Cum să transmiteți finala Cupei Mondiale fără abonament prin cablu

Cupa Mondială FIFA 2018 a mai rămas doar două partide, finala Cupei Mondiale în care Franța joacă Croația și Belgia contra Angliei pe locul trei în play off. Indiferent dacă sunteți în SUA, Regatul Unit, Spania, Franța, Canada, Australia, Germania sau în altă parte, puteți transmite în direct Cupa Mondială fără abonament prin cablu online gratuit.

cupa mondială fără cablu

Dacă nu cumva ați aliniat bilete pentru a vă vedea țara să joace în Rusia, există șanse mari să fiți ca aproape toți ceilalți și să fiți forțați să vizionați jocurile acasă (sau pub-ul local). În multe țări, abonamentul la cablu a fost mult timp alegerea, dar, odată cu tendința din ce în ce mai mare de tăiere a cablurilor, cablul este repede înlocuit de o mână de opțiuni de streaming doar online.

În timp ce unele dintre aceste opțiuni sunt rețele TV directe pentru consumatori care oferă acces consumatorilor la fluxuri contra cost, alte opțiuni includ pachete slabe de internet TV cu costuri reduse și chiar servicii de streaming care sunt complet gratuite pentru oricine are un computer și internet conexiune.

Să explorăm unele dintre cele mai bune opțiuni disponibile pentru a intra în acțiunea Cupei Mondiale FIFA 2018 fără costul ridicat al cablului.

Utilizați un VPN pentru a accesa fluxuri gratuite

În timp ce este posibil să ajungeți într-o situație în care trebuie să plătiți pentru a obține toate jocurile pe care doriți să le urmăriți, există mai multe opțiuni pe care le puteți folosi, care sunt, da, complet gratuit pentru dvs..

Acestea fiind spuse, există șanse mari să aveți nevoie de un VPN pentru a accesa fluxurile gratuite de înaltă calitate și legale, mai ales dacă sunteți în SUA sau Canada sau dacă călătoriți în străinătate în timp ce se desfășoară Cupa Mondială. Multe fluxuri sunt blocate geografic, deci nu le puteți accesa decât dacă ocoliți restricțiile de conținut.

Sugestia noastră pentru serviciile VPN se reduce la ExpressVPN. Printre numeroasele servicii pe care le-am testat (și am testat într-adevăr câteva dintre ele), am constatat că ExpressVPN oferă un echilibru corect între viteză, securitate și opțiuni server..

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU A VEDEA CUPRUL MONDIAL FĂRĂ CABLU: ExpressVPN este alegerea noastră # 1. Cu o vastă rețea de server optimizată pentru conexiuni de mare viteză, este perfectă pentru vizionarea Cupei Mondiale. Aplicații prietenoase pentru toate sistemele de operare. Greu de bătut pe confidențialitate și securitate. Există o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Cea mai bună opțiune de difuzare a Cupei Mondiale gratuite: BBC iPlayer și ITV

Am primit eticheta BBC iPlayer și ITV ca fiind cele mai bune opțiuni gratuite, dar există unele limitări notabile pentru acestea.

BBC va juca toată Cupa Mondială FIFA gratuit prin intermediul aplicației și site-ului web iPlayer la cerere. Între timp, puteți viziona ITV online prin intermediul ITV Hub. De asemenea, puteți urmări fluxurile BBC și ITV prin intermediul TVPlayer.com website.

Atât serviciile BBC cât și ITV blochează foarte mult majoritatea VPN-urilor, astfel încât o conexiune VPN de calitate va fi necesară dacă vă conectați din străinătate. Acestea fiind spuse, dacă utilizați iPlayer sau ITV, trebuie să aveți licență TV. Și ne pare rău, oameni internaționali: puteți cumpăra o licență TV numai dacă sunteți un rezident britanic. Chiar dacă fluxurile BBC iPlayer și ITV Hub pot fi accesate în continuare fără licență TV, nu îl recomandăm, deoarece acest tip de acces este strict încruntat.

Vezi si:

 • Cel mai bun VPN pentru BBC iPlayer
 • Cel mai bun VPN pentru ITV

Alte fluxuri de engleză gratuite pentru Cupa Mondială 2018

BBC iPlayer și ITV vor oferi unele dintre cele mai bune calități de streaming, dar, dacă nu veți fi blocat din cauza lipsei licenței TV, mai aveți un număr bun de opțiuni.

Pentru fanii sportivi care vorbesc engleza:

Dacă doriți doar comentarii în engleză, cea mai bună opțiune este SBS prin jocul mondial.

cupa mondială 2018 fără cablu

Pentru a utiliza serviciul, va trebui să vă conectați la un server australian prin VPN dacă nu sunteți în afara acestei țări.

SBS va oferi 25 de meciuri, deși mai puțin de 20 vor fi transmise în direct pe site-ul web World SBS.

Cupa Mondială 2018 gratuit cu comentarii non-englezești

Dacă nu sunteți multilingve sau nu vă gândiți să urmăriți jocurile într-o altă limbă decât engleza, puteți captura o serie mare de fluxuri folosind rețele TV din țări precum Germania, Portugalia, Argentina, Spania și multe altele. Iată câteva opțiuni disponibile pentru emisiunile gratuite, non-engleze ale Cupei Mondiale din Rusia:

 1. Germană: ARD, ZDF, ORF, SRG SSR
 2. Franceză: TF1
 3. Italiană: Mediaset
 4. Portugheză (Portugalia): RTP, SIC
 5. Rusă: Perviy Kanal, VGTRK, Match TV
 6. Spaniolă (Spania): Mediaset España Telecinco, Mediaset España Cuatro

Vă recomandăm să consultați ghidul nostru mai lung pentru Cupa Mondială 2018 pentru mai multe detalii și o listă mai lungă de fluxuri gratuite.

Servicii de streaming platite pentru Cupa Mondială 2018

Dacă sunteți un pic copleșit de VPN-uri și de salturi de regiune, este posibil să beneficiați de un serviciu plătit. Fanii sportului american și canadian, în special, vor găsi cea mai mare valoare în această opțiune.

Serviciile de streaming „pachet minunat” din SUA

În SUA, aveți mai multe opțiuni grozave pentru a viziona fluxurile oficiale ale Cupei Mondiale Rusia 2018 fără cablu, atât timp cât sunteți dispus să plătiți o taxă de abonament lunară..

Acum există un număr din ce în ce mai mare de servicii Internet TV „pachet minunat”, care vând consumatorilor drepturile de a vizualiza o selecție de rețele TV găsite în mod tradițional doar printr-un pachet de cablu scump..

Cel mai cunoscut dintre acestea este Sling TV, dar există și altele pe care poate doriți să le luați în considerare. Pentru aceste servicii, căutați în mod special pe care au purtat Fox Sports ca parte a abonamentului. Fox Sports este singura rețea de televiziune din SUA care deține în prezent drepturile de difuzare a Cupei Mondiale FIFA în 2018.

cupa mondială fără cablu

Toate următoarele servicii de streaming TV pe internet oferă Fox Sports și, prin urmare, toate meciurile din Cupa Mondială 2018:

 1. Sling TV
 2. fuboTV (link-ul include o probă gratuită de 7 zile)
 3. PlayStation Vue
 4. DirecTV Acum
 5. Hulu cu TV live
 6. YouTube TV

Prețurile vor varia și ce pachet de abonament poartă Fox Sports pe fiecare serviciu va fi, de asemenea, diferit în funcție de opțiunile disponibile.

Canada a plătit servicii de transmisie TV

Dacă sunteți un rezident canadian, cele mai bune alegeri sunt Alt TV sau Fibe TV.

Modelate după serviciile de tip slinn din SUA, Alt TV și Fibe TV sunt opțiuni de tăiere a cablurilor disponibile de la Bell Canada.

Având în vedere că CTV transportă meciurile Cupei Mondiale, cea mai ieftină rută este să folosești pachetul Alt TV „Starter”, la 14,95 USD / lună CAD. Dacă doriți însă TSN, pachetul Starter + Favorites 10 este de numai 24,95 USD / lună.

Opțiunea Fibe TV este mai scumpă, dar Bell Canada vinde un pachet „bun” care include atât TSN cât și CTV pentru 34,95 USD CAD / lună.

Indiferent de opțiunea pe care o utilizați, puteți primi prima lună cu reduceri puternice, iar serviciul va fi taxat lunar. Puteți anula cu ușurință oricând (cum ar fi imediat după încheierea Cupei Mondiale).

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a drepturilor de autor, inclusiv transmiterea de videoclipuri din surse piratate. Deși VPN-urile pot să restricționeze restricțiile geografice și să mascheze identitatea utilizatorului, vă rugăm să luați în considerare legile locale, victimele și riscurile de piraterie înainte de a descărca sau transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

Adblock
detector