Kako uživo gledati US Open Tennis 2019 putem interneta s bilo kojeg mjesta

Kako uživo gledati US Open


133. kvalifikacije za US Open počinju 19. kolovoza u Nacionalnom teniskom centru USTA Billie Jean King u New Yorku, no sam turnir započet će do 26. kolovoza. Trajat će do 8. rujna, a dva sata dnevno u 11:00 i 19:00 EST (barem do kasnijih krugova, kada se vremena promijene na 12:00 i 16:00). U nastavku ćemo vam priopćiti kako gledati tenis US Open uživo putem interneta s bilo kojeg mjesta, čak i ako ste u inozemstvu.

Ovaj će članak biti preporučujući samo službene izvore. Iako se visoki sportski događaji gotovo uvijek prikazuju na nelicenciranim streamovima, važno je shvatiti da oni obično nude lagan i video s niskom razlučivosti i skloni su snimanju u sredini utakmice. Kod službenih emitera širom svijeta, od kojih mnogi nude besplatno probno razdoblje, nema razloga za uporabu nerazvrstanih, nepouzdanih streamova..

Kako gledati US Open s VPN-om

Čak i ako nikada prije niste upotrebljavali VPN, zaobići geo-ograničenje platforme vrlo je jednostavno.

Evo kako uživo gledati US Open Tenis na mreži:

  1. Prije svega, odaberite odgovarajući VPN. Gore smo spomenuli ExpressVPN, no možda biste također trebali razmotriti NordVPN i CyberGhost, dvije jeftine alternative.
  2. Preuzmite softver VPN klijenta. Bit će nekoliko različitih verzija, pa pripazite da nabavite odgovarajuću verziju za svoj operativni sustav.
  3. S popisa u nastavku odaberite jednog od službenih emitera US Open-a.
  4. Povežite se s poslužiteljem u odgovarajućoj zemlji. Na primjer, da biste deblokirali ESPN ili britanski poslužitelj za Amazon Prime Video, upotrijebite američki poslužitelj.
  5. Pokušajte učitati sadržaj s odabrane platforme. To bi trebalo igrati gotovo odmah. Napomena: možda ćete prvo trebati osvježiti stranicu.

Ne zaboravite proći gore navedene korake prije nego što US Open zapravo počne. Na ovaj način, ako naiđete na bilo kakve probleme, imaće dovoljno vremena da se za pomoć obratite timu za korisničku podršku vašeg VPN-a..

Gdje gledati US Open na mreži

Teniski turnir US Open 2019. prikazuje se u više od 200 zemalja, pa je vrlo vjerovatno da ćete ga moći gledati na svom materinjem jeziku. U nastavku ćemo objasniti kako svaku sekundu događaja možete uhvatiti uživo, ma gdje se nalazili.

SAD, Meksiko, Južna i Srednja Amerika

Zastava SAD-a

Možete gledati cijeli 2019. US Open na ESPN Player-u (ili ESPN International-u ako ste izvan Sjedinjenih Država). Za pristup streamu uživo morate se prijaviti pomoću vjerodajnica davatelja kabela. Ako se nalazite izvan gornjih zemalja, vidjet ćete poruku o pogrešci: "Izvini. ESPN Player trenutno nije dostupan u vašoj regiji. "

Ako ste u SAD-u i nemate kabel, ne brinite - možete gledati i na Sling TV-u, YouTube TV-u ili ESPN-u+. ESPN + usluga je iznad cijene koja košta 4,99 USD mjesečno ili 49,99 USD godišnje. Može se instalirati na uređajima iOS, Android, ChromeCast i Apple TV. Najbolje od svega, dolazi s jednotjednim probama. Iako ovo nije dovoljno dugo za gledanje svakog meča, omogućit će vam da uživo prenosite gotovo polovinu teniskih igara US Opena.

Teniski kanal omogućit će pregledavanje i istaknute sadržaje za besplatno gledanje, iako utakmice nećete moći gledati uživo.

Sve gore navedene usluge su zaključane u regiji. Ako ste trenutno u inozemstvu, možete prevariti svoju lokaciju povezivanjem na američki VPN poslužitelj (ili neku drugu podržanu zemlju), a zatim se prijaviti kao i obično pomoću vjerodajnica kabla.

Velika Britanija

Britanska zastava - Union jack

U Velikoj Britaniji postoji samo jedna emitera US Opena: Amazon. Pretplatnici Amazon Prime mogu svaki meč uživo gledati na Amazon Prime Video. To košta 7,99 funti mjesečno, ali uključuje 30-dnevno besplatno probno razdoblje. Prijavom i otkazivanjem nakon završetka događaja, možete besplatno strujati US Open.

Kanada

zastava Kanade

Kanadski gledatelji uživo putem interneta mogu uhvatiti američki teniski open 2019 putem TSN-a ili RDS-a. Obje usluge prikazuju svaki događaj uživo, ali možete ih gledati besplatno samo ako vaš kabelski paket uključuje ili TSN ili RDS. Ako nema, ili nemate kabel, možete se pretplatiti izravno za 24,99 USD CAD mjesečno. Međutim, nema besplatnog suđenja, zato se registrirajte što je moguće bliže događaju. To osigurava da će jednomjesečna pretplata pokriti cijeli US Open.

TSN će imati pokrivenost na engleskom jeziku, dok će RDS imati francuski komentar. Ako ste izvan Kanade, trebat će vam VPN da biste je gledali.

Podsaharska Afrika

Congo_DR_Flag 2

SuperSport će događanja prikazivati ​​uživo u svim subsaharskim afričkim zemljama. Međutim, iako je odabrani sadržaj dostupan za gledanje besplatno, većina je dostupna samo pretplatnicima DStv-a. Iako još nije potvrđeno, velika je vjerovatnoća da će US Open biti također samo pretplatnik.

Nije moguće registrirati se na DStv putem interneta jer traži ID broj ili lokalni telefonski broj. Međutim, ako ste pretplatnik DStv i trenutno se nalazite u drugoj zemlji, SuperSport možete i dalje gledati putem interneta pomoću jednog od vaših južnoafričkih poslužitelja VPN-a..

Iako se SuperSport ponekad emitira na afričkom jeziku, US Open bit će pokriven samo na engleskom jeziku.

Australija

australija zastava

U Australiji možete na ESPN-u uživo gledati svaki trenutak US Opena. Nažalost, australijski gledatelji ne mogu se prijaviti za ESPN +, pa će vam prvo trebati pretplata Fetch ili Foxtel. Nakon što se registrirate, možete gledati online putem aplikacije Fetch ili Foxtel Go.

Ako nemate nijednu od ovih usluga, umjesto toga možete se prijaviti za Foxtel Now. Potrebni paketi kanala koštaju 40 AUD mjesečno, ali postoji desetodnevno probno razdoblje koje će vam omogućiti da gledate više od polovine US Open-a 2019. besplatno.

Svake utakmice od četvrtfinala nadalje gledajte besplatno na SBS-u. Treba imati na umu da će one biti dostupne samo na TV-u, a ne uživo putem interneta. No, možda ćete moći pratiti događaje sljedećeg dana.

Vidi također: Najbolji VPN-ovi za Australiju

Teniski raspored 2019. US Opena

Faza kvalifikacije 19. - 23. kolovoza
Prva runda 26. - 27. kolovoza
Druga runda 28. - 29. kolovoza
Treće kolo 30. - 31. kolovoza
16. kolo 1. - 2. rujna
Četvrtina finala 3. - 4. rujna
Polu-finale 5. - 6. rujna
Finale 7. - 8. rujna

Mogu li strujati US Open besplatnom VPN-om?

Besplatne VPN usluge na prvi pogled mogu izgledati primamljive, ali savjetujemo njihovo korištenje. Zbog manjih mrežnih poslužitelja i većeg broja korisnika, možete očekivati ​​mucanje videozapisa koji će se zauvijek učitati, a možda čak i sporadično prekinuti vezu. To bi bilo neugodno za svaki streaming, ali s događajem uživo riskirate da propustite važan trenutak. Nadalje, neki besplatni VPN-ovi imaju mjesečne ograničenja podataka, pa čak i ako možete gledati jednu utakmicu, ostatak možda nećete moći strujati.

Konačno, postoji rizik koji besplatni VPN-ovi predstavljaju vašem sustavu. Jedno istraživanje iz 2016. pokazalo je da deseci besplatnih "VPN" aplikacija zapravo nisu kriptirali nikakav promet te da su mnogi jednostavno pokušali instalirati zlonamjerni softver na korisnikov uređaj. Nisu samo malo poznati besplatni VPN-ovi koji predstavljaju prijetnju: čak smo vidjeli i široke propusne VPN korisničke propusne širine koje će se koristiti u botnetu. Da biste bili sigurni na mreži, preporučujemo upotrebu ugledne usluge s dokazanom zaštitom privatnosti svojih korisnika.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − 78 =