Kako uživo gledati NFL Pro Bowl uživo na mreži

Kako uživo gledati NFL Pro Bowl

2020 NFL Pro Bowl održat će se 26. siječnja u 12:00 PST (15:00 EST / 20:00 GMT). Ne brinite ako to ne možete učiniti osobno: Florida's Camping World Stadium ima 65.000 obožavatelja, ali milioni će ih još gledati putem interneta i ispod, objasnit ćemo vam kako možete biti jedan od njih.

To biste trebali primijetiti ovaj će post preporučiti samo službene izvore. Iako su nelicencirani potoci gotovo neizbježni za velike sportske događaje, nema razloga za njihovo korištenje. Prvo, oni nude samo videozapise s niskom razlučivosti i postoji velika vjerojatnost da će biti lagan ili na odgodu. Isto tako, NFL će uzimati neslužbene struje (i veze do njih) kako igra napreduje, tako da možda nećete ni vidjeti tko pobjeđuje.

Većina popularnih servisa za streaming geoblokira njihov sadržaj sprječavajući im pristup iz zemalja izvan svog područja emitiranja. Za gledanje NFL Pro Bowl-a dok ste u inozemstvu na odmoru, trebat će vam VPN.

Kako gledati 2020 NFL Pro Bowl besplatno na mreži

Deblokiranje geoblokiranog sadržaja iz inozemstva zapravo je prilično jednostavno. Slijedite dolje navedene korake i moći ćete gledati NFL Pro Bowl dok ste u inozemstvu:

  1. Započnite s prijavom na odgovarajući VPN. Preporučujemo ExpressVPN, ali i CyberGhost i NordVPN su snažne, pristupačne alternative.
  2. Instalirajte VPN aplikaciju, pri tome pazite da preuzmete ispravnu verziju za svoj operativni sustav.
  3. Odlučite koju uslugu želite koristiti i povežite se s poslužiteljem na odgovarajućem mjestu. Na primjer, treba vam američki poslužitelj za deblokiranje ESPN-a ili UK-a za Sky Sports.
  4. Pokušajte pristupiti odabranoj usluzi. Trebao bi se učitati gotovo odmah, ali ako se ne dogodi, pokušajte očistiti predmemoriju i kolačiće preglednika, a zatim osvježiti stranicu.

Kako je ovo događaj uživo, važno je prije toga provjeriti funkcionira li vaš VPN. To smanjuje rizik od propuštanja bilo koje radnje i osigurava vam da još uvijek imate vremena za pomoć od svog korisničkog tima za korisničku podršku ako nešto pođe po zlu.

Kako gledati Pro Bowl besplatno na američkoj televiziji

Zastava SAD-a

ABC i ESPN su oba strujanje cijelog događaja uživo i možete ga gledati na bilo kojoj platformi besplatno. Jednostavno se prijavite s podacima svog davatelja kablovske televizije i moći ćete uživo prenositi Pro Bowl.

Nemate kabel? Na gore navedene usluge možete se prijaviti i putem YouTube TV-a ili Hulu s Live TV računom, tako da nema razloga da propustite jedan od najvećih mečeva u godini. Što je najbolje od toga, što ove usluge imaju vrhunsku probnu verziju. To znači da ako se prijavite i otkažete prije završetka suđenja, možete učinkovito gledati 2020 Pro Bowl besplatno.

Konačno, Pro Bowl možete strujati prijenosom NFL igre. To košta 24,95 USD po sezoni i dolazi sa sedmodnevnim probnim vremenom. No vlasnici probnih računa ne mogu gledati utakmice uživo i moraju čekati 72 sata da bi ih strujali na zahtjev. Ako već niste pretplatnik koji plaćate i kao takav, možete gledati sadržaj uživo, ne preporučujemo upotrebu kartice NFL Game Pass.

Ako ste u inozemstvu (izvan SAD-a), i dalje možete gledati igru ​​povezivanjem na VPN. Preporučujemo ExpressVPN. ExpressVPN uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca, tako da ako niste zadovoljni, možete zatražiti povrat u cijelosti.

Gdje drugdje mogu strujati NFL Pro Bowl online?

Dok je većina gledatelja NFL-a u Americi, imamo nekoliko dobrih vijesti za međunarodne fanove: 2020 NFL Pro Bowl emitirat će se uživo u nekoliko različitih zemalja.

Velika Britanija

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

U Velikoj Britaniji, NFL Pro Bowl prenosit će se uživo na Sky Sports. Postojeći korisnici Skya mogu koristiti Sky Go aplikaciju za gledanje putem interneta, ali prvo morate imati kabelsku televiziju sa Skyom, pa visoke cijene i dugotrajna vremena instalacije sprječavaju nove pretplatnike da mogu gledati Pro Bowl na ovaj način.

Umjesto toga, televiziju Now Sports možete jednostavno kupiti na Sky Sportsu. Oni koštaju 9,99 £ po danu ili 33,99 £ mjesečno i kao bonus, ne morate plaćati mjesečnu naknadu za televiziju Now na vrhu. Treba napomenuti da Now TV ne prikazuje svaku NFL igru, ali ona će imati Pro Bowl i 2020 Super Bowl.

Ako redovno gledate NFL, najbolja opcija je vjerovatno NFL Game Pass. Odgovarajući paket košta 9,99 funti mjesečno, ali možete se odlučiti za prolaznu sezonu od 15,99 funti, što vam omogućava gledanje play-offa, regularnih igara i draft. Sve gore navedene usluge blokirane su geološkom mrežom, pa ćete ih morati koristiti u Velikoj Britaniji ili biti povezani s britanskim VPN poslužiteljem..

Kanada

Kanadska zastava

Nogometni navijači u Kanadi imaju dva izbora: mogu gledati na TSN ili DAZN. Ako imate kablovsku TV, TSN vam omogućuje besplatno strujanje cijelog Pro Bowl-a. Ako ne, nudi i pretplatničku pretplatu koja košta 19,99 USD CAD mjesečno ili 4,99 USD dnevno. Nažalost, to ipak ne uključuje besplatno probno razdoblje.

DAZN, s druge strane, košta 20 CAD mjesečno i dolazi s jednomjesečnim probnim vremenom. Zbog toga je očigledan izbor za strujanje 2020 NFL Pro Bowl-a bez kabela, jer nakon prekida igre možete otkazati kako se ne bi naplatili.

I TSN i DAZN su regionalno ograničeni, tako da ako ste izvan Kanade, morat ćete se povezati s jednim od vaših kanadskih servera VPN-a kako biste gledali.

Ostale lokacije

globus karta svijeta

Iako je NFL vodio popis međunarodnih emitera, nije ažuriran od 2005. godine i, prema tome, na njega se ne može pouzdati. Međutim, Wikipedija ima ažurni popis.

Postoji jedno upozorenje: to su emiteri koji prikazuju neke NFL sadržaje, a ne nužno i Pro Bowl. Kao takav, na popisu ćete prvo morati naći emitere svoje zemlje, a zatim potražite njihov raspored da biste vidjeli jesu li oni uistinu emitirali igru ​​ili ne. Napokon, iako neće sve ove usluge ponuditi internetski prijenos uživo, trebao bi vam dati naznaku gdje zapravo možete gledati ovaj meč.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 54 = 58

Adblock
detector