Kako uživo gledati ICC Svjetski kup za kriket mlađi od 19 godina 2023

Kako uživo uživo gledati ICC Svjetski kup u kriketu mlađih od 19 godina (1)

Trinaesto izdanje časopisa Svjetski kup za kriket mlađi od 19 godina trebao bi započeti 17. siječnja s domaćinima Južnom Afrikom zauzela je lukavu afganistansku stranu. Južnoafrička republika je drugi put domaćin turnira, koji se smatra pozornicom za igrače u nastajanju u kriket svijetu da pokažu svoj potez i odglume mjesto u svojim nacionalnim sastavima.. 

Turnir je kulminirao finalom 9. veljačeDobra je vijest da možete gledati mečeve uživo bez da budete fizički prisutni u Južnoj Africi. Pokazat ćemo vam kako iskoristiti virtualnu privatnu mrežu (VPN) u tu svrhu. 

Trebali bismo unaprijed navesti da će se raspravljati i preporučivati ​​samo službeni, licencirani izvori. Internet je prepun sjenovitih, podzemnih tokova koji se mogu skinuti bez ikakve najave. Nadalje, oni nude videozapise loše kvalitete, česte prekide u oglašavanju i prigušeni zvuk. Budući da ICC ima nekoliko službenih streamova, ne preporučujemo vam da pribjegavate ilegalnim. 

Ako se želite povezati s uobičajenim uslugama kućnog streaminga i gledati pokrivenost iz inozemstva, trebat će vam VPN. Pokazat ćemo vam kako i koje usluge streaminga koristiti.

Kako gledati uživo na internetu Svjetsko prvenstvo ispod 19 godina 2023

Ne brinite se ako ste novi u svijetu VPN-ova. Provest ćemo vas kako ih postaviti kako bi se uživo odigrao svjetski kup u kriketu ispod 19 godina bez ikakvih problema. Samo slijedite detaljne upute navedene u nastavku. 

Evo kako gledati uživo na Svjetskom prvenstvu ispod 19 godina s bilo kojeg mjesta:

 1. Najprije razmislite o VPN usluzi za koju je dokazano da posao obavlja. Naša preporuka je ExpressVPN. Međutim, i CyberGhost i NordVPN vrijedne su alternative koje nude dobru vrijednost za novac.
 2. Nakon provjere autentičnosti plaćanja nastavite s preuzimanjem i instaliranjem odgovarajućih VPN aplikacija. Ponovo pokrenite uređaj.
 3. Nakon ponovnog pokretanja nastavite klikati na vašu VPN aplikaciju ili proširenje preglednika i spojite se na poslužitelj koji odgovara vašoj zemlji. Na primjer, onima koji pokušavaju pristupiti američkom toku bit će potreban američki poslužitelj, a korisnicima Sky Sportsa iz Velike Britanije potreban je britanski poslužitelj. 
 4. Prijavite se na uslugu streaminga po vašem izboru, kao što je Willow TV. Ako još nemate račun, obavezno se registrirajte za jedan prije ovog koraka. 
 5. Čestitamo! Sada biste trebali moći emitirati ICC Svjetski kup ispod 19 godina. Ako naiđete na probleme, pokušajte očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika. To će izbrisati stare identifikatore lokacije i spriječiti vašu uslugu streaminga da shvati vašu stvarnu zemljopisnu lokaciju.
  Kako gledati razigravanje Stanley Cupa 2023 putem interneta s bilo kojeg mjesta

Najbolje je testirati ovaj postupak unaprijed tako da možete kontaktirati s korisničkom podrškom ako postoje nepredviđeni problemi. Na primjer, ponekad ćete se možda morati povezati s određenim poslužiteljem. Dajte si vremena da predvidite takve probleme jer ne želite propustiti početnu radnju. 

Kako uživo prenositi ICC Svjetski kup ispod 19 godina 2023 na UK TV

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

Oni željni uključivanja u akciju u Velikoj Britaniji trebali bi se uvjeriti da će Sky Sports čitav turnir prenositi uživo. Ako ste već kupac, jednostavno se prijavite u aplikaciju Sky Go za strujanje utakmica bez obzira na to gdje se nalazite. Ako se trenutno nalazite izvan Velike Britanije,  jednostavno se prijavite na svoju VPN, odaberite poslužitelj u Velikoj Britaniji i prijavite se na Sky Go.

Želite kupiti paket za Sky Sports? Plan samo za sport košta 23 funte mjesečno uz uobičajenu pretplatu na Sky TV. Alternativni prijedlog je da se iskoristi prolaz Now TV koji omogućava gledanje svih sadržaja na Sky Sportsu bez potrebe za potpisivanjem dugoročne ponude. Dnevne propusnice počinju od 9,99 funti, dok će vam mjesečni prolazak vratiti 33,99 funti. 

Ujedinjena Kraljevina IP adresa obavit će posao strujanja Sky Goa ili Now TV-a iz inozemstva. ExpressVPN je dobra oklada jer paketi uključuju a 30-dnevna garancija povrata novca za testiranje bez rizika. 

Gdje drugdje mogu živjeti stream Svjetskog kupa ispod 19 godina?

Ne brini. Sky Sports nije jedino mjesto na kojem možete strujati sve akcije. U ovom ćemo dijelu prikazati nekoliko pružatelja usluga u vašoj zemlji:

Južna Afrika

Zastava Južne Afrike

U Južnoj Africi Star Sports ima prava na emitiranje za sve utakmice Svjetskog kupa ispod 19 godina. Međutim, za streaming Star Sports prvo se morate prijaviti za DSTV. Paketi koji uključuju sve Star kanale počinju od R809 mjesečno. 

  Kako uživo uživo gledati French Open

Postoji još jedan DSTV kompaktni paket koji uključuje samo Star Sports 8. Počinje od R519 mjesečno; Iako će to uključivati ​​neke od igara, malo je vjerojatno da će se sva radnja odvijati samo na Star Sports 8. 

U vrijeme pisanja teksta ne postoji opcija samo za strujanje i mjesečni ugovor. 

Ako već imate pretplatu za Star Sports, a zatim koristite svog davatelja VPN-a za dobivanje a IP adresa Južne Afrike ako ste izvan zemlje. Jednom kada se veza uspješno uspostavi, samo se prijavite na web mjesto Star Sports i uživo prenosi aktivnost. 

Australija

australija zastava

Prava na radiodifuziju u Australiji su putem Foxtela. Postojeći pretplatnici mogu strujati ICC Svjetski kup ispod 19 godina putem aplikacije Foxtel Go. Trenutno pretplatnici izvan Australije ne mogu se registrirati za novu Foxtel vezu jer za uslugu je potrebna lokalna adresa, telefonski broj i kreditna kartica. 

Međutim, ako ste Aussie, onda postoji postojeći "Sports HD" posao koji ima mjesečnu naknadu od samo 59 USD. To uključuje ukupno 12 sportskih kanala, kao i kriket. 

Postojeći pretplatnici Foxtel-a koji putuju u inozemstvo jednostavno se trebaju povezati na VPN poslužitelj u Australiji kako bi strujirali sav kriket koji žele.

SAD

Zastava SAD-a

Ljubitelji kriketa u SAD-u bit će upoznati s Willowom - namjenskim servisom za streaming kriketa koji je ujedno i jedan od službenih emitera ICC-a. Ljudi u SAD-u će rado znati kada Willow planira prikazivati ​​sve igre uživo. Paketi mjesečne pretplate počinju od 9,99 USD ili se možete odlučiti za plaćanje 45 USD za godišnju pretplatu.

Ako imate pretplatu na Willow i putujete izvan zemlje, možete se povezati s američkim VPN poslužiteljem i koristiti uslugu kao i obično.

Kanada

Kanadska zastava

Willow je dostupna i u Kanadi. Međutim, ako ste se prvotno prijavili u SAD-u, vaš paket neće biti dostupan u Kanadi (i obrnuto). Kanadski paketi počinju od 7,99 CAD, a postojeći pretplatnici trebaju dobiti kanadsku IP adresu kako bi se strujanje kriketa.

  Kako gledati ATP Cup 2023 putem interneta iz bilo kojeg mjesta

Tko će osvojiti ICC Svjetski kup ispod 19 godina 2023?

To je teško predvidjeti. ICC Svjetski kup mlađi od 19 godina tradicionalno je bio znak predstojećih događaja, a trenutni indijski kapetan Virat Kohli prvi je put obilježio ovaj turnir. Pakistanski kapetan Sarfraz Ahmed također je bivši kapetan pobjedničke ekipe Pakistana do 19 godina. Kvaliteta kriketa također je vrhunska, a igrači su više nego dostojni status u njima.

Indija je vodeći prvak i ima najveći broj ukupnih pobjeda turnira (četiri). Slijedi Australija s tri pobjede, a Pakistan treće mjesto s dvije. Engleska, začudo, ima samo jedinu pobjedu na turniru ispod 19 godina. Nije nevjerojatno reći da će na nadolazećem turniru dominirati jedna od ove četiri ekipe, ali i dalje ostaje nečija igra. 

Odricanje: Comparitech ne odobrava kršenja autorskih prava, uključujući streaming videozapisa iz nelicenciranih izvora. Iako VPN-ovi mogu maskirati identitet korisnika i prevariti njegovu lokaciju, razmotrite lokalne zakone i rizike prije nego što dopustite strujanje materijala zaštićenog autorskim pravima bez odobrenja. Ako imate dodatna pitanja, savjetujemo vam da se posavjetujete s odvjetnikom u vašoj zemlji prebivališta. 

About the author

Comments

 1. Izvrsna vijest za ljubitelje kriketa! Trinaesto izdanje Svjetskog kupa za kriket mlađi od 19 godina počinje 17. siječnja u Južnoj Africi. Ovo je sjajna prilika za mlade igrače da pokažu svoje vještine i zasluže mjesto u svojim nacionalnim timovima. Ako ne možete biti fizički prisutni u Južnoj Africi, možete gledati utakmice uživo putem VPN-a. Međutim, važno je koristiti samo službene i licencirane izvore kako biste izbjegli ilegalne streamove loše kvalitete. Slijedite detaljne upute za postavljanje VPN-a i uživajte u utakmicama Svjetskog kupa ispod 19 godina iz udobnosti svog doma.

 2. je dostupan za 9,99 funti dnevno ili 33,99 funti mjesečno. Ova opcija vam omogućuje da gledate Sky Sports bez pretplate na Sky TV. 

  Gdje drugdje mogu živjeti stream Svjetskog kupa ispod 19 godina?

  Ako se nalazite u Južnoj Africi, SuperSport je službeni partner ICC-a i prenosit će sve utakmice uživo. Ako ste u Australiji, možete se prijaviti za pretplatu na Kayo Sports, koji će također prenositi sve utakmice uživo. U SAD-u i Kanadi, Willow TV je službeni partner ICC-a i prenosit će sve utakmice uživo. 

  Tko će osvojiti ICC Svjetski kup ispod 19 godina 2023?

  Teško je predvidjeti tko će osvojiti turnir, ali sigurno je da će biti puno mladih talenata koji će se boriti za svoje mjesto u nacionalnim sastavima. Svi će se ovi igrači boriti za svoje mjesto u kriket svijetu, a mi jedva čekamo vidjeti tko će se izdvojiti i postati sljedeća velika zvijezda kriketa.

 3. vod za gledanje Svjetskog kupa za kriket mlađi od 19 godina je korištenje virtualne privatne mreže (VPN). Važno je koristiti samo službene, licencirane izvore za gledanje mečeva uživo, kako bi se izbjegli ilegalni streamovi s lošom kvalitetom i prekidima. Preporučuju se VPN usluge poput ExpressVPN, CyberGhost i NordVPN, koje omogućuju gledanje mečeva iz bilo koje zemlje. Za gledanje na Sky Sportsu u Velikoj Britaniji, potrebno je povezati se s britanskim poslužiteljem putem VPN-a i prijaviti se na Sky Go aplikaciju. Važno je testirati postupak unaprijed kako bi se izbjegli problemi tijekom prijenosa uživo.

Comments are closed.