Kako uživo uživo gledati French Open

Kako gledati French Open 2019. putem interneta

Otvoreno prvenstvo Francuske 2019. (koji se ponekad naziva i turnir Roland-Garros kao što se održava na Stade Roland Garros u Parizu) započet će 20. svibnja i završiti 9. lipnja. Najbolji svjetski teniseri kreću head-to-head za tri tjedna igraju se singlovi, parovi i mješovite parovi, tu se može jako radovati. Ne morate biti tamo osobno; u nastavku ćemo objasniti kako uživo prenositi cijeli French Open iz udobnosti vlastitog doma.

Važno je napomenuti da preporučujemo samo službene izvore. Veliki sportski događaji poput French Opena često su dostupni na sjenovitim streaming web stranicama, ali toplo ne savjetujemo njihovo korištenje. Za početak, video je često uspavan i pikselan. Uvijek postoji šansa da se stream iznenada odvede izvan mreže zbog kršenja autorskih prava, tako da možda nećete ni vidjeti tko pobjeđuje u određenoj utakmici. Sa toliko zakonitih, besplatnih načina za gledanje, nema što dobiti pomoću neovlaštenih, nepouzdanih streamova.

Većina usluga u nastavku ograničena je na geo, što znači da će vam trebati VPN za pristup njima u inozemstvu.

Kako gledati French Open 2019. u inozemstvu s VPN-om

VPN-ovi u početku mogu biti zbunjujući, ali zapravo ih čine vrlo jednostavnim za deblokiranje inozemnih usluga zaključenih u regiji. Samo slijedite dolje navedene korake da biste otvorili French Open bilo gdje:

Prvo odaberite pravi VPN. Preporučujemo upotrebu ExpressVPN-a, iako su NordVPN i CyberGhost dvije jeftine alternative koje itekako vrijede vašeg vremena.

  1. Zatim instalirajte VPN softver. Bit će nekoliko različitih verzija, pa pripazite da nabavite odgovarajuću verziju za svoj uređaj.
  2. Odlučite koju platformu ispod želite koristiti.
  3. Povežite se s jednim od svojih VPN poslužitelja u odgovarajućoj zemlji. Na primjer, potreban vam je britanski poslužitelj za gledanje ITV-a u inozemstvu ili američki poslužitelj za deblokiranje NBC-a.
  4. Pokušajte reproducirati videozapis na odabranoj usluzi. Trebao bi početi gotovo odmah, ali ako ne, očistite kolačiće i predmemoriju preglednika, a zatim ponovno učitajte stranicu.

Otvoreni će French Open 2019. biti prikazan uživo, stoga je važno da unaprijed provjerite funkcionira li vaš VPN. Ovaj pristup osigurava da ako naiđete na bilo kakve poteškoće, i dalje ćete imati vremena potražiti pomoć od VPN-ovog korisničkog tima bez propuštanja početka utakmice.

Kako besplatno strujati Roland-Garros za 2019. na UK TV-u

Britanska zastava - Union jackBritanska zastava - Union Jack - Velika Britanija

Cijeli ovaj turnir bit će emitiran uživo na ITV4, što znači da možete strujanje svih akcija putem Interneta pomoću Čvorište ITV. Obuhvat prvog dana započet će u 10:00 BST (2:00 PST / 5:00 EST), a bit će dodan u biblioteku ITV-a na zahtjev nedugo nakon završetka emitiranja..

Ova je usluga potpuno besplatna za upotrebu, ali morat ćete otvoriti račun prije nego što bilo što gledate. Registracija je vrlo jednostavna, iako će od vas biti zatražen britanski poštanski broj. Ne paničarite: ovo se ne upotrebljava za određivanje vaše lokacije i bilo koji engleski poštanski broj će raditi. Imajte na umu da ako ste u Škotskoj ili koristite škotski VPN poslužitelj, od vas će se zatražiti da umjesto toga koristite STV Player; ova platforma funkcionalno je identična ITV čvorištu, ali zahtijeva stvaranje posebnog računa.

Prema britanskom zakonu, za gledanje mrežnih streamova potrebna vam je TV licenca ako se istovremeno prikazuju na TV-u. Iako ITV Hub povremeno prikazuje skočni prozor koji upozorava korisnike na tu činjenicu, on zapravo ne provjerava imate li ga ili ne, i učinkovito koristi sustav časti.

ITV Hub dostupan je samo u Velikoj Britaniji, pa će vam trebati VPN za pristup inozemstvu. Još uvijek tražite VPN? Zašto ne iskoristiti prednosti ExpressVPN-a 30-dnevna garancija povrata novca? Ako niste zadovoljni ili vam VPN treba samo kratko vrijeme, možete jednostavno otkazati i zatražiti puni povrat.

Gdje drugdje mogu uživo prenositi French Open na mreži?

Otvoreni će French Open 2019. biti prikazan u desetak zemalja širom svijeta, tako da je gledati prilično jednostavno, bez obzira na to gdje se nalazite. U nastavku ćemo vam priopćiti koje mreže prikazuju turnir Roland-Garros u vašem području.

NAS

Zastava SAD-a

Američki navijači mogu gledajte uživo ovaj događaj NBC Sports i Teniski kanal. Da biste izravno gledali na NBC Sports, trebat će vam NBC Sports Gold račun. Ako vas zanima samo gledanje French Opena, ova je usluga loš izbor s obzirom da su njeni planovi prilično skupi i ograničavaju vas na streaming jednog sporta. Međutim, nekoliko internetskih TV usluga, uključujući fuboTV, Hulu s TV uživo, Sling TV, DirecTV Now, YouTube TV i PlayStation Vue, uključuju NBC Sports. Svi nude besplatnu probnu verziju, tako da je tehnički moguće besplatno gledati French Open u SAD-u.

Ako vaš paket kabelske televizije uključuje Teniski kanal, možete se prijaviti i započeti streaming bez dodatnih troškova. Nemate kabel? Možete se prijaviti na Tennis Channel Plus, ali to košta 99,99 USD godišnje i ne postoji opcija mjesečne pretplate.

Umjesto toga, najlakši način za gledanje je Plavi plan Sling TV-a. To košta 20 USD mjesečno (15 USD za osnovnu pretplatu plus dodatnih 5 USD za sportski paket), ali vam daje pristup i Teniskom kanalu i NBC sportu.

Sve gornje streaming platforme su blokirane i dostupne su samo u SAD-u. Kao takav, morat ćete se povezati s američkim VPN poslužiteljem da biste ih koristili u inozemstvu.

Kanada

Kanadska zastava

Kanada ima dva emitera French Open-a: RDS za pokrivanje na francuskom jeziku i TSN za engleski. Obje usluge vam to omogućuju gledajte besplatno putem Interneta prijavom s podacima o svojem davatelju kabela (pod pretpostavkom da vaš paket sadrži potrebni kanal).

Možete se prijaviti i za RDS Direct ili TSN Direct ako nemate kabel. Koju god uslugu odaberete, možete očekivati ​​da ćete platiti 4,99 CAD za dnevni prolaz ili 19,99 USD za mjesečnu pretplatu. Nažalost, ni RDS ni TSN ne nude besplatno probno razdoblje.

Budući da su TSN i RDS zaključani u regiji, morat ćete biti u Kanadi ili povezani na kanadski VPN poslužitelj da biste ih gledali na mreži.

Francuska

Flag_of_France-e1527750876576

France.TV će svaku utakmicu French Open-a uživo prikazati besplatno od 11:00 CEST. Ova platforma čak i ne zahtijeva vas da otvorite račun, tako da je idealno za one koji žele predstaviti Roland-Garros za 2019. godinu što je lakše moguće. Komentar je za većinu programa zadan na francuskom, ali ako želite, možete to promijeniti na engleski.

Ova usluga struje dostupna je samo u Francuskoj. Francuski korisnici koji su trenutno u inozemstvu mogu mu i dalje pristupiti povezivanjem s francuskim VPN serverom.

Australija

australija zastava

Fox Sports je službena televizija French Opena u Australiji, ali to je i ona omogućujući SBS-u da besplatno prikazuje ove igre. Web lokacija SBS-a zapravo ne nudi nijedan live streaming sadržaj, ali SBS možete gledati na Freeviewu. Ne treba se registrirati i ništa platiti, tako da je ovo većini ljudi najjednostavniji način za strujanje Roland-Garrosa za 2019. godinu.

Ako biste radije gledali na Fox Sports, možete. Postojeći korisnici Foxtel-a i Optusa mogu se prijaviti u Foxtel Go ili Fetch TV aplikacije i odmah početi strujati. Također možete plaćati 40 AU mjesečno za paket sportskih kanala Foxtel Now-a, ali to nije potrebno s obzirom da se French Open emitira besplatno drugdje.

Freeview, Foxtel Go i Fetch TV mogu se gledati samo iz Australije. Za njihovo korištenje iz drugih zemalja trebat će vam VPN.

bliski istok & Sjeverna Afrika

zastava Alžira

BeIN Sports ima ekskluzivna prava na emitovanju French Opena širom Bliskog Istoka i Sjeverne Afrike. Ova usluga košta 10 USD mjesečno i uključuje jednotjednu besplatnu probnu inačicu. beiN Sports poznat je po tome što nudi komentare na nekoliko različitih jezika, a iako to još nije potvrđeno za French Open, nema razloga da sumnjamo u suprotno.

Ova je usluga dostupna u nekoliko zemalja, ali će Roland-Garros prikazivati ​​samo u zemljama MENA. Ako se nalazite izvan ove regije, trebat će vam VPN za gledanje.

Ostale lokacije

Ne brinite ako gore nismo spomenuli vašu zemlju; Otvoreni teniski turnir Francuske prikazuje se u previše regija da bi se mogao pojedinačno baviti. Službena stranica Roland-Garros nudi iscrpan popis međunarodnih emitera, tako da biste trebali moći pronaći način gledanja bez obzira gdje se nalazite u svijetu.

Kako djeluje French Open?

Francuski Open format identičan je formatu za ostale Grand Slam turnire. Jedine prave razlike su to što se tiebreak-i još uvijek koriste i da se igrači natjecaju isključivo na glinenim terenima, što znači da će lopta odskočiti sve više i ograničiti učinkovitost power-servera. Na snazi ​​su i nova pravila koja igračima daju igrače samo 25 sekundi prije serviranja. French Open je i jedini Grand Slam turnir koji ne koristi tehnologiju pregledavanja Hawk-Eye ili Shot Spot za igrače koji žele izazvati linijske pozive..

Turnir započinje fazama kvalifikacija. Ove godine ispunjavaju pravo 104 muškarca i 108 žena te će igrati niz igara dok samo 16 ne ostane u svakoj skupini. Naravno, neki igrači najvišeg ranga (poput Rafaela Nadala) automatski se prihvaćaju, bez potrebe za kvalifikacijom. Odavde postaje puno jednostavnije: igrači koji imaju najviše bodova nakon svakog kola napreduju, a ostali su eliminirani iz konkurencije. To se nastavlja sve dok ne ostane samo jedan. Tada se ovaj igrač naziva Francuskim otvorenim prvakom i odnese 2.300.000 eura (otprilike 2.580.000 USD) u nagradni fond.

French Open 2019: puni raspored

DateEventTime
20. svibnja Kvalificiranje - džentlmenski pojedinačno 04:00 EST / 9:00 GMT + 1
21. svibnja Kvalifikacije - dame i džentlmeni pojedinačno 04:00 EST / 9:00 GMT + 1
22. svibnja Kvalifikacije - dame i džentlmeni pojedinačno 04:00 EST / 9:00 GMT + 1
23. svibnja Kvalifikacije - dame i džentlmeni pojedinačno 04:00 EST / 9:00 GMT + 1
24. svibnja Kvalifikacije - dame i džentlmeni pojedinačno 04:00 EST / 9:00 GMT + 1
25. svibnja RG Kid's Day - Dan dobrotvornih akcija, Izložbene utakmice 06:00 EST / 11:00 GMT + 1
26. svibnja 1. kolo - dame & Džentlmenski samci 05:00 EST / 10:00 GMT + 1
27. svibnja 1. kolo - dame & Džentlmenski samci 05:00 EST / 10:00 GMT + 1
28. svibnja 1. kolo - dame & Džentlmenski samci 05:00 EST / 10:00 GMT + 1
29. svibnja 2. kolo - dame & Gentlemen's Singles, Gentlemen's & Mješoviti parovi 05:00 EST / 10:00 GMT + 1
30. svibnja 2. kolo - dame & Gentlemen's Singles, Gentlemen's, Landies ' & Mješoviti parovi 05:00 EST / 10:00 GMT + 1
31. svibnja 3. kolo - dame & Gentlemen's Singles, Gentlemen's & Ženski parovi 05:00 EST / 10:00 GMT + 1
1. lipnja 3. kolo - dame & Gospodo pojedinačno, gospodo, dame & Mješoviti parovi 05:00 EST / 10:00 GMT + 1
2. lipnja 4. kolo - dame & Gentlemen's Singles, Gentlemen's & Ženski parovi 05:00 EST / 10:00 GMT + 1
3. lipnja 4. kolo - dame & Gospodo pojedinačno, gospodo, dame & Mješoviti parovi 05:00 EST / 10:00 GMT + 1
4. lipnja 1/4 finala - dame & Džentlmenski samci, juniorke, & Trofej legende 05:00 EST / 10:00 GMT + 1
5. lipnja 1/4 finala - dame & Žensko pojedinačno, mješoviti parovi, juniori, & Trofej legende 05:00 EST / 10:00 GMT + 1
6. lipnja 1/2 finala - mješovito finale parova, džentlmenski parovi, trofej legende, juniori, & Turnir za invalidska kolica 05:00 EST / 10:00 GMT + 1
7. lipnja 1/2 finala - džentlmenski parovi, ženski parovi, juniori, trofej legende, & Turnir za invalidska kolica 05:00 EST / 10:00 GMT + 1
8. lipnja Žensko finale - Gentlmenov parov finale, Ladies 'Legende' Trofej, singl & Dvostruko finale juniora, finale turnira za invalidska kolica 05:00 EST / 10:00 GMT + 1
9. lipnja Žensko finale - dame parovi, finale gospodo, trofejno finale džentlmenskih legendi, 05:00 EST / 10:00 GMT + 1

Na koje igrače trebam paziti?

Rafael Nadal bez razloga se naziva "kraljem zemlje". Prije toga, 11 puta je osvajao French Open, a trenutačni je favorit ove godine. Međutim, uložio je lošu igru ​​na Australian Openu u siječnju, pa će igrači poput Thiema i Đokovića gledati na kapital. Federer bi mogao biti i prava prijetnja: vraća se u glinu nakon što su problemi s koljenom bili prisiljeni na trogodišnji pauzu s tvrdih površina.

Simona Halep konstantno se nalazi među prva tri posljednjih godina, unatoč čestim gubicima svjetske prvakinje, Naomi Osaka. Osaka se povijesno borila oko gline, pa će Halep ovaj put možda imati priliku. Zatim tu je Serena Williams: otkrivena novim dress codeom turnira, nada se svojoj prvoj pobjedi na French Open-u od 2015. Jedno je sigurno: tko pobijedi, obećava da će turnir u kojem se teško bori i koji uskoro neće biti zaboravljen.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 1 =

Adblock
detector