Cum să trăiești live stream Anglia vs Africa de Sud online cricket

Cum să vizionezi testul Anglia vs Africa de Sud cricket în direct online

Anglia și Africa de Sud, două greutăți din lumea cricket-ului, o vor slăbi pentru a domina într-o serie de teste bilaterale prevăzute pentru a începe în ziua boxului. Primul test de cricket Anglia vs Africa de Sud are loc la Centurion Park, joi, 26 decembrie la ora 8:00 GMT și este programat să se încheie luni, 30 decembrie.

Vestea bună este că nu trebuie să fiți prezenți fizic în Africa de Sud pentru a viziona meciurile în direct. În acest articol, vă vom arăta cum să transmiteți în direct seria de teste Anglia vs Africa de Sud din orice parte a lumii cu o rețea virtuală virtuală (VPN).

Fiți informați că vom recomanda doar surse oficiale, astfel încât să vă puteți conecta la serviciile de streaming de acasă din străinătate. Există o serie de servicii de streaming spuro și subpar publicitate regulat pe forumuri și forumuri de discuții. Deoarece sunt ilegale, pot fi eliminate fără avertisment. În plus, majoritatea includ videoclipuri de calitate scăzută, audio slab și tone de reclame invazive. Deoarece există numeroase fluxuri oficiale disponibile, nu vă recomandăm să utilizați opțiuni fără licență.

Cum să trăiești stream Anglia vs Africa de Sud online

Nu este bine dacă nu ai mai folosit un VPN înainte. Vă vom conduce prin procesul pas cu pas al modului de configurare a unuia și de a începe difuzarea seriei de cricket Anglia vs Africa de Sud 2019.

Iată cum să difuzați online cricket Anglia vs Africa de Sud online de oriunde:

  1. Prima comandă de afaceri este să vă înscrieți cu un serviciu VPN. Recomandarea noastră este ExpressVPN. Cu toate acestea, atât CyberGhost cât și NordVPN sunt alternative excelente care oferă o valoare bună pentru bani.
  2. După finalizarea înregistrării, continuați să descărcați și să instalați aplicațiile VPN corespunzătoare.
  3. Deschideți aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la un server corespunzător. De exemplu, dacă vă conectați din Marea Britanie cu Sky Sports, atunci veți avea nevoie de un server din Marea Britanie. Utilizatorii de salcie vor avea nevoie de un server american, iar cei din Australia care transmit streaming de la Fox Sports vor avea nevoie de un server australian.
  4. Nu uitați să ștergeți memoria cache și cookie-urile. Acest lucru elimină toate identificatorii locației și împiedică serviciul dvs. de streaming să vă determine locația geografică reală.
  5. Conectați-vă la serviciul de streaming preferat, cum ar fi Sky Sports. Dacă nu aveți încă un cont, va trebui să vă înregistrați la unul înainte de acest pas.
  6. Felicitări! Tot conținutul preferat ar trebui să fie disponibil.

Vă recomandăm să încercați aceste etape bine înainte de începerea meciurilor. Acest lucru vă va oferi timp să contactați asistența pentru clienți dacă aveți probleme; nu doriți să pierdeți acțiunea inițială din cauza depanării. 

Cum să trăiești în direct Cricket-ul Angliei vs Africa de Sud la televizorul britanic

drapelul din Marea Britanie

Fanii Cricket-ului din Marea Britanie vor fi încântați să observe că Sky Sports va transmite în direct întregul tur. Clienții existenți pot utiliza aplicația Sky Go pentru a transmite meciurile din orice parte a lumii. Deci, dacă călătoriți în străinătate, pur și simplu conectați-vă la VPN, selectați un server în Marea Britanie și conectați-vă la Sky Go.

Dacă nu sunteți un client Sky Sports existent, pachetul de sport costă 23 de lire sterline pe lună în plus față de un abonament obișnuit Sky TV. În mod alternativ, puteți utiliza cardul Now TV, care vă permite să vizionați tot conținutul pe Sky Sports fără a fi blocat într-un acord pe termen lung. Zilele sunt disponibile pentru 9,99 lire sterline, săptămânalele costă 14,99 £, iar un permis lunar vă va stabili 33,99 lire sterline. 

După cum am menționat anterior, veți avea nevoie de o adresă IP din Marea Britanie pentru a transmite Sky Go sau Now TV din străinătate. ExpressVPN funcționează bine în acest scop; include o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să încercați serviciul fără riscuri. 

Unde altundeva pot trăi stream Anglia împotriva cricketului din Africa de Sud?

Sky Sports oferă toate jocurile în format HD, dar cu siguranță nu este singurul loc în care poți urmări seria de teste Anglia vs Africa de Sud. În această secțiune, vă vom arăta alte câteva opțiuni:

Africa de Sud

Steagul din Africa de Sud

Star Sports are drepturi exclusive de a transmite toate jocurile de cricket Anglia vs Africa de Sud. Este o problemă a serviciului de streaming sport și include cricket, precum și o serie de alte sporturi. Pentru a difuza Star Sports, trebuie să fii client DSTV. Pachetele care includ toate canalele Star Sports încep de la R809 pe lună (există o ofertă de Black Friday în momentul de față, la prețul de R709). 

Pachetul compact DSTV, care începe la R519 pe lună include Star Sports 8, dar nu este clar dacă toate meciurile Anglia și Africa de Sud vor fi transmise doar pe acest canal.

Din păcate, nu există nici un pachet cu streaming exclusiv sau o opțiune pentru un contract lunar. 

Dacă sunteți un utilizator Star Sports existent, atunci pur și simplu transportați-vă locația în Africa de Sud dacă călătoriți în străinătate. După ce aveți o adresă IP din Africa de Sud, conectați-vă pe site-ul Star Sports și transmiteți toate cricket-urile dorite.

Australia

steagul australiei

Foxtel va transmite meciurile de test Anglia vs Africa de Sud în direct prin intermediul aplicației Foxtel Go. Din păcate, oamenii din afara Australiei nu se pot înregistra la Foxtel deoarece aveți nevoie de o adresă locală, un număr de telefon și un card de credit. Cu toate acestea, dacă sunteți pe piață pentru o nouă conexiune Foxtel, există un pachet special de Crăciun, puteți beneficia de o taxă lunară de 58 USD. Aceasta include accesul la 13 canale sportive, precum și cricket. 

Abonații Foxtel existenți se pot conecta la un server VPN din Australia și pot transmite tot cricket-ul dorit din străinătate.

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

Willow este un serviciu dedicat de streaming de cricket și unul dintre emițătorii oficiali ai ICC. Oricine din SUA poate transmite în direct toate meciurile Angliei cu Africa de Sud. Cei care călătoresc în străinătate pot transmite Willow cu o adresă IP a SUA. 

Pachetele lunare de abonare încep de la 9,99 USD sau 45 USD pentru un abonament anual. Din păcate, nu există niciun proces gratuit. 

Canada

Steagul canadian

Salcie este disponibilă și în Canada. Pachetele lunare sunt mai ieftine în comparație cu cele din SUA, deoarece încep de la CAD 7.99. Willow Canada va transmite seria Anglia vs Africa de Sud, dar are o listă mai mică de conținut de cricket în comparație cu versiunea americană în general. Abonații canadieni care călătoresc în străinătate vor trebui să achiziționeze o adresă IP canadiană înainte de a vă conecta la Willow. 

Cine va câștiga seria de teste Anglia vs Africa de Sud?

Echipa de testare din Anglia pentru turneul său din Africa de Sud a fost anunțată recent, cu surpriza majoră fiind excluderea fostului stalwart Moeen Ali. Cu toate acestea, echipa arată puternic pe hârtie, în ciuda recentelor neplăceri din Noua Zeelandă. Întoarcerea lui Jimmy Anderson ca vârf de lance al atacului de bowling este o veste bună pentru armata Barmy. Leagănul său prodigios și controlul asupra mingii roșii ar trebui să facă minuni pe suprafețele prietenoase cu bowler-urile din Africa de Sud.

Cricketul din Africa de Sud trece printr-o agitație. Au existat unele dezacorduri de mare anvergură între jucători și consiliul de cricket din Africa de Sud, unii jucători amenințând să intre în grevă. Este de așteptat ca fostul căpitan Graeme Smith să-și asume controlul într-o poziție superioară în scurt timp, astfel încât să ajute la ușurarea problemelor jucătorilor. Indiferent, este o situație tenuoasă în acest moment și nu este bine pentru moralul jucătorilor care duce la această serie critică..

Acestea fiind spuse, echipa sud-africană este foarte dificil de învins acasă. Faf Du Plessis își va aduna, fără îndoială, trupele pentru a scoate tot ce-i mai bun în raport cu rivalii lor tradiționali. După cum este, este jocul oricui. 

Actualizare pe 15 ianuarie: După revenirea Angliei în a doua probă, seria este acum larg deschisă. Africa de Sud simte, fără îndoială, căldura, deoarece presiunea este pătrunsă asupra lor pentru a inversa impulsul. Ar trebui să fie un al treilea test fascinant!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 32 =

Adblock
detector