Kako gledati Tour de France 2019 na mreži ili na Kodi

Kako gledati Tour de France online ili na Kodi

Tour de France 2019. počet će 6. srpnja i završiti 28. srpnja. U utrci od 3.460 km (2.150 milja) natjecati će se 176 vozača. Ako ste se veselili ovom događaju, možda ste se pitali kako ga možete gledati putem interneta ili ga uživo prenositi na Kodi. Ako je to slučaj, pokrivamo vas.

Srećom, možete zaobići neke regionalne blokove i gledati uživo stream de France de France besplatno bez ikakvog kabela. Ovisno o vašoj lokaciji, možda će vam trebati VPN. Bez obzira na to, pogledajmo vaše najbolje mogućnosti za streaming Tour de France online.

Najbolji VPN za Tour de France: IPVanish

Službeni streamovi Tour de France gotovo su uvijek zaključani u regiji, što znači da su gledatelji izvan određene zemlje blokirani za gledanje.

Zbog toga ćete možda trebati zaobići blokiranje pomoću virtualne privatne mreže ili VPN-a. Ove vam usluge pružaju šifriranu vezu s poslužiteljem koji se nalazi u zemlji u kojoj su dostupni streamovi. Nakon toga možete deblokirati videozapis, ali i dodatnu prednost sigurnog pretraživanja na mreži i anonimnosti.

Za one koji trebaju prijeći mnoge od tih blokova na svoje mjesto, preporučujemo IPVanish. Ima poslužitelje u preko 60 zemalja, ne vodi zapisnike i ima matičnu aplikaciju i za Amazon Fire Stick i Nvidia Shield.

NAJBOLJI VPN za gledanje Tour De France na Kodi-u: IPVanish ima veliku mrežu nekontroliranih poslužitelja koji pogađaju velike brzine što je izvrsno strujanje. Snažne značajke zaštite i privatnosti. Također omiljeno za Kodi i Amazon Fire Stick zbog svojih aplikacija i mogućnosti strujanja. Obiteljski, jer može rukovati s 10 istovremeno povezanih uređaja. Isprobajte bez rizika uz 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Kako gledati Tour de France 2019 online putem VPN-a

Evo kako zaobići geografska ograničenja streama uživo u Tour de France s VPN-om:

 1. Prijavite se za VPN. Preporučujemo IPVanish, ali ExpressVPN i NordVPN su sjajne alternative.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju vašeg davatelja na uređaj na kojem planirate gledati utrku.
 3. Odaberite lokaciju na kojoj stream koji želite gledati nije blokiran.
 4. Udari Spojiti dugme.
 5. Otvorite video stream uživo i počnite gledati Tour de France iz inozemstva!

Za svaki slučaj, preporučujemo vam da testirate svoj VPN s preferiranim izvorima za strujanje unaprijed. Ako naiđete na bilo koji problem, obratite se korisničkoj podršci svog VPN-a.

Gdje gledati Tour de France 2019 bez kabela besplatno

Ako želite gledati 2019. Tour de France putem web-preglednika, besplatno su dostupni izvori s raznih lokacija. Vaše najbolje besplatne opcije na engleskom jeziku dolaze iz Irske, Australije i Velike Britanije. Nekoliko engleskih mreža također će besplatno putem Interneta emitirati Tour de France.

Irska

Ireland tour de france 2018 uživo online besplatno

Irska javna radiotelevizija, TG4, imat će uživo prijenos svake etape Tour de Francea, uključujući početnu fazu. Također ćete moći gledati istaknute detalje. Raspored možete pogledati na njihovoj sportskoj stranici uživo.

Iako nije sav sadržaj na TG4 geografski zaključan u Irskoj, bit će utrke Tour de France. Pomoću VPN-a možete zaobići ta ograničenja kada nastanu, tako da još uvijek možete gledati Tour de France uživo putem TG4.

Australija

australia tour de france 2018 uživo online besplatno

Tour de France 2019 možete gledati uživo na australijskim igrama SBS mreža putem SBS-a na zahtjev.

Blokiranje sadržaja postoji putem ove opcije, tako da će vam biti potreban VPN kako biste mogli pristupiti utrci ako ste izvan Australije. Provjerite raspored SBS-a za trkačka vremena. Dostupno je i pregledavanje na zahtjev.

Ujedinjeno Kraljevstvo

Turneja po Velikoj Britaniji 2018. uživo online besplatno

Ako ste stanovnik Velike Britanije, možete gledati Tour de France kroz ITV 4 uživo na mreži. ITV je javni RTV servis, sličan BBC-u. Baš kao i BBC-u, trebat će vam VPN za pristup sadržaju ako ste izvan Velike Britanije.

Vlada Ujedinjenog Kraljevstva također navodi da vam je potrebna TV licenca za gledanje sadržaja uživo putem weba. ITV ne potvrđuje da imate TV licencu, međutim, potreban vam je poštanski broj u Velikoj Britaniji da biste stvorili račun i gledali uživo putem interneta..

Da biste saznali kada se utrke emitiraju, provjerite ITV TV vodič.

Besplatni Tour de France struji na drugim jezicima

Nisi zadovoljan samo opcijama za strujanje na engleskom? Postoji nekoliko drugih mreža širom svijeta koje pružaju besplatne mogućnosti uživo streaminga. Njima možete pristupiti i putem VPN-a.

 • Njemačka: ARD
 • Švicarska: SRF (njemački), RSI (talijanski), RTS (francuski)
 • Belgija: RTBF
 • Švedska: TV4 Play
 • Španjolska: RTVE

Plaćene opcije za stream de France de France

Nije svaka zemlja besplatno emitira Tour de France uživo. U većini zemalja, ako želite dobiti najbolju kvalitetu struje, morat ćete platiti TV pretplatu za svoju opciju streaminga uživo. Ovo uključuje one koji žele gledati Tour de France 2019 u SAD-u ili Kanadi.

Opcije plaćanja putem streaminga u SAD-u

Američko-zastava-2144392_1280

U SAD-u primarni nositelj prava na radiodifuziju je NBC Sports. Za pristup NBC sportu morat ćete dobiti pretplatu za kablovsku televiziju ili pretplatu na uslugu "mršavog paketa" internetske televizije. Potonji će biti mnogo jeftinija opcija.

Skinny paket TV usluga koje nose NBC Sports uključuju:

 • Sling TV
 • fuboTV
 • DirecTV Now
 • YouTube TV
 • PlayStation Vue
 • Hulu S TV uživo

Svaka od ovih usluga može se strujati putem interneta, a većina ih nudi besplatna probna razdoblja. Sve vam omogućuju strujanje putem web preglednika i aplikacije za iOS i Android uređaje. Većina ima i Amazon Fire TV aplikacije. Ako se nalazite izvan SAD-a, za ove će izvore trebati VPN.

Kanada

zastava Kanade

Dva emitera prikazat će Tour de France u Kanadi: RDS i Sportsnet. RDS će dostaviti francuski komentar za francusko govoreći Kanadu, dok će Sportsnet dostaviti komentar na engleskom.

RDS je dostupan digitalno za 24,99 USD CAD mjesečno. Sportsnet je dostupan putem usluge pretplate na Sportsnet Now te tvrtke, koja je također 20 USD mjesečno ili 10 USD tjedno.

Kako gledati Tour De France 2019 na Kodi

Ako želite gledati Tour de France na televiziji putem TV uređaja, vjerojatno ne možete ili ne želite koristiti web preglednik. Dakle, ovdje je kako kodi koristiti za gledanje Tour de Francea, pomoću dodataka iz službenog skladišta Kodi.

Zattoo kutija

zattoo kutija kodi addon

Kodi dodatak Zattoo Box omogućit će vam da vidite cijelo Zattoojevo programiranje kroz prikladno Kodi sučelje. Da biste ga instalirali, jednostavno kliknite addons → preuzmi → video addons → Zattoo Box → instaliraj. Nakon što završi s instalacijom, desnom tipkom miša kliknite dodatak i odaberite informacija, zatim konfigurirati da biste pronašli izbornik podataka o prijavi. Unesite svoje korisničko ime i lozinku i bit ćete spremni za početak gledanja.

PlayStation Vue

PSVue Kodi addon

Dodatak PlayStation Vue Kodi omogućit će vam da gledate bilo koji od svojih pretplaćenih PS Vue kanala putem Kodi-ja. Da biste instalirali, kliknite addons → preuzmi → video addons → ps vue → instaliraj. Nakon instalacije desnom tipkom miša kliknite dodatak kako biste otvorili izbornik informacija. Odande kliknite konfigurirati otvoriti izbornik konfiguracija. Na karticama s lijeve strane zaslona odaberite informacije računa. Unesite svoje korisničko ime i lozinku. Sada kliknite u redu i Otvoren za ulazak u glavni izbornik.

ITV

instaliraj itv player

Dodatak ITV Kodi omogućava preskočiti postupak prijave za ITV. ITV live streaming opcije možete koristiti bez stvaranja računa.

Da biste ga pronašli, ili ćete ga morati preuzeti izravno iz svog GitHub-ovog spremišta ili ga instalirati pomoću Github preglednika putem Indigo-a.

RTS ili SRF

Igra SRF

Švicarske mreže RTS i SRF mogu se pratiti uživo putem Kodija. Dodatke posvećene obje ove usluge možete pronaći u službenom spremištu Kodi Addon. Obje su besplatne za instaliranje i upotrebu.

Irski TV player

Irski TV player tour de france na kodi

Kao što smo gore spomenuli, irski TG4 pokrivat će Tour de France. TG4 možete gledati uživo putem Kodija koristeći dodatak irskog TV playera Kodi. Ovaj je dodatak dostupan u službenom skladištu Kodi Addon.

Slika: “Bradley Wiggins Mark Cavendish - Tour of France 2012” Josh Hallet, licenciran pod CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − 90 =

Adblock
detector