Kako živjeti stream Formule E besplatno na mreži

Kako živjeti stream Formule E besplatno na mreži


FIA Formula E je električna trkačka serija koja je započela 2014. Sve utrke voze se u uskim uličnim stazama što stvara uzbudljivu atmosferu. Srećom, gledatelji u Velikoj Britaniji ove sezone mogu besplatno uloviti utrke Formule E uživo. Obično ovi streamovi uživo nisu dostupni gledateljima izvan Velike Britanije. Međutim, svatko može pristupiti besplatnim protocima iz Velike Britanije putem virtualne privatne mreže (VPN). To znači da sve dok imate uređaj za strujanje možete dobiti pristup besplatnim streamovima uživo Formule E u Velikoj Britaniji..

Prva utrka Formule E je u Hong Kongu 10. ožujkath. Nijedan vozač ili ekipa nisu preuzeli jasan vodstvo iz prve tri runde, a različiti vozači i ekipe pobijedili su u svakom krugu. Navijači neće htjeti propustiti 4. kolo u Mexico Cityju jer bi se to moglo promijeniti, pogotovo s obzirom na promjene koje je automobil Gen2 Formule E donio u sport.

Konkurencija je do sada bila žestoka, ali malo je vjerojatno da će prvak 2017./2018. Jean-Éric Vergne malo sjediti i gledati kako njegovi protivnici uzimaju naslov. Ove godine možete gledati Vergnea i ostale vozače kako se natječu u seriji Formule E besplatno na YouTubeu.

Imajte na umu da su metode koje preporučamo sve službene. Možda ćete naići na nelicencirane struje za velike sportske događaje poput Formule E. Međutim, ti su igrači uglavnom inferiorni. Ponekad je potok prepun i može čak i ispasti prije završetka utrke. Gledanje ovih nelicenciranih streamova ne vrijedi, pogotovo bez besplatne i legalne opcije. Za gledanje besplatnih utrka Formule E izvan Velike Britanije, trebat će vam VPN.

Najbolji VPN za FIA prvenstvo Formule E: ExpressVPN

ExpressVPNSiječnja 2020

Dostupne aplikacije:

  • PC
  • ortak
  • IOS
  • Android
  • Linux

Web stranica: www.ExpressVPN.com

Povrat novca zagarantovan: 30 DANA

VPN-ovi maskiraju vaš internetski promet štiteći vaš identitet na mreži. Spajanjem na VPN poslužitelj možete spriječiti sve, uključujući hakere, pa čak i vašeg davatelja internetskih usluga, da prate vaše mrežne aktivnosti. Pomoću VPN-ova možete pristupiti i geografski zaključanim sadržajima kao što je FIA ​​prvenstvo Formule E. Preporučujemo ExpressVPN za strujanje Formule E jer omogućuje brzi streaming i ima više od 2000 poslužitelja na globalnoj razini, uključujući nekoliko u Velikoj Britaniji. Štoviše, također može deblokirati Netflix, Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer i ostale streaming usluge.

Registracija putem ExpressVPN-a je brza i možete započeti strujanje Formule E i bilo kojeg drugog geografski zaključanog sadržaja u samo nekoliko minuta. Sve što trebate učiniti je odabrati duljinu pretplate (1, 6 ili 12 mjeseci). Ako odlučite otkazati tijekom tog razdoblja, dobit ćete 30-dnevno jamstvo povrata novca s potpunim povratom novca.

NAJBOLJI VPN FORMULA E: ExpressVPN je naš izbor broj 1. Nudi brzu i pouzdanu mrežu, a istovremeno pruža sigurnost i privatnost najbolje klase i izvrsnu korisničku podršku. Osim toga može deblokirati većinu streaming web lokacija koje smo testirali. Povrat novca u roku od 30 dana znači da možete isprobati bez rizika.

Kako besplatno strujati FIA Championship Formula E s VPN-om

Ako ste izvan Velike Britanije, besplatno možete gledati utrke Formule E i uživo na YouTubeu, putem web stranice BBC Sport, BBC Sport aplikacije ili putem BBC iPlayera (dostupan i na Kodi). Slijedite dolje navedene korake za gledanje utrka:

  1. Prvo se prijavite za odgovarajuću VPN uslugu. Ukratko smo se pozabavili ExpressVPN-om, međutim, NordVPN i CyberGhost su izvrsne i pristupačne alternative.
  2. Zatim prenesite odgovarajuću VPN aplikaciju na svoj uređaj.
  3. Sada se povežite s UK VPN serverom.
  4. Pristupite stranici Formule E YouTube i odaberite streaming utrke uživo kad postane dostupna.

Dobro je testirati da li VPN unaprijed dobro funkcionira s britanskim poslužiteljima kako biste bili sigurni da ne nailazite na probleme koji se povezuju tijekom događaja uživo. Ovo će vam dati vremena da kontaktirate korisničku podršku ako se stvari ne rade ispravno, minimizirajući rizik od nestalih dijelova utrka.

Imajte na umu da ako gledate Formulu E, unatoč nedostatku metode provjere, ako ste Ako živite u Velikoj Britaniji, trebali biste imati valjanu TV licencu.

Gdje mogu besplatno gledati Formulu E na mreži?

Kao što je ranije rečeno, Formula E emitira sezonu 2018-2019 na YouTubeu za ljubitelje moto sporta u Velikoj Britaniji. BBC je također stekao prava i emitirat će se besplatno putem BBC Sport-a i na BBC iPlayeru.

Ako se nalazite izvan Velike Britanije, VPN spojen na britanski poslužitelj deblokirat će britanske kanale YouTubea i stranicu Formule E. Ako ste državljanin Velike Britanije koji putuje u inozemstvo i imate valjanu TV licencu, možete koristiti i BBC Sport ili iPlayer aplikacije ili strujati putem preglednika..

U svim ćete slučajevima trebate provjeriti jeste li povezani s VPN-om prvi kako bi potoci pravilno funkcionirali.

Mogu li koristiti besplatni VPN za strujanje Formule E?

Besplatni VPN-ovi mogu se činiti atraktivnim na površini, ali mi im onemogućujemo upotrebu. Budući da su ove usluge besplatne, obično su pretrpane korisnicima. Možete očekivati ​​male brzine veze i loše iskustvo strujanja i pregledavanja. U mnogim slučajevima ove besplatne usluge ne mogu otključati geografski ograničen sadržaj, što ih čini neprikladnim kandidatima za korisnike izvan Velike Britanije koji žele gledati Formulu E na YouTubeu ili putem BBC-jevih digitalnih emisija.

Besplatni VPN-ovi najvjerojatnije nisu transparentni u načinu poslovanja i često prikupljaju i prodaju korisničkih podataka kako bi zaradili. Većina uglednih plaćenih usluga pokazuje da korisnicima naplaćuju usluge. Međutim, mnogi besplatni VPN-ovi zarađuju diskretno. To čine s nametljivim oglasima koji se pojavljuju svuda, ometajući iskustvo pregledavanja korisnika. Neki besplatni VPN-i čak spremaju kolačiće za praćenje u vaš preglednik. To im omogućuje prikupljanje podataka o navikama pregledavanja korisnika koji se mogu prodati trećim stranama. To u suštini ugrožava vašu privatnost.

Pouzdane, legitimne besplatne VPN teško je doći. Neki besplatni pružatelji usluga idu toliko daleko da prodaju svoje nepropusne propusnosti u zlonamjerne svrhe. Korištenjem besplatnog VPN-a čak riskirate instaliranje zlonamjernog softvera koji je ubrizgan u kod besplatnog VPN-a. Čak i ako naiđete na davatelja bez zlonamjernog softvera, postoji velika vjerojatnost da će usluga biti podstandardna, što vam otvara mogućnost curenja DNS-a i nešifriranog mrežnog prometa.

Da biste sebi osigurali najbolju zaštitu tijekom strujanja putem Interneta, preporučujemo vam da se obratite uglednom davatelju VPN-a koji ne pohranjuje zapisnike i ima dokazanu povijest zaštite privatnosti svojih kupaca..

Kako gledati Formulu E na TV-u

Ako želite gledati formulu E izravno s TV mreže, sljedeće opcije imaju prava emitiranja u njihovim zemljama.

Velika Britanija

Ako ste u Velikoj Britaniji, možete gledati Formulu E na BT sportu ili Eurosportu 1 ako već imate pretplatu za kablove koja uključuje te kanale.

SAD

Gledatelji u SAD-u mogu gledati utrke Formule E na Fox Sports 1 i Fox Sports 2.

Francuska

Gledatelji u Francuskoj mogu gledati utrke Formule E na kanalima Canal + Decale, Eurosport 1 ili Canal + Sport.

Danska i Švedska

Gledatelji u Švedskoj i Danskoj mogu vidjeti utrke Formule E na Eurosportu 1.

Filipini

Gledatelji na Filipinima mogu gledati Formulu E na Fox Sports 3 SEA.

purica

Gledatelji u Turskoj mogu gledati Formulu E na Eurosportu 1.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 + = 53