Cum să urmărești Canelo vs. Golovkin (GGG) online de oriunde

Ori de câte ori o revizuire se întâmplă în lumea boxului, este o veste importantă. Este exact cazul viitoarei lupte GGG vs. Canelo, programată pentru 15 septembrie 2018, pe T-Mobile Arena din Las Vegas. Vom înțelege mai mult în istoria acestor doi luptători și în precedentul lor meci de luare de cap în 2017. Deocamdată, poate vă întrebați cum să urmăriți online Canelo vs. Golovkin. Profilul înalt al acestei lupte înseamnă că puteți urmări acești doi boxeri făcând istorie online, din orice parte a lumii, inclusiv SUA, Marea Britanie și Australia.

Cum să vizionezi Canelo vs. Golovkin în direct online

Canelo Alvarez vs. Gennady Golovkin 2 este setat pentru 15 septembrie, începând cu ora 8 PM EST / 1 AM GMT + 1. Cartea de luptă va include, de asemenea, meciuri pentru titlul WBO Junior Middleweight, un meci Middleweights și o luptă Junior Bantamweights.

VEZI SI: Cum să trăiești stream McGregor vs Khabib

În SUA, HBO este radiodifuzorul principal. HBO PPV va duce meciul, dar există și alte câteva opțiuni suplimentare pentru rezidenții americani. Locuitorii Regatului Unit vor avea acces la BT Sport Box Office printr-una din mai multe emisiuni TV. Locuitorii australieni cu Foxtel vor putea, de asemenea, urmări lupta la un cost relativ redus. Dacă sunteți în afara SUA, Marea Britanie sau Australia, este posibil să aveți în continuare opțiuni. Vă vom arăta cum să transmiteți fluxul Canelo vs Golovkin, indiferent dacă sunteți în străinătate sau acasă.

Cel mai bun VPN pentru GGG vs. Canelo: ExpressVPN

sport ExpressVPN-Streaming-

Trebuie să vă așteptați la oricare dintre opțiunile dvs. de vizualizare pentru Canelo vs. Golovkin. Sperăm, difuzoarele online vor crește lățimea de bandă disponibilă pentru fluxuri, pentru a preveni tamponarea. Cu toate acestea, este posibil să fiți nevoit să luptați cu ISP-ul dvs. încercând să vă reduceți lățimea de bandă, ceea ce poate duce la tamponarea și reducerea calității video.

Dacă călătoriți în străinătate sau sunteți în afara SUA, Regatul Unit și Australia, este posibil să fie necesar să evitați restricțiile de conținut geografic pentru a accesa lupta.

Pentru a evita să fii încurajat de ISP-ul tău sau să fii blocat în străinătate, va trebui să folosești un VPN pentru a-ți ascunde locația și a-ți proteja identitatea.

Un VPN solid vă va ascunde activitatea online pentru a împiedica ISP-ul dvs. să știe ce tip de date utilizați. Drept urmare, ISP va fi obligat să trateze datele dvs. la fel ca orice alt tip de activitate online, ocolind acceleratia automată pe care o impune fluxurilor video..

Site-urile de streaming video și aplicațiile nu vă pot vedea locația în timp ce sunteți conectat la un VPN; în schimb, ei văd doar serverul VPN. Când vă conectați la un VPN, veți primi o nouă adresă IP din țara dorită, făcând-o să pară ca și cum ar veni dintr-o locație nouă.

Recomandăm ExpressVPN celor care doresc să transmită GGG și Canelo. Dintre opțiunile pe care le-am testat, acesta are cele mai multe servere disponibile care vă ajută să vă asigurați viteze rapide, criptare de grad militar și o politică strictă fără jurnaluri pentru a vă asigura că datele utilizatorului rămân în siguranță.

OFERTA EXCLUSIVĂ: Obțineți trei luni în plus, fără costuri suplimentare, înscriindu-vă la planul anual al ExpressVPN. Aceasta include o garanție de returnare de 30 de zile, astfel încât să o încercați fără riscuri.

Pentru a obține un VPN care lucrează cu GGG vs. Canelo, faceți următoarele:

 1. Decideți ce VPN doriți să utilizați. Am menționat deja ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt două alternative de înaltă calitate, cu costuri reduse.
 2. Descărcați software-ul VPN pe dispozitivul dorit
 3. Încărcați software-ul VPN și selectați țara dorită
 4. Conectați-vă la site sau la serviciul de streaming la alegere pentru cardul de luptă Canelo vs. Golovkin

În funcție de browserul pe care îl utilizați (în special Chrome), poate fi necesar să ștergeți istoricul browserului, memoria cache și cookie-urile, astfel încât site-ul la care vă conectați să nu poată citi anumite metadate pentru a vă detecta adevărata locație. Utilizatorii browserului Chrome ar putea avea nevoie să se deconecteze și din contul lor Google pe browser.

Acum că știți să accesați lupta, să explorăm mai detaliat ce opțiuni există pentru a urmări în SUA, Marea Britanie și Australia.

Statele Unite

Canelo vs. Golovkin

HBO Boxing este radiodifuzorul pentru viitoarea carte de luptă din 15 septembrie. Asta înseamnă că serviciul este sursa principală pentru vizionarea meciului. Cu toate acestea, HBO nu arată meciul ca un flux inclus cu un cont HBO obișnuit. În schimb, va trebui să o comandați prin Pay-Per-View. Aveți câteva opțiuni în acest scop.

1. Comandați meciul prin HBO PPV

HBO Pay-Per-View este cea mai ieftină metodă de utilizat pentru rezidenții SUA. Puteți comanda meciul pe HBO PPV pentru 69,99 USD pentru un flux SD sau 79,99 USD pentru un flux HD. Totuși, această captură este că veți avea nevoie de un abonament prin cablu. Probabil puteți viziona live online prin serviciul dvs. de cablu TV, deoarece majoritatea furnizorilor de cablu oferă acum aplicații pentru a vă viziona fluxurile de pe diferite dispozitive. Cu toate acestea, televizorul prin cablu este încă o opțiune scumpă.

Poate exista o soluție de rezolvare. Sling TV vă permite să comandați evenimente de plată pe vizionare, inclusiv HBO Pay-Per-View. Serviciul de streaming în direct TV a promovat puternic difuzarea primei lupte GGG vs. Canelo în 2017. Deși HBO nu o listează pe site-ul său web, este posibil să puteți utiliza din nou această opțiune.

Tot ce va trebui să faceți este să vă înscrieți la Sling TV, apoi de la dvs. Contul meu pagina, localizați „Pay-Per-View”. De acolo, selectați evenimentul corect și selectați „Cumpărare”. Ar trebui să vă puteți reîmprospăta pagina de cont, iar fluxul va fi disponibil pe pagina principală a canalelor TV Sling TV. Sling TV este disponibil doar în SUA, dar puteți evita această restricție cu un VPN.

Puteți găsi mai multe informații de la Sling cu privire la procesul de comandă PPV în secțiunea lor de ajutor. Rețineți că, deoarece HBO nu listează Sling TV pe site-ul lor ca furnizor de televiziune prin cablu, iar Sling nu a menționat lupta de asemenea, nu putem garanta că aceasta va fi o opțiune.

Cu toate acestea, Sling TV oferă o probă gratuită de 7 zile, astfel încât să vă puteți înscrie și să vă întoarceți în contul dvs. în timpul perioadei de încercare pentru a vedea dacă au adăugat lupta. Dacă nu este adăugat, puteți anula doar înainte de finalizarea procesului și puteți accesa lupta din opțiunea FITE de mai jos.

2. Folosiți FITE.tv pentru a achiziționa și transmite cardul de luptă GGG vs. Canelo

Canelo vs. Golovkin

FITE.tv va purta lupta Golovkin vs. Canelo. Acest serviciu oferă meciuri PPV pentru sporturi de luptă, inclusiv MMA, UFC și box, printre altele.

Înainte de a putea cumpăra acces la luptă, va trebui să vă creați un cont. De acolo, puteți achiziționa acces live streaming pe site-ul FITE pentru 84,99 USD. În mod special, acest lucru este mai scump decât dacă ar trebui să mergeți cu HBO PPV printr-un abonament la televizor prin cablu, dar vă scutește și de a fi nevoiți să plătiți pentru TV prin cablu.

Potrivit forului său, emisiunea Canelo vs. GGG 2 pe FITE va fi disponibilă numai în SUA. Cu toate acestea, din moment ce FITE.tv este adesea disponibil în afara SUA pentru alte evenimente, este posibil să puteți utiliza ExpressVPN sau o altă opțiune VPN pentru a ocoli restricția de conținut geografic în loc pentru luptă..

Regatul Unit

canelo vs. ggg 2

BT Sport Box Office este programat să poarte cartea de luptă Canelo vs. GGG 2. Deși costul nu a fost încă publicat, BT Sport Box Office a fost confirmat ca radiodifuzor, așa că va trebui să vă asigurați că beneficiați de acest serviciu înainte de luptă..

Puteți vizualiza BT Sport Box Office prin BT TV, Sky sau Virgin Media.

Fiecare dintre aceste opțiuni va implementa blocuri de conținut geografic, astfel încât va fi necesar un VPN dacă călătoriți în afara țării.

Australia

Canelo vs. GGG 2

Dacă sunteți în Australia, ar trebui să aveți acces Pay-Per-View relativ ieftin la cardul de luptă, atât timp cât aveți un cont Foxtel sau Optus TV..

Dacă se întâmplă să aveți Foxtel sau Optus TV ca furnizor de televiziune prin cablu, vă puteți adresa site-ului principal al evenimentului principal și puteți viziona acolo. Costul este de 39,95 dolari, ceea ce îl face mult mai ieftin decât alte țări.

Evenimentul principal a difuzat multe evenimente Foxtel online în trecut, inclusiv lupta Woodley vs. Till UFC și meciul de box Joshua vs. Povetkin.

Canelo vs. GGG 2: detalii despre cărți, eveniment și meci

Canelo și GGG vor face oficial pătrat pentru a doua oară în 2 ani, pe 15 septembrie, pe T-Mobile Arena din Las Vegas. Cartea de luptă este programată să înceapă la 8 PM EST / 1 AM GMT + 1. Iată o gamă completă de cărți de luptă, inclusiv jocurile de subcarbă:

  • Roman Gonzales vs. Moises Fuentes - Bantamweight
  • David Lemieux vs. Gary „Spike” O’Sullivan - Greutate medie
  • Jaime Mungia vs. Brandon Cook - Junior titlu de mijloc
  • Gennady Golovkin vs. Canelo Alvarez (Evenimentul principal) - Greutate medie

Evenimentul principal va începe odată ce s-au încheiat luptele de la subteran.

Istoria stâncoasă a lui Canelo și Golovkin

Este bine știut în acest moment că Canelo și Golovkin nu le plac reciproc, poate mai mult decât majoritatea celorlalți boxeri competitivi. În jurul acestei perioade de anul trecut, cei doi boxeri au intrat cu pumnul în pumn în alt eveniment, poreclit Supremaţie, asta s-a încheiat în controverse. De asemenea, desfășurat la T-Mobile Arena și difuzat de HBO PPV, acel eveniment a înregistrat o remiză separată cu scorurile celor doi judecători care au ajuns la 114-114 puncte solide..

Reambularea actuală este rezultatul acelei rare decizii de remiză. Inițial, revanșarea a fost programată pentru 5 mai 2018. Cu toate acestea, câteva neplăceri, inclusiv testul pozitiv al medicamentului Canelo precedent evenimentului și suspendarea ulterioară a acestuia, au întârziat lupta până la 15 septembrie..

Supremaţie a primit a treia cea mai mare poartă (vânzări de bilete și PPV) a oricărui meci de box din istorie. Este destul de probabil ca Canelo și GGG 2 să depășească lupta de anul trecut în ceea ce privește vânzările de bilete.

Cum se pariază pe Canelo vs. GGG 2

Probabil că va exista un număr mare de pariuri pentru următoarea luptă dintre Alvarez și Golovkin. Având în vedere ultima luptă încheiată într-o remiză, poate fi greu de prezis cine va fi câștigătorul.

Statswise, boxerul mexican Canelo va intra în meci cu un număr mai mare de victorii (49) și KO (34). Între timp, Golovkin, de origine kazahă, are 33 de KO-uri, dar intră și în luptă fără pierderi în palmaresul său.

Cu toate acestea, statisticile acestor doi luptători sunt doar un calcul minor. Canelo poate avea mai multe dovezi în urma suspendării sale și, cu siguranță, un test de droguri atârnă peste el după testul pozitiv de droguri.

Pe agregatorul site-ului de pariuri, Oddschecker, cei doi luptători se apropie chiar și pentru mediile de pariere. În momentul scrierii, Golovkin are aproximativ 47% din pariuri, în timp ce Canelo are în jur de 43%. Restul de 10% dintre jucători pariază pe o altă remiză (ceva ambii luptători vor lucra din greu pentru a preveni).

canelo vs. ggg 2 oddschecker

Dacă doriți să intrați în acțiunea de pariere, puteți face acest lucru legal printr-o serie de site-uri de pariuri diferite. Trebuie doar să vă asigurați că pariurile online prin orice site pe care îl alegeți este legal în țara dvs. Dacă călătoriți într-o țară în care pariurile online sunt blocate pentru rezidenți, va trebui să aveți o VPN funcțională pentru a evita blocarea conținutului geografic și a paria așa cum v-ați face în mod normal din țara de origine. Pentru mai multe informații, consultați ghidul nostru despre cele mai bune VPN-uri pentru pariuri sportive și jocuri de noroc.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 2 = 7

Adblock
detector