Kako živjeti stream Super Bowl LIII (53) koristeći Kodi

Kako živjeti stream Super Bowl LIII 53 koristeći Kodi

Ponovo je to doba godine Vrhunac nogometnih događanja je odmah iza ugla. Super Bowl LIII (53) predstavit će New England Patriots i Los Angeles Rams. Događaj će se održati u nedjelju, 3. veljače 2023. Službeni početak je zakazan u 18:30 sati. ET.

Napominjemo da ćemo to biti samo mi preporuku službeni izvori. Mnogi će se Kodi dodatci pokušati emitirati sportove uživo, poput Super Bowla, putem nelicenciranih streamova. Međutim, nelicencirani potoci često su nedosljedni i zaostaju. Uz to, neki dodaci koji nose nelicencirane struje mogu također instalirati zlonamjerni softver na vaš stroj. Super Bowl LIII (53) lako je gledati s bilo kojeg mjesta i besplatno, pa nema potrebe okretati se dodacima za strujanje slabije kvalitete..

Za gledanje borbe besplatno na Kodi, trebat će vam VPN osim ako niste u SAD-u, Velikoj Britaniji, Njemačkoj ili Kanadi.

Kako gledati Super Bowl 53 (LIII) besplatno na Kodi

Želite li gledati Super Bowl LIII (53) na Kodi besplatno? Slijedite ove jednostavne korake:

  1. Prvo se prijavite na uglednu VPN uslugu. Preporučujemo ExpressVPN,
    ali NordVPN i CyberGhost su obje pouzdane, jeftine alternative.
  2. Instalirajte aplikaciju Kodi i željene kodi dodatke na željeni uređaj.
  3. Povežite se s jednim od VPN-ovih poslužitelja u vašoj zemlji.
  4. Pokušajte se povezati s željenim izvorom streaminga za Super Bowl (ako je moguće - prijenos uživo možda neće biti dostupan dok se igra ne pokrene).
  Kako gledati razigravanje Stanley Cupa 2023 putem interneta s bilo kojeg mjesta

Super Bowl LIII (53) emitirat će se uživo, stoga je važno testirati VPN prije nego što igra počne. Možda ćete ga morati testirati na drugoj usluzi s obzirom da neke od opcija besplatnog prijenosa uživo neće biti dostupne do 18:30 EST ili nešto prije toga.

Kako besplatno gledati Super Bowl 53 na Kodiju

Za gledanje Super Bowla na Kodi besplatno, niz dodataka struji iz službenih i pravnih izvora. Međutim, većina ih je ograničena na određene zemlje. IP adresu možete dobiti iz određene države spajanjem na VPN poslužitelj koji se nalazi tamo. Evo nekoliko naših najboljih preporuka:

iPlayer WWW

bbc iplayer super zdjela 53 bez kabela
Kao što je već spomenuto, korisnici s britanskim IP adresama mogu besplatno gledati Super Bowl na BBC iPlayeru. Za streaming iPlayer sadržaja na Kodi, pogledajte dodatak iPlayer WWW. Saznajte kako ga instalirati i pripremite se s našim vodičem o gledanju BBC iPlayera na Kodi izvan Velike Britanije.

DAZN

dazn kodi addon super zdjelu 53 bez kabela
Dodatak DAZN Kodi omogućuje pristup svim vašim omiljenim sadržajima DAZN uživo i na zahtjev, iz programa Kodi. Imajte na umu da će vam trebati aktivni DAZN račun i, ako ste izvan Kanade, VPN koji pouzdano deblokira DAZN poput ExpressVPN ili NordVPN. Naučite kako instalirati addon i pripremite se s našim vodičem o tome kako instalirati DAZN za Kodi.

Locast

locast watch super posuda 53 bez kabela

Kao što je već spomenuto, Locast nudi besplatne prijenose televizijskih kanala uživo besplatno putem Interneta. Locastu možete pristupiti i putem dodatka Kodi. Morat ćete se prijaviti na svoj Locast račun kako biste ga koristili putem Kodi-ja.

PS Vue

playstation vue super bow 53 bez kabela
Pretplatnici PlayStation Vue mogu pristupiti svim svojim live i on-stream streaming sadržajima iz Kodija pomoću PS Vue addon-a i CBS-ovog kanala u njemu. PS Vue dio je službenog Kodi addon repo-a, tako da nema potrebe za trećim spremištima ili instalacijama da bi se pokrenuli i pokrenuli. Samo ga instalirajte i unesite vjerodajnice računa. Pretplate na PlayStation Vue počinju od oko 40 USD mjesečno, a dostupna je i besplatna probna verzija.

  Kako besplatno gledati Francusku protiv Belgije (polufinale Svjetskog kupa)

PlayOn Browser

PlayOn preglednik Kodi addon super zdjela 53 bez kabela
PlayOn preglednik Kodi addon nedavno je dodao podršku pretplatnicima DirectTV Now-a, tako da preko Kodi možete pristupiti svim sadržajima uživo i na zahtjev putem usluge. Paketi DirectTV Now uključuju NBC Sports koji uživo prenosi Super Bowl. Pogledajte naš vodič kako instalirati i koristiti dodatak PlayOn Kodi za više informacija.

NFL igra pass

nfl igra proći super zdjelu 53 bez kabela
Ako vam ne smeta gledanje reprize, dodatak NFL igre Pass Kodi dostupan je na Službeni spremnik Kodi Addon. Jednostavno se povežite s računom pomoću podataka za prijavu i bit ćete spremni za strujanje NFL igara, uključujući ovogodišnji Super Bowl. NFL Game Pass košta vrijeme pisanja od 49,99 dolara, a dostupno je i besplatno probno razdoblje. Ovo je usluga samo u SAD-u pa će gledatelji izvan Sjedinjenih Država morati koristiti VPN da bi je deblokirali.

Ako niste korisnik Kodi-a, ovdje možete pronaći nekoliko alternativnih načina za gledanje Super Bowla.

Uz Kodi uvijek koristite VPN

Prilikom strujanja na Kodi uvijek je dobra uporaba VPN-a. VPN će kriptirati vaš internetski promet i usmjeriti ga kroz poslužitelj u odabranom mjestu. To ima za posljedicu maskiranje vašeg internetskog identiteta tako da vaš davatelj internetskih usluga ne može vidjeti vašu mrežnu aktivnost, pa čak i omogućava vam pristup geografski ograničenom sadržaju. IPVanish je odličan za privatnost, podržava sve Kodi dodatke, nudi velike brzine i ovdje je dostupan popust od 60%. Međutim, neki izvori streaminga mogu blokirati IPVanish poslužitelje, pa ćemo zabilježiti ako je potrebna druga VPN usluga.

Čak i ako je izvor streaminga službeni i legalni, dodatak je vjerojatno napravila treća strana. Neki dodaci Kodi mogu oteti od strane trećih strana ili postojećih programera koji dodaju zlonamjerna ažuriranja. Gotovo je nemoguće odrediti kada se to događa korisnicima. Od tamo, haker može implementirati napad "čovjeku u sredini" koji omogućuje hakeru da pregleda vaše aktivnosti prijenosa podataka, prikupi vaše podatke, a u nekim slučajevima čak i pristup vašem uređaju. VPN može vam zaštititi od tih loših aktera.

  Kako gledati ljetnu ligu 2023 NBA lige online s bilo kojeg mjesta

Mnogi davatelji internetskih usluga sve više implementiraju ubrzanje pri prijenosu videozapisa. Ako vaš davatelj internetskih usluga uskraćuje vašu propusnost tijekom Superbowla, mogli biste propustiti akciju dok se stream puni. VPN skriva odakle dolaze i dolaze podaci, što otežava ISP-u da utvrdi da koristite video podatke i smanjuje rizik od preokretanja brzine..

PROČITANJE Čitatelja: uštedite do 60% na IPVanish planovima

Kako gledati Super Bowl na Firestick uređajima

Vaš će Firestick biti jedan od najboljih uređaja koji se koriste u velikoj igri. Super Bowl 53 možete jednostavno gledati na svom Amazon Fire TV ili Fire TV Stick zahvaljujući dostupnim aplikacijama i Silk pregledniku.

Možete preuzeti i instalirati Kodi na Firestick i pokrenuti bilo koji od gore spomenutih dodataka putem svog uređaja. Uz to, ExpressVPN i nekoliko drugih VPN usluga sada imaju aplikacije za Firestick pomoću kojih možete zaobići ograničenja geografskog sadržaja.

"NFL" Erin Costa licenciran pod CC BY 2.0

About the author

Comments

  1. jučuju CBS, koji će emitirati Super Bowl LIII (53), tako da će ovaj dodatak biti koristan za gledatelje u SAD-u. NFL igra pass NFL igra pass je službeni streaming servis NFL-a koji omogućuje gledanje svih utakmica NFL-a uživo i na zahtjev. Međutim, ovaj dodatak je dostupan samo u SAD-u i Kanadi, pa će vam trebati VPN ako se nalazite izvan tih zemalja. Uz Kodi uvijek koristite VPN Kao što smo već spomenuli, uvijek koristite VPN kada koristite Kodi. VPN će vam omogućiti da zaobiđete geografske blokade i zaštitite svoju privatnost dok strujite sadržaj. Preporučujemo ExpressVPN, NordVPN i CyberGhost kao pouzdane i sigurne VPN usluge. Kako gledati Super Bowl na Firestick uređajima Ako želite gledati Super Bowl LIII (53) na Firestick uređaju, slijedite ove korake: Instalirajte Kodi na Firestick uređaj. Prijavite se na VPN uslugu i povežite se s poslužiteljem u SAD-u, Velikoj Britaniji, Njemačkoj ili Kanadi. Instalirajte jedan od gore navedenih Kodi dodataka za gledanje Super Bowla. Pokušajte se povezati s izvorom streaminga za Super Bowl (ako je moguće – prijenos uživo možda neće biti dostupan dok se igra ne pokrene). Uživajte u gledanju Super Bowla na Firestick uređaju! Ukratko, Super Bowl LIII (53) je jedan od najvećih sportskih događaja godine i ne želite ga propustiti. Slijedite ove korake kako biste ga gledali besplatno na Kodi i uživali u utakmici iz udobnosti svog doma. Ne zaboravite koristiti VPN kako biste zaštitili svoju privatnost i zaobišli geografske blokade. Sretno gledanje!

Comments are closed.