Cum să urmărești Cupa Mondială Rugby 2019 online gratuit de oriunde

Cum să urmărești Cupa Mondială Rugby - 2019 online gratuit de oriunde

Cupa Mondială de Rugby 2019 va avea loc în Japonia, în perioada 20 septembrie până pe 2 noiembrie. În total, vor fi 48 de partide, cu 20 de țări care vor lua parte, deci cu siguranță sunt multe de așteptat. Vestea bună este că puteți transmite cu ușurință în direct Cupa Mondială de Rugby în străinătate, deoarece există emisiuni oficiale în zeci de țări (deși în funcție de locul în care locuiți, meciurile pot difuza târziu noaptea sau dimineața devreme).

Ar trebui să rețineți că vom recomanda doar surse oficiale. Deși există deseori fluxuri de terțe părți pentru evenimente sportive majore precum Cupa Mondială de Rugby, vă sfătuim să le folosiți. Pentru început, videoclipul tinde să fie întârziat și de rezoluție scăzută. Pentru a înrăutăți lucrurile, fluxurile nelicențiate pot fi scoase offline în orice moment pentru încălcarea dreptului de autor. Pe de altă parte, având în vedere că puteți urmări gratuit Cupa Mondială de Rugby 2019, nu este necesar să folosiți, în primul rând, fluxuri neautorizate și nesigure..

Acest eveniment va fi transmis numai pe servicii blocate în regiune. Ca atare, veți avea nevoie de un VPN pentru a transmite Cupa Mondială de Rugby în străinătate.

Cum să urmăriți Cupa Mondială de Rugby 2019 din străinătate cu un VPN

Nou pentru VPN-uri și nu sunteți sigur cum să începeți? Nu vă faceți griji; este ușor de accesat serviciile geo-restricționate în străinătate. Urmați pașii de mai jos pentru a transmite Cupa Mondială de Rugby de oriunde.

Iată cum puteți viziona Cupa Mondială de Rugby 2019 online de oriunde cu un VPN:

 1. În primul rând, înregistrați-vă pentru un VPN adecvat. Vă recomandăm ExpressVPN, dar NordVPN și CyberGhost sunt alternative excelente la costuri reduse.
 2. Descărcați și instalați aplicația VPN, având grijă să obțineți versiunea potrivită pentru dispozitivul dvs..
 3. Decideți ce serviciu doriți să deblocați din lista de mai jos și creați-vă un cont (dacă este necesar). De obicei, veți avea nevoie de o metodă de plată legată de o adresă din țara relevantă.
 4. Conectați-vă la un server VPN în locația corespunzătoare. De exemplu, ați folosi un server britanic pentru a debloca ITV Hub sau unul canadian pentru a accesa TSN în străinătate.
 5. Încercați să redați un videoclip pe serviciul ales. În cele mai multe cazuri, ar trebui să se încarce fără probleme. Dacă întâmpinați dificultăți, ștergeți memoria cache și cookie-urile browserului, apoi reîncărcați pagina.

Jocurile Cupei Mondiale de Rugby vor fi transmise în direct. Din acest motiv, vă recomandăm să vă asigurați că VPN-ul dvs. funcționează (folosind pașii de mai sus) înainte de începerea meciurilor. Această abordare vă asigură că veți avea timp pentru a primi ajutor de la echipa de asistență a clientului VPN în cazul unor probleme tehnice neașteptate și face mai puțin probabil să pierdeți o parte din joc..

Cupa Mondială de Rugby 2019 Acoperire TV Marea Britanie - cum să faceți streaming gratuit

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

ITV este principalul difuzor al Cupei Mondiale de Rugby din Marea Britanie. Această rețea va apărea fiecare joc al turneului de pe ITV sau ITV4, canale care pot fi vizionate în direct și gratuit online prin intermediul ITV Hub (sau STV Player, dacă sunteți în Scoția). Jocurile care prezintă echipa Galilor vor fi afișate și pe S4C. Acest canal în limba galeză poate fi urmărit gratuit pe BBC iPlayer.

Datorită diferenței de timp, majoritatea meciurilor vor fi transmise dimineața devreme, deși odată terminate, acestea vor fi adăugate la biblioteca la cerere a ITV Hub. Veți avea la dispoziție 30 de zile pentru a le urmări înainte ca fiecare să fie eliminat, deci nu trebuie să vă faceți griji dacă pierdeți un joc sau două.

Înregistrarea la ITV Hub este gratuită și durează doar un minut. Nu trebuie decât să introduceți câteva informații de bază (nume, adresă de email și așa mai departe). Rețineți că, deși acest serviciu vă solicită codul poștal, nu verifică de fapt dacă locuiți sau nu acolo, astfel încât orice cod poștal valabil britanic va funcționa.

ITV Hub și BBC iPlayer sunt ambele restricționate din punct de vedere geologic și sunt disponibile doar în Marea Britanie. Cu toate acestea, dacă vă conectați la un server VPN britanic, puteți utiliza oricare serviciu din străinătate. Nu aveți încă un VPN? ExpressVPN este livrat cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile fără riscuri, care vă permite să transmiteți Cupa Mondială de Rugby din străinătate și să solicitați o rambursare dacă nu sunteți mulțumit.

Unde mai pot viziona online Cupa Mondială de Rugby?

Nu trebuie să mergeți până la Japonia pentru a viziona Cupa Mondială de Rugby, așa cum va fi afișat online în mai mult de 30 de țări. Aruncați o privire mai jos pentru a afla ce rețele difuzează Cupa Mondială de Rugby 2019 unde vă aflați:

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

NBC are drepturi de radiodifuziune exclusivă pentru acest eveniment în SUA. Dacă pachetul dvs. de cablu TV include deja NBC (sau dacă vă abonați la un serviciu acceptat, precum Sling TV sau PlayStation Vue), puteți să vă autentificați și să vizionați o mână de meciuri gratuit.

Cu toate acestea, dacă doriți să difuzați fiecare meci, va trebui să o faceți achiziționează pachetul Cupei Mondiale de Rugby pe NBC Sports Gold. Acest lucru costă 199,99 USD USD și vă permite să transmiteți fiecare joc live sau mai târziu, la cerere. Acesta este un mod destul de scump de vizionat, mai ales având în vedere că același conținut este difuzat gratuit în alte țări.

NBC, Sling TV și PlayStation Vue sunt restricționate din punct de vedere geografic, așa că va avea nevoie de un VPN pentru a le accesa din afara SUA.

Canada

Steagul canadian

Fanii canadieni pot transmite în direct toate jocurile turneului în direct pe TSN. Dacă aveți deja canale TSN ca parte a pachetului dvs. de cablu, puteți să vă conectați și să începeți să faceți streaming imediat. Dacă nu, există o modalitate de a urmări Cupa Mondială de Rugby din 2019 fără cablu.

Înscrieți-vă la TSN Direct. Aceasta costă 4,99 USD CAD pe zi sau 19,99 USD pe lună (din păcate, nu există nicio perioadă de încercare). Veți avea nevoie de o metodă de plată legată de o adresă canadiană, astfel încât este aproape imposibil să se înregistreze utilizatorii străini.

TSN este blocată în regiune, ceea ce înseamnă că va trebui să fiți fie în Canada, fie să vă conectați la un server VPN canadian pentru a-l accesa.

Australia

steagul australiei

Fanii Wallabies pot urma gratuit echipa națională a Australiei ca și toate meciurile echipei vor fi transmise în direct 10Play. Meciurile rămase vor fi pe Fox Sports, așa că dacă aveți deja un abonament la Optus sau la Foxtel TV, puteți să vă autentificați și să urmăriți aceste meciuri fără costuri suplimentare folosind site-ul Optus sau respectiv aplicația Foxtel Go..

Nu aveți cablu? În acest caz, puteți urmări pe Foxtel Now în schimb. Acest lucru este mai scump (pachetele de canale necesare costă 40 USD AUD pe lună), dar există o probă gratuită de 10 zile, în timpul căreia veți putea urmări orice canal vă place.

Serviciile Foxtel și Optus sunt disponibile numai în Australia. În plus, Foxtel necesită un număr de telefon local la înregistrare, ceea ce face dificilă înregistrarea, cu excepția cazului în care locuiți de obicei în Australia. Abonații actuali pot utiliza aceste servicii în mod normal din străinătate, conectându-se la un VPN.

Japonia

steagul Japoniei

Acoperirea japoneză va fi împărțită între trei emisiuni: NHK, Nippon TV și J Sports. Cu toate acestea, Nippon TV nu are un flux online online și NHK oferă doar un flux disponibil la nivel internațional, care nu va afișa sporturi în direct.

Acest lucru lasă doar J Sports. Pentru 1.800 ¥ (în jur de 17 USD USD), puteți achiziționează un permis de rugby de o lună ceea ce vă permite să vizionați fiecare meci al Cupei Mondiale de Rugby în direct (sau la cerere, dacă doriți). Cu toate acestea, acest serviciu oferă doar comentarii japoneze și veți avea nevoie de o metodă de plată legată de o adresă japoneză pentru a vă înregistra, deci nu este o modalitate ideală de a urmări decât dacă de obicei trăiești în Japonia..

J Sports este disponibil doar în Japonia, deși abonații pot urmări din străinătate conectându-se la un server VPN japonez.

Alte locații

Chiar dacă nu v-am menționat țara de mai sus, există totuși o șansă bună să vă puteți urmări. Vedeți lista difuzatorilor internaționali ai Cupei Mondiale de Rugby pentru a afla ce rețele arată turneul din țara dvs. Chiar dacă țara dvs. nu are acoperire completă (sau dacă nu sunteți abonat (ă) la serviciul solicitat), puteți viziona adesea echipa națională jucând pe rețele gratuite.

Ce țări participă la Cupa Mondială de Rugby 2019?

În fiecare an, 20 de țări merg cu capul în cap la Cupa Mondială de Rugby. De data aceasta, națiunile participante sunt:

 • Argentina
 • Australia
 • Canada
 • Anglia
 • Fiji
 • Franţa
 • Georgia
 • Irlanda
 • Italia
 • Japonia
 • Namibia
 • Noua Zeelanda
 • Rusia
 • Samoa
 • Scoţia
 • Africa de Sud
 • Tonga
 • Statele Unite ale Americii
 • Uruguay
 • Țara Galilor

Cupa Mondială de Rugby din Japonia 2019: program complet

Dataarmătură Ora (JST)
20 septembrie Japonia vs. Rusia 7:45 PM
21 septembrie Australia vs. Fiji 13:45
Franța vs. Argentina 16:15
Noua Zeelandă vs. Africa de Sud 18:45
22 septembrie Italia vs. Namibia 14:15
Irlanda vs. Scoția 4:45 PM
Anglia vs. Tonga 19:15
23 septembrie Țara Galilor vs. Georgia 19:15
24 septembrie Rusia vs. Samoa 19:15
25 septembrie Fiji vs. Uruguay 14:15
26 septembrie Italia vs. Canada 4:45 PM
Anglia vs. SUA  7:45 PM
28 septembrie Argentina vs. Tonga 13:45
Japonia vs. Irlanda 16:15
Africa de Sud vs. Namibia 18:45
29 septembrie Georgia vs. Uruguay 14:15
Australia vs. Țara Galilor 4:45 PM
30 septembrie Scoția vs. Samoa 19:15
2 octombrie Franța vs. SUA 4:45 PM
Noua Zeelandă vs. Canada 19:15
3 octombrie Georgia vs. Fiji 14:15
Irlanda vs. Rusia 19:15
4 octombrie Africa de Sud vs. Italia 18:45
5 octombrie Australia vs. Uruguay 14:15
Anglia vs. Argentina 17
Japonia vs. Samoa 19:30
6 octombrie Noua Zeelandă vs. Namibia 13:45
Franța vs. Tonga 4:45 PM
8 octombrie Africa de Sud vs. Canada 19:15
9 octombrie Argentina vs. SUA 13:45
Scoția vs. Rusia 16:15
Țara Galilor vs. Fiji 18:45
11 octombrie Australia vs. Georgia 19:15
12 octombrie Noua Zeelandă vs. Italia 13:45
Anglia vs. Franța 5:15 PM
Irlanda vs. Samoa 7:45 PM
13 octombrie Namibia vs. Canada 12:15 PM
SUA vs. Tonga 2:45 PM
Țara Galilor vs. Uruguay  5:15 PM
Japonia vs. Scoția 7:45 PM
19 octombrie Câștigător al Pool C vs. Runner-ul Pool D 16:15
Câștigător al echipei B față de al doilea din Pool A 19:15
20 octombrie Câștigător al echipei D vs. Campionatul echipei C 16:15
Câștigător al echipei Pool A față de al doilea din Pool B 19:15
26 octombrie Câștigător al sfertului de finală 1 Câștigător al sfertului de finală 2 17
27 octombrie Câștigător al sfertului de finală 3 - Câștigător al sfertului de finală 4 18
1 noiembrie Pierderea semifinalei 1 vs. Pierderea semifinalei 2 18
2 noiembrie Finala Cupei Mondiale de Rugby 2019 18

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 27 = 34

Adblock
detector