Kako gledati Wales protiv England Rugby Union online iz bilo kojeg mjesta (utakmica za zagrijavanje Svjetskog kupa)

Kako gledati ragbi Union u Engleskoj protiv Walesa online

Utakmica Svjetskog kupa u Walesu i Engleskoj za ragbi održat će se u Cardiffu u subotu, 17. kolovoza u 14.15 sati BST.

Pokazati ćemo vam kako uživo prenositi Englesku protiv Walesa u inozemstvu (izvan Velike Britanije) uz pomoć VPN-a..

Preporučujemo samo službene izvore za gledanje igre Walesa protiv Engleske Rugby Union na mreži. Kao što je često slučaj sa sportskim događajima uživo, biti će puno neovlaštenih streamova. Međutim, neslužbeni izvori često se zatvaraju zbog kršenja autorskih prava. Pored toga, obično imaju vrlo lošu kvalitetu slike i performansi, što može utjecati na vaše uživanje u događaju.

Najbolje od svega što možete besplatno gledati Wales protiv Engleske putem interneta s službenog medija, tako da nema potrebe za okretanjem niskokvalitetnim i ponekad ilegalnim izvorima struje..

Igra England vs. Wales Quilter International dostupna je besplatno na Kanalu 4. Međutim, trebat će vam VPN ako ga želite gledati u inozemstvu (izvan Velike Britanije). Objasnit ćemo vam kako.

Kako živjeti stream Wales vs. England 2019 Rugby besplatno na mreži

Gledati međunarodni meč Walesa i Engleske besplatno putem interneta s bilo kojeg mjesta ne mora biti složeno. Pojednostavili smo to postupnim vodičem:

Evo kako gledati Wales vs England besplatno na mreži u inozemstvu:

  1. Prijavite se kod pružatelja VPN -  ExpressVPN je naša preferirana opcija, međutim, NordVPN i CyberGhost obje su velike vrijednosti koje vrijedi razmotriti.
  2. Preuzmite VPN aplikaciju i provjerite je li to ispravna verzija za vaš operativni sustav. Alternativno, radije želite preuzeti proširenje za preglednik Firefox ili Chrome.
  3. Instalirajte aplikaciju ili proširenje preglednika i otvorite je da biste se povezali s poslužiteljem u Velikoj Britaniji. Na taj ćete način dobiti IP adresu u Velikoj Britaniji za deblokiranje Sky Go-a.
  4. Očistite predmemoriju i kolačiće preglednika. To osigurava da web stranice i usluge zaborave vašu prethodnu IP adresu i prihvate novu IP adresu koju je pružio VPN.
  5. Povežite se na kanal 4 na zahtjev i emitirajte utakmicu Walesa protiv Engleske. Sadržaj bi sada trebao biti deblokiran i spreman za gledanje!

Najbolji VPN za gledanje Walesa i Engleske: ExpressVPN

Kanal je zaključan u regiji i provjerava korisničku IP adresu da li je u UK ili ne. Međutim, povezivanjem na britanski VPN poslužitelj, možete dobiti britansku IP adresu i zaobići ta ograničenja, omogućujući vam gledanje Kanala 4 u inozemstvu. Preporučujemo ExpressVPN: odlikuje se na deblokiranju platformi zaključanih u regiji kao što su Chanel 4, Sky Go i BBC iPlayer. Dovoljno je brz za streaming sportskih događaja uživo bez punjenja ili kašnjenja, a nudi preko 3000 poslužitelja širom svijeta, od kojih su mnogi u Velikoj Britaniji.

Možete se registrirati i instalirati ExpressVPN u nekoliko minuta, a ova je usluga jedna od najpogodnijih korisnika tako da ne biste trebali imati problema. Uprkos tome, postoji 24/7 podrška u live chatu ako vam je potrebna. Osim što nudi izvrsne performanse, ExpressVPN je vrlo siguran zahvaljujući upotrebi 256-bitne AES enkripcije, prekidaču za zaustavljanje i DNS i IPv6 zaštitu od propuštanja. ExpressVPN ne čuva nijednu evidenciju po kojoj vas se može prepoznati.

NAJBOLJI VPN ZA UK TV: ExpressVPN je naš najbolji izbor. Brzo je s dosta UK poslužitelja za deblokiranje kanala, neba, BBC-a itd. Spajanje do pet uređaja. Nudi 24/7 podršku za live chat i prilagođene aplikacije i preglednike. Osigurajte šifriranjem. Isprobajte bez rizika uz 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Mogu li koristiti besplatni VPN da gledam Wales vs. England Quilter International?

Većina besplatnih VPN-ova ne može deblokirati Channel 4 (ili Sky Go, BBC itd.) Koji je geografski ograničen i dostupan samo u Velikoj Britaniji. Čak i ako imate dovoljno sreće da imate besplatni VPN koji radi s Channel 4, vjerojatnost je da će poslužitelj biti spor, što će dovesti do puno punjenja i zaostajanja. To znači da možete propustiti radnju zbog lošeg učinka.

Besplatni VPN-ovi su također loš izbor kada je u pitanju zaštita vaše internetske privatnosti. Besplatne usluge često zarađuju oglašavanjem, što znači da možete biti neželjeni reklamama. Mnogo besplatnih VPN-a čak bilježi vaše podatke i prati vašu aktivnost pregledavanja. Te se informacije tada prodaju trećim osobama. U drugim besplatnim VPN-ovima može jednostavno nedostajati ključne sigurnosne značajke koje čuvaju vaše podatke kao što su šifriranje i prebacivanje.

Kakav je snimak između dva tima?

Od prvog susreta 1881. godine između Engleske i Walesa sporno je 132 ragbi meča. Engleska je dobila 63 utakmice, dok je Wales dobio 58. Bilo je 12 izvlačenja.

Obje momčadi su pucale na prvo mjesto svjetskog ranga ako Novi Zeland izgubi od Australije. Zapravo bi Wales već bio na vrhu ljestvice da nije izgubio od Engleske 33-19 u prethodnom meču. Postoji čak i vanjska šansa da bi Irska mogla na vrhu svjetske rang liste unatoč tome što nije igrala utakmicu ovog vikenda.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 22 = 27

Adblock
detector