Kako zaobići NHL-ove nestanke na ESPN + i NHL.tv

Želite li gledati NHL igre bez ograničenja koja se temelje na lokaciji? Danas ćemo objasniti što je NHL zamračenje, zašto se koriste i kako pomoću virtualne privatne mreže (VPN) možete zaobići crne spojeve na ESPN + i NHL.tv. To će vam omogućiti da uživo prenosite domaće ili u inozemstvu neke od NHL hokejskih utakmica u regiji.

Kako zaobići NHL.tv i ESPN-ove nestanke za gledanje hokeja u inozemstvu

NHL-ova sezona 2018/19 počela je 3. listopada i trajat će do 6. travnja 2019. Iako se svaki dan odvija nekoliko igara, pretplatnici u SAD-u i Kanadi mogu otkriti da mogu gledati samo igre izvan svoje države ili one u kojima igra njihov lokalni tim. Ova vrsta regionalnog zaključavanja naziva se zamračenjem, ali ne brinite: u nastavku ćemo objasniti kako gledati bilo koje NHL učvršćenje koje želite, na bilo kojem uređaju koji želite, gdje god bili..

Kako zaobići NHL-ove nestanke: brzi vodič

Najjednostavniji način da se pobijede NHL.tv i ESPN + nestanci je korištenje virtualne privatne mreže (VPN). Evo kratkog vodiča za deblokiranje NHL igara putem VPN-a:

  1. Započnite s prijavom na odgovarajući VPN. Preporučujemo ExpressVPN.
  2. Instalirajte VPN softver, pripazite da nabavite odgovarajuću aplikaciju za vaš operativni sustav i prijavite se.
  3. Povežite se s jednim od svojih VPN poslužitelja na željenoj lokaciji. Na primjer, ako su zvijezde Dallasa igrale javorovo listove u Torontu, možete upotrijebiti američki ili kanadski poslužitelj koji se temelji bilo gdje osim Toronta ili Teksasa (zbog ispadanja specifičnih za tim).
  4. Prijavite se na svoj ESPN + ili NHL.tv račun. Trebali biste utvrditi da sada možete pristupiti igrama koje su prethodno bile podložne zamračenju.

Najbolji VPN za NHL: ExpressVPN

ExpressVPN najbolji za streaming sportove

Nije svaki VPN davatelj sposoban deblokirati ESPN + i NHL.tv. Preporučujemo upotrebu ExpressVPN-a; nudi brze veze, servere u 20 različitih američkih gradova (i preko 2000 servera širom svijeta) i mogućnost deblokiranja glavnih streaming platformi poput Netflixa, NBC Sports i fuboTV.

Početak je jednostavan: samo odaberite željenu duljinu pretplate (jedan, šest ili dvanaest mjeseci) i platite. Ovo započinje 30-dnevno besplatno probno razdoblje tijekom kojeg možete gledati onoliko NHL igara koliko želite. Nezadovoljan? Samo otkažite tijekom tog razdoblja radi punog povrata sredstava. Suđenje ExpressVPN-a čini ga idealnim za korisnike koji traže besplatno, kratkotrajno VPN pokrivanje, na primjer, ako idete na godišnji odmor ili želite gledati jedan određeni događaj iz inozemstva.

TRI MJESECA BESPLATNO: Uštedite 49% pretplate i dobijte tri mjeseca besplatno besplatnim odabirom godišnje ponude ExpressVPN-a.

Pročitajte našu cjelovitu ExpressVPN recenziju. 

Što je regionalni zastoj i zašto se koriste?

Regionalne nestanke strog su oblik geoblokiranja. Jednostavno, osim što sprečava korisnike iz inozemstva da gledaju bilo što, NHL-ovi nestanci također sprječavaju gledanje nekih igara putem interneta u određenim državama. Ali zašto je to? Uostalom, pretplatnici ESPN + i NHL.tv već nisu plaćali gledanje?

Problem je u tome što NHL često prodaje lokalna prava svojih igara na lokalne mreže. Postoje i drugi čimbenici, primjerice igra li tim kod kuće ili u gostima. Na primjer, ako živite u Torontu, moći ćete gledati kako Maple Leafs igraju u regionalnoj televizijskoj mreži. Za Maple Leafs to je Sportsnet Ontario, ali svaki tim ima različitog lokalnog medija.

Pa kako NHL.tv ili ESPN mogu reći gdje se nalazite? Postoje tri glavna načina: prvo, od vas će se tražiti da unesete svoj poštanski broj prilikom registracije. Ovo je najosnovniji oblik praćenja geo-lokacije i može ga se lako zaobići, zbog čega većina usluga kombinira ovaj pristup s geo-lokacijom temeljenom na IP-u: koristeći vašu IP adresu da biste otprilike vidjeli gdje se nalazite.

I na kraju, postoji praćenje na temelju lokacije. Ovo je preferirana metoda za mobilne uređaje jer je malo teže prevariti svoju GPS lokaciju nego promijeniti IP adresu. Možete, naravno, isključiti GPS, ali neke usluge jednostavno neće dopustiti gledanje ičega bez njega.

Kako zaobići regionalne nestanke NHL-a

Kako gledati NHL.tv i ESPN + igre sa zamračenjem

Zaobilazite regionalne nestanke na stolnim i mobilnim uređajima. Pogledajte dolje kako biste saznali kako možete gledati svaki NHL raspored sa bilo kojeg mjesta na svijetu.

Zaobilaženje NHL-ovih nesvjestica na PC-u ili Mac-u

Na PC ili Mac računalima možete deblokirati crnačke NHL podudaranja na isti način na koji biste deblokirali bilo koju drugu geo-blokiranu uslugu. Jednostavno se povežite s jednim od svojih VPN poslužitelja na mjestu na kojem utakmicu koju želite gledati ne podliježe zamračivanju, a zatim posjetite NHL.tv ili ESPN + web mjesto i prijavite se. NHL ima čak i zgodan alat koji možete koristiti da biste saznali koji timovi imaju crne boje u vašoj regiji.

Trebali biste ustanoviti da vam se sadržaj učitava gotovo trenutno, ali ako ne, nemojte paničariti. Često kad web stranica utvrdi da niste u ispravnoj regiji, pohranit će te podatke u vaš preglednik i automatski spriječiti pristup, čak i ako se stvarno nalazite na odgovarajućem mjestu. Da biste to zaobišli, pokušajte očistiti predmemoriju preglednika i izbrisati kolačiće. Možete i snažno osvježiti tako da držite tipku CTRL (Shift na Mac-u) i kliknete gumb za osvježavanje.

Zaobilaženje NHL-ovih nesvjestica na Androidu ili iOS-u

Zaobilaženje zastoja na mobilnim uređajima malo je zamršenije zbog usluga zemljopisnog položaja vašeg uređaja. Preporučujemo da pokušate zaobići ograničenja ESPN i NHL.tv pomoću web preglednika i VPN telefona, i uopšte izbjegavanje aplikacija. Za gledanje putem bilo koje aplikacije usluge morat ćete uključiti lokacijske usluge. To predstavlja stvarni problem jer ne postoji jednostavan način da se spopadne GPS lokacija vašeg telefona.

Iako postoji nekoliko aplikacija koje vam omogućuju to, morate imati na umu da one zahtijevaju korijenski ili nekorijenjeni uređaj. Nadalje, ne postoji jamstvo da su te aplikacije sigurne za upotrebu; obično, ako besplatna aplikacija tvrdi da vam omogućuje "hakiranje" usluga, to će jednostavno zaraziti vaš sustav zlonamjernim softverom. Ako je podmetanje vašeg GPS-a nešto što vas zanima, preporučujemo vam da temeljito istražite bilo koju aplikaciju koju instalirate i osvijestite rizike prije nego što započnete.  

Mogu li pobijediti NHL zamračenja besplatnim VPN-om?

Korištenje besplatnog VPN-a može se činiti jednostavnim načinom za sigurnost na Internetu i strujanje NHL-a u inozemstvu, ali ove usluge imaju nekoliko glavnih nedostataka. Za početak, obično imaju više korisnika nego što njihove mreže mogu podržavati. To uzrokuje dugo vrijeme učitavanja, užurban videozapis i povremenu prekid veze - tri stvari koje ne želite kada gledate sport uživo. Nadalje, i NHL.tv i ESPN + imaju ugrađene jake mjere geo-ograničenja, tako da nema garancije da će besplatni VPN čak i funkcionirati.

Kako besplatni VPN-ovi plaćaju za svoje mreže bez naplate korisnika izravno? Možete pretpostaviti da je to samo umetanjem oglasa na web lokacije koje posjetite, ali neke idu čak i dalje. Spremanjem kolačića za praćenje na vaš uređaj mogu nadzirati koja vam se web mjesta sviđaju i koliko često ih posjetite. Te su informacije vrijedne i jednom kada ih bude dovoljno, besplatni VPN-ovi mogu ih prodati trećim stranama bez vašeg znanja. VPN-ovi dizajnirani su tako da ljudima onemogućavaju da vide vaše mrežne aktivnosti, ali besplatni VPN-i to ne moraju nužno: oni samo odlučuju za vas ko će vidjeti vaše osobne podatke.

Rizično je čak i korištenje besplatnog VPN-a. Prema istraživanju od gotovo 300 besplatnih VPN aplikacija za Android, preko 38% je uključivalo zlonamjerni softver, 18% ih nije koristilo šifriranje, a šokantno je, preko 80% bilo je ranjivo na proticanje IPv6. Mogli biste pomisliti da bi korištenje poznate usluge smanjilo rizik, ali čak i Hola, glavni davatelj besplatnih VPN-a, ima povijest sumnjivih poslovnih poslova; u 2015. godini uhvaćena je u prodaji nepropusnog korisničkog pojasa kako bi pomogla pokretanje botneta. Da biste zaštitili sebe i svoje osobne podatke, preporučujemo upotrebu uglednog VPN-a s jasnom i dokazivom predanošću zaštite privatnosti svojih kupaca..

NHL 2018/19 raspored

U redovnoj NHL sezoni 2018/19 odigrane su 82 utakmice. Međutim, kako mnogi od ovih utakmica počinju istovremeno, isplati se unaprijed znati koje želite gledati. Iako se ovdje može na popisu previše rasporeda, možete planirati unaprijed konzultirajući cijeli NHL raspored 2018/19.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 + = 26

Adblock
detector