Cum să urmărești finala Stanley Cup 2019 în direct online de oriunde

Cum să urmărești finalul Cupei Stanley 2019 în direct online

Finala Cupei Stanley din 2019 va fi difuzată în perioada 27 mai - 3 iunie, cu jocuri suplimentare pe 6, 9 și 12 iunie, dacă este necesar. Există o singură opțiune complet gratuită disponibilă (din Canada), ceea ce înseamnă că oricine dorește să urmărească online finala Cupei Stanley din 2019, oriunde altundeva, va avea nevoie de VPN sau de a căuta opțiuni alternative în țara de origine (câteva probe gratuite disponibile).

Notă importantă: Acest ghid recomandă doar surse oficiale pentru finala Cupei Stanley. NHL este popular în SUA, Canada și în alte părți, dar evenimentul este oferit în principal prin intermediul serviciilor și rețelelor TV cu plată. În consecință, mulți fani ai hochei pot încerca să curgă prin surse nelicențiate. Cu toate acestea, există mai multe servicii legitime care permit streaming gratuit și în HD. Surse neoficiale pot risca confidențialitatea și securitatea. Ca atare, vă recomandăm să utilizați un VPN pentru a vă proteja identitatea și securitatea și pentru a utiliza doar site-urile de streaming oficiale pentru finala Cupei Stanley.

Toate serviciile enumerate mai jos sunt blocate în regiune. Veți avea nevoie de un VPN pentru a accesa fluxurile finale ale Cupei Stanley în străinătate.

Cum să urmărești finala Cupei Stanley cu un VPN

Vor fi disponibile fluxuri pentru finala NHL 2019 din mai multe țări și rețele TV. Pentru a obține acces fără restricții la aceste fluxuri, faceți următoarele:

  1. Înscrieți-vă la un furnizor de servicii VPN. Opțiunea noastră preferată este ExpressVPN, dar câteva alte servicii în care avem încredere includ: NordVPN și CyberGhost.
  2. Apoi, descărcați aplicația VPN pe dispozitivele de streaming preferate. Asigurați-vă că verificați dacă există o aplicație disponibilă pentru aceste dispozitive. ExpressVPN are aplicații pentru majoritatea sistemelor, inclusiv Amazon Fire TV. Cu toate acestea, nu veți găsi aplicații VPN de la niciun furnizor VPN pentru Roku.
  3. Conectați-vă la un server în care fluxurile dvs. sunt disponibile. De exemplu, dacă doriți opțiunea de streaming gratuit, va trebui să vă conectați la un server VPN bazat pe Canada.
  4. În cele din urmă, deschideți-vă opțiunea de streaming și vizualizați finala Stanley Cup în direct!

Vă recomandăm să testați un flux cu VPN-ul dvs. înainte de eveniment. Acest lucru vă va oferi timp pentru a testa diferite VPN-uri și servere VPN și pentru a trece la un serviciu de streaming diferit, dacă este necesar.

Cum să urmăriți gratuit finala Stanley Cup din 2019

Dacă vă aflați în Canada, puteți viziona gratuit Cupa Stanley prin site-ul sau aplicația CBC.

Cu toate acestea, dacă sunteți în afara Canada, puteți accesa în continuare fluxurile gratuite ale CBC din finalul NHL utilizând o VPN.

Va trebui să vă conectați la un server VPN bazat pe Canada pentru a accesa CBC dacă nu sunteți în afara Canada. Am testat această metodă și am verificat că funcționează bine, făcând din aceasta singura cea mai bună opțiune pentru a urmări online finalul Cupei Stanley în direct.

Dacă sunteți încă pe gardul despre ce VPN să alegeți, vă recomandăm ExpressVPN. Serviciul oferă patru locații de server în Canada și Garanție de returnare de 30 de zile. Dacă nu sunteți fan al serviciului sau aveți nevoie doar de acesta pentru Cupa Stanley, puteți anula după finalizarea evenimentului pentru o rambursare completă.

Unde mai pot transmite online finala Cupei Stanley?

Finala Cupei Stanley din 2019 va fi transmisă în mai multe locații din întreaga lume. Majoritatea opțiunilor implică canale și servicii TV cu plată, așa că cea mai bună opțiune, dacă doriți să reduceți costurile, este să utilizați CBC cu un VPN. Cu toate acestea, există câteva alte opțiuni potențial ieftine pentru fanii de hochei.

Programul final al Cupei NHL Stanley este următorul:

DataGame / LocationTime (EST) Ora SUA (Marea Britanie)
27 mai Jocul 1 @ Boston 20:00 1:00 AM NBC
29 mai Joc 2 @ Boston 20:00 1:00 AM NBCSN
1 Iunie Jocul 3 @ St Louis 20:00 1:00 AM NBCSN
3 iunie Jocul 4 @ St Louis 20:00 1:00 AM NBC
6 iunie * Joc 5 @ Boston 20:00 1:00 AM NBC
9 iunie * Joc 6 @ St Louis 20:00 1:00 AM NBC
12 iunie * Joc 7 @ Boston 20:00 1:00 AM NBC

* Cel mai bun din 7. Jocuri numai dacă este necesar.

NE

Cupa stanley 2019 live online oriunde SUA

Deoarece NHL este o ligă din SUA, nu ar trebui să surprindă faptul că fanii sportului din SUA vor avea multiple opțiuni pentru a viziona finala Cupei Stanley.

Pentru început, NBC deține drepturile de difuzare a seriei. Veți avea nevoie de acces la rețeaua sportivă NBC și NBC.

Puteți obține emisiile în aer liber ale NBC dacă aveți o antenă OTA sau dacă locuiți într-una din cele jumătate de duzină de orașe unde Locast este disponibil.

Totuși, cea mai bună opțiune poate fi să vă înscrieți la un serviciu de redare TV prin cablu cu o încercare gratuită, apoi să anulați abonamentul după finalizarea NHL Final. Iată opțiunile dvs.:

  • Sling TV (pachet albastru): Încercare gratuită de 7 zile, după 25 dolari / lună după
  • YouTube TV: 7 zile de încercare gratuită, 49,99 USD / lună după
  • Hulu cu TV live: 7 zile de încercare gratuită, 44,99 USD / lună după
  • PlayStation Vue (pachet de acces): Încercare gratuită de 5 zile, 44,99 USD / lună după
  • DirecTV Now (pachet PLUS): 7 zile de încercare gratuită, 50 USD / lună după

Jocurile 1 și 4 vor fi pe NBC. Jocurile 2 și 3 vor fi în Rețeaua sportivă NBC. Dacă jocurile 5, 6 și 7 sunt necesare, acestea vor fi, de asemenea, pe NBC.

Dacă sunteți deja abonat la unul dintre serviciile de mai sus, dar călătoriți în afara SUA, vă puteți conecta la un server VPN din SUA și vă puteți autentifica normal.

Canada

Cupa stanley din Canada 2019 în direct online oriunde cbc

Fanii sportului canadian vor găsi CBC cea mai ușoară opțiune pentru vizionarea finalei Cupei Stanley. Recomandăm CBC, deoarece va fi gratuit și va transmite evenimentul prin intermediul aplicației CBC Sports și pe web, de înaltă calitate.

Cu toate acestea, puteți utiliza și SportsNet Now (9,99 USD / lună CAD pentru o trecere de 7 zile) sau TVA Direct (19,99 USD / lună CAD) pentru acoperire în limba franceză.

Regatul Unit

Marea Britanie Regatul Unit 2019 Stanley Cup final fără cablu sport sport

Va trebui să vă înscrieți la Premier Sports dacă vrei să urmărești finala Cupei Stanley din 2019 în Marea Britanie. Primește prima lună gratis când ești înregistrați-vă cu codul promoțional „FIRSTMONTHFREE” la finalizare. Asta înseamnă că puteți viziona întregul eveniment fără costuri, atât timp cât vă anulați abonamentul Premier Sports după finalizarea finalei.

Premier Sports este, în mod normal, 9,99 lire sterline pe lună. Dacă aveți un abonament existent, dar călătoriți în afara Regatului Unit în timpul finalei Cupei Stanley, puteți utiliza un VPN pentru a urmări normal.

Ce echipe sunt în finala Cupei Stanley din 2019?

În acest an, finala Cupei Stanley va fi un meci de 4–7 jocuri între Boston Bruins și St. Louis Blues.

Boston Bruins au șase victorii la Cupa Stanley sub centura lor, cu ultima lor prezentare reușită în 2011. Între timp, St Louis Blues nu au ținut Cupa în mâinile lor în istoria lor de peste 50 de ani ca echipă. În prezent, previziunile sunt în favoarea unei victorii din Bruins, dar rezultatele surprinzătoare din playoff-uri ar putea reveni în joc pentru o încheiere captivantă a finalei Cupei Stanley din 2019.

Vedeți și: Cum puteți obține o adresă IP canadiană

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 7

Adblock
detector