Cum să trăiești în direct Campionatul Mondial PDC Darts (2020)

Cum să urmăriți online Campionatul Mondial de Darts PDC

Campionatul Mondial de Darts PDC va avea loc din vineri, 13 decembrie 2019 până miercuri, 1 ianuarie 2020 la Palatul Alexandra, Londra. În timp ce evenimentul va fi transmis în direct pe platformele din mai multe țări, acestea pot fi blocate în regiune și inaccesibile dacă sunteți în străinătate. Din fericire, însă, puteți ocoli aceste restricții geografice și urmăriți Campionatul Mondial de Darts online, din străinătate, cu un VPN.

Vom recomanda doar surse oficiale pentru vizionarea Campionatului Mondial de Darts. Deși vor exista fluxuri neautorizate, de obicei sunt de calitate inferioară. Videoclipul cu rezoluție scăzută și întârzierea frecventă ar putea duce la lipsa momentelor cheie. De fapt, puteți pierde turneul în întregime, deoarece fluxurile fără licență riscă să fie scoase offline pentru încălcarea drepturilor de autor. Nu este necesar să pierdeți timp cu surse neoficiale, deoarece puteți să transmiteți în direct Campionatul Mondial de Darts online sau printr-un serviciu de streaming de calitate plătit.

Singura modalitate de a viziona online gratuit PDC World Darts Championship este pe BBC America. Conținutul său live este blocat în regiune și este disponibil numai în SUA. Ca atare, veți avea nevoie de un VPN pentru a viziona gratuit online dacă sunteți în străinătate (în afara SUA) Vom analiza cum să faceți acest lucru și vom arunca o privire la unele dintre cele mai bine plătite opțiuni.

Cum să vizionezi online Campionatul Mondial de Darts

Aici vă vom conduce pe întregul proces de utilizare a unui VPN pentru a transmite în direct Campionatul Mondial de Darts din 2019 oriunde în lume. Chiar dacă nu ați folosit niciodată o VPN înainte de a fi incredibil de rapide și ușor de configurat.

Iată cum puteți transmite online PDC Darts World Championship 2020, de oriunde:

  1. Înscrieți-vă cu un furnizor VPN. Vă recomandăm ExpressVPN. Cu toate acestea, CyberGhost și NordVPN sunt alternative de valoare excelentă, cu o capacitate excelentă de deblocare.
  2. Descărcați și instalați aplicația VPN corespunzătoare sau extensia browserului pentru dispozitivul dvs..
  3. Deschide aplicația VPN și conectează-te la un server din țara din care vrei să urmărești Campionatul Mondial de Darts. De exemplu, conectați-vă la un server din SUA și veți primi o adresă IP a SUA, pe care trebuie să o deblocați BBC America.
  4. Accesați platforma pe care doriți să urmăriți Campionatul Mondial de Darts. Unele servicii necesită înregistrarea unui cont (nu este cazul pentru BBC America).
  5. Selectați un flux live care ar trebui deblocat acum! Dacă conținutul este încă restricționat, încercați să ștergeți cookie-urile browserului. Alternativ, încercați să vă conectați la un alt server.

Nu vrei să ratezi niciun minut din Campionatul Mondial de Darts pentru PDC 2020? Sfatul nostru este să testează-ți VPN-ul pe platforma preferată înainte de turneu. Apoi, aveți timp să contactați asistența clientului VPN dacă întâmpinați probleme.

Cum să trăiești în direct Campionatul Mondial de Darts pe televizorul american

Steagul SUA

Poti Urmăriți Campionatul Mondial de Darts 2020 PDC online gratuit pe BBC America. Va transmite un stream live pe tot parcursul turneului. Deși nu va trebui să vă creați un cont, veți avea nevoie de un VPN dacă intenționați să vizionați din străinătate. Motivul pentru aceasta este că conținutul BBC America este blocat în regiune și disponibil numai în SUA și teritoriile sale.

din fericire, ExpressVPN include o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile. Aceasta este o șansă foarte bună pentru dvs. de a încerca fără riscuri, dar dacă nu sunteți mulțumit, anulați doar să primiți o rambursare completă. Pur și simplu înregistrați-vă și descărcați una dintre aplicații înainte de a vă conecta la un server din SUA pentru o adresă IP a SUA. Acest lucru vă va permite să deblocați BBC America de oriunde în lume.

Unde mai pot viziona online Campionatul Mondial de Darts?

BBC America nu este singurul loc în care poți trăi în direct Campionatul Mondial de Darts. Turneul va fi difuzat în mai multe țări. Nu vă faceți griji dacă țara dvs. nu este listată mai jos. Puteți arunca o privire la lista oficială a partenerilor de difuzare PDC. În plus, PDCTV-HD va arăta Campionatul Mondial de Darts în direct online. Aceasta este disponibilă la nivel mondial și costă 9,99 GBP (aproximativ 13 USD) pentru un abonament lunar, în timp ce un abonament anual costă 59,99 GBP..

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Campionatul Mondial de Darts PDC este transmis de Sky Sports în fiecare an, iar turneul 2020 nu face excepție. Intr-adevar, Sky Sports Arena va fi rebranded ca Sky Sports Darts pentru ocazie, cu 22 de zile de programare a săgeților non-stop.

Dacă sunteți client Sky Sports, veți putea urmări online prin aplicația Sky Go. Vestea bună este că dacă nu ești client Sky Sports, poți urmări fără să fii obligat să te angajezi la un abonament Sky. Acum TV oferă zilnic (9,99 £), săptămânal (14,99 £) și lunar (în prezent 20 de lire sterline pe lună timp de șase luni). Există, de asemenea, un permis mobil lunar pentru 5,99 GBP.

Indiferent dacă utilizați Sky Go sau Now TV, veți avea nevoie de un VPN pentru a putea urmări în afara Regatului Unit. Puteți obține o adresă IP din Marea Britanie conectându-vă la un server din Marea Britanie, permițându-vă să urmăriți conținutul geo-restricționat în străinătate.

Olanda

drapelul Țărilor de Jos

Canalul olandez RTL 7 va prezenta din nou Campionatul Mondial de Darts pe PDC. Cu toate acestea, merită să știi asta transmisia live va fi furnizată de Videoland, care necesită un abonament plătit. Aceasta costă lunar 8,99 EUR și este accesibilă prin browserul web, precum și o varietate de aplicații. Un proces de 14 zile gratuit este, de asemenea, inclus. Fluxul live va fi blocat în regiune, astfel încât o adresă IP olandeză printr-o VPN este necesară dacă urmăriți în străinătate.

Germania

BAFTA 2019 Germania

Serviciul de streaming sportiv DAZN va prezenta Campionatul Mondial de Darts în diferite țări, inclusiv Germania, Italia și Japonia. DAZN Germania include o probă gratuită de o lună, după care un plan lunar costă 11,99 EUR, în timp ce un abonament anual are un preț de 119,99 EUR.. Rețineți că DAZN este notoriu dificil de deblocat deci această opțiune este cea mai bună dacă vă aflați în aceeași țară DAZN la care vă abonați.

Ce ar trebui să știu despre Campionatul Mondial de Darts?

Campionatul Mondial de Darts William Hill 2020 este al 27-lea Campionat Mondial organizat de către Professional Darts Corporation (PDC). Turneul va avea loc la Palatul Alexandra din Londra premii în valoare totală de 2,5 milioane lire sterline, cu o parte a câștigătorului de 500.000 de lire sterline.

Aproximativ 96 de jucători participă la Campionatul Mondial de Darts. Primii 32 de jucători clasați din Ordinul de Merit al PDC intră în competiție în turul doi. Cu toate acestea, prima rundă este formată din cele mai mari 32 de jucătoare clasate pe PDC Pro Tour Order of Merit și 32 de calificări din întreaga lume, inclusiv două jucătoare de săgeți de sex feminin.

Cine sunt favoritele pentru a câștiga Campionatul Mondial de Darts?

Actualul campion este Michael van Gerwen. Clasat pe locul 1 în lume, a câștigat Campionatul Mondial de Darts în trei ocazii (2014, 2017 și 2019). Van Gerwen este favorita grea pentru a câștiga din nou anul acesta. Cu toate acestea, se preconizează că Gerwyn Price (campionul Grand Slam of Darts din 2018 și 2019) și Rob Cross (câștigătorul Campionatului Mondial de Darts 2018) vor susține o luptă bună.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 + = 18

Adblock
detector