Cum să urmărești în direct online ICC Under 19 Cricket World Cup 2020

Cum să urmărești online ICC Under 19 Cricket World Cup online (1)

Cea de-a treisprezecea ediție a Cupa Mondială de Cricket sub 19 ani este programată să înceapă pe 17 ianuarie cu gazdele din Africa de Sud care iau parte din Afganistanul norocos. Este a doua oară când Africa de Sud găzduiește turneul, considerat a fi scena pentru jucătorii emergenți din lumea cricketului să-și arate mettle și să împingă un loc în echipele lor naționale.. 

Turneul culminează cu finala din 9 februarie. To veste bună este că puteți viziona meciurile în direct, fără a fi necesar să fiți prezenți fizic în Africa de Sud. Vă vom arăta cum să folosiți o rețea virtuală virtuală (VPN) în acest scop. 

Ar trebui să precizăm în avans că vor fi discutate și recomandate doar surse oficiale, autorizate. Internetul este plin de fluxuri umbrite și subpar, care pot fi eliminate fără nicio notificare. Ba mai mult, ei oferă, de obicei, videoclipuri de proastă calitate, întreruperi frecvente pentru reclame și sunet apăsat. Deoarece ICC are mai multe fluxuri oficiale disponibile, nu vă recomandăm să apelați la cele ilegale. 

Dacă doriți să vă conectați la serviciile obișnuite de streaming de locuințe pentru a urmări acoperirea din străinătate, veți avea nevoie de un VPN. Vă vom arăta cum și ce servicii de streaming să utilizați.

Cum să urmărești Cupa Mondială Under 19 ani 2020 live online

Nu vă faceți griji dacă sunteți nou în lumea VPN-urilor. Vă vom îndruma cum să le configurați pentru a putea transmite în direct Cupa Mondială de Cricket Under 19, fără niciun fel de sclipiri. Trebuie doar să urmați instrucțiunile pas cu pas enumerate mai jos. 

Iată cum puteți viziona Cupa Mondială Under 19 ani în direct online de oriunde:

  1. În primul rând, luați în considerare un serviciu VPN dovedit că a terminat munca. Recomandarea noastră este ExpressVPN. Cu toate acestea, atât CyberGhost cât și NordVPN sunt alternative demne care oferă o valoare bună pentru bani.
  2. După autentificarea plății, continuați să descărcați și să instalați aplicațiile VPN corespunzătoare. Reporniți dispozitivul.
  3. După repornire, continuați să faceți clic pe aplicația VPN sau extensia browserului și conectați-vă la serverul dvs. corespunzător țării. De exemplu, cei care încearcă să acceseze un flux american vor avea nevoie de un server american, iar utilizatorii Sky Sports din Marea Britanie vor avea nevoie de un server din Marea Britanie. 
  4. Conectați-vă la serviciul de streaming la alegere, cum ar fi Willow TV. Dacă nu aveți încă un cont, asigurați-vă că vă înregistrați înainte de acest pas. 
  5. Felicitări! Ar trebui să fiți în măsură să transmiteți cupa ICC Under 19 World Cup. Dacă aveți probleme, încercați să ștergeți memoria cache și cookie-urile. Acest lucru va șterge identificatorii locației vechi și va împiedica serviciul dvs. de streaming să-și dea seama de locația dvs. geografică reală.

Cel mai bine este să testați acest proces în avans astfel încât să puteți lua legătura cu asistența clienților dacă există probleme neprevăzute. De exemplu, uneori poate fi necesar să vă conectați la un anumit server. Acordați-vă timp pentru a anticipa astfel de probleme, deoarece nu doriți să pierdeți acțiunea inițială. 

Cum să transmiteți în direct transmisia ICC Under 19 World Cup 2020 la Marea Britanie TV

Steagul britanic - union jackBandish britanic - union jack - Marea Britanie

Cei dornici să acorde acțiune în Marea Britanie ar trebui să fie mulțumiți de faptul că Sky Sports va transmite în direct întreg turneul. Dacă sunteți deja client, pur și simplu conectați-vă la aplicația Sky Go pentru a transmite meciurile indiferent de locul în care vă aflați. Dacă în prezent sunteți în afara Regatului Unit,  pur și simplu conectați-vă la VPN, selectați un server în Marea Britanie și conectați-vă la Sky Go.

Căutați să cumpărați un pachet pentru Sky Sports? Planul sportiv costă doar 23 de lire sterline pe lună, în plus față de un abonament obișnuit Sky TV. O sugestie alternativă este să folosiți cardul Now TV care face posibilă vizionarea întregului conținut de pe Sky Sports fără a fi necesar să semnați o afacere pe termen lung. Trecerile de zi încep de la 9,99 lire sterline, în timp ce o trecere lunară vă va întoarce 33,99 lire sterline. 

O adresă IP din Marea Britanie va face treaba pentru a transmite Sky Go sau Now TV din străinătate. ExpressVPN este un pariu bun, deoarece pachetele includ un Garanție de returnare de 30 de zile pentru a-l testa fără riscuri. 

Unde mai pot trăi în direct Cupa Mondială Under 19?

Nu te speria. Sky Sports nu este singurul loc în care puteți transmite toate acțiunile. În această secțiune, vă vom arăta câțiva furnizori din țara dvs. locală:

Africa de Sud

Steagul din Africa de Sud

În Africa de Sud, Star Sports are drepturi de difuzare pentru toate jocurile din Cupa Mondială sub 19 ani. Cu toate acestea, pentru a difuza Star Sports, trebuie să vă înscrieți mai întâi la DSTV. Pachetele care includ toate canalele Star Sports încep de la R809 pe lună. 

Există un alt pachet compact DSTV care include numai Star Sports 8. Începe la R519 pe lună; în timp ce aceasta va include unele dintre jocuri, este puțin probabil ca toată acțiunea să se desfășoare numai pe Star Sports 8. 

În momentul scrierii, nu există nicio opțiune de difuzare streaming sau o ofertă de la o lună la alta. 

Dacă aveți deja un abonament pentru Star Sports, apoi utilizați furnizorul dvs. VPN pentru a obține un Adresa IP din Africa de Sud dacă sunteți în afara țării După stabilirea cu succes a unei conexiuni, trebuie doar să vă conectați la site-ul Star Sports și să transmiteți în direct acțiunea. 

Australia

steagul australiei

Drepturile de difuzare în Australia sunt prin Foxtel. Abonații existenți pot transmite Cupa Mondială Under-19 ICC prin aplicația Foxtel Go. În acest moment, abonații din afara Australiei nu se pot înregistra pentru o nouă conexiune Foxtel, deoarece serviciul necesită o adresă locală, un număr de telefon și un card de credit.. 

Cu toate acestea, dacă sunteți un Aussie, atunci există un contract „Sports HD” existent care are o taxă lunară de doar 59 USD. Aceasta include un total de 12 canale sportive, precum și cricket. 

Abonații Foxtel existenți care călătoresc peste hotare trebuie pur și simplu să se conecteze la un server VPN din Australia pentru a transmite tot cricket-ul dorit..

Statele Unite ale Americii

Steagul SUA

Fanii de cricket din SUA vor fi familiarizați cu Willow - un serviciu dedicat de streaming de cricket, care este, de asemenea, unul dintre difuzorii oficiali ai ICC. Oamenii din SUA vor fi fericiți să știe că Willow intenționează să arate toate jocurile în direct. Pachetele lunare de abonare încep de la 9,99 USD sau puteți opta pentru a plăti 45 USD pentru un abonament anual.

Dacă aveți un abonament Willow și călătoriți în afara țării, vă puteți conecta la un server VPN din SUA și puteți utiliza serviciul în mod normal.

Canada

Steagul canadian

Salcie este disponibilă și în Canada. Cu toate acestea, dacă v-ați înscris inițial în SUA, pachetul dvs. nu va fi accesibil în Canada (și invers). Pachetele canadiene încep de la CAD 7.99 și abonații existenți trebuie să obțină o adresă IP canadiană pentru a transmite cricket-ul.

Cine va câștiga ICC Under 19 World Cup 2020?

Este greu de prevăzut. Cupa Mondială sub-19 a ICC a fost în mod tradițional un semn al lucrurilor care vor urma, actualul căpitan indian Virat Kohli și-a pus amprenta în acest turneu. Căpitanul pakistanez Sarfraz Ahmed este, de asemenea, un fost căpitan al victorioasei echipe pakistaneze sub 19 ani. Calitatea cricketului este de asemenea de top, jucătorii fiind mai mult decât demni de statutul lor în echipele respective.

India este campioana domnească și deține cel mai mare număr de victorii generale din turneu (patru). Australia urmează cu trei victorii, iar Pakistanul ocupă al treilea loc cu două. În mod surprinzător, Anglia nu are decât victoria solitară a turneului sub 19 ani. Nu este imposibil să spunem că turneul care va urma va fi dominat de una dintre aceste patru echipe, dar rămâne jocul oricui. 

Disclaimer: Comparitech nu condiționează încălcări ale drepturilor de autor, inclusiv transmiterea de videoclipuri din surse fără licență. În timp ce VPN-urile pot masca identitatea utilizatorului și pot distruge locația acestuia, vă rugăm să luați în considerare legile și riscurile locale înainte de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă sfătuim să vă consultați cu un avocat din țara dvs. de reședință. 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 + = 37

Adblock
detector