te je ove godine izbačen iz devet turnira samo u kvalifikacijskim krugovima..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 69 = 71

Adblock
detector