Cum să transmiteți fluxul AEW pentru cei căzuți în direct online de oriunde

Cum să vizionezi live AEW Fight for the Fallen online

Pe 13 iulie, unele dintre cele mai recunoscute fețe ale AEW vor coborî pe amfiteatrul Place Daily din Jacksonville, Florida, pentru a participa la Fight for the Fallen: un spectacol care este destinat să strângă bani pentru victimele violenței cu arme. Prezentarea va începe la ora 16:30 PST (19:30 EST), evenimentul principal începând cu o oră mai târziu. Mai jos, vom explica cum să difuzăm lupta AEW pentru căzuți în SUA, Marea Britanie, Canada, Australia sau oriunde altundeva din lume.

Este important să reținem că vom recomanda doar surse oficiale pentru a transmite în direct fluxul AEW Fight for the Fallen. AEW devine din ce în ce mai populară de zi cu zi, ceea ce face mai probabil ca fluxurile fără licență să fie disponibile. Cu toate acestea, acestea sunt, de obicei, lacomi și oferă doar videoclipuri cu rezoluție joasă. În plus, fluxurile neautorizate pot fi scoase offline pentru încălcarea dreptului de autor în orice moment, astfel încât să nu puteți vedea cine câștigă. Deoarece oricum puteți transmite gratuit Fight for the Fallen, nu are niciun beneficiu să utilizați fluxuri nesigure și neoficiale.

AEW Fight for the Fallen se va afișa numai pe serviciile de streaming blocate în regiune. Drept urmare, veți avea nevoie de un VPN pentru a-l urmări din afara SUA sau Canada.

Cum să urmăriți Lupta pentru căzuții în străinătate cu un VPN

Nu este nevoie să vă faceți griji; cu VPN-ul potrivit, deblocarea serviciilor de streaming geo-restricționate este ușoară. Urmați pașii de mai jos pentru a transmite AEW Fight for the Fallen fără cablu de oriunde:

  1. În primul rând, înregistrați-vă la un VPN dacă nu ați făcut-o deja. Iti recomandam ExpressVPN dar NordVPN și CyberGhost sunt ambele alternative excelente la costuri reduse.
  2. Apoi, descărcați și instalați software-ul VPN. Probabil vor exista mai multe versiuni diferite, așa că asigurați-vă că veți obține cea potrivită pentru dispozitivul dvs..
  3. Accesați site-ul web B / R Live și faceți clic pe butonul din mijloc în dreapta sus, apoi selectați Înregistrează - te Autentificare. Înregistrarea este simplă: trebuie doar să introduceți adresa de e-mail și o parolă.
  4. Conectați-vă la unul dintre serverele americane ale VPN-ului dvs. (orașul pe care îl alegeți nu contează) pentru a obține o adresă IP a SUA.
  5. Conectați-vă la B / R Live și încercați să redați un videoclip. Ar trebui să înceapă imediat, dar este posibil să observați o eroare („Acest site web nu este disponibil pe teritoriul dvs., dar ocazional vom transmite evenimente la nivel internațional.„). Dacă acesta este cazul, ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs., apoi actualizați pagina.

Întrucât acest eveniment va fi transmis în direct, vă recomandăm cu încredere să vă testați VPN cu pașii de mai sus înainte de începerea luptei pentru căzuți. Această abordare vă asigură că, dacă aveți probleme, veți mai avea timp să obțineți ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN și este posibil să nu fie nevoiți să vă prezentați.

Cum să transmiteți gratuit AEW Fight for the Fallen la televizorul american

Steagul SUA

Dacă vă aflați în SUA sau Canada, puteți viziona gratuit Fight for the Fallen pe B / R Live. Acest serviciu arată atât pre-show-ul, cât și evenimentul principal, deci nu este nevoie să amestecăm și să potrivim serviciile pentru a transmite fiecare luptă. Cu toate acestea, există câteva lucruri de remarcat despre B / R Live: totuși, va trebui să creați un cont și nu puteți urmări nimic dacă aveți un blocant de anunțuri activat.

Acest serviciu este disponibil numai în SUA și Canada. Acestea fiind spuse, este încă posibil să îl folosești în străinătate conectându-te la un server VPN din una dintre aceste țări. Nu aveți încă un VPN? ExpressVPN vine cu un Garanție de returnare de 30 de zile, permițându-vă să transmiteți fluxul Fight for the Fallen fără cablu fără riscuri. Dacă nu sunteți mulțumit sau aveți nevoie doar de un VPN pentru acest eveniment, puteți anula ulterior pentru a solicita o rambursare completă.

Unde altundeva pot trăi stream Fight for the Fallen?

harta globului a lumii

Fite este radiodifuzorul exclusiv al AEW Fight for the Fallen în afara SUA și Canada. Acesta este un serviciu plătit și dumneavoastră poate achiziționa un permis de luptă pentru 12,99 USD USD (sau 8,99 GBP dacă sunteți în Regatul Unit). În plus, puteți urmări Lupta pentru căzuți de câte ori doriți a doua zi, fără costuri suplimentare.

Deși Fite este disponibil în majoritatea țărilor, fluxurile sale disponibile se schimbă în funcție de locația dvs. și nu va afișa Lupta pentru căzuți în SUA sau Canada (și poate în alte țări). Ca atare, dacă plătești pentru o luptă pentru permisul căzut și călătorești în SUA sau Canada, vei avea nevoie de un VPN pentru a-l urmări pe Fite.

2019 AEW Fight for the Fallen: carte de luptă completă

EvenimentarmăturăTip de potrivire
Inainte de spectacol Shawn Spears, MFJ, și Sammy Guevara vs. Joey Janela, Darby Allin și Jimmy Havoc Eticheta pentru șase oameni
Evenimentul principal Cody Rhodes și Dustin Rhodes vs. The Young Bucks Etichetă standard
Kenny Omega vs. CIMA Standard
Adam Page vs. Kip Sabian Standard
Brandi Rhodes vs. Allie Standard
Pentagon Jr. și Fenix ​​vs. Scorpion Sky și Frankie Kazarian Etichetă standard

Ce luptători trebuie să câștige?

Multe dintre meciurile de la acest eveniment par a fi o împerechere destul de întâmplătoare între luptători fără sânge rău: Brandi Rhodes vs. Allie și Young Bucks vs, Rodos, de exemplu. Cu toate acestea, cu frații Bucks / Lucha se tem mai mult decât după Fyter Fest, probabil că vedem începutul unei noi culturi de povești.

Adam Page este sigur că va merge bine de această dată, deoarece o victorie la Fight for the Fallen i-ar oferi impulsul de care are nevoie pentru meciul său din Campionatul Mondial împotriva lui Chris Jericho la AEW All Out în august.

Pentagon Jr. și Fenix ​​vor participa la lupta principală a serii pentru a doua oară, deși de data aceasta, au o șansă la victorie. În prezent se află într-o serie de pierderi în două meciuri, așa că ar trebui să câștige doar prin medii. Cine câștigă, este sigur că va fi un meci memorabil, deoarece Lucha Bros și SCU adoră să placă mulțimii.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =

Adblock
detector