7 cele mai bune VPN-uri pentru NFL Game Pass, pentru a putea urmări de oriunde

Cele mai bune VPN-uri pentru NFL Game Pass

Sezonul NFL 2019/20 este aici, dar, din păcate, NFL Game Pass (cel mai simplu mod de a urmări jocurile NFL online) nu va afișa meciuri din sezonul regulat în SUA. Cu toate acestea, dacă vă conectați la un VPN, puteți păcăli jocul NFL pentru a considera că sunteți într-o altă țară, permițându-vă să trăiți în direct jocuri NFL de oriunde.

Cu toate acestea, VPN-urile nu sunt doar pentru streaming; de asemenea, criptează toate datele dvs., îmbunătățind confidențialitatea și asigurând că traficul dvs. nu poate fi citit de furnizorul de servicii de internet, de administratorii de rețele sau de hackeri.

Cum deblochează NFL Game Pass cu un VPN

Deblocarea unui serviciu geo-blocat este ușor și funcționează în același mod pentru aproape fiecare platformă.

Iată cum să difuzați jocurile NFL cu un VPN:

 1. Alegeți un VPN adecvat din lista de mai jos (vă recomandăm ExpressVPN).
 2. Descărcați și instalați versiunea corectă a software-ului pentru sistemul dvs. de operare.
 3. Conectați-vă la un server în locația corespunzătoare. Rețineți că nu puteți viziona jocurile din sezonul regulat pe versiunea americană a NFL Game Pass, așa că vă veți bucura mai bine de a utiliza un server în altă parte. Acest serviciu tinde să fie mai puțin costisitor în țările din Asia-Pacific, prețurile scăzând până la 124,99 USD USD pe sezon în locuri precum Bangladesh, Laos și India..
 4. Încercați să încărcați conținut de pe platforma aleasă. Ar trebui să descoperiți că se încarcă rapid, fără a afișa mesaje de eroare.

CUM SĂ UTILIZAȚI GRATUIT UN VPN PREMIUM: Majoritatea VPN-urilor oferă doar cele mai mici prețuri pentru persoanele care se angajează în câțiva ani de acoperire. Cu toate acestea, dacă sunteți în vacanță sau aveți nevoie doar de un VPN pentru o perioadă scurtă de timp, puteți utiliza garanția de returnare a banilor ExpressVPN pentru 30 de zile. Va trebui să plătiți în avans, dar puteți anula în orice moment în termen de 30 de zile pentru a primi o rambursare completă.

Vom intra mai detaliat despre cele mai bune VPN-uri pentru NFL Game Pass, mai jos. Cu toate acestea, dacă nu aveți timp pentru întregul articol, iată care sunt alegerile noastre de top:

 1. ExpressVPN Alegerea noastră de top. Servere super rapide concepute pentru streaming de înaltă calitate. Deblochează NFL Game Pass și cele mai multe alte site-uri de streaming populare din SUA cu ușurință. Aplicațiile sunt ușor de configurat și utilizat. Mare confidențialitate și securitate. 30 de zile de returnare a banilor incluse.
 2. CyberGhost Cea mai bună alegere bugetară, care este capabilă de viteze de streaming HD. O gamă bună de servere în SUA.
 3. NordVPN O variantă completă cu numeroase servere situate în SUA pentru a asigura streaming de NFL de bună calitate. Caracteristici excelente de confidențialitate.
 4. IPVanish O multime de servere americane. Conexiuni rapide și sigure. Bine cu Kodi și Amazon Fire TV
 5. PrivateVPN Deblochează NFL Game Pass și multe alte emisiuni populare de streaming.
 6. Surfshark Rapid și conștient de securitate, Surfshark este ideal pentru transmiterea jocurilor NFL din străinătate.
 7. Scutul Hotspot O VPN rapidă și ușor de utilizat, care deblochează cu ușurință NFL Game Pass în străinătate.

Este esențial să alegeți serviciul VPN potrivit, deoarece toată lumea este diferită. Unele au un impact mai mare asupra vitezei rețelei dvs., altele oferă o rețea de servere mai largă, iar altele se concentrează în principal pe opțiunile avansate de securitate. Pentru a găsi cele mai bune VPN-uri pentru streaming cu NFL Game Pass, am căutat servicii care oferă următoarele:

 1. Numeroase servere americane
 2. Conexiuni consistente, de mare viteză
 3. Criptare puternică și o serie de caracteristici de securitate de înaltă calitate
 4. Aplicații desktop și mobile
 5. O politică de confidențialitate care pune primul utilizator

Cele mai bune VPN-uri pentru streaming NFL Game Pass

Iată lista noastră de VPN-uri recomandate pentru jocurile NFL:

1. ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020 Deblochează NFL Game PassTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

ExpressVPN este o alegere excelentă pentru persoanele cărora le place să transmită fluxul datorită conexiunilor sale de mare viteză, rețelei de server expansive și capacității superioare de deblocare. De fapt, ExpressVPN este unul dintre puținele VPN-uri rămase care pot debloca în mod fiabil platformele de streaming încăpățânate precum Netflix sau BBC iPlayer, așa că rețeaua NFL nu ar trebui să pună problema.

ExpressVPN are o serie de caracteristici de securitate robuste, inclusiv criptarea de 256 biți, protecția împotriva scurgerii DNS, secretul perfect înainte și un comutator de oprire care oprește transferul de date ori de câte ori pierdeți conexiunea la VPN. Deoarece ExpressVPN nu înregistrează nicio informație de identificare personală, activitățile dvs. nu vă pot fi identificate. Acest VPN oferă, de asemenea, suport 24/7 prin chat live, în caz de probleme.

ExpressVPN oferă software ușor de utilizat pentru PC-urile Windows, MacOS și Linux, precum și aplicații pentru Android și iOS. Puteți chiar să-l instalați manual pe routerele de rețea acceptate.

Pro:

 • Serverele care operează în 18 orașe din SUA pot debloca conținutul restricționat din aproape oriunde
 • Serverele Superfast sunt excelente pentru streamingul de conținut HD
 • Criptarea de cea mai bună clasă asigură o securitate și confidențialitate solide
 • Aplicații pentru Windows, MacOS, Android, iOS și Linux
 • Confidențialitate completă - nu sunt păstrate jurnalele de date personale
 • Asistență fantastică 24/7 pentru clienți

Contra:

 • Puțin mai scump decât alți furnizori

Scorul nostru:

4.5 din 5

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU NUMELE PASS: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Optimizat pentru conexiuni de mare viteză. Excelează la deblocarea NFL Game Pass și a celor mai multe alte servicii de streaming populare. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Există o garanție de restituire a banilor fără 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Ofertă specială cupon ExpressVPN - primești cu 3 luni în plus DEAL DEFERITOARE aplicată automat

2. CyberGhost

CyberghostUnblocks NFL Game PassTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Cyberghost.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

CyberGhost este un serviciu rapid, ușor de utilizat, cu peste 800 de servere de mare viteză, răspândite în SUA. Este de asemenea excelent pentru deblocarea platformelor geo-restricționate în străinătate, ceea ce înseamnă că veți putea urmări NFL în direct de oriunde, fără a se proteja.

Lucrul bun despre acest serviciu este că, în ciuda esteticului său simplu, este foarte sigur. Utilizatorii pot profita de criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere, redirecționarea HTTPS, blocarea anunțurilor și funcțiile anti-malware pentru a rămâne protejat online în orice moment. CyberGhost nu înregistrează nicio informație de sesiune sau activitate și protejează împotriva DNS, IPv6 și scurgeri de transmitere a porturilor, astfel încât să vă asigurați că activitățile dvs. vor rămâne private.

CyberGhost vine cu aplicații pentru dispozitive Android, Windows, iOS, Linux și MacOS. Poate fi instalat manual pe routere acceptate.

Pro:

 • Peste 200 de servere din SUA se apropie de cele mai multe restricții geografice.
 • Unele dintre cele mai rapide servere pe care le-am testat
 • Ucideți să porniți toate aplicațiile și să nu păstrați jurnalele
 • Aplicațiile sunt ușor de instalat și de utilizat - o opțiune bună pentru începători

Contra:

 • Nu vom lucra în China, Emiratele Arabe Unite sau Arabia Saudită

Scorul nostru:

4 din 5

Cel mai bun VPN BUDGET: CyberGhost este alegerea excelentă a începătorilor. O alegere bugetară. Bun pe intimitate. Poate transmite conținutul NFL Game Pass în calitate video HD în mod fiabil. Accesați și ratați conexiunile cu alte servicii de streaming populare. Garanție de returnare de 45 de zile.

Citiți recenzia noastră completă CyberGhost.

Cupon CyberGhost SPECIAL ANUL NOU: SALVAȚI 80% la planurile pe 3 ani + 2 luni GRATUIT OFERĂ Reducere aplicată automat

3. NordVPN

NordVPNUnblocks NFL Game PassTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.NordVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

În ceea ce privește dimensiunea rețelei, puține servicii pot concura NordVPN. Are aproape 1.900 de servere doar în SUA, iar unele sunt chiar optimizate pentru streaming video HD. Ca atare, este o modalitate excelentă de a transmite cu siguranță jocul NFL Pass. Cel mai bine, NordVPN, pe lângă rețeaua NFL, este în măsură să deblocheze multe servicii similare, inclusiv ESPN, FOX Sports și CBS All Access.

Acest furnizor oferă utilizatorilor cu experiență mai multe modalități de a crea setări de securitate foarte personalizate. Utilizează în mod implicit criptarea AES de 256 biți cu protecție DNS și IPv6 împotriva scurgerilor, dar puteți alege, de asemenea, să activați un comutator de omorâre specific programului, să utilizați două VPN-uri simultan, să vă conectați la Tor peste VPN sau să blocați automat anunțurile și programele malware. Nu înregistrează nicio informație de identificare personală și acceptă plăți bitcoin, ceea ce înseamnă că puteți rămâne cât mai anonim.

Acest VPN are aplicații Android, iOS, MacOS și Windows. Funcționează cu dispozitive bazate pe Linux și cu anumite routere de internet, deși este necesară configurarea manuală.

Pro:

 • Viteze suficient de rapide pentru a transmite conținut HD fără buffer
 • Peste 1.600 de servere din SUA
 • Standarde de criptare de nivel superior cu protecție împotriva scurgerilor DNS
 • Are aplicații Android, iOS, MacOS și Windows
 • Capacitatea de a conecta simultan 6 dispozitive simultan

Contra:

 • Conexiunile prin aplicația desktop pot fi lente

Scorul nostru:

4.5 din 5

STRONG ALL-ROUNDER: NordVPN are o valoare excelentă. Un bun echipaj care deblochează în mod fiabil conținutul NFL Game Pass. Caracteristici puternice de securitate și găzduiește până la 6 dispozitive. Include garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă NordVPN.

Cupon NordVPNSpărați 70% la planul de 3 aniGAL DEALDiscont aplicat automat

4. IPVanish

IPVanishUnblocks NFL Game PassTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.IPVanish.com

Banii inapoi garantat: 7 ZILE

IPVanish are în prezent peste 400 de servere americane din care să aleagă, iar serviciul are un impact minim asupra vitezei rețelelor dvs., ceea ce îl face o alegere puternică pentru streaming de conținut HD în direct, cum ar fi acoperirea meciurilor NFL. Unul dintre aspectele care diferențiază acest VPN este acela că puteți conecta până la zece dispozitive pe cont, în timp ce majoritatea rivalilor săi permit cinci sau șase. Aceasta înseamnă că puteți proteja fiecare dispozitiv din gospodărie cu un singur abonament.

Poate avea o aplicație ușoară și un design simplist, dar IPVanish poansonează peste greutatea sa atunci când vine vorba de securitate. Are criptare de 256 biți, comutator de ucidere și protecție împotriva scurgerii DNS activată în mod implicit. Există câteva opțiuni mai avansate, cum ar fi blocarea traficului LAN, ofuscarea datelor și comutarea regulată a adreselor IP pentru a profita. În plus, IPVanish nu conține nicio informație de identificare personală.

Acesta este unul dintre puținele servicii cu o aplicație în magazinul Amazon Fire TV. Cu software pentru Windows, MacOS, Android și iOS, vă puteți proteja pe toate dispozitivele. IPVanish poate fi configurat manual pentru a funcționa pe sistemele Linux și pentru a selecta routere wireless.

Pro:

 • Peste 350 de servere americane din care să alegeți
 • Fluxuri de înaltă calitate în timpul testării
 • Traficul rămâne criptat și privat în orice moment

Contra:

 • Uită-te în altă parte dacă trebuie să folosești aplicații în China
 • Luptă cu deblocarea unor site-uri de streaming populare

Scorul nostru:

4 din 5

Până la 10 DISPOZITIVE: IPVanish este excelent pentru familii și conexiuni multiple. Ușor de utilizat cu utilizatorii NFL Game Pass și preferați de utilizatorii care au nevoie de standarde înalte de confidențialitate. Nu poate debloca la fel de multe alte servicii de streaming ca unii dintre rivalii săi. 7 zile de returnare a banilor.

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

IPVanish CouponSAVE 60% pe planul anual GET DEALDescount aplicat automat

5. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks NFL Game PassTested Jan 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.PrivateVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

PrivateVPN poate avea doar zece servere în SUA, dar oferă viteze mai rapide decât multe servicii similare. Este suficient de rapid pentru a transmite video în direct, fără o memorie tamponabilă sau de întârziere și poate debloca servicii populare precum Netflix, BBC iPlayer și Hulu. Mai mult, cu șase conexiuni simultane permise și o asistență puternică multi-platformă, puteți transmite meciuri NFL la orice dispozitiv doriți.

Acest VPN vine cu criptare de 256 biți, un comutator de oprire și protecție împotriva scurgerilor DNS și IPv6 activate în mod implicit. Are o politică strictă de neregistrare, ceea ce înseamnă că activitățile dvs. rămân private în orice moment. PrivateVPN excelează prin serviciul de asistență pentru clienți, cu chat live 24/7 disponibil. Un agent de asistență poate chiar instala software-ul de la distanță pentru dvs. dacă aveți probleme.

Acest serviciu are aplicații pentru dispozitive Windows, Android, MacOS și iOS. Funcționează cu Linux și unele routere, dar acest lucru necesită configurare manuală.

Pro:

 • Funcționează servere în 9 orașe din SUA și este excelent la deblocarea site-urilor de streaming din SUA
 • Deblochează jocul NFL Pass la viteze de streaming decente
 • Caracteristici puternice de securitate și protecție a vieții private

Contra:

 • Un număr mic de servere din care să alegeți
 • Are nevoie de modificări manuale pentru a funcționa în China
 • Poate avea nevoie de asistență de asistență în localizarea celui mai bun server pentru a alege

Scorul nostru:

4.5 din 5

MARE VITEZĂ: PrivateVPN este constant de încredere. Bun pentru utilizare generală și streaming HD. S-ar putea face cu mai multe servere și nu are suport 24/7. Garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă PrivateVPN.

Ofertă specială cupon privatVPN - economisiți 83% din planul de 2 aniGAZA DE DEZTAContabil aplicat automat

6. Surfshark

VPN SurfSharkunblocks nfl game passTestat ian 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.Surfshark.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Surfshark este un VPN actual și cu aproximativ 800 de servere în 50 de țări. Oferă viteze mari, lățime de bandă nelimitată și posibilitatea de a debloca mai multe platforme majore (inclusiv NFL Game Pass) de oriunde. Unul dintre cele mai bune lucruri despre acest serviciu este însă că nu are limită de conectare și, ca atare, vă permite să conectați atâtea dispozitive cât doriți.

Acest VPN îți ia securitatea în serios. Utilizează criptarea de 256 biți, un comutator de ucidere și protecția împotriva scurgerilor IPv6, DNS și WebRTC pentru a vă menține traficul în siguranță în orice moment. În plus, Surfshark nu înregistrează nicio informație de identificare personală. Asistența 24/7 este disponibilă prin chat-ul live.

Aplicațiile Surfshark sunt disponibile pentru Windows, MacOS, Android și iOS. De asemenea, funcționează cu sisteme Linux și routere de casă, dar trebuie configurat manual.

Pro:

 • Viteze decente, fiabile
 • Nicio limită la numărul de dispozitive conectate
 • Excelent la deblocarea site-urilor de streaming populare precum Netflix, Hulu și BBC iPlayer

Contra:

 • Rețea de server relativ mică
 • Ocazional server lent

Scorul nostru:

4 din 5

FĂRĂ LIMITĂ DE CONNECȚIE: Surfshark oferă acces la 20 de servere americane rapide. Acest VPN are viteze mari și nu are limită de conectare, astfel încât să vă puteți conecta oricâte dispozitive doriți. Este inclusă o garanție de returnare de 30 de zile.

Citiți recenzia noastră completă de Surfshark.

Cupa Surfshark Ofertă specială - economisiți 83% + 3 luni OFERTA FREEGETDiscount aplicat automat

7. Scutul Hotspot

Scutul Hotspot

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Site-ul: www.Hotspotshield.com

Banii inapoi garantat: 45 DE ZILE

Scutul Hotspot are peste 3.000 de servere distribuite în 70 de țări. Oferă viteze în mod constant ridicate, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la întârziere sau tamponare. În plus, vă puteți conecta până la cinci dintre dispozitivele dvs. simultan. Aceasta înseamnă că veți putea debloca servicii majore blocate în regiune, cum ar fi NFL Game Pass, Netflix și Hulu oriunde v-ați deplasa.

Acest serviciu menține securitatea traficului dvs. folosind protecția împotriva scurgerilor IPv6 și DNS, criptarea de 256 biți și un comutator de oprire care oprește toate transferurile de date ori de câte ori pierdeți conexiunea în mod neașteptat. Există chiar și o opțiune de a vă conecta la VPN automat de fiecare dată când utilizați o rețea wifi nesigurată. Hotspot Shield nu păstrează nicio informație identificabilă după ce v-ați deconectat. Asistența clienților este disponibilă 24/7 prin chat-ul live.

Aplicațiile Hotspot Shield sunt disponibile pentru Windows, MacOS, iOS și Android.

Pro:

 • Gama decentă de caracteristici de securitate
 • Capacități excelente de deblocare
 • Mii de servere rapide

Contra:

 • Nu are cea mai bună înregistrare cu privire la confidențialitate
 • Nu funcționează cu sistemele Linux.

PERFECT PENTRU STREAMING: Hotspot Shield are viteze mari și capacitatea de a debloca platformele de streaming majore de oriunde. Cel mai bun lucru este furnizat cu o gamă largă de opțiuni de securitate și o garanție de returnare a sumelor de 45 de zile.

Cupon de scut Hotspot Ofertă specială - economisiți 75% din planul de 3 aniGAZA DEZTAContabil aplicat automat

Pot viziona NFL Game Pass cu un VPN gratuit?

Vi se va ierta că gândirea VPN-urilor gratuite este o modalitate bună de a vă asigura siguranța online. La urma urmei, ei pretind că oferă același tip de serviciu ca omologii lor premium. Cu toate acestea, recomandăm cu siguranță evitarea VPN-urilor gratuite din mai multe motive. În primul rând, infrastructura lor este constant copleșită de noi utilizatori, ceea ce provoacă încetinirea rețelei. Acest lucru se manifestă ca un videoclip tare și bâlbâie și pagini care durează pentru totdeauna la încărcare. Acest lucru este aproape ideal pentru vizionarea sportului în direct, HD.

Deși VPN-urile gratuite nu își facturează utilizatorii în mod direct, ele există totuși pentru a face profit. Din nefericire, oferta reală de VPN-uri gratuite pentru produse este utilizatorii acestora. Prin plasarea de reclame pe site-urile pe care le vizitați și urmărirea activităților dvs., VPN-urile gratuite pot câștiga bani de la dvs. în timp ce navigați. Chiar dacă nu faceți niciodată clic pe un singur anunț, vor strânge o mulțime de date care pot fi utilizate pentru a construi un profil de consumator și a fi vândute unei terțe părți fără a ști.

În cele din urmă, VPN-urile gratuite reprezintă o amenințare semnificativă pentru securitatea dumneavoastră. Multe VPN-uri gratuite sunt doar troieni care doresc să instaleze malware pe dispozitivul dvs. Nu sunt doar servicii mai mici și puțin cunoscute: am văzut că o VPN gratuită bine pusă la vânzare a lățimii de bandă a utilizatorilor să fie utilizată într-o botnet. Când vine vorba de securitate online, nu puteți fi prea atent. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să utilizați în schimb un VPN de încredere, care să fie confidențial.

Programul NFL 2019/20

Sezonul NFL 2019/20 va începe pe 5 septembrie și va încheia pe 2 februarie 2020. În mod evident, există prea multe accesorii pentru a acoperi aici, dar puteți găsi meciuri pe echipă sau până la data de pe pagina web a site-ului NFL..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2

Adblock
detector