Cum să urmărești Bellator 238: Budd vs. Cyborg live online oriunde

Cum să urmărești Bellator 238: Budd vs. Cyborg live online oriunde

Bellator 238: Budd vs. Cyborg va avea loc la Forumul din California, pe 25 ianuarie. Evenimentul principal este preconizat să înceapă în jurul orei 10 PM EST (ora 19:00 PST / 3:00 AM GMT), în funcție de cât timp vor dura meciurile preliminare. . Cu 15 lupte de așteptat cu nerăbdare, inclusiv Budd vs. Cyborg și Knight vs. King, acesta este un eveniment pe care nu veți dori să îl pierdeți. Mai jos, vă vom anunța cum să transmiteți fluxul Bellator 238 online, indiferent dacă sunteți acasă sau în străinătate.

Ar trebui să rețineți că vom recomanda doar surse oficiale. Deși evenimentele sportive majore precum Bellator 238 sunt adesea disponibile pe site-urile de streaming umbroase, vă sfătuim să le folosiți. Videoclipul este adesea scăzut și de rezoluție scăzută, în plus, există întotdeauna șansa ca fluxul să poată fi deconectat în mod parțial pentru încălcarea dreptului de autor. Ca atare, este posibil să nu ajungeți nici măcar să vedeți întregul eveniment. Cu mai multe radiodifuzoare internaționale disponibile, nu este necesar să folosiți site-uri de transmisie neautorizate și neautorizate.

Toate serviciile care arată Budd vs. Cyborg sunt blocate în regiune. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a le accesa din străinătate.

Cum să trăiești stream Bellator 238: Budd vs. Cyborg în străinătate cu un VPN

În timp ce VPN-urile pot părea intimidante la început, de fapt, este foarte ușor să deblocați site-urile și serviciile geore-restricționate. Urmați pașii de mai jos pentru a debloca fluxul în direct Bellator 238 de oriunde.

Iată cum să trăiești fluxul Bellator 238: Budd vs. Cyborg de oriunde:

  1. În primul rând, înregistrați-vă pentru un VPN adecvat. Am menționat deja ExpressVPN, dar dacă căutați o alternativă low-cost, CyberGhost și NordVPN sunt ambele alegeri solide.
  2. Descărcați și instalați aplicația VPN, având grijă să obțineți versiunea corectă, deoarece majoritatea oferă aplicații pentru mai multe sisteme de operare diferite.
  3. Decideți care dintre platformele de streaming de mai jos doriți să accesați în străinătate.
  4. Conectați-vă la un server VPN din țara dorită. De exemplu, veți avea nevoie de un server australian pentru a debloca Fetch sau unul american pentru DAZN. Acest lucru vă va deteriora adresa IP și va păcăli serviciile geo-blocate pentru a vă permite să le utilizați în străinătate.
  5. Încercați să redați un videoclip pe serviciul ales. În cele mai multe cazuri, ar trebui să înceapă instantaneu, dar dacă mai aveți probleme, încercați să ștergeți cookie-urile și memoria cache a browserului și să reîncărcați pagina.

Acest eveniment va fi transmis în direct, așa că vă recomandăm cu tărie să vă asigurați că VPN-ul dvs. funcționează (cu pașii de mai sus) cu mult înainte ca Bellator 238 să înceapă. În acest fel, dacă ceva nu funcționează așa cum este de așteptat, veți avea probabil timp să primiți ajutor din partea echipei de asistență a clientului VPN și este posibil să nu fiți ratat nicio luptă preliminară..

Cum să urmăriți Bellator 238 la televizorul american sau canadian

Steagul SUA

Bellator 238 va fi afișat pe DAZN SUA și DAZN Canada. Acest serviciu costă 19,99 USD USD sau 20 USD CAD pe lună și nu are nicio perioadă de încercare. În plus, aceasta are măsuri de georerestrângere foarte agresive, ceea ce înseamnă că majoritatea VPN-urilor se vor lupta pentru deblocarea acesteia.

DAZN este blocată în regiune și necesită o metodă de plată legată de o adresă americană sau canadiană, ceea ce face dificilă înregistrarea utilizatorilor străini. in orice caz, Abonații DAZN existenți pot utiliza în prezent ExpressVPN pentru a debloca versiunea canadiană a site-ului în străinătate. Acest VPN are chiar o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Unde mai pot transmite online Bellator 238?

Deși luptele Bellator sunt de obicei transmise în întreaga lume, Bellator 238 are doar câteva emisiuni internaționale confirmate. Mai jos, vă vom explica unde să urmăriți Fedor vs. Rampage în țara dvs.:

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Pentru fanii care se întreabă cum să-l urmărească pe Bellator în Marea Britanie, Sky Sports va afișa principalele lupte de cărți de la 3 AM GMT. Dacă sunteți un client Sky TV existent, puteți să vă conectați pur și simplu la site-ul web Sky sau la aplicația Sky Go și să transmiteți fiecare lupta online fără costuri suplimentare.

Nu aveți cablu sau cu un alt furnizor de televiziune? Nici o problema: puteți achiziționa un pasager zilnic Sky Sports Acum TV in schimb. Acestea costă 9,99 lire sterline fiecare, dar nu aveți de fapt nevoie de un cont Now TV pentru a cumpăra unul, așa că nu există taxe ascunse de care să vă faceți griji.

Puteți transmite live meciurile preliminare în direct și gratuit în aplicația Bellator MMA. Din păcate, această aplicație oferă doar videoclip cu rezoluție scăzută și nu există în prezent altă modalitate de a transmite luptele de subcard din Marea Britanie..

Sky Go este restricționat geo, așa că va trebui să fiți în Marea Britanie sau să utilizați un server VPN britanic pentru a urmări orice. În plus, legislația Regatului Unit prevede că aveți o licență TV pentru a transmite conținut așa cum este afișat la TV (deși nici aplicația Sky Go, nici site-ul Sky Sports nu verifică efectiv acest lucru).

Bellator 238: program complet

EvenimentarmăturăClasa de greutate
Lupte preliminare Sergey Shemetov vs. Shoma Shibisai Categoria grea
Kanna Asakura vs. Jayme Hinshaw Atomweight
Hiroto Uesako vs. Yusuke Yachi categorie ușoară
Jarred Brooks vs. Haruo Ochi Strawweight
Ryuichiro Sumimura vs. Jon Tuck Semimijlocie
Andy Nguyen vs. Ai Shimizu categorie muscă
Michael Page vs. Shinsho Anzai Semimijlocie
Cartea principală Goiti Yamauchi vs. Daron Cruickshank categorie ușoară
Ilara Joanne vs. Kana Watanabe categorie muscă
Lorenz Larkin vs. Keita Nakamura categorie ușoară
Michael Chandler vs. Sidney Outlaw Semimijlocie
Evenimentul principal Fedor Emelianenko vs. Quinton Jackson Greu ușor

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 − = 71

Adblock
detector