Kako gledati Svjetsko prvenstvo u badmintonu 2019. na mreži

Kako gledati svjetsko prvenstvo u badmintonu

Svjetsko prvenstvo u badmintonu 2019. održat će se od 19. do 25. kolovoza 2019. godine. Oko 50 nacija natjecati će se u muškom i ženskom singlu, muškom i ženskom parovima, te u mečovima dvojaka na turniru u St. Jakobshalle u Bazelu, u Švicarskoj. Virtualnu privatnu mrežu (VPN) možete koristiti za gledanje događanja besplatno putem interneta u inozemstvu. Objasnit ćemo kako u nastavku.

Imajte na umu da samo ćemo preporučiti službene izvore za gledanje Svjetskog prvenstva u badmintonu. Razlog tome je što su neslužbeni tokovi vrlo nepouzdani. Ne samo da su loše kvalitete, već ih se može otkriti u trenu. Osim toga, možete besplatno gledati svjetsko prvenstvo u Badmintonu na mreži tako da nema potrebe gubiti vrijeme u potrazi za inferiornim, neovlaštenim strujama.

Da biste besplatno gledali Svjetsko prvenstvo u badmintonu, trebat će vam VPN ako ste u zemlji u kojoj je YouTube blokiran.

Kako gledati besplatno svjetsko prvenstvo u badmintonu u inozemstvu

Ne možete čekati da započnemo? Evo kako uživo i besplatno možete gledati Svjetsko prvenstvo u badmintonu uživo:

Upotrebom VPN-a za gledanje Svjetskog prvenstva u badmintonu

  1. Prijavite se odgovarajućom VPN uslugom. Preporučujemo ExpressVPN. Međutim, NordVPN i CyberGhost posebno su pouzdane, jeftine alternative.
  2. Preuzmite i instalirajte odgovarajuću VPN aplikaciju ili proširenje preglednika za svoj uređaj.
  3. Otvorite aplikaciju VPN ili proširenje preglednika i kliknite da biste se povezali s poslužiteljem.
  4. Idite na BadmintonWorld.TV i odaberite videozapis koji bi trebao biti deblokiran.
  5. Ako imate problema, očistite predmemoriju i kolačiće preglednika. Alternativno, pokušajte s poslužiteljem u drugoj zemlji ili se obratite korisničkoj podršci svog VPN-a.

Kako gledati besplatno svjetsko prvenstvo u Badmintonu na BadmintonWorld.TV

Najbolje mjesto za gledanje Svjetskog prvenstva u Badmintonu 2019. je putem BadmintonWorld.TV-a, koji je službeni YouTube kanal Svjetske federacije za badminton (BWF). Ovdje možete gledati Svjetsko prvenstvo u badmintonu kako uživo, tako i na zahtjev. Također možete gledati mnogo sadržaja putem službene web stranice BWF-a.

Dobra vijest je da je kanal BadmintonWorld.TV YouTube i njegov sadržaj dostupan iz većine zemalja. U našem testiranju zatekli smo samo sadržaj u Japanu. Međutim, cenzura YouTubeu nije strana, a trenutačno je zabranjena u Kini. YouTube se također suočio s cenzurom u zemljama među kojima su Njemačka, Iran i Turska.

Ako ste u zemlji u kojoj je YouTube zabranjen ili ograničen, i dalje možete besplatno gledati Svjetsko prvenstvo u badmintonu putem interneta povezivanjem na VPN. Preporučujemo ExpressVPN koji je brz, pouzdan i može deblokirati YouTube. Štoviše, dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika.

Mogu li koristiti besplatni VPN za gledanje svjetskog prvenstva u badmintonu na mreži?

Nažalost, mnoge besplatne VPN ne mogu zaobići geo-ograničenja web stranica i usluga poput YouTubea, Netflix i Skype. Iz tog razloga možda nećete moći koristiti besplatni VPN da biste besplatno gledali Svjetsko prvenstvo u badmintonu. Uz to, poznato je da su besplatni VPN-ovi vrlo spori, što predstavlja strujanje sportskih događaja uživo kao izazov. Možda ćete naići na česta, dugotrajna razdoblja punjenja ili pretjerano zaostajanje, što vas vodi ka propuštanju ključnih trenutaka.

Također ne preporučujemo besplatne VPN-ove jer im nedostaje sigurnost potrebna za ispravnu zaštitu vaše privatnosti na mreži. Neki besplatni VPN-ovi pribjegavaju sjenovitim taktovima kako bi zaradili novac i mogli pratiti vaše mrežne aktivnosti s nadom da ćete ih prodati najvišem ponuđaču. Neki besplatni VPN-i čak ograničavaju količinu podataka koju možete koristiti kako bismo vas potaknuli da nadogradite na plaćeni plan. Sve u svemu, besplatni VPN-i jednostavno ne vrijede gnjavaže.

Što bih trebao znati o Svjetskom prvenstvu u badmintonu?

Svjetsko prvenstvo u badmintonu najveći je sportski događaj u badmintonu, koji nudi najviše bodova (uz Ljetne olimpijske igre). Osnovan 1977. godine, turnir se održava svake godine (osim u godini Olimpijskih igara). Međutim, iako su pobjednici okrunjeni svjetskim prvacima i nagrađivani zlatnim medaljama, nema nagrada za turnirske nagrade.

Ove godine Svjetsko prvenstvo u badmintonu održava se u Bazelu, Švicarska, u St. Jakobshalle. To će biti prvi put da se svjetsko i para svjetsko prvenstvo održavaju zajedno. Turnir se održava od 19. kolovoza-25, a utakmice se obično održavaju od 9:00 do 22:00 (CET). Završne i prezentacijske ceremonije predviđene su za nedjelju 25. kolovoza od 12 do 17 sati.

Tko su favoriti za osvajanje svjetskog prvenstva u Badmintonu?

Kina dominirala je na muškim i ženskim događajima na Svjetskom prvenstvu u badmintonu od njegovog osnutka 1977. Pored Kine, reprezentacije Indonezije, Danske, Južne Koreje, Japana i Španjolske uživale su uspjeh posljednjih godina. Posebno, vrijedno je napomenuti da je pobjednica ženskog singla u 2014., 2015. i 2018. godini bila Španjolka Carolina Marín.

U vrijeme pisanja, Japanski Kento Momota je najplaćeniji muški pojedinac. Slijede ga Shi Yuqi iz Kine i Viktor Axelsen iz Danske. Na vrhu ljestvice pojedinačnih žena je Tai Tzu-ying Tajvana. Kinezi Chen Yufei i Japanka Nozomi Okuhara rangirani su na drugo i treće mjesto.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5

Adblock
detector