Kako gledati utakmicu NFL Hall of Fame online besplatno (Atlanta Falcons vs. Denver Broncos)

Kako gledati utakmicu NFL Hall of Fame online besplatno


Igrača Hall of Fame 2019. godine između Atlanta Sokola i Denvera Broncosa održat će se u četvrtak 1. kolovoza u 20:00 EST (7:00 PM). Susret na stadionu Tom Benson Hall of Fame u kantonu, Ohio, označava početak predsezonskog rasporeda 2019./20., A sezona 100. obljetnice NFL-a. Pokazat ćemo vam kako gledati NFL Hall of Fame Game besplatno, na mreži, bez kabela.

Samo ćemo preporučiti službene izvore za prijenos uživo NFL Hall of Fame online. Iako će biti dosta neslužbenih strujanja, NFL će ih vjerojatno odnijeti kako igra napreduje. Osim što potencijalno propustite akciju, neovlašteni protoci obično su loše kvalitete s redovitim prekidima od punjenja i kašnjenja. Osim toga, besplatno ćete gledati NFL Hall of Fame Game besplatno, tako da nema potrebe za gubljenjem vremena tražeći neslužbeni stream.

Igra Dvorana slavnih NFL-a bit će dostupna na NBC Sports Live. Ako niste u SAD-u, trebat će vam VPN da biste ga gledali besplatno.

Kako gledati NFL Hall of Fame (Atlanta Falcons vs. Denver Broncos) besplatno na mreži

Da biste deblokirali geo-ograničene sadržaje iz inozemstva, ne morate biti tehnički inteligentni. U stvari, korištenje VPN-a je vrlo brzo i jednostavno. Samo slijedite ove jednostavne korake:

Upotreba VPN-a za gledanje igre NFL-ove dvorane slavnih

  1. Idite na NBC Sports Live i prijavite se s davateljem kablovske televizije (morat ćete navesti adresu e-pošte ili korisničko ime i sigurnu lozinku koju koristite za svoju kablovsku TV).
  2. Sljedeći je korak prijava s odgovarajućim VPN-om. Preporučujemo ExpressVPN. Međutim, NordVPN i CyberGhost izvrsne su alternative.
  3. Zatim ćete htjeti preuzeti i instalirati odgovarajuću VPN aplikaciju za svoj uređaj. Alternativno, možda biste radije koristili proširenje preglednika.
  4. Otvorite VPN aplikaciju (ili proširenje preglednika) i povežite se s serverom u SAD-u kako biste deblokirali NBC Sports Live.
  5. Idite na NBC Sports Live i odaberite videozapis (u najboljem slučaju događaj uživo). Ovo je dobra prilika da provjerite funkcionira li VPN prije igre NFL Hall of Fame, tako da ne propustite nijednu akciju. Sadržaj bi sada trebao biti deblokiran!
  6. Još imate problema? Preporučujemo vam da očistite kolačiće. Pokušajte povezati i neki drugi poslužitelj. Konačno, ali ne najmanje bitno, za dodatnu pomoć dobro je kontaktirati korisničku podršku vašeg VPN-a.

Kako gledati utakmicu NFL-a Hall of Fame besplatno na američkoj televiziji

Igra Hall of Fame 2019. NFL prenosit će se na nacionalnoj televiziji na NBC-u a prenosi nogometna posada Sunday Night. Ako ste u SAD-u, tada ćete ga moći besplatno gledati putem Interneta putem NBC Sports Live.

Sve što trebate učiniti je prijaviti se kod svog davatelja kablovske televizije i moći ćete gledati događaj uživo bez ikakvih dodatnih troškova. Ako ste izvan SAD-a, ali imate pretplatu na američku kablovsku televiziju, možete gledati NFL igru ​​slavnih na NBC Sports Live uz pomoć jednog od najboljih VPN-ova za NBC Sports. Posebno preporučujemo ExpressVPN.

Brojne usluge streaminga omogućuju vam gledanje NBC Sports uživo uživo bez kabela. To uključuje FuboTV, Hulu (+ Live TV) i DirecTV Now. Premda su to opcije s plaćanjem, sve nude jednotjednu besplatnu probnu verziju što znači da biste teoretski mogli gledati igru ​​Kuće slavnih 2019. godine besplatno bez kabela, koristeći ove usluge. Ipak, trebat će vam VPN da biste mogli gledati NFL igru ​​slavnih izvan SAD-a.

Gdje drugdje mogu uživo gledati igru ​​NFL-ove Kuće slavnih?

Igra NFL Hall of Fame bit će dostupna i na NFL igra pass. Za razliku od NBC-a, ovaj je dostupan u mnogim zemljama širom svijeta, uključujući Veliku Britaniju, Njemačku i Australiju. Ovakva metoda omogućit će vam da uživo gledate utakmicu NFL-ove Hall of Fame 2019. godine uživo izvan SAD-a i bez kabela. Nažalost, to je usluga koja se plaća i košta 163,99 eura (143,99 funti) godišnje. Nadalje, ne postoji mogućnost mjesečne pretplate i besplatne probne verzije.

Mogu li koristiti besplatni VPN za gledanje igre NFL-ove dvorane slavnih?

NFL Hall of Fame igra dostupna je samo na nekolicini platformi koje su zaključane u regiji i nažalost, besplatni VPN-i nisu baš dobri za deblokiranje web lokacija s ograničenom geološkom oznakom i usluge kao što su NBC Sports Live. Nadalje, takve usluge teže umanjuju vašu propusnost. Mala brzina znači da su strujni sportski događaji vrlo teški, što vas dovodi do propuštanja akcije. Iz tih razloga ne preporučujemo upotrebu besplatnog VPN-a.

Kada koristite besplatni VPN, vaši podaci nisu sigurni. Mnogi besplatni VPN-ovi ne koriste enkripciju niti koriste prekidač za zaustavljanje da ne bi procurili vaši podaci. Još gore, neki poznati su besplatni VPN-ovi za evidentiranje vaših osobnih podataka (uključujući povijest pregledavanja) i prodati trećim osobama. Suprotno tome, najbolji su VPN-ovi brzi, što vam omogućuje streamanje bez prekida. Oni također štite vašu privatnost na mreži šifriranjem i strogim pravilima o nepostojanju dnevnika.

Koga uvedu u Pro Football Hall of Fame?

U NFL Hall of Fame igra se istog vikenda kao i na indukcijskim ceremonijama Pro Football Hall of Fame. Ove godine Broncosov vlasnik Pat Bowlen, bivši stoper Denvera Champ Bailey i bivši igrač Atlante Tony Gonzalez ubačeni su u Pro Football Hall of Fame.

Što je glavno prvenstvo između Atlanta Falcona i Denvera Broncosa?

Atlanta Falcons i Denver Broncos igrali su međusobno ukupno 15 puta. Dok je posljednji susret dviju ekipa bio Sokolova pobjeda 23-16 u 2016. godini, Broncos je vodio u ukupnoj seriji 9-6. Najistaknutija utakmica dviju ekipa za Super Bowl XXXIII kada su Broncovi pobijedili 34-19.

2019. NFL igra Hall of Fame bit će četvrti nastup za obje momčadi. Sokolovi su sudjelovali u 1969., 1981. i 1994., dok su Broncosi sudjelovali u 1976., 1991., i 2004. I Sokoli i Broncosi imaju 1-2 rezultata u godišnjem predsezonskom natjecanju.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 + = 89