Kako uživo gledati MLS Cup doigravanja 2019. (zaobilazeći nestanke)

kako uživo gledati razigravanje finala mls kupa

Nogometni play-off za glavnu ligu 2019. počeo je 19. listopada. Šest momčadi sa svake konferencije postavilo je mjesta u doigravanju, što će kulminirati u finalnom susretu 10. studenog. Navijači mogu doigravati plej-of online, ali pristup tim potocima ovisi o mjestu u kojem živite. Pročitajte kako biste saznali kako uživo gledati play-off MLS Kupa

Imajte na umu da preporučujemo samo službene izvore. Iako su možda dostupni potoci treće strane, oni su često lagani, s videozapisima male rezolucije. Uz to, oni se u bilo kojem trenutku mogu preuzeti izvan mreže zbog kršenja autorskih prava. Srećom, postoji puno legitimnih načina za gledanje MLS Kupa putem interneta, tako da nema potrebe za neslužbenim strujama.

Doigravanje MLS kupa, prikazivat će se samo na platformama s zaključanom regijom, što znači da će vam trebati VPN za gledanje iz inozemstva..

Kako gledati MLS kup u inozemstvu s VPN-om

Regionalna ograničenja zamračenja mogu vam onemogućiti da možete uživo prenositi MLS igre koje uključuju vaše omiljene lokalne timove. Da biste to zaobišli, preporučujemo korištenje VPN-a. Skraćeno za virtualnu privatnu mrežu, VPN kriptira sav internetski promet na uređaju i usmjerava ga preko posredničkog poslužitelja na lokaciju koju odabere korisnik. U tom slučaju trebate samo:

  1. Prijavite se za VPN. ExpressVPN dobro radi za to, ali NordVPN i CyberGhost su dvije izvrsne jeftine alternative.
  2. Instalirajte VPN aplikaciju.
  3. Povežite se s poslužiteljem u SAD-u koji je izvan regije zatamnjenja.
  4. Gledajte igre bez ograničenja uživo. Ako imate problema, očistite predmemoriju i kolačiće, a zatim pokušajte ponovo.

Kako uživo gledati MLS Cup doigravanja 2019

SAD

Zastava SAD-a

Pokrivenost MLS-a podijeljena je na ESPN i FOX Sports. Ako pretplata na kablovsku televiziju već uključuje te kanale, možete se prijaviti na odgovarajuću web stranicu i gledati igre uživo bez ikakvih dodatnih troškova.

Dobra vijest je to postoji puno načina za gledanje bez kabela. YouTube TV, Hulu s TV uživo i Sling TV nude oba kanala. Preporučujemo korištenje Sling TV-a, samo što je cijena od 25 USD mjesečno najjeftinija opcija.

Imajte na umu da su sve gore navedene usluge blokirane. To znači da ćete za njihovo korištenje morati biti u SAD-u ili biti povezani s VPN-om. ExpressVPN dolazi s 30-dnevnom garancijom povrata novca bez rizika, što znači da možete isprobati i zatražiti potpuni povrat novca ako nije zadovoljan.

Kanada

Kanadska zastava

Kanada ima dva emitera MLS-a za reprodukciju: jedan za pokrivanje na engleskom jeziku (TSN) i jedan za francuski (TVA). Možete besplatno strujati TVA putem Interneta, bez potrebe za registracijom, a ako vaš plan kablovske televizije uključuje TSN, moći ćete gledati i te igre bez dodatnih troškova.

TSN također nudi internetsku propusnicu koja vam omogućava da uživo presvučete MLS doigravanje 2019. bez kabela. Dnevne propusnice koštaju 4,99 CAD, ali mjesečne propusnice možete kupiti za 19,99 USD.

I TSN i TVA imaju geografski ograničenje. Ipak možete koristiti ove usluge iz inozemstva ako se povežete s kanadskim VPN serverom.

Raspored MLS Kupa doigravanja 2019. godine

DatumUčvršćenjeVrijeme početka (EST)
24. listopada Philadelphia vs. Atlanta 8 NAVEČER
LAFC vs. LA Galaxy 22:30
29. listopada Seattle vs. TBD 10 NAVEČER
30. listopada Toronto vs. TBD 8 NAVEČER
10. studenog Finale MLS kupa 3 POPODNE

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − 68 =

Adblock
detector