Kako živjeti stream Engleska vs Južnoafrička republika test kriketa online

Kako gledati Englesku protiv Južne Afrike test kriketa uživo online

Engleska i Južna Afrika, dvije teške kategorije u svijetu kriketa, izmamit će ih za prevlast u bilateralnoj testnoj seriji koja će započeti na Dan boksa. Prvi test kriketa za Englesku protiv Južne Afrike odvija se na Centurion Park u četvrtak, 26. prosinca u 8 sati GMT, a trebao bi završiti u ponedjeljak, 30. prosinca.

Dobra vijest je da vam nije potrebno fizički biti prisutan u Južnoj Africi da biste uživo gledali mečeve. U ovom ćemo vam članku pokazati kako uživo prenositi testnu seriju Engleska - Južna Afrika iz bilo kojeg mjesta na svijetu s virtualnom privatnom mrežom (VPN).

Imajte na umu da ćemo preporučiti samo službene izvore, kako biste se mogli povezati s uslugama kućnog streaminga iz inozemstva. Brojni lažni i subpar streaming servisi redovito se oglašavaju na forumima i diskusijama. Kako su ilegalne, mogu se skinuti bez upozorenja. Uz to, većina sadrži videozapise niske kvalitete, loš zvuk i tone invazivnih reklama. Budući da je na raspolaganju mnogo službenih streamova, ne preporučujemo upotrebu nelicenciranih opcija.

Kako živjeti stream Engleska vs Južna Afrika na mreži

U redu je ako prije niste koristili VPN. Vodit ćemo vas postupnim postupkom kako postaviti i pokrenuti uživo streaming kriket serije Engleska protiv Južne Afrike 2019.

Evo kako uživo igrati Engleska vs Južna Afrika iz bilo kojeg mjesta na mreži:

  1. Prvi red poslovanja je prijava putem VPN usluge. Naša preporuka je ExpressVPN. Međutim, i CyberGhost i NordVPN izvrsne su alternative koje nude dobru vrijednost za novac.
  2. Nakon dovršetka registracije nastavite s preuzimanjem i instaliranjem odgovarajućih VPN aplikacija.
  3. Otvorite svoju VPN aplikaciju ili proširenje preglednika i povežite se s odgovarajućim poslužiteljem. Na primjer, ako se iz Velike Britanije prijavljujete putem Sky Sportsa, trebat će vam britanski poslužitelj. Korisnici Willowe trebat će američki poslužitelj, a oni u Australiji koji struju iz Fox Sportsa zahtijevat će australijski poslužitelj.
  4. Ne zaboravite očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika. To uklanja sve identifikatore lokacije i sprječava vašu uslugu streaminga da utvrdi vašu stvarnu geografsku lokaciju.
  5. Prijavite se na svoju željenu uslugu streaminga, kao što je Sky Sports. Ako još nemate račun, morat ćete se registrirati za njega prije ovog koraka.
  6. Čestitamo! Sav vaš omiljeni sadržaj trebao bi biti dostupan.

Preporučujemo da isprobate ove korake prije početka utakmica. Tako ćete dobiti vremena za kontaktiranje korisničke podrške ako naiđete na bilo kakve probleme; ne želite propustiti početnu radnju zbog rješavanja problema. 

Kako se uživo prenosi Engleska - Južnoafrička kriketa na UK TV

uk zastava

Ljubitelji kriketa u Velikoj Britaniji sa zadovoljstvom će primijetiti da će Sky Sports cijelu turneju prenositi uživo. Postojeći korisnici mogu koristiti aplikaciju Sky Go za strujanje utakmica s bilo kojeg mjesta na svijetu. Dakle, ako putujete u inozemstvo, jednostavno se prijavite na svoju VPN, odaberite poslužitelj u Velikoj Britaniji i prijavite se na Sky Go.

Ako niste postojeći korisnik Sky Sportsa, sportski paket košta 23 funte mjesečno uz uobičajenu pretplatu na Sky TV. Također možete upotrijebiti prolaz Now TV koji vam omogućuje gledanje svih sadržaja na Sky Sportsu bez da ste zaključeni u dugoročni ugovor. Dnevne propusnice dostupne su za 9,99 funti, tjedne propusnice koštaju 14,99 funti, a mjesečne propusnice vraćaju vam 33,99 funti. 

Kao što smo ranije spomenuli, trebat će vam UK adresa u Velikoj Britaniji za streaming Sky Go ili Now TV iz inozemstva. ExpressVPN dobro radi u svrhu; uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da možete isprobati uslugu bez rizika. 

Gdje drugdje mogu živjeti stream Engleske protiv Južne Afrike?

Sky Sports nudi sve igre u HD formatu, ali sigurno nije jedino mjesto na kojem možete gledati testnu seriju Engleska - Južna Afrika. U ovom ćemo dijelu prikazati još nekoliko opcija:

Južna Afrika

Zastava Južne Afrike

Star Sports ima ekskluzivna prava na emitovanje svih kriket igara Engleska - Južna Afrika. To je sjajan doživljaj sportskog streaming servisa i uključuje kriket kao i brojne druge sportove. Za strujanje Star Sportsa morate biti korisnik DSTV-a. Paketi koji uključuju sve Star Sports kanale počinju od R809 mjesečno (postoji dogovor o Crnom petak u trenutku kad je cijena R709). 

Kompaktni paket DSTV koji počinje s R519 mjesečno uključuje Star Sports 8, ali nije jasno hoće li se svi mečevi Engleska - Južna Afrika strujati samo na ovom kanalu.

Nažalost, ne postoji paket koji nudi samo streaming niti mogućnost mjesečnog ugovora. 

Ako ste postojeći korisnik Sportskog sporta, jednostavno prenesite svoju lokaciju u Južnu Afriku ako putujete u inozemstvo. Jednom kada dobijete južnoafričku IP adresu, prijavite se na web stranicu Star Sportsa i prenesite sav kriket koji želite.

Australija

australija zastava

Foxtel će uživo putem interneta putem aplikacije Foxtel Go emitirati testne mečeve Engleska - Južna Afrika. Nažalost, ljudi izvan Australije ne mogu se registrirati za Foxtel jer su za to potrebna lokalna adresa, telefonski broj i kreditna kartica. No ako ste na tržištu za novu Foxtel vezu, postoji poseban božićni paket koji možete iskoristiti za mjesečnu naknadu u iznosu od 58 USD. To uključuje pristup 13 sportskim kanalima, kao i kriket. 

Postojeći pretplatnici Foxtel-a mogu se povezati na VPN poslužitelj u Australiji i strujati sav kriket koji žele iz inozemstva.

SAD

Zastava SAD-a

Willow je namjenski servis za streaming kriketa i jedan od službenih emitera ICC-a. Bilo tko u SAD-u može uživo prenositi sve utakmice Engleska - Južna Afrika. Oni koji putuju u inozemstvo mogu prenositi Willow s američkom IP adresom. 

Paketi mjesečne pretplate počinju od 9,99 USD ili 45 USD za godišnju pretplatu. Nažalost, nema besplatnog suđenja. 

Kanada

Kanadska zastava

Willow je dostupna i u Kanadi. Mjesečni paketi su jeftiniji u usporedbi s onima u SAD-u, jer počinju sa 7,99 CAD. Willow Kanada emitirat će seriju Engleska protiv Južne Afrike, ali ima manji popis sadržaja za kriket u odnosu na ukupnu američku verziju. Kanadski pretplatnici koji putuju u inozemstvo morat će steći kanadsku IP adresu prije prijave na Willow. 

Tko će pobijediti testnu seriju Engleska - Južna Afrika?

Engleska ispitna momčad za svoju južnoafričku turneju najavljena je nedavno, a veliko iznenađenje bilo je isključenje bivše stalešice Moeen Ali. Ipak, tim izgleda čvrsto na papiru usprkos nedavnim nedaćama na Novom Zelandu. Povratak Jimmyja Andersona kao vrha napada na kuglanje dobra je vijest za Barmy vojsku. Njegovo veliko lutanje i kontrola nad crvenom kuglom trebala bi činiti čuda na površinama Južne Afrike pogodnim za kuglanje.

Južnoafrički kriket prolazi kroz nekoliko nemira. Između igrača i južnoafričke kriketne ploče došlo je do nekih visokih neslaganja, a neki igrači su prijetili da će stupiti u štrajk. Očekuje se da će bivši kapetan Graeme Smith preuzeti kontrolu na visokom položaju, tako da bi to moglo olakšati brige igrača. Bez obzira na to, trenutno je naporna situacija i ne predstavlja dobro za moral igrača koji vodi do ove kritične serije.

Rekavši to, južnoafrički je tim vrlo teško pobijediti kod kuće. Faf Du Plessis nesumnjivo će okupiti svoje trupe da bi izveli najbolje od svojih tradicionalnih rivala. Kako sada stoji, to je nečija igra. 

Ažuriranje 15. siječnja: Nakon što je Engleska ponovno uzvratila u drugom testu, serija je sada širom otvorena. Južnoafrička država nesumnjivo osjeća vrućinu jer im je pritisak pravo na njih da obrnu zamah. To bi trebao biti fascinantan treći test!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 48

Adblock
detector