Kako gledati uživo NBA skicu 2019. uživo putem Interneta s bilo kojeg mjesta

Kako gledati uživo NBA skicu 2019. uživo putem Interneta s bilo kojeg mjesta

Nacrt NBA 2019. će se predstaviti u 19 sati. EST (UTC -4) u četvrtak, 20. lipnja. ESPN ima ekskluzivna prava na emitiranje i na TV-u i na Internetu. Pokazat ćemo vam nekoliko načina na koji možete gledati prijenos uživo sa bilo kojeg mjesta besplatno s bilo kojeg mjesta.

Imajte na umu da su svi službeni ESPN protoci u SAD-u zaključani. Ako niste u SAD-u, i dalje možete pristupati streamu s VPN-om. Skraćeno za virtualnu privatnu mrežu, VPN kriptira vašu internetsku vezu i usmjerava je putem poslužitelja na drugo mjesto. U ovom slučaju biste postavili svoju VPN aplikaciju u SAD kako bi deblokirali ESPN i gledali Skicu. To će vam omogućiti da gledate NBA skice iz Kanade, Velike Britanije ili bilo kojeg drugog mjesta na svijetu.

Kako strujati NBA skice putem VPN-a

Ako živite izvan SAD-a, trebat će vam VPN za pristup ESPN streamovima i gledajte Internet NBA skicu 2019. godine.

Naša glavna preporuka je ExpressVPN. Nudi veliku propusnost za prijenos uživo, puno poslužitelja za izbor i podršku 24 sata dnevno. Čak i ako ste već u SAD-u, ExpressVPN će poboljšati vašu privatnost i može spriječiti vašeg davatelja internetskih usluga da ugase video stream.

Ako tražite proračunsku alternativu, NordVPN i CyberGhost čvrste su alternative.

Nakon što ste se prijavili za VPN, slijedite ove korake:

 1. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju za svoj uređaj.
 2. Otvorite aplikaciju i odaberite poslužitelj u SAD-u
 3. Udari Spojiti dugme
 4. Otvorite stream i počnite gledati NBA skicu!

NAJBOLJI VPN ZA NBA NACRT: ExpressVPN je brz, siguran VPN koji može deblokirati ESPN trenutne tokove. Dolazi s garancijom povrata novca bez rizika.

Gdje gledati uživo NBA skicu 2019. uživo

ESPN možete gledati online na nekoliko različitih mjesta. Svi su dostupni samo u SAD-u ili putem VPN-a. Imajte na umu da većina zahtijeva način plaćanja, ali ponudu u SAD-u besplatna suđenja koja omogućuju gledanje čitavog nacrta NBA lige besplatno putem Interneta i nakon toga otkaži:

 • ESPN+: Službeni samostalni streaming servis ESPN košta 4,99 USD mjesečno ili 49,99 USD godišnje. Dolazi sa 1-mjesečna garancija. Imajte na umu da VPN vjerojatno neće raditi ako za gledanje koristite Android ili iOS pametni telefon.
 • Gledajte ESPN: Glavna web-lokacija i aplikacija ESPN-a gdje možete gledati prijenos uživo prijavom kod davatelja kabela u SAD-u.
 • Sling TV: Streaming televizijske usluge za rezače kablova koji ne žele kabel ili satelit. Sling Orange, paket koji uključuje ESPN, iznosi 25 dolara mjesečno. Prema pisanju, popust od 40 posto snižava cijenu na 15 dolara mjesečno. 7-dnevno besplatno probno razdoblje je u ponudi.
 • YouTube TV: YouTube-ova plaćena usluga prikazuje kanale uživo za 40 USD mjesečno, uključujući ESPN i ESPN2. Snimke uživo možete snimati za kasnije gledanje bez ograničenja za pohranu. Dopušteno je do šest računa po kućanstvu, a dolazi s a 30-dnevna garancija povrata novca.
 • Hulu + TV uživo: Huluova usluga strujanja uživo u SAD-u nudi sljedeće: 7-dnevno besplatno probno razdoblje koji uključuje ESPN. Možete gledati u web pregledniku ili nabaviti aplikaciju za Android, Apple TV, Chromecast, Fire TV, igraće konzole, Roku i pametni TV.
 • PlayStation Vue: Dolazi sa 5-dnevno besplatno probno razdoblje. 45 USD mjesečno dobiva standardne zemaljske kanale, uključujući ESPN i ESPN2. Kao i ostali, PS Vue je dostupan samo u Sjedinjenim Američkim Državama, ali ne trebate vam PlayStation konzola da biste je koristili. Aplikacije su dostupne za iOS, Android, Chromecast, Apple TV, Fire TV i Roku ili web preglednik. PS Vue možete gledati na najviše pet uređaja odjednom.
 • DirecTV Now: Ova samostalna usluga za streaming televizora s davatelja kablova DirecTV ne zahtijeva pretplatu za kabel da bi je koristila. Po cijeni od 50 USD mjesečno, osnovni paket uključuje ESPN i ESPN2.

Pazite na skicirane struje

Sve ovdje navedene tokove autorizira ESPN. Budući da je nacrt NBA-a velik događaj, bez sumnje će se prikazati na brojnim web lokacijama za neskladično strujanje. Te web stranice često sadrže nametljive ili zlonamjerne oglase, videozapise niske kvalitete i nepouzdane streamove koji bi se mogli u bilo kojem trenutku zatvoriti.

Ne rizikujte propustiti nacrt ili dobiti virus zbog skromne struje!

Mogu li gledati NBA skicu putem Interneta u Kanadi ili inozemstvu?

Iako je u Kanadi potrebno potražiti proboj NBA-a, pokrivenost je prema SAD-u ograničena. Kanadski i drugi međunarodni gledatelji mogu pratiti prijenos uživo putem VPN-a i jednog od gore navedenih službenih emitera. NBA ima međunarodnu privlačnost, posebno kod gledatelja na Filipinima, Velikoj Britaniji, Australiji, Španjolskoj, Njemačkoj i drugim europskim zemljama. Ako se nalazite na bilo kojem mjestu izvan SAD-a, trebat ćete koristiti VPN.

Tko bi trebao biti na vašoj NBA mock drafti 2019. godine?

Najboljih 10 mogućnosti za paziti na ovogodišnji nacrt su:

 • Zion Williamson, vojvoda
 • Ja Morant, država Murray
 • RJ Barrett, vojvoda
 • Darius Garland, Vanderbilt
 • De'Andre Hunter, Virginia
 • Jarrett Culver, Texas Tech
 • Cam Crvenkasto, vojvode
 • Coby White, Sjeverna Karolina
 • Sekou Doumbouya, Gvineja
 • Nassir Little, Sjeverna Karolina
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

37 − 29 =

Adblock
detector