Kako uživo gledati finale NBA lige 2019. godine putem interneta s bilo kojeg mjesta

Kako uživo gledati finale NBA lige 2019. godine putem interneta s bilo kojeg mjesta


Finale 2019. NBA finala možete uživo pratiti putem Interneta s bilo kojeg mjesta. Igra 6. odigrat će se 13. lipnja u 21:00. EST i možete gledati Golden State Warriors vs Toronto Raptors na nekoliko mjesta za streaming širom svijeta. Međutim, većina pravnih izvora za NBA finale 2019. će imati ograničen broj regija. To znači da za gledanje finala NBA 2019. iz inozemstva trebat će vam VPN.

VPN kriptira vašu internetsku vezu i usmjerava je preko posredničkog poslužitelja na mjesto koje odaberete. Tako da, primjerice, gledati stream koji gledateljima u SAD-u omogućuje gledanje samo ako se možete povezati s američkim VPN serverom.

Raptori vode seriju na 3-2. Nakon nedostatka dvije utakmice, Golden State je jedva izbjegao poraz pobjedom u prethodnoj igri 106-105. Raptorsi, jednom nedorasli, trebaju pobijediti u jednoj od sljedeće dvije igre da bi odnijeli domaće prvenstvo.

Kako gledati besplatno finale NBA lige za 2019. putem VPN-a

Evo kako koristiti VPN za gledanje finala NBA lige:

 1. Prijavite se za VPN. Preporučujemo ExpressVPN za brzu, sigurnu i jednostavnu uslugu koja odlikuje deblokiranje sadržaja zaključanog u regiji. Ostale održive alternative uključuju NordVPN i CyberGhost.
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju za vaš uređaj iz pouzdane trgovine aplikacija ili s web stranice davatelja usluga.
 3. Otvorite aplikaciju i odaberite poslužitelj u zemlji na koju je stream ograničen.
 4. Pritisnite gumb za povezivanje
 5. Nakon uspostavljanja veze, otvorite stream i počnite gledati Warriors vs. Raptors

Preporučujemo testiranje VPN-a na drugom videozapisu uživo iz istog izvora koji unaprijed planirate emitirati NBA finale. Ako nešto pođe po zlu, pokušajte očistiti kolačiće preglednika ili uređaja i predmemoriju ili se obratite korisničkoj podršci svog VPN pružatelja.

NAJBOLJI VPN ZA NBA finale: ExpressVPN omogućuje strujanje NBA finala s bilo kojeg mjesta na HD-u. Dolazi s 24/7 podrškom i 30-dnevnim jamstvom povrata novca, tako da možete isprobati bez rizika.

Kako gledati besplatno finale NBA 2019. na USTV Now

USTV Nowov besplatni sloj uključuje ABC i dostupan je s bilo kojeg mjesta na svijetu, što ga čini izvrsnom besplatnom opcijom za livestream Warriors vs. Raptors putem Interneta s bilo kojeg mjesta. Za početak vam je potreban besplatan račun.

S obzirom da je ovo lako besplatna opcija za međunarodne gledatelje, očekujte puno zagušenja poslužitelja. To znači punjenje i niske kvalitete videa. Možda biste htjeli provjeriti i druge opcije na ovom popisu kao rezervnu kopiju.

Iako se VPN nije strogo potreban, mogao bi pomoći zaobilaznom propusnom opsegu na video streamama koje je postavio vaš pružatelj internetskih usluga..

Kamo drugdje strujati NBA finale 2019. godine

Imate još nekoliko opcija za live streaming finala NBA 2019. uživo:

SAD

Zastava SAD-a

Američka TV mreža ABC ima ekskluzivna prava na emitiranje i emitiranje NBA finala 2019. u SAD-u. Ako je ABC dio vašeg postojećeg kablovskog paketa, možete se prijaviti i gledati stream online ili putem mobilne aplikacije ABC Go. ABC možete dobiti i kao dio mnogih internetskih TV usluga, uključujući:

 • YouTube TV - Usluga internetske televizije s naplatom YouTubea uključuje lokalne ABC kanale u većini poštanskih brojeva, ali provjerite popis kanala za vaše područje za svaki slučaj (ili samo koristite VPN). Dostupno je 5-dnevno besplatno probno razdoblje i nakon toga je 49,99 USD mjesečno.
 • Hulu + TV uživo - Lokalne podružnice ABC dostupne su u većini poštanskih brojeva za pretplatnike na Hulu + Live TV, koji uključuje i trenutne tokove i Hulu sadržaje na zahtjev. U ponudi je 7-dnevno besplatno probno razdoblje, a cijena je 44,99 USD mjesečno.
 • DirecTV Now - Paket Plus (50 USD mjesečno) uključuje ABC. U vrijeme pisanja nije dostupno besplatno probno razdoblje, ali na prva dva mjeseca možete dobiti popust od 15 dolara.

Imajte na umu da su sve ove usluge zaključane u regiji, pa ako putujete izvan SAD-a, za deblokiranje koristite VPN..

Kanada

Kanadska zastava

Kanadski NBA navijači zaglavili su se s jednom od najgorih ponuda kada je u pitanju gledanje finala 2019. na mreži. Da biste mogli gledati sve igre, morat ćete se pretplatiti na dvije različite usluge.

Sportsnet sada prikazat će igre jedna, tri, pet i sedam. Nije dostupno besplatno probno razdoblje, ali 7-dnevna propusnica košta 9,99 dolara. Inače, mjesečna cijena počinje od 19,99 USD mjesečno.

TSN Direct emitirat će igre dvije, četiri i šest. Opet, nema besplatnog suđenja. Možete kupiti jedan dan za 4,99 USD, ili mjesečno za 19,99 USD.

Naša preporuka? Pokušajte prvo sa slobodnim redom USTV Now-a i po potrebi nabavite kratkoročne propusnice za njih kao rezervnu kopiju.

Ako se već pretplatite na ove usluge i putujete izvan Kanade za vrijeme NBA finala, možete se povezati s kanadskim VPN serverom i pristupiti svojim računima kao uobičajeno.

Europa

zastava Europe - europska

DAZN će prikazati finale NBA lige u Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj. Jednomjesečno besplatno probno razdoblje dostupno je u tim zemljama, što ga čini solidnom opcijom za strujanje GSW vs Raptors u HD-u.

DAZN je dostupan u nekoliko drugih zemalja, ali prikazat će NBA finale samo u spomenutim. DAZN pretplatnici u drugim zemljama mogu pokušati pomoću VPN-a gledati NBA finale putem poslužitelja u Austriji, Njemačkoj ili Švicarskoj, no ne možemo jamčiti da će bilo koji VPN raditi s DAZN-om u tim zemljama..

2019. raspored finala NBA lige

Evo rasporeda za Golden State Warriors nasuprot Toronto Raptorsima:

 • GSW vs. Toronto Raptors: 30. svibnja u 21 sat. (Konačni rezultat: 109-118)
 • GSW vs. Toronto Raptors: 2. lipnja u 20 sati. (Konačna ocjena: 109-104)
 • Toronto Raptors vs GSW: 5. lipnja u 21 sat. (Konačna ocjena: 123-109)
 • Toronto Raptors vs GSW: 7. lipnja u 21 sat. (Konačna ocjena: 105-92)
 • GSW vs. Toronto Raptors: 10. lipnja u 21 sat. (Konačna ocjena: 106-105)
 • Toronto Raptors vs GSW: 13. lipnja u 21 sat. (Konačni rezultat: 114-110)
 • GSW vs. Toronto Raptors: 16. lipnja u 20 sati. (N / a)

Sva vremena istočno ljetno vrijeme (UTC -4).

Pazite na sjenovite potoke

Ovaj članak samo preporučuje legalne izvore struje. Iako će nekoliko web lokacija vjerojatno ponuditi neovlaštene struje, na te web stranice često dolazi s velikim rizikom od zaraze zlonamjernim softverom. Također ih se u svakom trenutku može preuzeti izvan mreže, a kvaliteta video zapisa sigurno će pasti. Moguće je gledati finale NBA 2019. uživo uživo u cijelosti putem besplatnih i legalnih sredstava, tako da nema potrebe za korištenjem nelicenciranih izvora.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7