Cum să urmărești Cupa Mondială a Femeilor online gratuit

Cum să urmăriți online Cupa Mondială a Femeilor

Cupa Mondială a Femeilor din acest an se află în prezent în faza sferturilor de finală (la momentul scrierii, Anglia este singura echipă care a ajuns la semifinale). Totuși, a rămas multă acțiune, întrucât finala nu va avea loc până pe 7 iulie. Mai jos, vă vom explica cum să urmăriți în direct fiecare meci al Cupei Mondiale a Femeilor, indiferent dacă sunteți în SUA, Marea Britanie, Suedia, Spania sau oriunde altundeva din lume.

Acest post va recomanda doar surse oficiale. În timp ce evenimentele sportive populare sunt adesea disponibile pe site-urile de streaming umbroase, vă sfătuim cu fermitate să le utilizăm. Pentru început, acestea oferă, de regulă, doar videoclipuri cu rezoluție scăzută, și pentru a înrăutăți, fluxurile fără licență pot fi scoase offline în orice moment pentru încălcarea dreptului de autor. Ca atare, s-ar putea să nu vezi nici cine câștigă un meci dat. Puteți viziona Cupa Mondială a Femeilor în mod gratuit, ceea ce înseamnă că nu există niciun motiv să folosiți fluxuri de la terți.

Acest eveniment va fi afișat doar pe platformele cu restricții geo-restricționate. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a viziona Cupa Mondială Femeilor din 2019 în străinătate.

Cum să urmăriți Cupa Mondială Femeilor din 2019 în străinătate cu un VPN

Este foarte ușor să accesați servicii blocate în regiune cu un VPN. Pur și simplu urmați pașii de mai jos pentru a debloca și a transmite Cupa Mondială a Femeilor de oriunde:

  1. În primul rând, veți avea nevoie de un VPN. Recomandăm ExpressVPN, deși NordVPN și CyberGhost sunt alternative excelente, cu costuri reduse.
  2. După ce v-ați înscris, descărcați și instalați software-ul. De obicei, există mai multe versiuni din care să alegeți, așa că asigurați-vă că veți obține cea potrivită pentru dispozitivul dvs..
  3. Decideți ce serviciu geo-restricționat doriți să deblocați.
  4. Conectați-vă la un server VPN din țara dorită. Ați folosi un server american pentru a accesa Fox Sports, de exemplu, sau unul britanic BBC iPlayer.
  5. Încercați să redați un videoclip pe site-ul ales. Ar trebui să înceapă imediat, dar dacă nu, ștergerea cache-ului și a cookie-urilor, apoi reîmprospătarea paginii va rezolva majoritatea problemelor.

Rețineți că, deoarece aceste meciuri vor fi transmise în direct, este important să vă asigurați că VPN-ul dvs. funcționează bine înainte de start. În acest sens, vă veți asigura că veți avea suficient timp pentru a contacta echipa de asistență a clientului VPN, dacă ceva nu merge bine. Această abordare face mai puțin probabil să pierdeți din ceea ce este sigur că va fi o rundă foarte interesantă.

Cum să trăiești în direct Cupa Mondială a Femeilor gratuit pe televizorul britanic

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

BBC are drepturi exclusive de difuzare pentru acest eveniment în Marea Britanie. În consecință, puteți urmăriți în direct toate meciurile din Cupa Mondială a Femeilor rămase în direct pe BBC iPlayer. Această platformă este liberă de utilizare, deși mai întâi va trebui să vă creați un cont. Nu intrați în panică atunci când vi se cere să introduceți un cod poștal, deoarece va funcționa orice cod poștal britanic.

Legea britanică prevede să aveți o licență TV pentru a transmite orice, așa cum este afișat pe TV tradițional. Deși BBC iPlayer afișează ocazional o fereastră care vă anunță despre această cerință, nu verifică de fapt dacă aveți sau nu licență.

BBC iPlayer este blocat în regiune și este disponibil numai în Marea Britanie. Puteți să îl accesați încă din alte țări conectându-vă la un server VPN britanic mai întâi. Nu aveți încă un VPN? ExpressVPN vine cu un Garanție de returnare de 30 de zile, ceea ce înseamnă că puteți transmite Cupa Mondială Feminină din 2019 fără riscuri. Dacă nu sunteți neimprimate sau pur și simplu nu aveți nevoie de VPN după aceea, puteți anula și solicita o rambursare completă.

Unde mai pot transmite online Cupa Mondială a Femeilor din 2019 online?

24 de țări au participat la Cupa Mondială a Femeilor din acest an, astfel încât, în mod evident, există emisiuni internaționale pentru acest eveniment în întreaga lume. Aruncați o privire mai jos pentru a afla ce rețele arată turneul din țara dvs.:

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

Fiecare joc din Cupa Mondială a Femeilor va fi afișat pe Fox Sports. Dacă pachetul dvs. de cablu include FS1 și FS2, aveți noroc: conectați-vă pe site-ul Fox Sports cu detaliile furnizorului dvs. și veți putea transmite în direct și gratuit restul turneului în direct..

Desigur, nu ar fi corect să te oprești să te uiți doar pentru că nu ai televizor prin cablu. DirecTV Now, fuboTV, Hulu cu TV live, PlayStation Vue, Sling TV și YouTube TV vă permit să transmiteți în direct Fox Sports în direct și cel mai bine, toate au o perioadă de încercare gratuită (o săptămână pentru majoritatea, cinci zile pentru PlayStation Vue). Acest lucru înseamnă că vă puteți înscrie, transmite fluxurile rămase și anula pentru a nu fi taxat.

Serviciile de mai sus sunt disponibile numai în SUA. Americanii pot totuși accesa aceste platforme în străinătate conectându-se la un server VPN din SUA.

Canada

Steagul canadian

TSN, RDS și CTV împărtășesc acoperirea Cupei Mondiale Femei din Canada din 2019. TSN și RDS vor transmite în direct fiecare program (în engleză și, respectiv, franceză), în timp ce CTV va arăta Italia doar Olanda, semifinalele și finala. Dacă pachetul dvs. de cablu include oricare dintre aceste canale, le puteți transmite online fără costuri suplimentare.

Există un mod de a urmări, chiar dacă nu aveți cablu. RDS și TSN oferă ambele un abonament online doar pentru 4,99 USD CAD pe zi sau 19,99 USD pe lună. Din păcate, nu există nicio perioadă de încercare, dar, deoarece niciun alt serviciu nu arată toate jocurile rămase la Cupa Mondială a Femeilor, nu există cu adevărat alte opțiuni.

TSN, CTV și RDS sunt toate geore restricționate. Ca atare, va trebui să fiți fie în Canada, fie să vă conectați la unul dintre serverele canadiene ale VPN pentru a le utiliza.

Australia

steagul australiei

Fanii austrieci de fotbal pot urmări fiecare meci pe Optus Sport. Abonații existenți pot începe să curgă imediat, gratuit, dar în caz contrar, va trebui să plătiți 14,99 USD pe lună, deoarece nu există nicio încercare gratuită.

SBS oferă o acoperire foarte asemănătoare, cu excepția faptului că nu va afișa playoff-ul pe locul trei. Toate jocurile SBS pot fi urmărite complet gratuit atât pe site-ul World Game, cât și pe site-ul Freeview. SBS transmite, de asemenea, cele mai importante momente de la ora 18:00 AEST în fiecare zi de meci, iar reluările complete ale meciurilor anterioare sunt disponibile la scurt timp după terminarea difuzării..

Optus Sport și SBS sunt restricționate din punct de vedere geografic și, în consecință, veți avea nevoie de un VPN pentru a le accesa din afara Australiei.

Franţa

Flag_of_France-e1527750876576

Meciurile rămase pot fi vizualizate fie pe TF1, fie pe Canal +. În timp ce ambele rețele arată finală, TF1 are drepturi exclusive asupra Franței față de SUA. Între timp, Canal + va arăta toate celelalte meciuri, inclusiv playoff-ul pe locul trei.

Puteți transmite gratuit fluxul TF1, deși este disponibil doar un comentariu francez și mai întâi va trebui să vă creați un cont. Pe de altă parte, Canal +, de obicei, începe de la 6,99 EUR pe lună. Există un proces de o lună, ceea ce înseamnă că poți înscrieți-vă, urmăriți online Cupa Mondială a Femeilor și anulați pur și simplu înainte de a fi taxat.

Ambele platforme de streaming sunt geore-restricționate. Aceasta înseamnă că veți avea nevoie de un VPN pentru a le utiliza în afara Franței.

Germania

Germania-flag

Este foarte ușor să urmărești Cupa Mondială a Femeilor din 2019 în Germania. Fiecare meci este disponibil cu comentarii germane Das Erste sau ZDF, două canale care oferă fluxuri live complet gratuite. Dacă doriți, puteți transmite aceste programe pe DAZN Germany (9,99 EUR pe lună cu o probă de o lună), dar, deoarece această platformă are aceeași acoperire, nu există niciun motiv pentru a o utiliza.

Das Erste, DAZN și ZDF sunt blocate în regiune. DAZN blochează direct majoritatea VPN-urilor, dar dacă vă conectați la un server VPN german, ar trebui să fiți în continuare în măsură să vizionați ZDF sau Das Erste în străinătate.

Italia

steagul Italiei - italiene

Aceste meciuri vor fi afișate cu comentarii italiene despre Rai Play și Sky Sports. Rai Play este gratuit și nu necesită chiar să-ți creezi un cont, dar, din păcate, site-ul Sky Sports nu oferă niciun fel de stream live. Din fericire, există o soluție de rezolvare: acum TV Italia oferă zilnic, săptămânal și lunar pasaje Sky Sports pentru 7,99 EUR, 14,99 EUR și, respectiv, 29,99 €.

Playoff-ul pe locul trei și finala sunt singurele două meciuri rămase care nu vor fi pe Rai Play. Ca atare, puteți urmăriți gratuit majoritatea turneului și pur și simplu achiziționați o trecere săptămânală Now TV zilnică pentru ultimele două jocuri.

Rai Play și Sky Sports Italia sunt restricționate geo. Ca atare, veți avea nevoie de un VPN pentru a le urmări în străinătate.

Alte locații

Dacă nu ți-am menționat țara de mai sus, nu intră în panică: Cupa Mondială a Femeilor din 2019 se difuzează în prea multe regiuni pentru a le aborda pe toate individual. În schimb, vă recomandăm să consultați următoarea listă de emisiuni ale Cupei Mondiale FIFA Women. Nu puteți găsi un radiodifuzor? Nu uitați, puteți accesa servicii de streaming gratuite din alte țări (cum ar fi BBC iPlayer sau Zattoo) oriunde vă aflați, utilizând un VPN.

Cupa Mondială a Femeilor din 2019: program complet

DataRundăarmăturăOra Kickoff (CEST)
28 iunie Sferturi de finala Franța vs. SUA 21
29 iunie Sferturi de finala Italia vs. Olanda 15
29 iunie Sferturi de finala Germania vs. Suedia 18:30
2 iulie Semifinale Anglia vs. TBA 21
3 iulie Semifinale TBA vs. TBA 21
6 iulie Playoff pe locul trei TBA vs. TBA 17
7 iulie Final TBA vs. TBA 17

Ce echipe se așteaptă să facă bine?

Echipa de fotbal a femeilor din SUA este favorita actuală pentru a câștiga și este ușor de observat de ce: au fost o forță dominantă în grupul lor, demontarea echipei thailandeze 13-0 la începutul acestei luni și a provocat constant probleme adversarilor lor.. Fii atent la atacantul lor de stele, Mal Pugh: fulgeră repede, incredibil de precisă și periculoasă în orice domeniu.

Echipa Angliei a evoluat deosebit de bine de această dată, trecând prin etapa a șaisprezece fără a acorda un singur gol. În plus, au marcat frecvent două sau mai multe goluri împotriva echipelor dificile precum Norvegia și Japonia. Dacă s-au asociat cu Olanda sau Italia în semifinale, Anglia are șanse mari de câștig.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 62

Adblock
detector