Cum să trăiești fluxul Super Bowl LIII (53) folosind Kodi

Cum să trăiești streaming Super Bowl LIII 53 folosind Kodi

Este din nou perioada aceea a anului. Culmea evenimentelor de fotbal este chiar după colț. Super Bowl LIII (53) va prezenta New England Patriots și Los Angeles Rams. Evenimentul va avea loc duminică, 3 februarie 2019. Lansarea oficială este programată pentru ora 18:30. ET.

Vă rugăm să rețineți că vom fi doar recomandând surse oficiale. Mulți addoni Kodi vor încerca să difuzeze sporturi live, cum ar fi Super Bowl, prin fluxuri nelicențiate. Cu toate acestea, fluxurile fără licență sunt adesea inconsistente și întârziate. În plus, unele suplimente care conțin fluxuri fără licență pot instala, de asemenea, programe malware pe aparatul dvs. Este ușor să urmăriți Super Bowl LIII (53) de oriunde și gratuit, astfel încât nu este necesar să apelați la suplimente de streaming de calitate inferioară.

Pentru a urmări lupta gratuit pe Kodi, veți avea nevoie de o VPN decât dacă sunteți în SUA, Marea Britanie, Germania sau Canada.

Cum să vizionezi Super Bowl 53 (LIII) gratuit pe Kodi

Doriți să vizionați gratuit Super Bowl LIII (53) pe Kodi? Urmați acești pași simpli:

  1. În primul rând, înregistrați-vă la un serviciu VPN de renume. Vă recomandăm ExpressVPN,
    dar NordVPN și CyberGhost sunt ambele alternative de încredere, cu costuri reduse.
  2. Instalați aplicația Kodi și suplimentele dorite de Kodi pe dispozitivul preferat.
  3. Conectați-vă la unul dintre serverele VPN din țara dvs. de origine.
  4. Încercați să vă conectați la sursa de streaming preferată pentru Super Bowl (dacă este posibil - fluxurile live ar putea să nu fie disponibile până la începerea jocului).

Super Bowl LIII (53) va fi transmis în direct, așa că este important să vă testați VPN-ul înainte de începerea jocului. Este posibil să fie nevoie să îl testați pe un alt serviciu, deoarece unele opțiuni gratuite de streaming live s-ar putea să nu fie disponibile până la 18:30 EST sau puțin înainte de atunci.

Cum să vizionezi Super Bowl 53 în direct pe Kodi

Pentru a viziona gratuit Super Bowl pe Kodi, un număr de suplimente transmit fluxuri din surse oficiale și legale. Cu toate acestea, majoritatea sunt limitate la anumite țări. Puteți obține o adresă IP dintr-o țară dată conectându-vă la un server VPN situat acolo. Iată câteva dintre recomandările noastre de top:

iPlayer WWW

bbc iplayer super bol 53 fără cablu
După cum am menționat mai sus, utilizatorii cu adrese IP britanice pot urmări gratuit Super Bowl pe BBC iPlayer. Pentru a transmite conținutul iPlayer pe Kodi, consultați addon-ul WWW iPlayer. Aflați cum să îl instalați și să vă configurați cu tutorialul nostru despre cum să urmăriți BBC iPlayer pe Kodi în afara Regatului Unit.

DAZN

dazn kodi addon super bol 53 fără cablu
Adzonul DAZN Kodi vă permite să accesați tot conținutul DAZN preferat în direct și la cerere de la Kodi. Rețineți că veți avea nevoie de un cont DAZN activ și, dacă sunteți în afara Canada, de o VPN care deblochează în mod sigur DAZN precum ExpressVPN sau NordVPN. Aflați cum să instalați suplimentul și să vă configurați cu tutorialul nostru despre cum să instalați DAZN pentru Kodi.

Locast

locast ceas super bol 53 fără cablu

Așa cum am menționat anterior, Locast oferă transmisii în direct de canale aeriene complet gratuit pe web. Puteți accesa Locast și printr-un addon Kodi. Va trebui să vă conectați la contul Locast pentru a-l utiliza prin Kodi.

PS Vue

playstation vue super bol 53 fără cablu
Abonații PlayStation Vue pot accesa întregul conținut de transmisie în direct și la cerere de la Kodi folosind addonul PS Vue și canalul CBS din acesta. PS Vue face parte din repoziția oficială Kodi addon, astfel încât nu este nevoie ca niciun repositoriu sau instalator terț să-l pună în funcțiune. Instalați-l și introduceți datele de autentificare ale contului. Abonamentele PlayStation Vue încep de la aproximativ 40 USD pe lună și este disponibilă o probă gratuită.

Browser PlayOn

Browserul Play Kodi Addon Super Bow 53 fără cablu
Browser-ul PlayOn Kodi a adăugat recent suport pentru abonații DirectTV Now, astfel încât să puteți accesa tot conținutul live și la cerere din acest serviciu prin Kodi. DirectTV Now pachetele includ NBC Sports, care transmite în direct Super Bowl. Consultați tutorialul nostru despre cum să instalați și să utilizați addonul PlayOn Kodi pentru mai multe informații.

NFL Game Pass

nfl game pass super bol 53 fără cablu
Dacă nu vă deranjează să vizionați o redare, accesorul Nodi Game Pass Kodi este disponibil prin intermediul Depozitul oficial Kodi Addon. Trebuie doar să vă conectați la contul dvs. utilizând informațiile de conectare și veți fi gata să transmiteți jocuri NFL, inclusiv Super Bowl din acest an. NFL Game Pass costă 49,99 USD la ora scrierii și este disponibilă o probă gratuită. Acesta este un serviciu exclusiv din SUA, astfel încât spectatorii din afara SUA vor trebui să utilizeze un VPN pentru a-l debloca.

Dacă nu sunteți un utilizator Kodi, puteți vedea câteva modalități alternative de a urmări Super Bowl online aici.

Utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Când transmiteți fluxul pe Kodi, este întotdeauna o idee bună să utilizați un VPN. Un VPN vă va cripta traficul pe internet și îl va orienta printr-un server în locația dorită. Aceasta are efectul de a vă masca identitatea online, astfel încât ISP-ul dvs. nu vă poate vedea activitatea online și vă permite chiar să accesați conținut restricționat geografic. IPVanish este excelent pentru confidențialitate, acceptă toate suplimentele Kodi, oferă viteze mari și are o reducere de 60% disponibilă aici. Cu toate acestea, unele surse de streaming pot bloca serverele IPVanish, așa că vom face o notă dacă este necesar un alt serviciu VPN.

Chiar dacă sursa de streaming este oficială și legală, suplimentul în sine este probabil făcut de către o terță parte. Unele suplimente Kodi pot fi deturnate de terți sau dezvoltatori existenți care adaugă actualizări rău intenționate. Este aproape imposibil de spus când se întâmplă acest lucru pentru utilizatori. De acolo, hackerul poate implementa un atac de tip „man-in-the-middle”, care permite hackerului să îți poată vizualiza activitatea de transmisie a datelor, să adune datele tale și, în unele cazuri, chiar să aibă acces la dispozitivul tău. Un VPN vă poate ajuta să vă protejați de acești actori răi.

Multe ISP-uri implementează din ce în ce mai mult accelerarea vitezei la streamingul video. Dacă ISP-ul îți accelerează lățimea de bandă în timpul Superbowl, poți pierde acțiunea în timp ce fluxul tamponează. O VPN ascunde locul în care provin și merg datele dvs., ceea ce face dificil pentru ISP să stabilească că utilizați date video și reduce riscul de a vă confrunta cu accelerarea vitezei.

LECTURĂ DE CITIRE: Economisiți până la 60% pe planurile IPVanish

Cum să urmăriți Super Bowl pe dispozitivele Firestick

Firestick-ul tău va fi unul dintre cele mai bune dispozitive pe care le vei folosi pentru jocul cel mare. Puteți urmări cu ușurință Super Bowl 53 pe Amazon Fire TV sau Fire TV Stick, datorită aplicațiilor disponibile și a browserului Silk.

Puteți descărca și instala Kodi pe Firestick și puteți rula oricare dintre suplimentele menționate mai sus prin dispozitiv. În plus, ExpressVPN și alte câteva servicii VPN au acum aplicații pentru Firestick pe care le puteți utiliza pentru a ocoli restricțiile de conținut geografic.

„NFL” de Erin Costa licențiat sub CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 43 = 46

Adblock
detector