Cum să urmărești Campionatul PGA 2019 live online de oriunde

Cum să urmărești Campionatul PGA online de oriunde

Campionatul BMW PGA din acest an va avea loc în perioada 19 - 22 septembrie la Wentworth Club din Surrey, Anglia. Cu unii dintre cei mai buni jucători din lume participanți, avem garanția de a vedea o joacă fantastică în weekend. Nu o poți face în Marea Britanie personal? Nu vă faceți griji: mai jos, vă vom explica cum puteți viziona Campionatul PGA în direct online, oriunde, chiar și peste hotare.

Vom recomanda doar emițătorilor oficiali ai Campionatului PGA. Curentele fără licență sunt aproape inevitabile pentru evenimente sportive de înaltă calitate, dar vă sfătuim cu fermitate să le utilizăm. Nu numai că oferă, de regulă, videoclipuri cu rezoluție scăzută, dar există și șansa ca acestea să fie luate în comun pentru încălcarea dreptului de autor, ceea ce înseamnă că nu veți putea vedea cine câștigă. Deoarece oricum puteți urmări gratuit întregul turneu, nu există niciun avantaj să folosiți fluxuri neautorizate.

Majoritatea serviciilor care prezintă acest eveniment sunt restricționate în mod geo. Ca atare, va trebui să utilizați un VPN pentru a le accesa din străinătate.

Cel mai bun VPN pentru vizionarea Campionatului PGA: ExpressVPN

ExpressVPNIanuarie 2020

Aplicații disponibile:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Site-ul: www.ExpressVPN.com

Banii inapoi garantat: 30 DE ZILE

Dacă doriți să rămâneți în siguranță atunci când transmiteți Campionatul PGA sau deblocați platformele de streaming din străinătate, cel mai simplu este să utilizați un VPN. Vă recomandăm ExpressVPN: cu servere de mare viteză în 94 de țări, o suită de caracteristici avansate de securitate și posibilitatea de a debloca servicii precum Netflix și BBC iPlayer, este alegerea ideală pentru streaming în direct, video HD.

Vă puteți înscrie și începe să utilizați ExpressVPN în câteva minute. Trebuie doar să alegeți o lungime de abonament (una, șase sau douăsprezece luni) și finalizați procesul de plată. Din acest moment, aveți la dispoziție 30 de zile pentru a testa serviciul. Aceasta înseamnă că puteți urmări întregul Campionat PGA din 2019 și dacă decideți să nu continuați să folosiți ExpressVPN ulterior, puteți anula și primi o rambursare completă.

MAI BUN VPN PENTRU STREAMING: ExpressVPN oferă viteze mari, protecții excelente de securitate și confidențialitate și acces la peste 3.000 de servere din întreaga lume. De asemenea, este în măsură să deblocheze platforme populare precum CBS, Now TV și Foxtel de oriunde.

Citiți recenzia noastră completă despre ExpressVPN.

Cum să urmărești Campionatul PGA 2019 în direct în străinătate cu un VPN

Nou pentru VPN-uri și nu sunteți sigur cum să începeți? Urmați pașii de mai jos pentru a ocoli restricțiile regionale și urmăriți Campionatul PGA în direct de oriunde.

Iată cum puteți viziona Campionatul PGA în direct online de oriunde:

  1. În primul rând, înregistrați-vă pentru un VPN adecvat. Am menționat ExpressVPN mai sus, dar dacă căutați o alternativă low-cost, NordVPN și CyberGhost sunt ambele alegeri solide.
  2. Descărcați și instalați software-ul. Majoritatea VPN-urilor au aplicații pentru platforme mobile și desktop, așa că asigurați-vă că veți obține versiunea corectă.
  3. Alegeți care dintre serviciile de streaming de mai jos doriți să utilizați.
  4. Conectați-vă la un server VPN din țara corespunzătoare. De exemplu, veți avea nevoie de un server britanic pentru a debloca Sky Sports sau un server american pentru a viziona CBS în străinătate.
  5. Accesați site-ul ales și redați un videoclip. În cele mai multe cazuri, va începe imediat. Dacă nu, însă, puteți rezolva majoritatea problemelor, ștergând memoria cache și cookie-urile, apoi reîncărcând pagina.

Deoarece Campionatul BMW PGA din 2019 va fi transmis în direct, vă recomandăm să vă asigurați că VPN-ul dvs. funcționează (folosind pașii de mai sus) cu mult înainte de începerea acestuia. În acest fel, dacă aveți probleme neașteptate, veți avea destul timp pentru a contacta echipa de asistență a clientului VPN.

Cum să transmiteți gratuit PGA Championship Championship Live în SUA și Canada

Steagul SUA

Campionatul BMW PGA din 2019 va fi transmis în direct pe canalul de golf. Primele două runde vor începe la 6 AM EST, iar cele două finale vor începe la 8 AM.

De obicei, pentru a urmări The Golf Channel online, va trebui să plătiți 9,99 USD USD (sau 9,99 USD CAD) pe lună pentru GOLFPASS al NBC. Cu toate acestea, acest serviciu vine de fapt cu o probă gratuită de șapte zile. Aceasta înseamnă că vă puteți înscrie pur și simplu, urmăriți în direct Campionatul PGA, apoi anulați abonamentul pentru a nu fi taxat.

Canalul de golf este blocat în regiune, așa că va trebui să fiți fie în SUA, fie conectat la un server VPN american pentru a urmări.

Unde mai pot viziona Campionatul PGA 2019 live online?

Este destul de simplu să transmiteți online Campionatul BMW PGA din 2019. Mai jos, vă vom anunța ce rețele arată acest turneu în țara dvs.:

Regatul Unit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie
Sky Sports este distribuitorul exclusiv al Campionatului BMW PGA din Marea Britanie. Ai deja Sky Sports ca parte a pachetului tău de cablu TV? Dacă da, puteți transmite acest eveniment fără costuri suplimentare pe site-ul Sky sau în aplicația Sky Go. Clienții Sky TV pot primi canale de sport de la 18 GBP pe lună, dar fără contracte pe termen lung, nu este nevoie de cablu și un preț puțin mai mic, majoritatea oamenilor ar fi mai bine deservite de permisul Sky Sports de Now TV.

Campionatul PGA se desfășoară timp de patru zile, așa că, în timp ce sunt disponibile treceri zilnice (8,99 £), cea mai bună opțiune este permisul săptămânal de 14,99 GBP. Nu aveți nevoie de un cont Now TV pentru a achiziționa un permis sport, astfel încât nu există costuri suplimentare.

Ambele servicii sunt geo-blocate și sunt accesibile numai din Regatul Unit. Totuși, fanii britanici de golf pot urmări în continuare din străinătate conectându-se la unul dintre serverele VPN din Marea Britanie ale acestora.

Australia

steagul australiei

Fox Sports are drepturi exclusive pentru a arăta Campionatul PGA 2019 în Australia. Va fi transmis în direct, deși datorită diferenței de timp, aceasta înseamnă că acoperirea va avea loc între 7 și 3 AM AEST în primele două runde. În ultimele două zile, transmisia este programată să înceapă la 19:30.

Dacă sunteți un client Foxtel existent și aveți pachetul de canale sportive, puteți să vă conectați la Foxtel Go și să începeți să faceți streaming imediat. Fanii golfului care nu au cablu pot profită de procesul de zece zile al Foxtel Now in schimb; amintiți-vă doar să anulați odată ce s-a terminat campionatul pentru a evita să fiți taxat.

Aceste servicii sunt blocate în regiune, ceea ce înseamnă că va trebui să fiți fie în Australia, fie conectat la un server VPN australian pentru a le utiliza.

Pot urmări Campionatul PGA cu un VPN gratuit?

În timp ce utilizați o VPN gratuită poate părea o modalitate ușoară de a vă păstra în siguranță online, vă recomandăm cu fermitate să nu folosiți una. Pentru început, serverele lor nu sunt de obicei capabile să gestioneze numărul de utilizatori pe care îi au. Acest lucru duce la o bâlbâială video care necesită pentru totdeauna încărcarea, conexiunile intermitente și, în general, o experiență frustrantă. Unii chiar te fac să aștepți într-o coadă și să instituie limite lunare de date; întrucât streamingul HD este destul de intensiv în date, VPN-urile gratuite sunt o soluție mai puțin decât ideală.

Nu doar informațiile dvs. personale sunt în pericol, ci este și securitatea sistemului dvs.. Sunt peste 100 de VPN-uri gratuite în afară de aceasta, pretenția de a vă păstra în siguranță, dar care nu vă criptează datele și încercați activ să instalați malware pe dispozitiv. Mai mult, am văzut chiar și cazuri în care o VPN gratuită a permis (și a profitat) lățimea de bandă a clienților săi folosită într-o botnet. VPN-urile sunt concepute pentru a vă spori securitatea, pentru a nu vă deschide amenințări precum ransomware, keyloggers și adware. Pentru a vă proteja pe dvs. și pe sistemul dvs., vă recomandăm să utilizați un serviciu VPN de renume care să plaseze în primul rând confidențialitatea utilizatorilor săi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 4 =

Adblock
detector