Kako uživo prenositi Svjetsko prvenstvo u pikadu PDC-a (2020)

Kako gledati PDC svjetsko prvenstvo u pikadu na mreži


PDC Svjetsko prvenstvo u pikadu održat će se od petak, 13. prosinca 2019. do srijede, 1. siječnja 2020. godine u palači Alexandra, London. Dok će se događaj prenositi uživo na platformama u nekoliko zemalja, oni mogu biti blokirani u regiji i nepristupačni ako ste u inozemstvu. Na svu sreću, možete se zaobići preko tih geografskih ograničenja i gledati Darts Svjetsko prvenstvo putem interneta iz inozemstva putem VPN-a..

Preporučujemo samo službene izvore za gledanje Svjetskog prvenstva u pikadu. Iako će biti neovlaštenih tokova, oni su obično lošije kvalitete. Video s niskom razlučivošću i čestim kašnjenjem mogli bi vam dovesti do propuštanja ključnih trenutaka. U stvari, turnir možete u potpunosti propustiti jer nelicencirani streamovi također riskiraju da budu primljeni izvan mreže zbog kršenja autorskih prava. Ne morate gubiti vrijeme s neslužbenim izvorima jer besplatno možete prenositi Svjetsko prvenstvo u pikadu putem Interneta ili putem visokokvalitetne plaćene streaming usluge..

Jedini način za gledanje PDC-ovog Svjetskog prvenstva u pikadu putem interneta besplatno je na BBC Americi. Njegov je živi sadržaj ograničen u regiji i dostupan je samo u SAD-u. Kao takav, trebat će vam VPN da biste mogli besplatno gledati online ako ste u inozemstvu (izvan SAD-a). Otkrivat ćemo kako to učiniti i pogledati neke od najbolje plaćenih opcija.

Kako uživo gledati Svjetsko prvenstvo u pikadu

Ovdje ćemo vas provesti kroz cijeli postupak korištenja VPN-a za prijenos uživo na Svjetskom prvenstvu u pikadu 2019. s bilo kojeg mjesta na svijetu. Čak i ako nikada niste koristili VPN prije nego što ih je nevjerojatno brz i jednostavan za postavljanje.

Evo kako uživo prenositi PDC Svjetsko prvenstvo u pikadu 2020. bilo gdje:

  1. Prijavite se kod pružatelja VPN-a. Preporučujemo ExpressVPN. Međutim, CyberGhost i NordVPN su velike vrijednosti alternative s izvrsnom sposobnošću deblokiranja.
  2. Preuzmite i instalirajte odgovarajuću VPN aplikaciju ili proširenje preglednika za svoj uređaj.
  3. Otvorite VPN aplikaciju i povežite se s poslužiteljem u zemlji iz koje želite gledati Svjetsko prvenstvo u pikadu. Na primjer, povežite se s poslužiteljem u SAD-u i dobit ćete američku IP adresu, koju trebate deblokirati BBC America.
  4. Idite na platformu na kojoj želite gledati Svjetsko prvenstvo u pikadu. Neke usluge zahtijevaju prijavu za račun (to nije slučaj za BBC America).
  5. Odaberite live stream koji bi sada trebao biti deblokiran! Ako je sadržaj i dalje ograničen, pokušajte očistiti kolačiće preglednika. Ili se pokušajte povezati s drugim poslužiteljem.

Ne želite propustiti minutu na PDC Svjetskom prvenstvu u pikadu 2020.? Naš savjet je da testirajte svoj VPN na svojoj željenoj platformi prije turnira. Tada imate vremena kontaktirati korisničku podršku svog VPN-a ako dođe do problema.

Kako se uživo prenosi svjetsko prvenstvo u pikadu na američkoj televiziji

Zastava SAD-a

Možeš gledajte besplatno online PDC Svjetsko prvenstvo u pikadu na mreži BBC America. Emitirat će se uživo tijekom cijelog turnira. Iako nećete morati stvarati račun, trebat će vam VPN ako planirate gledati iz inozemstva. Razlog za to je taj što je sadržaj BBC America-a zaključan u regiji i dostupan je samo u SAD-u i na njegovim teritorijima.

srećom, ExpressVPN uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca. Ovo je sjajna prilika da ga isprobate bez rizika, ali ako niste zadovoljni, otkažite i primite puni povrat. Jednostavno se registrirajte i preuzmite jednu od aplikacija prije povezivanja s američkim serverom za američku IP adresu. To će vam omogućiti da deblokirate BBC America iz bilo kojeg mjesta na svijetu.

Gdje drugdje mogu gledati svjetsko prvenstvo u pikadu na mreži?

BBC America nije jedino mjesto na kojem možete uživo prenositi Svjetsko prvenstvo u pikadu. Turnir će se emitirati u brojnim zemljama. Ne brinite ako vaša zemlja nije navedena niže. Možete pogledati službeni popis partnera za emitiranje PDC-a. osim toga, PDCTV-HD prikazat će Svjetsko prvenstvo u pikadu uživo putem interneta. To je dostupno širom svijeta i košta 9,99 £ (otprilike 13 USD) za mjesečnu pretplatu, dok godišnja pretplata košta 59,99 £.

Velika Britanija

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

PDC Svjetsko prvenstvo u pikadu svake godine emitira Sky Sports i turnir 2020. nije iznimka. Doista, Bit će Sky Sports Arena rebranded kao Sky Sports Darts za tu priliku, koji sadrži 22 dana non-stop pikado programa.

Ako ste korisnik Sky Sportsa, moći ćete gledati putem interneta putem aplikacije Sky Go. Dobra vijest je da, ako niste korisnik Sky Sportsa, možete gledati bez da se obavezujete na pretplatu na Sky. Sada TV nudi dnevne (9,99 funti), tjedne (14,99 funti) i mjesečne (trenutno 20 £ mjesečno šest mjeseci) Sky Sports prolaze. Postoji i mjesečna mobilna karta za 5,99 funti.

Bez obzira koristite li Sky Go ili Now TV, trebat će vam VPN da biste mogli gledati izvan Velike Britanije. IP adresu Velike Britanije možete dobiti ako se povežete s britanskim poslužiteljem, omogućavajući vam gledanje geo-ograničenog sadržaja u inozemstvu.

Nizozemska

nizozemska zastava

Nizozemski kanal RTL 7 ponovno će prikazivati ​​PDC svjetsko prvenstvo u pikadu. Međutim, vrijedi to znati Video stream će osigurati Videoland za koji je potrebna pretplata. To košta 8,99 eura mjesečno i dostupno je putem web preglednika, kao i raznih programa. Uključeno je i 14-dnevno besplatno probno razdoblje. Stream uživo će biti zaključan u regiji, pa je potrebna Nizozemska IP adresa putem VPN-a ako je gledate u inozemstvu.

Njemačka

BAFTA 2019 njemačka

Usluga sportskog strujanja DAZN prikazat će Svjetsko prvenstvo u pikadu u raznim zemljama, uključujući Njemačku, Italiju i Japan. DAZN Njemačka uključuje jednomjesečno besplatno probno razdoblje nakon kojeg mjesečni plan košta 11,99 eura, dok se godišnja pretplata košta 119,99 eura. Imajte na umu da je DAZN notorno teško deblokirati pa je ova opcija najbolja ako ste u istoj državi DAZN u koju se pretplatite.

Što bih trebao znati o Svjetskom prvenstvu u pikadu?

Svjetsko prvenstvo u pikadu William Hill 2020. je 27. svjetsko prvenstvo u organizaciji Professional Darts Corporation (PDC). Turnir se planira održati u palači Alexandra u Londonu s nagradni fond u iznosu od 2,5 milijuna funti, s udjelom pobjednika u iznosu od 500 000 funti.

Oko 96 igrača sudjeluje na Svjetskom prvenstvu u pikadu. 32 najbolja igrača iz PDC Reda zasluga ulaze u konkurenciju u drugom krugu. Ipak, prvo kolo se sastoji od 32 najbolje rangirane igračice u redovima zasluga PDC Pro Tour i 32 kvalificirane osobe iz cijelog svijeta, uključujući dvije ženske igračice u pikadu.

Tko su favoriti za osvajanje Svjetskog prvenstva u pikadu?

Aktualni prvak je Michael van Gerwen. Prvo mjesto na svijetu, u tri je navrata osvajalo Svjetsko prvenstvo u pikadu (2014., 2017. i 2019.). Van Gerwen je teški favorit za pobjedu ove godine. Očekuje se da će Gerwyn Price (prvak Grand Slam of Darts 2018. i 2019.) i Rob Cross (pobjednik Svjetskog prvenstva u pikadu 2018.) voditi dobru borbu.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 − 37 =