Cum să urmărești AEW All Out live online de oriunde

Cum să vizionezi AEW All Out în direct online

All Elite Wrestling’s All Out va avea loc pe Sears Center Arena din Chicago pe 31 august. Deși emisiile vor transmite în direct prezentarea în direct de la 8 PM EST, evenimentul principal nu va începe până la ora 21:00 (ora 18:00 PST / 2 AM BST) . Sunt multe de așteptat cu nerăbdare, inclusiv un meci al Campionatului Mondial AEW, care îl prezintă pe fostul superstar WWE, Chris Jericho. Mai jos, vă vom explica cum să urmăriți AEW All Out în SUA sau în străinătate în Canada, Marea Britanie, Australia sau orice altă țară din lume.

Ar trebui să rețineți că Vom recomanda doar emisiuni oficiale All Out. Deși acest eveniment va fi probabil disponibil pe site-urile de streaming ale unor terțe părți, nu recomandăm utilizarea acestora. Fluxurile neoficiale tind să aibă o calitate foarte scăzută și, adesea, videoclipul este extrem de întârziat. Mai mult, ele pot fi eliminate pentru încălcarea dreptului de autor în paralel. Puteți viziona AEW All Out de aproape oriunde, oricum, deci nu este nevoie să apelați la fluxuri umbroase și nesigure.

AEW All Out 2019 va difuza doar pe platformele de streaming blocate în regiune. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a urmări dacă sunteți în afara unei țări acceptate.

Cum să transmiteți fluxul AEW All Out din străinătate cu un VPN

Deblocarea serviciilor cu restricții geografice din străinătate este ușoară cu VPN-ul potrivit. Urmați pașii de mai jos pentru a transmite fluxul All Out 2019 din oriunde.

Iată cum puteți viziona AEW All Out în direct online în 2019:

  1. Începeți prin a vă înscrie la un VPN dacă nu ați făcut-o deja. Am menționat mai sus ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt ambele alternative excelente la costuri reduse.
  2. Descărcați și instalați aplicația VPN, având grijă să obțineți versiunea corespunzătoare pentru dispozitivul dvs..
  3. Conectați-vă la unul dintre serverele americane ale VPN-ului dvs. Dacă omiteți acest pas, veți vedea o eroare („Acest site web nu este disponibil pe teritoriul dvs., dar ocazional vom transmite evenimente la nivel internațional.”) Când încercați să accesați site-ul web B / R Live.
  4. Înscrieți-vă pentru un cont B / R Live. Aceasta este gratuită, deși veți avea nevoie de un card de credit legat de o adresă americană pentru a achiziționa un permis de luptă AEW All Out.
  5. Conectați-vă și încercați să vizionați un videoclip. Ar trebui să înceapă imediat, dar, dacă nu, ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului dvs., apoi reîncărcați pagina.

AEW All Out va fi transmis în direct și, ca atare, este important să vă asigurați că VPN-ul dvs. funcționează înainte de timp. Parcurgând pașii de mai sus, veți cunoaște problemele cu mult timp înainte de eveniment și veți avea destul timp pentru a primi ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN..

Cel mai bun VPN pentru AEW All Out: ExpressVPN

ExpressVPN

Aplicații disponibile:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

VPN-urile vă permit să vă schimbați adresa IP, ocolind restricțiile regionale și vă permit să utilizați servicii de streaming geo-blocate din străinătate. În plus, acestea criptează traficul dvs. de internet, ceea ce înseamnă că orice utilizator de amatori (cum ar fi Furnizorul de servicii de internet sau angajatorul) nu pot vedea ce obțineți online. Recomandăm în mod special ExpressVPN: acest serviciu de mare viteză are peste 3.000 de servere în 94 de țări, caracteristici puternice de securitate și confidențialitate și capacitate excelentă de deblocare, deci este ideal pentru streaming.

Noțiuni introductive cu ExpressVPN durează doar câteva minute; tot ce trebuie să faceți este să alegeți durata dorită a abonamentului (una, șase sau douăsprezece luni) și să plătiți. Chiar acceptă Bitcoin în cazul în care doriți un alt nivel de anonimat, deși ExpressVPN nu înregistrează informații personale identificabile, nu puteți fi urmărit în niciun fel. Mai mult, ExpressVPN include o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, ceea ce înseamnă că puteți transmite AllW All Out fără riscuri și să solicitați o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit.

CEA MAI BUNĂ VPN PENTRU RĂSPARARE LIVĂ: ExpressVPN este alegerea noastră 1 pentru vizionarea AEW All Out în străinătate. Este rapid și de încredere, deblochează multe platforme de streaming populare și îți ia securitatea în serios.

Cum să vizionezi AEW All Out în direct online

Există două emisiuni pentru acest eveniment și pe care le veți folosi depinde de locul în care sunteți în lume. Aruncați o privire mai jos pentru a afla cum puteți viziona AEW All Out online în țara dvs.:

SUA și Canada

Steagul SUA

Ca și în cazul evenimentelor anterioare ale AEW, All Out va fi transmis exclusiv pe B / R Live în America de Nord. Cu toate acestea, de această dată, există o diferență semnificativă: deși atât Fyter Fest, cât și Fight for the Fallen au fost liberi de urmărit, va trebui să plătiți pentru a transmite totul.

Trecerile de luptă costă 49,99 USD USD sau 49,99 USD CAD, în funcție de țara în care vă aflați și de metoda de plată trebuie să fie legată de o adresă locală. Ca atare, este aproape imposibil să folosești această metodă decât dacă locuiești de obicei în Canada sau SUA. Totuși, nord-americanii pot accesa B / R Live din străinătate conectându-se la un server VPN din țara de origine.

Unde altundeva pot trăi fluxul AEW All Out?

harta globului a lumii

Fanii de lupte din altă parte a lumii pot viziona AEW All Out în direct pe Fite. Acest serviciu va afișa conferința de presă și cântărirea în mod gratuit la 8 PM EST (5 PM PST / 1 AM BST) pe 30 august. Cu toate acestea, o carte de luptă All Out costă 19,99 USD USD pentru a fi vizionată în alte țări sau 14,99 GBP în Regatul Unit. Acest eveniment va fi disponibil atât în ​​engleză cât și în spaniolă, dar va trebui să cumpărați în mod specific un permis în limba spaniolă.

Acest serviciu este disponibil în toată lumea, deși nu va fi difuzat All Out peste tot. De exemplu, spectatorii din SUA și Canada vor trebui să urmărească în direct B / R Live. În timp ce Fite încă nu a anunțat în ce țări va afișa All Out, evenimentele anterioare au fost difuzate în Australia, Marea Britanie și Europa, și nu există niciun motiv să credem că lucrurile vor fi altfel de data aceasta. Aceasta înseamnă că dacă achiziționați un permis de luptă, apoi călătoriți în America de Nord, va trebui să vă conectați la un VPN pentru a putea urmări All Out online.

Carte de luptă AEW All Out 2019

armăturăTip de potrivire
Adam Page vs. Chris Jericho Standard - Meciul Campionatului Mondial AEW
Pac vs. Kenny Omega Standard
Best Friends (Chuck Taylor și Trent Beretta) vs. The Dark Order (Evil Uno și Stu Grayson) Etichetă standard - câștigătorii pot sări prima rundă a Campionatului Mondial de Echipe Etichetă AEW
Lucha Brothers (Pentagón Jr. și Ray Fénix) vs. The Young Bucks (Matt Jackson și Nick Jackson) Etapa scării - meciul Campionatului Mondial de Echipe AAA
Cody vs. Shawn Spears Standard
Partid privat (Marq Quen și Isiah Kassidy) vs. Angelico & Jack Evans  Etichetă standard
Femeile Casino Battle Royale Battle Royale
Riho vs. Hikaru Shida Standard
Luchasaurus, Jungle Boy și Marko Stunt vs. SoCal Uncensored (Christopher Daniels, Frankie Kazarian și Scorpio Sky) Eticheta pentru șase oameni
Darby Allin vs Joey Janela vs Jimmy Havoc Fatal cu trei căi

Care luptători sunt cei care urmează?

Adevăratele vedete ale acestui eveniment sunt Chris Jericho și Kenny Omega. Nu este clar dacă AEW dorește să atragă spectatori noi, făcând din Jericho primul campion mondial AEW, sau dacă preferă să adune fani în jurul lui Adam Page, o completare relativ nouă în listă. Ambii sunt luptători cu experiență, totuși, oricine câștigă, este sigur că va fi un meci distractiv de urmărit.

Între timp, Omega urmează să facă față împotriva unui alt elev WWE, Pac. Inițial, a fost programat să lupte cu Jon Moxley, deși din cauza unei infecții grave a cotului, acest lucru nu a fost posibil. Moxley a afirmat anterior că Omega nu este atât de serios pe cât și-ar dori să apară în „Road to AEW All Out”, aceasta ar putea foarte bine să fie o ofertă pentru a stabili o nouă rivalitate înaintea lansării emisiunii săptămânale AEW. în curând la TNT și, ca atare, am fi surprinși dacă Moxley nu va continua să-și joace tendințele de călcâie atunci când își va reveni.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Adblock
detector