Pobijedite NFL igru ​​sa ovim rješavanjem

Beat NFL Game Pass nestanci

Trebat će vam aktivna pretplata na NFL Game Pass i VPN da biste učinkovito zaobišli nestanke i ostale regionalne blokove. Također ćemo pogledati nekoliko načina za gledanje nekih igara besplatno.

Kako zaobići nestanke igre NFL Game Pass: Brzi vodič

Ispod je kratki vodič kako zaobići nestanke igre NFL Game Pass u SAD-u, Velikoj Britaniji i Irskoj.

Ako imate već kupili pretplatu na NFL Game Pass, evo kako možete zaobići nestanke prolaza putem NFL Game Pass (primjenjivo samo na UK i Ireland pretplatnike):

 1. Prijavite se i preuzmite VPN koji ima lokacije poslužitelja izvan SAD-a, Velike Britanije i Irske i nudi mnogo propusne širine. ExpressVPN je odlična opcija na temelju ispitivanja koje smo proveli.
 2. Instalirajte VPN aplikaciju na svoj odabrani uređaj.
 3. Povežite se na VPN poslužitelj izvan SAD-a, Velike Britanije ili Irske. Na primjer, možete se povezati s VPN serverom u Meksiku.
 4. Idite na web mjesto Game Pass, prijavite se i nastavite uživati ​​u neograničenom pristupu.

Američki NFL Game Pass ne dolazi s pristupom igrama uživo. Ako vam je dosadilo i želite još opcija ili jednostavno želite kupite novu pretplatu, a zatim napravite sljedeće:

 1. Prijavite se na VPN uslugu koja nudi poslužitelje u zemljama izvan SAD-a, Velike Britanije i Irske. ExpressVPN je opcija koju smo koristili u svojim testovima i otkrili smo da dobro funkcionira s NFL Game Passom.
 2. Spajanje na VPN poslužitelj izvan Velike Britanije, SAD-a ili Irske (npr. Meksiko).
 3. Idite na https://gamepass.nfl.com/ i izraditi novi račun.
 4. Odaberite i kupite pakiranje za strujanje dostupno u zemlji na koju ste se VPN poslužitelj odlučili spojiti i odatle možete početi gledati igre uživo.

3 MJESECA BESPLATNO: Osigurajte dodatna tri mjeseca ovdje kad se prijavite za godišnji plan ExpressVPN-a. Dogovor uključuje 30-dnevno jamstvo povrata novca, pa ćete dobiti puni povrat ako niste zadovoljni.

NFL Game Pass Main

Zaobiđite nestanke igre NFL s VPN-om

NFL Game Pass je internetska usluga za streaming koja omogućuje pretplatnicima da usmjere čitav niz NFL sezonskih igara bilo uživo (ovisno o vašoj lokaciji) ili na zahtjev. Bilo da se radi o regularnim sezonskim igrama, Pro Bowl ili 53. Super Bowl koji će se održati u nedjelju, 3. veljače 2019. godine, sve možete gledati koristeći pretplatu na NFL Game Pass.

Zbog ograničenja emitiranja, ako se nalazite u SAD ili neko od njegovih teritorija, nećete moći gledati redovne i postsezonske igre uživo uz NFL Game Pass. Morat ćete se osloniti na reprize. Neka ograničenja vrijede i za Veliku Britaniju i Irsku. Raspored iskustava može se vidjeti na početnoj stranici NFL Game Pass-a.

Međutim, ako kupite Game Pass pretplatu s bilo kojeg drugog mjesta širom svijeta, tada ćete imati neograničen pristup NFL igrama, uključujući i prijenos uživo svake igre.

Dokazan način pristupa geografski blokiranom sadržaju na uslugama pretplate je korištenje VPN-a. VPN-ovi preusmjeravaju internetsku vezu preko sigurnog poslužitelja na mjestu po vašem izboru. To ukida geografska ograničenja i nudi prednosti u pogledu sigurnosti.

Imajte na umu da američka pretplata uopće ne nudi igre uživo. To su najvjerojatnije igre za koje ćete poželjeti zaobići zamračenje. Ako imate pretplatu u SAD-u i želite imati pristup igrama uživo, možda biste trebali razmotriti kupovinu nove pretplate iz zemlje izvan SAD-a, Velike Britanije ili Irske..

Ako već imate pretplatu o VPN-u iz Velike Britanije ili Irske, možete se povezati na VPN poslužitelj izvan ovih teritorija za gledanje igara s ograničenjem.

Je li moguće pobijediti prekide igre NFL Game Pass besplatnim VPN-om?

Besplatni VPN-ovi izgledaju kao dobar posao na površini. Međutim, korištenje besplatnog VPN-a uz uslugu NFL Game Pass ne preporučuje se iz nekoliko razloga. Najočitiji i neposredni razlog je taj što besplatni VPN-ovi imaju ograničen razvoj tehnologije i većina neće deblokirati streaming servise poput NFL Game Pass-a. Međutim, postoje i drugi razlozi zbog kojih biste trebali biti oprezni pri korištenju besplatnog VPN-a.

Neke usluge vode zapisnike i čak stavljaju oglase u vaš preglednik kako bi zaradile novac. Uz to, korisnici obično ne daju puno mogućnosti poslužitelja.

Nadalje, besplatni VPN-ovi obično imaju vrlo male ograničenja podataka. Ovo nije idealno za streaming videozapisa jer ćete na ovo vrlo brzo pogoditi kapu, pogotovo ako pokušate strujati u HD-u. Uz to, mnogi će se korisnici vjerojatno natjecati s ograničenim brojem dostupnih poslužitelja što može također naštetiti brzini strujanja.

Dokazano je i da neki besplatni VPN softverski alati sadrže zlonamjerni softver koji inficira korisničke uređaje i krade podatke.

Zbog svih ovih razloga, vrijedno bi bilo potražiti umjesto toga plaćene opcije.

Lokacije za prolaz NFL igre

Postoje ograničenja za NFL Game Pass ako se nalazite u SAD-u, američkom teritoriju, Velikoj Britaniji ili Irskoj. To znači da postoje neke igre kojima nećete moći pristupiti putem Game Pass-a zbog emitiranja ugovora koji ograničavaju ono što možete vidjeti ako živite u nekom od ovih područja.

Ako se povežete s VPN poslužiteljem u bilo kojoj drugoj zemlji u kojoj je dostupan pristup NFL igre, dobit ćete drugačiji paket opcija, uključujući opciju za prijenos uživo igara umjesto da ih gledate na zahtjev kako se ponavljaju. Ako ste, primjerice, povezani s VPN poslužiteljem u Pakistanu, bit ćete usmjereni na odgovarajuću verziju stranice NFL Game Pass i moći ćete vidjeti ponude NFL Game Pass-a dostupne u toj zemlji..

Donja tablica prikazuje koje su vaše mogućnosti za korištenje VPN-a s NFL Game Pass-om. Moći ćete se prijaviti u različite biblioteke Game Pass s jednim računom, no možda ćete trebati kupiti dodatni strujni pristup putem usluge, pogotovo ako pokušavate zaobići crne signale u SAD-u..

Mjesto Ograničenja (Y / N)
SAD + teritoriji Y
Velika Britanija, Irska Y
Kanada N
Australija, Singapur, Južna Afrika N
Francuska, Rumunjska, Švicarska, Norveška N
Hong Kong, Japan N
Indija, Indonezija, Malezija, Pakistan N
Meksiko N

Kako gledati NFL igre besplatno

Iako nećete moći gledati sve NFL igre besplatno, postoji nekoliko mogućnosti besplatnog snimanja nekih igara. Ove su opcije potpuno besplatne i ne zahtijevaju prijavu za suđenje plaćene usluge. Trebat će vam pristup VPN poslužitelju koji vam omogućuje povezivanje s američkim VPN poslužiteljem.

NFL Mobile App od strane tvrtke Verizon

Ova opcija je dostupno samo na mobilnim uređajima. Verizon ima ugovor s NFL-om koji svakom omogućuje gledanje tržišnih NFL utakmica, NFL play-offa i Super Bowla besplatno korištenje NFL Mobile App od strane tvrtke Verizon. Korisnici će to morati biti u SAD-u ili povežite se na američki VPN poslužitelj da biste uživali u tome, međutim.

Trzaj

Možeš pogledajte neke utakmice NFL-a u četvrtak navečer besplatno putem Twitcha, čak i bez pretplate na Amazon Prime (Twitch je u vlasništvu Amazona). Prvi, spojite se na američki VPN poslužitelj pomoću VPN softvera, a zatim krenite na Stranica Twitch Prime Video.

Yahoo! Sportski

Neke NFL igre dostupne su za gledanje na mobilnim uređajima pomoću sljedećih metoda:

 • Aplikacija Yahoo Sports (Android i iOS)
 • Mobilna web lokacija Yahoo Sports (Safari samo za iOS)
 • Tumblr App
 • AOL aplikacija
 • AOL.com mobilna web stranica za iOS (samo Safari)

Moći ćete gledati nacionalne predsezonske utakmice, lokalne igre uživo, početne utakmice regularnih sezona, doigravanje i Superbowl 53. Bilo je dostupno nekoliko igara za sezonu 2018/2019, ali sve su već odigrane.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 9 = 1

Adblock
detector